|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#151 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b
Cytat:
![]() też chcę już wiosnę ![]() masz rację, chyba się prześpię.. ![]()
![]() |
#153 | |||||||
Konto usunięte
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Dzień dobryyy ;* jaka maskryczna pogoda ![]() no i znowu zaczęło się.;] szkoła. taa. coś pięknego ![]() ![]() a jutro jadę odebrac prawkoooo ![]() ![]() Edytowane przez 940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 Czas edycji: 2010-03-01 o 15:23 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#154 |
Wtajemniczenie
|
Czeeeść
![]() Napisałabym coś więcej, ale nie mam czasu niestety na nic ![]() Dowiedziałam się, że mam za 2 dni konkurs z angielskiego... Muszę pouczyć się kultury, a i jeszcze phrasal verbs, których nigdy chyba nie polubię ... Ale dziś na ang. może to porobię z nauczycielką. Także znikam ![]() Ahh, od dziś mam wyjątkową motywację do nauki ![]() ![]()
Edytowane przez Claaire Czas edycji: 2010-03-01 o 15:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#155 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Miałam dzisiaj sprawdzian z WOSu, uczyłam się przez 4 godziny a i tak nie mogłam się kupić i nic mi nie wchodziło do głowy. Lałam wodę na 4 strony i zamiast konkretów pisałam jakieś szczególiki, które nie są ważne, ale niestety tylko pamiętałam o takich bzdurach jak adres Rzecznika Praw Obywatelskich, zamiast opisywać jego kompetencje ![]() Młoda się nudzi i dyskretnie zagląda co piszę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#156 |
Zakorzenienie
|
a ja staram się wpoić od 3 godzin statystykę, co umiem to napiszę, już i tak wystarczająco się zmęczyłam.
![]() Basia, siostra ile ma lat? jak ja nie lubię jak ktoś mi zagląda gdy piszę, chyba, że to kot ![]()
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-03-01 o 16:27 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
#157 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Siostra ma 12 lat. Przycupnęła sobie koło mnie i udawała, że nie zerka, ale wiem, że kukała ![]() Moja mama jak chce mnie zdenerwować kuka mi przez ramię i jak zobaczy coś ciekawego, krzyczy "zostaw zostaw. Kto to?" Jejku, jak chce wiedzieć to niech sobie wejdzie na tę samą stronę, kiedy ona będzie siedziała przed komputerem ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#158 |
Zakorzenienie
|
Jak się uczą.
![]() Dobra, nie śmieję się. ![]() ![]() Ja trochę poleniuchowałam, poświętowałam wspaniałą nowinę, zawiozłam mader do cioci, potem po nią pojadę. Przede mną interesujący wieczór z biologią i chemią. No i życzę miłego tygodnia, bo nie wiem czy zdołam tu wpaść do piątku. ![]()
![]() |
#159 | |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Ja dopiero do domu dotarłam i tyle mam do zrobienia, że nie wiem w co łapki wsadzić ![]() ![]() Was też tak strasznie boli dziś głowa? Moja chyba zaraz pęknie jak nic ![]() TŻ sprawdził mi konspekt i póki co mam troszkę do poprawienia, ale jeszcze polonistce z gimnazjum podrzucę może ![]() Cytat:
![]() Do wieczora moje panie ![]()
![]() |
#160 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ej co to jest w szkole za trymestr?
