Nałogowe Kosmetykoholiczki - część XI - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-11, 18:13   #181
bossy
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część XI

Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
Bossy, ja nie lubię żelu Effacla, dla mnie smierdzi, nie pieni się, wysusza, wogóle mi się nie spodobał :niee:
Cleanance też jest w promocji za 29,99zł ale jak dobrze pamiętam nie mogłam się doczekać aż się skończy. Wysuszał mi ryjka. hm. To nie kupię żadnego Wiem! Kupię paczulę. No. O. I nią będę myła twarz. Jestem genialna

.supergirls just fly.
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-11, 18:13   #182
Jelonek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ale o co konkretnie chodzi z tym kalafiorem?
Jak wygląda kalafior każdy wie To teraz wyobraź sobie, że "między nogami" masz zamiast normalnie wyglądającej tkanki i narządów, takie które z powodu owrzodzeń nowotworowych przypominają właśnie to warzywko, w postaci rozkładającej się i cuchnącej niesamowicie. Opis mało dobitny wbrew pozorom, w osłupienie potrafi wprowadzić tylko widok czegoś takiego.

Edycja- rzyrafkocie (nie mogę się opanować, uwielbiam to sformułowanie ) nie musisz mieć skończonych 25 lat żeby mieć cyto na NFZ. Żaden lekarz nie odmówi Ci jej zrobienia, a jeśli tak, to należy go zmienić Sama wysyłałam ostatnio córkę znajomych, bo chciała rozpocząć współżycie, pójść po tabletki anty a niezręcznie by się czuła wypytując o szczegóły "co należy zrobić przed" rodziców. Ma 18 lat, poszła do kliniki, która ma podpisany kontrakt z NFZ i bez problemu zrobiono jej cytologię

Koshatko- niektóre poradnie nie mają tych zeszytów, w które trzeba się wpisywać Może popytaj znajome? Na pewno jakaś poradnia działa na zasadzie- przychodzisz wcześniej i rejestrujesz się już czekając pod gabinetem danego dnia. Zwykle umawianych jest kilkanaście kobiet dziennie (zależy jaką mają umowę), więc problemem może być ewentualnie godzinka czekania aż lekarz zacznie pracę W prywatnych gabinetach koszt cytologii zwykle zamyka się w okolicach 30zł.

Edytowane przez Jelonek
Czas edycji: 2010-03-11 o 18:23
Jelonek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-11, 19:00   #183
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
Jak poczytałam wypowiedzi Jelonka to się z rozpędu umówiłam do ginekologa. Tylko termin mnie powalił: 25 maja.
A jak pójdziesz osobiście rano się zarejestrować to powinno być dużo szybciej.

Cytat:
Napisane przez Jelonek Pokaż wiadomość
Jak wygląda kalafior każdy wie To teraz wyobraź sobie, że "między nogami" masz zamiast normalnie wyglądającej tkanki i narządów, takie które z powodu owrzodzeń nowotworowych przypominają właśnie to warzywko, w postaci rozkładającej się i cuchnącej niesamowicie. Opis mało dobitny wbrew pozorom, w osłupienie potrafi wprowadzić tylko widok czegoś takiego.
Jezusie Niebieski...

Idę jutro do ginekologa.

Mam już masło Ziai 'kozie mleko', czuję że się polubimy.

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-11, 19:21   #184
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
J
Koshatko- niektóre poradnie nie mają tych zeszytów, w które trzeba się wpisywać Może popytaj znajome? Na pewno jakaś poradnia działa na zasadzie- przychodzisz wcześniej i rejestrujesz się już czekając pod gabinetem danego dnia. Zwykle umawianych jest kilkanaście kobiet dziennie (zależy jaką mają umowę), więc problemem może być ewentualnie godzinka czekania aż lekarz zacznie pracę W prywatnych gabinetach koszt cytologii zwykle zamyka się w okolicach 30zł.
Ale to jest "mój" lekarz i on zawsze zapisywał na termin tylko wcześniej przyjmował dłużej na NFZ to kolejki były krótsze a teraz tylko 3 h dziennie. Nie chcę zmieniać lekarza ani iść do niego prywatnie to jakoś przeżyję te 2,5 miesiąca.
Stary 2010-03-11, 19:36   #185
bossy
Zakorzenienie

