|
|
#181 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVII
marikab -
Tęsknota wyrażana wspomnieniami nie dotyczy bezpośrednio danej osoby, tylko jej zachowań. Jej uśmiechu, głosu, dotyku.tego wszystkiego czego mi teraz akurat najbardziej brakuje. Mała, obdarta ze skóry, z najsmutniejszym wyrazem twarzy Na świecie ! Krwistoczerwone od płaczu oczy, popękane usta, Blada cera, drżące ciało. Cała ona. A w podtytule rozdział „Nieszczęśliwa miłość” "Miłość to najgorsze, co się człowiekowi może przytrafić. Człowiek chodzi jak idiota i przestaje troszczyć się o siebie samego. Rzeczy zmieniają sens i człowiek zdolny jest popełnić najgorsze szaleństwa i w jednej chwili schrzanić sobie życie na amen. Mam na myśli mężczyzn. Z kobietami inna sprawa, są za cwane, kochają się jak mają interes. Jeśli jeden mężczyzna nie zwraca na nie uwagi , odkochują się i szukają innego. A im nic. Ale nie przejmuj się. Jak Boga kocham, że wyleczę cię jeszcze dzisiaj. Mam dobre lekarstwo na tę chorobę..."
Glosa Co za pech że spotkałam właśnie ciebie! W piekielnej kuźni, kowal kuł moje serce, tak po przyjacielsku. Jednak przez moment się zagapił i został z niego tylko popiół. Aromat jego słów pochłaniał mnie doszczędnie.
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
|
|
|
#182 |
|
Raczkowanie
|
Troszkę mnie nie było. (; znów przepraszam. powoli nadrabiam. pędzicie strasznie. Mrs Unfabulous - nie mój, choć ślicznie dziękuję. (; Extremalna - jesteś świetna cześć. mogę być Twoją dziewczyną.? Twoim pluszakiem do przytulania. Twoim misiem do snu. Mogę.? nie jesteśmy potrzebni sobie by żyć. |
|
|
|
#183 |
|
BAN stały
|
latin, _ZaagubiOna_, Larav, sanderson93, marikab, _FallenAngel_, blondii69, minimum4znaki, diva069, Mrs Unfabulous- och wy cudeńkotwórczynie, upolowane!
![]() Wypijmy kochanie za zdrowie! Za zdrowie Twoje i Twojej kochanki
Spędzam kolejne popołudnie na piciu wina, siedzeniu pod twoimi drzwiami i marnowaniu czasu Wciąż jeszcze mam odrobinę Twojego smaku na swych ustach “stones taught me to fly love taught me to lie life taught me to die so it's not hard to fall when you float like a cannonball” – kamienie nauczyly mnie latać, miłość nauczyła mnie kłamać, życie nauczyło mnie umierać, więc nie trudno jest upaść kiedy unosisz się jak kula armatnia |
|
|
|
#184 |
|
Zadomowienie
|
GwiazdkiNaBaterie - Tyś jest mą wspaniałością
![]() martiska - cobainowa, _ZaagubiOna_ - okradłam ![]() _______________________
Ona chyba nie dba o to, że może umrzeć. Jakby to była tylko kolejna przygoda. Tak trudne do przekazanie są znaczenie słów. Ujmę je w spojrzenia, emocje do utraty tchu. Niezależnie od tego, czy dzieci są czymś dobrym, czy złym, po prostu się zdarzają. Pieprzyć świat. Ciemność i cisza były bardzo intensywne. To tak, jakby stanąć na pagórku w kosmosie. Nie widzisz niczego, ale czujesz, jak to wszystko obraca się wokół Ciebie bez końca.
|
#185 |
|
Zadomowienie
|
Ty to chyba powinieneś pracować w zoo.