![]() |
#161 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() kiedyś,gby byłam młodsza to siostra przeczytała mój pamiętnik i dlatego mam taki uraz. ;]. a wiecie jak to się reagowało , przecież to były wtedy takie ważne rzeczy , o których się pisało ![]() Cytat:
![]() widzę że wszystkie się uczą. ja póki co nie mam do tego głowy ;] nie dziś. miłego wieczoru ;* |
||
![]() ![]() |
![]() |
#162 |
Konto usunięte
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;17551859]oj ja też nienawidzę jak ktoś mi czyta. w ogóle jak siedzę przy kompie to najlepiej jest gdy nie ma nikogo w pokoju
![]() kiedyś,gby byłam młodsza to siostra przeczytała mój pamiętnik i dlatego mam taki uraz. ;]. a wiecie jak to się reagowało , przecież to były wtedy takie ważne rzeczy , o których się pisało ![]() ![]() widzę że wszystkie się uczą. ja póki co nie mam do tego głowy ;] nie dziś. miłego wieczoru ;*[/QUOTE] ja też wolę siedzieć sama w pokoju, gdy jestem przed komputerem. Dlatego zawsze minimalizuję wszystkie okienka, gdy ktoś podchodzi do komputera. chociaż mój komputer pracuje z tak zawrotna prędkością, że ten ktoś kto podszedł koło komputera mógłby już dwa razy przeczytać to, co chciałam ukryć. mi też siostra kiedyś przeczytała pamiętnik. I jeszcze wygadała się innym koleżankom z tego, co tam pisałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
Zadomowienie
|
nie lubię wiśni, wolę pina coladę
![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;17546641] a jutro jadę odebrac prawkoooo ![]() ![]() ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;17551859] widzę że wszystkie się uczą. ja póki co nie mam do tego głowy ;] nie dziś. [/QUOTE] ja miałam spać godzinę, a spałam dwie. super. nic już dzisiaj nie powtórzę, muszę odrobić lekcje ![]()
#164 |
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;17546641]jak kiedyś zawitam w łódzkie strony to zabierz mnie tam
![]() ![]() No baa ![]() Padam na pyszczek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Szkoła mnie demotywuje ![]() Beata, i jak? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#165 |
Zakorzenienie
|
Hejop
![]() Poczytałam Was ale mi się cytowac nie chce :P Widze że nie tylko mnie ogarnęła jakas dziwna chec nauki wiec dzisiaj sobie zrobilam trochę angielskiego a zaraz przycupnę do chemii i matmy ![]() Miałam nie grac w farmę ale nie wyszło ![]() Można sobie samemu nawozic roslinki? ![]()
#166 |
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;17551859]oj ja też nienawidzę jak ktoś mi czyta. w ogóle jak siedzę przy kompie to najlepiej jest gdy nie ma nikogo w pokoju
![]() kiedyś,gby byłam młodsza to siostra przeczytała mój pamiętnik i dlatego mam taki uraz. ;]. a wiecie jak to się reagowało , przecież to były wtedy takie ważne rzeczy , o których się pisało ![]() [/QUOTE] o tak zdecydowanie wolę być sama gdy siedzę przy kompie. ojj co za siostra ![]() ![]() ![]() ![]() mnie też. -.- najbardziej mnie wkur. jak nauczyciele narzekają, że nic nie robimy do matury blablabla. Ale mimo szczerych chęci, czasem po prostu nie mam na to siły. Ale przecież ich to nie obchodzi. ![]() dobra angielski opanowany, teraz czas na niemiecki. (a kyyysz.) ale dzisiaj cisza.
#167 |
Raczkowanie
|
a ja dzisiaj wrócila do domu... później zaleglam w lóżku na 2,5 h :P wstalam,polecialam po coś do jedzenia no i teraz leci matma(glównie zad. dom... ale jeszcze jakieś ćwiczenia do matury) no i ang... -tu już do matury.
dzisiaj z resztą mialam dwie fizyki i sobie robilam na nich z angielskiego jakieś zadania,bo fizyki nie zdaje ![]() ogólnie teraz jestem wyspana,więc pewnie jeszcze dlugo posiedze... a jutro o 7.30 idę na badanie krwi... bardzo prawdopodobne że mam helicobacter... bo boli mnie żolądek i moją mamę też... to już tak ze 2 tyg... najpierw helicobacter miala babcia... później zarazil się tato-mama jest lekarzem i uważa że bardzo latwo się tym zarazić,więc pewnie to mamy... w sumie chcialabym żeby to byl helicobaceter-leczenie to branie antybiotyku przez 10 dni,a tak z moim żolądkiem się męcze i męcze... nawet nie wiem do jakiego lekarza mialabym iść :/
ODWYK KOSMETYCZNY,mam: próbki: bylo18,jest 5 dąże do 0 kolorowe: bylo27,jest 28 dąże do 15 pielęgnacja: bylo54,jest 46 dąże do 35 Wkręcam się w mineraly ![]() WYMIANA : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=411397 |
![]() ![]() |
![]() |
#168 |
Raczkowanie
|
jutro próbny polski ;-) terefere
#169 | ||
Zakorzenienie
|
Bry. ;***
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#170 |
Rozeznanie
|
Witam was
![]() hm.. wstyd się przyznać ![]() Dopiero parodia( ![]() ![]() Cóż... pochłonęła mnie matura ![]() ![]() ![]()