Nosku ja jutro będę dzwonić i się zapisywać
Zamówiłam sobie balsam oeparol i tonik bezalkoholowy Tę serię z wiesiołkiem. Ale wiesiołka wzięłam naturkapsa nie oeparola bo miesięczna kuracja kosztuje 45 zł a nie 60

.supergirls just fly.
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-11, 19:43   #186
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-11, 21:36   #187
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Staro? Ja miałam pierwszą cytologię mając 18 lat, od tamtego czasu robię regularnie i w ogóle mnie to nie zdziwiło Przeświadczenie, że to badanie dla starych zniechęca chyba pacjentki uwrażliwione na punkcie tego, że przekroczyły magiczną granicę bycia świeżym kwiatuszkiem i teraz już czas na badania dla podupadających w tej kwestii
Sama też od 18stki mniej więcej regularnie latam do ginekologa i też dość wcześnie miałam pierwszą cytologię, a potem regularnie co rok. Też nie rozumiem poglądu, że to niby badanie dla kobiet starszej daty W końcu zachorować można w każdym wieku...
A sama też się niebawem wybiorę na cyto. Dziś akurat byłam u gina po recepty, to dopytałam czy aby nie czas, no i w sumie po najbliższym okresie postaram się wbić do niego na badanie. Tylko nie wiem jak to będzie, bo wypadałoby mi iść tuż przed Wielkanocą, a wtedy mogę mieć problem z czasem. No ale pożyjemy, zobaczymy.

Cytat:
To, żeby nie było całkiem offtopowo donoszę, że polubiłam algi Bielendy Na początku nie widziałam w ogóle efektów, ale bijąc się w piersi widzę, iż faktycznie uspokaja, nawilża, ujędrnia. Fajna sprawa, odszczekuję wszystkie złe rzeczy jakie napisałam
A nie mówiłam

Co zaś się tyczy mojego basenu, myślę, że po świetach w końcu się zbiorę. Na razie powrót zimy ostudził me zapędy A kostium leży w reklamówce, więc wcale się nie kurzy i może jeszcze trochę poleżeć

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Moje autko już przyjechało Tata dzwonił niedawno do mnie z tą informacją, ale zapomniał się zapytać gościa jaki kolor samochodu. No nic, może się potem dowiem.
Ze wszystkimi opłatami + przegląd mechanika wyjdzie mnie 8.600 zł, więc nawet mniej niż myślałam
Super, gratuluję i zazdroszczę

Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
Cleanance też jest w promocji za 29,99zł ale jak dobrze pamiętam nie mogłam się doczekać aż się skończy. Wysuszał mi ryjka. hm. To nie kupię żadnego Wiem! Kupię paczulę. No. O. I nią będę myła twarz. Jestem genialna
Skoro Cię Cleanace wysuszał, to Effaclar odradzam. Ten nowy jest trochę lepszy niż poprzednik, a pewnie wcześniejszej wersji używałaś, ale przy regularnym stosowaniu też przesusza. Jednak nie ma to jak Cleanance

Nie mam dziś siły normalnie Wstałam z rańca śnięta, ale jakoś się obudziłam - byłam u gina, potem spacerek do pracy, a jeszcze zanim ją rozpoczęłam skoczyłam szybko na galerię. No i kupiłam sobie eleganckie czarne spodnie, bo coś mi się wyeksploatowały wszystkie i nie miałam w czym chodzić, co ostatnio skutkowało ciągłym przychodzeniem do pracy w spódnicy. Nie to, że nie lubię, ale jednak spodnie wygodniejsze.
No i jak już przyszłam do pracy, to się zaczęło - ruch, gwar, zamieszanie. Znów mi głowę cały dzień rozsadza, siły nie mam, a w dodatku wczoraj odezwały się kolana i nie chcą przestać boleć Niby ostry ból to nie jest, ale taki dziwny, ćmiący Może to na zmianę pogody, cholera wie...