Nauczyłeś moje serce by za Tobą tęskniło, to może teraz czas na zwierzęta? Przynajmniej pieniądze z tego będziesz miał..
|
#186 |
|
Zadomowienie
|
XVII ![]() Missi_16, , Ruda Wiewióra, - jestem jestem wy mojee robaczki mrrrr <3. dziękuje za pamięć. Tajemnicza Panna - dziękuje ci serdecznie słoneczko za pochwały i tym co pochwaliły mnie jeszcze w poprzedniej części (:xxxLOLKAxxx- super że już jesteś. brakowało mi ciebie <3. xx groszek07 xx - skradłaś moje serce .
Rozczarowane filmem, oczarowane niebem oczy.. Deluso dal film Sky Eyes incantato... Edytowane przez _mandarynka Czas edycji: 2010-03-01 o 18:35 |
|
|
|
#187 |
|
Przyczajenie
|
kocham Go. więcej grzechów nie pamiętam.
ostatnio mało jem . mało śpię . w ogóle mało żyję. trzy życzenia : pierwsze , by latać pod niebiosa , drugie , by pływać jak ryby , a trzecie .. trzecie zachowam na deszczowe dni , gdy będzie mi Ciebie tak bardzo brakowało .. jeśli to nie jest miłość to chyba Bóg jest ślepy . witaminy musujące trzymają mnie na nogach , a jeśli to jednak nie one to chyba cud . nie wiem jak długo tak można , ale widocznie długo . koło piątej do łóżka , po siódmej pierwsza pobudka , a potem cały czas do skutku wstaję . zamiast zaliczać , siedzę w domu , wgapiam się w okno i mylę sarny z moim sąsiadem . potem myślę , że to jednak lis . wrzucam do kubka saszetkę herbaty , cytrynę , cukier . zapominam o wodzie . jestem przekonana , że zamiast wolałam mówi się woliłam i tak mówię . pomijam ten upadek w nocy , kiedy leżałam na zimnym krawężniku i mokrej trawie . a za chwilę pytałam czy to było naprawdę . pomijam też to , że kiedy budzi nas telefon od mojej mamy , nawet tego po chwili nie pamiętam , ani tego telefonu , ani tego że wyrwał nas ze snu . najczęściej chyba jednak zapominam , że żyję .. yhm , przypomniałam sobie , że miałam się dzisiaj uczyć . noo więc mam być na szóstą . i będę . a przynajmniej tak myślę . chodź do mnie, no chodź . przejdź na kolanach dokładnie 226 kilometrów, no chodź , udowodnij , że kochasz.
Edytowane przez crynow Czas edycji: 2010-03-01 o 18:40 |
|
|
|
#188 |
|
BAN stały
|
i nawet ten pieprzony złudzeń smak pozostał w moich ustach . a odchodząc przecież miałeś ze sobą zabrać wszystko . utopiła go w niepamięci . bo kazdy z nas ma swój 'syf' bez którego nie potrafi normalnie żyć . na jej niebie tylko jego cień . ten cholerny cień przysłaniający jej cały świat . za dużo pytań . za mało odpowiedzi . za dużo niedomówień . ogólny brak chęci by chcieć . ogólny niedobór Ciebie i 'naszej' miłości . to by było na tyle nowości zaistniałych w moim życiu. . |
|
|
|
#189 |
|
Raczkowanie
|
okradziona przez Ciebie.? ;O dziękuję. ![]() zostań razem ze mną.
napiszę balladę. balladę dla miłości. |
|
|
|
#190 |
|
Raczkowanie
|
marikab jeny, Ty mnie ? oszalalaś .