Gdy się zobaczyło tylko raz piękno szczęścia na twarzy ukochanej osoby, wiadomo już, że dla człowieka nie może być innego powołania, jak wzbudzanie tego światła na twarzach otaczających nas ludzi. — Albert Camus |
![]() ![]() |
![]() |
#171 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie będę się aż tak uzewnętrzniać. Powiem tylko, że to był najbardziej poważny problem w moim życiu [bardziej poważny niż kłótnie i rękoczyny między moimi rodzicami, kiedy miałam 3 lata, więc widzisz, że to nie był problemik.] Ale dziękuję. ![]() Cytat:
![]() ![]() A tak na serio to witam ponownie. ![]() ---------- Weszłam jeszcze, żeby Wam coś opowiedzieć. ![]() Przyjechał teraz mój brat. Chory jest i zawiozłam go przed chwilą do lekarza. Następnie trzeba było przejechać się do dyżurującej apteki. Jak wychodził z samochodu to mówimy mu z mamą, że trzeba zapukać w okienko [bo tak normalnie w nocy się nie wchodzi do apteki]. On puka, dzwoni dzwonkiem. Przychodzi farmaceutka i otwiera drzwi po prostu je popychając. ![]() Dobra, a teraz idę do bio. ![]()
Edytowane przez BeaS Czas edycji: 2010-03-01 o 21:04 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#172 | ||||
Zakorzenienie
|
pina colada
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie rób lekcji, powtarzaj kurna! no ja mówiłam już to, szczególnie po feriach samych to odczułam ![]() Cytat:
![]() ![]() zaczynamy się uczyć ![]() nie no, teraz to już każda coś tam popowtarzała, tak źle nie jest, żebyśmy dopiero zaczynały ![]() ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#173 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja aktualnie siedzę w angielskim, ale coś mi nie idzie ![]() ![]() Już widzę, że jestescie dla mnie dobrą mitywacją do nauki ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
Gdy się zobaczyło tylko raz piękno szczęścia na twarzy ukochanej osoby, wiadomo już, że dla człowieka nie może być innego powołania, jak wzbudzanie tego światła na twarzach otaczających nas ludzi. — Albert Camus |
||
![]() ![]() |
![]() |
#174 |
Zakorzenienie
|
A ja miałam dziś, za to jutro matma.
Uczyłam się dziś ![]() ![]() I wiecie co ? Byłam na ruskim szampanie przed maturą, bo pisaliśmy o 12. Jak mi się lekko wypracowanie pisało, poezja ![]() I jeszcze butelkę podpisałyśmy korektorem 'Za maturę 2010' |
![]() ![]() |
![]() |
#175 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
oh urocze ![]() ![]() Ja kiedyś poszłam ze znajomymi na drinki przed rosyjskim. ile było śmiechu jak nas babeczka pytała z czytania, a literki...cóż.. skakały ![]() Takie akcje wspomina się najlepiej ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#176 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kończe matury 18 maja ![]() ale nie podoba mi się trochę, że mam ustny polski dzień po chemii ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#177 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() pałujjj ![]() Cytat:
![]() dobra jesteś ![]() ![]() ejj, Martyna żyje?
![]() |
#178 | |
Zakorzenienie
|
wpadłam na moment, w sumie tylko się przywitać i od razu powiedzieć dobranoc.
Nie wiem czemu nie zaglądam, jakoś tak.. nie wiem, bez życia jestem. Pewnie w piątek nadrobię was.. bo 6 stron to nie na mój zmęczony organizm (i pomyśleć, że dopiero poniedziałek). witam wszystkie nowe, bądź prawie-nowe (które kiedyś były i się zmyły) ![]() ogólnie katuję płytę Strachów od kilku dni. no i siedzę nad angolem. zaczynam same wiecie co robić żarem. i jeszcze mam jakieś problemy z pęcherzem CIĄGLE MI SIĘ CHCE SIKU i już nie wiem czy to moja psycha czy co, może sobie tylko wmawiam. za dużo pewnie o tym myślę. ten tydzień mam na maska zrąbany. jutro dwa sprawdziany z polaka, z ch*j wie czego, jak zawsze. nie uczyłam się. i pewnie z wosu będzie prasówka. w środę mam po prostu.. nie wiem nawet jak to określić, prawię wojnę. praca klasowa z matmy też z ch*j wie czego, sprawdzian z polaka kolejny.. i jeszcze praca klasowa z historii ![]() i w czwartek praca klasowa z ruskiego.. a w piątek pewnie z wfu kurde ![]() mam dosyć. ![]() niech mnie ktoś stąd zabierze ![]() tęsknię za wami ;* buziak ;* ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- ledwo, ale żyję ![]() ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#179 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#180 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
radziłabym Ci też zbadać mocz i polecam sok z żurawin, pomaga w tych sprawach. my też tęsknimy i cieszymy się, że się odezwałaś ;* ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:01.