Byłam na chwilę w Rossmannie w poszukiwaniu tego nowego tuszu Maybellina, co to miał się pojawić w marcu, ale u mnie jeszcze go nie ma. Za to zauważyłam, że cała seria dla wrażliwców Garniera jest w "cenie na do widzenia" i mleczko czy dwufaza są bodajże po 10,49zł. Która lubi, pędem do Rossmanna zapasy robić. Sama w sumie chyba odpuszczę, chyba wolę zainwestować w Galenica 2w1. Zwłaszcza, że mam wrażenie, że po nim poprawił mi się stan rzęs, jakby je wzmacniał czy co A nagietek ma w składzie.

Zmykam chyba na jakiś film, nie mam siły myśleć, muszę się odchamić
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-11, 22:38   #188
iceflower
Przyjaciółka KWC

Kupiłam pierwszy kosmetyk w tym miesiącu - ten nowy żel pod prysznic Palmolive z kiwi. Strasznie fajny jest, taki gęsty. Muszę się zaopatrzyć w żele, bo mam tylko ten jeden cały i dwie resztki - Fa nowy jogurtowy i Palmolive z serii Aromatherapy. Resztki zaraz się skończą i głupio będzie mieć jeden jedyny.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-12, 00:40   #189
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Moje autko już przyjechało Tata dzwonił niedawno do mnie z tą informacją, ale zapomniał się zapytać gościa jaki kolor samochodu. No nic, może się potem dowiem.
Ze wszystkimi opłatami + przegląd mechanika wyjdzie mnie 8.600 zł, więc nawet mniej niż myślałam

PS. Śnieg pada
gratulacje, szybko poszło!

No, napadało nieźle...
Cytat:
Edycja- rzyrafkocie (nie mogę się opanować, uwielbiam to sformułowanie ) nie musisz mieć skończonych 25 lat żeby mieć cyto na NFZ. Żaden lekarz nie odmówi Ci jej zrobienia, a jeśli tak, to należy go zmienić Sama wysyłałam ostatnio córkę znajomych, bo chciała rozpocząć współżycie, pójść po tabletki anty a niezręcznie by się czuła wypytując o szczegóły "co należy zrobić przed" rodziców. Ma 18 lat, poszła do kliniki, która ma podpisany kontrakt z NFZ i bez problemu zrobiono jej cytologię
Kurde, no dobra, to była wymówka żeby jeszcze teraz nie iść U mojej gin też chyba maja umowe podpisaną

Też uwielbiam rzyrafkota, ale teraz to raczej jestem rzyrafkocurem wylegującym się na piecu
Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Byłam na chwilę w Rossmannie w poszukiwaniu tego nowego tuszu Maybellina, co to miał się pojawić w marcu, ale u mnie jeszcze go nie ma.
Ja widziałam w SP za 29,90, świetna szczoteczka i na pewno będzie mój kiedyś
Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Kupiłam pierwszy kosmetyk w tym miesiącu - ten nowy żel pod prysznic Palmolive z kiwi. Strasznie fajny jest, taki gęsty. Muszę się zaopatrzyć w żele, bo mam tylko ten jeden cały i dwie resztki - Fa nowy jogurtowy i Palmolive z serii Aromatherapy. Resztki zaraz się skończą i głupio będzie mieć jeden jedyny.
A ja kliknęłam na all bazę pod cienie Gosha A bluecorna do TBSu nie dowieźli dziś, może będzie za 2 tygodnie dopiero

---------- Dopisano o 00:40 ---------- Poprzedni post napisano o 00:39 ----------

i przesłuchuję właśnie 8GB muzyki od siostry muszę wybrać jakieś numery na imprezę sobotnią
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-12, 08:30   #190
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Isa, super, że autko masz już w PL. Szybko poszło, a widzę, że cena baaardzo korzystna.

Wczoraj byłam taka zmęczona po fitnessie, że padłam tuż po 21.00 i zasnęłam. Jednak w moim przypadku na pobudzenie sprawdza się sport, bo miałam bardzo dużo energii i czułam się taka żywa. Dopiero jak położyłam się do łóżka to zrobiłam się śpiąca i przyszło zmęczenie. Muszę zadbać o to żeby codziennie chociaż pół godzinki poćwiczyć.