![]() * * *
- lubię, jak opowiada o milości . Czulam się jak cuchnący odorem moczu uliczny hydrant obwąchany i obsikany przez zgraję zapchlonych bezpańskich psów. Patrzyl mi w oczy i powtarzal, jak bardzo mnie nienawidzi. ponad dziewięć miesięcy nie sluchalam muzyki, aby móc uslyszeć jego kroki Przechodząc obok, spojrzal na mnie jak ginekolog przed zamknięciem swojego gabinetu po calym dniu pracy. Chcialby iść już do domu, a tutaj wchodzi pomarszczona staruszka z uplawami. Od wczoraj już nie czekam . Sluchalam wprawdzie muzyki, ale ona byla tylko tlem. Wyraźniej slyszalam wspomnienia ... - Tobie naprawde na mnie zależy ... - Nie specjalnie. Chcę Cię tylko zaliczyć . Wtedy pierwszy raz zauważylam, że jego oczy są bardziej blękitne niż jego blękitna koszula . - rozumiesz, że na pożegnanie, przy slowie "pa" dal mi dwukropek z gwiazdką ? - ale czy to znaczy, że już poszedl ? - tak, ale nie żaluje tego . Po raz pierwszy tego dnia pożalowalam, że nie zdążylam rano nalożyć makijażu, pomalować paznokci i spryskać wlosów i nadgarstków moim nowym guccim II. "Wykorzystal" mnie, pozostawil z marzeniami, niedosytem i zapachem swoich perfum na poduszce w mojej sypialni. |
|
|
|
#191 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cudownie! Kradnę ![]() marikab - właśnie, że tworzysz niesamowite opisy!;* keeendy- Istotka z Bajki - jest pani niesmaowita! Wie pani? _Panna_Migotka_ - ![]() Cud, miód i orzeszki! Talenciaro!TajemniczaPanna - <3! Gratuluje talentu! ![]() Love_HateYOU- Kwiatuszku cudowne opisy wymyślasz! ![]() ![]() Extremalna - <wow> miło się czyta takie cuda! <3Czarnaalbk - ![]() blondii69 - och i ach! ;* chciałam byc - _______________ - Najpierw mnie pocałował, a potem powiedział, że nie chcę się angażować i nie dorósł jeszcze do związku... - Ale przynajmniej przez chwilę było miło. Przecież zawsze marzyłaś o tym żeby go pocałować... - Tak. Marzyłam, ale zupełnie inaczej wyobrażałam sobie to co będzie później... Miało być pięknie, a jest beznadziejnie. ` A kiedy już została sama to wszędzie czuła jego zapach... ` Czuję się jakbym miała w brzuchu tysiące motyli }i{ }i{}i{ ` Obejmij mnie tak jakby jutro świat się miał skończyć... -Też kiedyś zaufałam jednemu chłopakowi . Dałabym sobie za niego rękę uciąć. -I co? -No i k*rwa bym ręki teraz nie miała.
`Pokochaj moją nieidealność x3 Słuchasz po raz setny jakiejś melodii i nagle stwierdzasz, że jest piękna. Znasz kogoś całe życie i dopiero teraz stwierdzasz, że go kochasz! <3 Jesteś moją osobistą tęczą w pochmurny dzień ! <3 On! Edytowane przez Cholerna_Realistka Czas edycji: 2010-03-01 o 18:47 |
|
|
|
|
#192 |
|
Raczkowanie
|
IhateU ! - boginiii. ;*
marikab - ;**cholerna_realistka - za co buziak ? ;**Fotel na sofie, cholerny bałagan w mej głowie, który tak bardzo lubię .
`nie kręci mnie żaden inny typ oprócz mojego typa ! <33. P. ; ** 17.o7.2oo9 Edytowane przez czarnaalbk Czas edycji: 2010-03-01 o 18:53 |
|
|
|
#193 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dziękuję! Bądź tu mądry, i namaluj tęczę ołówkiem! pobawmy się w chowanego ja się schowam a Ty policzysz do pięćdziesięciu dwóch później jeśli mnie nie znajdziesz uznamy że nigdy mnie nie poznałeś - Całkiem Ci odbiło? - Nikt nie jest wiecznie normalny. od zawsze na zawsze. 'Malinowa księżniczka w cukrowej koronie na czekoladowym tronie - 160 cm chodzącej dynamiki, nieprzewidywalności, atomowej bomby. Psychopatka z wiecznym uśmiechem na twarzy, twierdząca, że nie ma w sobie uczuć. A na pewno nie tych pozytywnych. Świat widząca przez zielone okulary, bo różowych zabrakło na stanie.'
|
|
#194 |
|
Zadomowienie
|
martiska
Cholerna_Realistka Bądź tym , za kogo ma Cie Twój pies. I chyba nie wiesz, że telewizja kłamie. I codziennie sobie powtarzam, że dam radę.
|
|
#195 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
witaj wiosno, zaspałaś! przyglądam się Tobie z czułością. kocham przyklejać sobie uśmiech na twarz. już nie panuję nad zmysłami moje oczy są oczami wariatki gdy spotykają się z Twoimi oczami. w moim brzuchu latają prędzej ćmy niż motyle. wy musicie sie do mnie dostosować, nie na odwrót. każdy z nas jest pierd*oloną jednostką! bierz mnie, bierz mnie w całości. panowie, panie idzie miłość jak deszcz kap kap o, już jest! chcę być twoim ciastkiem z dziurką.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#196 |
|
Zakorzenienie
|
I tear the sun in three To light up your eyes. // rozrywam słońce na trzy By rozświetlić twoje oczy Wouldn't it be good to be in your shoes Even if it was for just one day? //Czy nie byłoby lepiej w twoich butach? Nawet na jeden dzień? he spends the afternoon, between your thighs // spędzi popołudnie pomiędzy twoimi rajstopami z piosenek placebo
|
#197 |
|
Zadomowienie
|
caroline060 - tak à propos tego zespołu, słucham ostatnio audycji radiowej i koleś wymawiał ów nazwę "Plakebo"
Cholerna_Realistka - to o sobie chyba mówisz ![]() cobainowa - się nie dziw albo nie twórz takich opisów świetnych psychicznaOna - wcale nie oszalałam talenciaro ![]() crynow - okradłam ![]() _____________________
Trzymajmy się za ręce, by mógł trwać ten stan. Rozumiesz, nakręcasz się, że coś zrobisz, a potem upadasz - to nie może pomóc, no nie? Zwyczajni, niezwyczajni, tacy, jak ja i Ty. Nasze troski i łzy nie przeszkadzają w tym, by być kimś i stworzyć mit na setki dni. Chcę żyć i być z Tobą. Zupełnie jak w filmie, zaczęło się niewinnie.
|
#198 |
|
Raczkowanie
|
marikab - Nie wiedziałam,że tak miło być okradaną
Cholerna_Realistka - wow dziękuje <3 Aż mi się na sercu ciepło zrobiło,twoje również są cudowne zdążyłam już ukraść Musnęłam wargami jego zwodnicze usta.Zgrzeszyłam.Nie powinnam była,ale co mi tam,najwyżej wrócę tu kiedyś jako karaluch.Przynajmniej przeżyję wojnę nuklearną. Pan widzi krzesło ławkę stół A ja rozdarte drzewo Bo ja jestem proszę pana na zakręcie Ode mnie widać niebo przekrzywione (Z piosenki) - Masz może papierosa ? - Jasne. - Masz dopiero 15 lat ! - Ma pani rację,jaki ten świat niesprawiedliwy.Mam dopiero 15 lat,a już życie pokazało mi, że to ono ma kontrolę nade mną,że to ono podejmuje decyzje. Czuje się jak marionetka.Bezwładna laleczka,której sznurki pociągasz Ty.Nie,nie wydrapuj mi serca,nie krzywdź mnie ... - Ostatnio zaczęłam ćwiczyć kick-boxing. - Nie przyda Ci się raczej,chyba że w innym wymiarze. - Co masz konkretnie na myśli ? - Może w innym wymiarze 'życie' miałoby twarz,wtedy to i ja bym się zapisała na te lekcje. - Kocham Cię ! - Dziękuję.Właśnie zabiłeś.Tak,właśnie - zabiłeś moje racjonalne myślenie i silną wolę.Co mogę powiedzieć oprócz 'ja Ciebie też' ? - Możemy zacząć kłamać,wtedy możesz powiedzieć że mnie nienawidzisz,a ja stwierdziłbym że w kłamliwym świecie czuje to samo. To tylko sen.Nikt Cię nie zabił,żyjesz,masz oczy,nos,zwilżone usta,szyję na której pojawiły się wypieki w kształcie warg,buty porozrzucane po pokoju i jego,po drugiej stronie łóżka.Szyja,łóżko,wargi ...jednak Cię zabił,a to drań ! ale dla lepszego efektu najpierw oszołomił.Oszołomił spojrzeniem i zabił ciepłem swoich pieszczot.Chyba zostałaś masochistką,lub co gorsza jakimś emo,kochasz takie zabijanie ...