Wczoraj pierwszy raz użyłam nowego szamponu i odżywki Gliss Kur, tych z serii z masłem shea. Mam teraz takie mięciutkie włosy. Pierwszy raz używam kosmetyków do włosów Gliss Kur (nie liczę odżywek w spray'u, bo miałam już wszystkie, świetnie ułatwiają rozczesywanie włosów) i coś czuję, że zostanę z nimi na dłużej.
Jeżeli po kilku zastosowaniach będę nadal tak zadowolona to dokupię jeszcze maskę.

Zużyłam: serum do biustu Eveline, mleczko do demakijażu, peeling Synergen i szampon 2w1 Pantene. Wreszcie coś ruszyło.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-12, 09:17   #191
isa666
Zakorzenienie

Kurka chyba się przeziębiłam Rano wstałam z załadowanymi zatokami i bólem głowy oraz szumem w uszach A teraz mnie kicha w pracy strasznie. Czułam, że to godzinne stanie na zimnie w oczekiwaniu na busa się źle skończy, przewiało mnie
Piję właśnie gorącą herbatę z miodem, bo cytryny nie mam i łyknęłam dawkę Rutinoscorbinu. Oby mi przeszło, bo dziś chyba tata przyjedzie już moim autem od mechanika i chciałabym się przejechać gdzieś, choćby 2 km do sklepu Oczywiście pojadę z tatą, bo sama bym się bała a poza tym na drodze jest błoto pośniegowe i mnóstwo wody. Gdzie ta wiosna ja się pytam?

Wracając do tematów kosmetycznych - użyłam wczoraj tego szamponu Joanny, który kupiłam rano i wydaje się całkiem ok. Nie ma silikonów z tego co wyczytałam na KWC, więc dokładnie oczyszcza włosy Nie pachnie tylko zbyt ładnie (niezbyt lubię zapach rumianku), ale idzie to przeboleć.
Stary 2010-03-12, 09:29   #192
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
Wczoraj byłam taka zmęczona po fitnessie, że padłam tuż po 21.00 i zasnęłam. Jednak w moim przypadku na pobudzenie sprawdza się sport, bo miałam bardzo dużo energii i czułam się taka żywa. Dopiero jak położyłam się do łóżka to zrobiłam się śpiąca i przyszło zmęczenie. Muszę zadbać o to żeby codziennie chociaż pół godzinki poćwiczyć.

Też to u siebie zauważyłam z tym, że tak działa na mnie poranne ćwiczenie - przez dni, w które ćwiczyłam nie musiałam nawet pić kawy. "Ćwiczyłam" bo już mi się znudziło

W końcu zużycie: poszedł antyperspirant w kulce.

Mam mały kryzys z TŻ, zapowiedziałam już an dzisiejszy wieczór rozmowę, więc trzymac kciuki proszę - najbardziej za to, żebym potrafiła jasno i zrozumiale powiedziec o co mi chodzi. I żebym powiedziała wszystko co chcę

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2010-03-12 o 09:38
Stary 2010-03-12, 09:33   #193
fuksjaa

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Mam mały kryzys z TŻ, zapowiedziałam już an dzisiejszy wieczór rozmowę, więc trzymac kciuki proszę - najbardziej za to, żebym potrafiła jasno i zrozumiale powiedziec o co mi chodzi. I żebym powiedziała wszystko co chcę
Trzymam kciuki za rozmowę.
A co się dzieje między Wami?
Stary 2010-03-12, 09:48   #194
isa666
Zakorzenienie

Hosenko
Mam nadzieję, że się wszystko ułoży
Stary 2010-03-12, 09:51   #195
ewwwa
Zakorzenienie

MagJa widziałam ten tusz w drogerii firlit, niestety zostal tylko tester bo reszta byla wymieciona Na pewno bedzie moj

Wogole rossmann mnie ostatnio zawodzi-bylam w G. Krakowskiej sa tam ciagle braki i miejscami puste polki Jakos najbardziej lubie nature i SP

fuksjaa ja planuje zapisac sie gdzies na fitness albo na siłownie. Kusi mnie ten klub fit by step, ale musze jeszcze zobaczyc ich cennik z taka kondycja jak ja mam to chyba umre za 2 latai jak co wiosne planuje biegac-zobaczymy co z tego bedzie