'- Czy z czasem bycie tak uczciwym się nudzi? - Przestaje być nudne w obecności psychopatów. - Zraniłaś uczucia tego psychopaty.' Edytowane przez Love_HateYOU Czas edycji: 2010-03-01 o 19:08 |
|
|
|
#199 |
|
Rozeznanie
|
Diva069 TajemniczaPanna always be yourself RozowaSkeyterka Elizabet0909 - dziekidziekidzieki .jestescie wielkie .cmook
chmury deszczu przychodzą zagrać znów
Uczucia o których zapomniałam cały czas dźgały mnie z niepewności W jakiś sposób moje łzy wyschły i spadły Szklane niebo jest roztrzaskane a zatrzymany świat znów zaczął się poruszać W ciszy słychać tylko cykanie cykad Nawet ptak latający na niebie oprócz swego ciężaru z pewnością niesie też szczęście Wszystkiemu oprócz nas każemy znikać Edytowane przez grise Czas edycji: 2010-03-01 o 19:12 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#200 |
|
Raczkowanie
|
marikab
![]() Bez wyrzutów sumienia bez wątpliwości bez żalu odchodzę a drzwi możesz zostawić otwarte. Oczekujesz ode mnie więcej niż mogę Ci dać. Będziemy wolni w naszej miłości jedno od drugiego uzależnione jedno i drugie niezależne. Chcę Cię takim jakim jesteś z naniesionymi przeze mnie poprawkami. |
|
|
|
#201 | |
|
Zadomowienie
|
Czeka na bezszelestny powrót wiosny.
Widzisz a nie zauważasz, więc po co patrzysz? Motyw samotności. Poległam w walce z emocjami. Szczęsliwa na niby. [...] I nawet nie walczysz o powietrze. Od czasu do czasu odlecieć do nieba. Usta całowane nie tracą uroku. I kolejne, ajj talenciary świetne opisy ---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- Cytat:
|
|
#202 |
|
Raczkowanie
|
- Jak umrę to będziesz za mną płakać.? - Położe się z Tobą do trumny.
Edytowane przez lemonessences Czas edycji: 2010-03-01 o 19:16 |
|
|
|
#203 | |
|
Konto usunięte
|
chyba Ty. <3
Cytat:
miło się czyta,że ktoś chwali. a ten opisik kradnę, idealny dla mnie. <3_________________________ ____________ Naprawdę jesteś lesbijką? Zrozumiem, jeśli tak, przecież faceci są obrzydliwi. Chyba też zostanę lesbijką. ![]() Nikt nigdy nic mnie nie włoży. Co najwyżej palec.
Gdy kochasz, chcesz być otoczony tą miłością. Jaka szkoda, że po drodze musieliśmy złamać tyle serc... Wszyscy jesteśmy szczęśliwi, chodźmy się uszczęśliwić bardziej. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#204 |
|
Raczkowanie
|
nie ma nikogo oprócz nas na tym świecie a jeśli jest to ja nie chcę o tym wiedzieć napisała jego inicjały w sercu na zaparowanej szybie autobusu dobra chwila skończyła się nie zostawiając po sobie nawet wspomnienia. no powiedz a ty jak się czułeś kiedy byłeś obok najważniejszej osoby w Twoim życiu i nie mogłeś jej nawet dotknąć ? no i co z tego, że powiedziałam "To koniec", skoro następnego dnia znów się w tobie zakochałam? duszę twoją namiętność stringami
|
#205 |
|
Zadomowienie
|
Miłość? Serce walczy, wyłącza rozum. TajemniczaPanna - dziękuję <3 kocham kocham kocham <3 Diva069 - oj rybka, dziękuję. też jesteś wyjątkowa. martiska - na zdrowie.
|
|
|
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
TajemniczaPanna
Diva069 : ja guru .? - co masz w tym worku .?
- mnóstw miłości , którą chce się z tobą podzielić `cudownie przeżyte chwile pod parasolem złudnych nadziei` `zaklęty dźwięk spadającej łzy `
|
#207 |
|
Raczkowanie
|
I rozlała mi się kawa i o szyby zaczęły odbijać się krople deszczu.
Dziwne… policzek też był mokry. Ja mam okres, a ty ją… nie mogę przestać płakać. Twe słowa co chwile słyszałam w swej głowie…Zrobiłeś nadzieje, później do siebie wróciliście.. To tylko stan.. je.bany stan – jeden z wielu. Czemu nie można z niego wyjść ?! |
|
|
|
#208 |
|
Zakorzenienie
|
u love me, but u don`t know who I am, so let me go. /kochasz mnie, ale nie wiesz kim jestem, więc pozwól mi odejść/ Wiem, że to samolubne. Pobierać się w ten sposób. Bez przyjaciół, bez rodziny, bez pierścionka, ale chcę być z tobą samolubna. To trwało zbyt długo. Życie zawsze wchodzi nam w drogę. Wiem, że to Las Vegas i nie tak to sobie wyobrażałeś, ale będzie romantycznie. nienawidzę Cię. czasem tak trzeba. I wanted you to fight for me. You just are. [ chciałam, żebyś o mnie walczył. miałeś po prostu być. ] bo wszyscy potrzebujemy czasem małej pomocy, kogoś, kto pomoże nam usłyszeć muzykę na świecie. kto przypomni nam, że nie zawsze musi tak być. ten ktoś tam jest. i ten ktoś Cię odnajdzie. Możesz udawać teraz kogo tylko chcesz , możesz pokazywać siebie z innej strony , możesz mieć maskę . Ale pamietaj , ja wiem jaki jesteś . przecież wiesz, że nie przyznam się, jak bardzo za Tobą tęsknię. Chciałabym Ci powiedzieć jakie niebo jest bez Ciebie szare .
|
#209 |
|
Raczkowanie
|
najgorszym wrogiem jest fałszywy przyjaciel
Potrzebuje uczucia, chociaż troszeczkę. nie w słowach, ale w gestach,w ruchu dłoni, która poprawi spadający na oczy kosmyk, czy pogłaszcze policzek. Czy w takim zaborczym objęciu talii i spojrzeniu mówiącym 'nie oddam Cię nikomu `. `Chciałabym do Ciebie przyjść tak na całe życie . mogę ? Brak alternatywy cudownie rozjaśnia umysł.
|
#210 |
|
Konto usunięte
|
hoe
Jeśli przez pomyłkę błąd popełniłam, zapomnij o nim. Ale zapomnij tylko o pomyłce. Przez pomyłkę nie zapomnij o mnie... Zauważyłam, że gapię się na Ciebie od 20 minut!
Ty, ja, księżyc. Czaisz koleś.? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:51.

i tym co pochwaliły mnie jeszcze w poprzedniej części (:

dziękuję!