Hosenko trzymam kciuki za wieczor
Stary 2010-03-12, 09:58   #196
fuksjaa

Cytat:
Napisane przez ewwwa Pokaż wiadomość
fuksjaa ja planuje zapisac sie gdzies na fitness albo na siłownie. Kusi mnie ten klub fit by step, ale musze jeszcze zobaczyc ich cennik z taka kondycja jak ja mam to chyba umre za 2 latai jak co wiosne planuje biegac-zobaczymy co z tego bedzie
W takim razie pozostaje się zmobilizować i ruszyć tyłek.
Ja też zaczynam biegać na wiosnę, razem z TŻem - tak dla zdrowia i kondycji.

Trzymam kciuki za kochanie Czekam potem na wieści - oczywiście pozytywne, bo innych nie przyjmuję.
Stary 2010-03-12, 10:01   #197
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Byłam na chwilę w Rossmannie w poszukiwaniu tego nowego tuszu Maybellina, co to miał się pojawić w marcu, ale u mnie jeszcze go nie ma. Za to zauważyłam, że cała seria dla wrażliwców Garniera jest w "cenie na do widzenia" i mleczko czy dwufaza są bodajże po 10,49zł. Która lubi, pędem do Rossmanna zapasy robić. Sama w sumie chyba odpuszczę, chyba wolę zainwestować w Galenica 2w1. Zwłaszcza, że mam wrażenie, że po nim poprawił mi się stan rzęs, jakby je wzmacniał czy co A nagietek ma w składzie.
u mnie już dawno zniknęła dwufaza i tonik zostało tylko mleczko, teraz też jest w CND a dla mnie dwufaza była najlepszym kosmetykiem do demakijażu oczu
Cytat:
Trzymam kciuki za rozmowę.
A co się dzieje między Wami?
ja też będę bliżej wieczora

a teraz trzymam za Izkę, choć wiem, że pójdzie jej rewelacyjnie!
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-12, 10:04   #198
Hosenka*
Zakorzenienie

Dziękuję

A teraz zmykam bo muszę jechać do ukochanego UP

Instagram

Stary 2010-03-12, 10:12   #199
isa666
Zakorzenienie

Dziewczyny macie konta na Facebooku? Bo ja sobie założyłam dziś i właśnie patrzę o co w tym wszystkim biega

A i też trzymam kciuki za Izę
Stary 2010-03-12, 10:14   #200
fuksjaa

Cytat:
Dziewczyny macie konta na Facebooku? Bo ja sobie założyłam dziś i właśnie patrzę o co w tym wszystkim biega
Ja mam.
Stary 2010-03-12, 10:16   #201
ewwwa
Zakorzenienie

Cytat:

Mam konto na fb Mam tam farme i akwarium

I ja trzymam kciukiiiiii
Stary 2010-03-12, 10:54   #202
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
No nie, nie przyznawałybyś się lepiej, toż to wyłamanie się

Cytat:
Mamy, gram w mafię i mam kawiarnię, farma już mi się znudziła.

Iza trzymam kciuki

Hosenko za Was też, na pewno się dogadacie.

Wróciło moje włosomaniactwo Znowu mam ochotę nazamawiać różnych specyfików na przyspieszenie porostu, regeneracje końcówek i innych cudów. Na razie wcieram w skórę głowy kurację z rzepą Joanny i spray Radical, o wiele mniej włosy się przetłuszczają. Do tego Stapiz, jest cudowny Mam też kilka drogeryjnych szamponów i odżywek, musze je najpierw powykańczać.
Myślę czy nie zamówić zestawu Nisim Fast, podobno bardzo pomaga na przyspieszenie porostu, a ja już znowu chce mieć długie włosy
Stary 2010-03-12, 12:07   #203
loverynka
Zakorzenienie

Hosenko, coś często macie kryzysy

loverynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-12, 12:29   #204
fuksjaa

Dziewczyny mam ogromną prośbę - czy widziałyście u siebie w H&M tą kurteczkę? Chodzi mi o jasną wersję. One teraz kosztują 39.9zł, bo jest obniżka w H&M.
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...47&postcount=1

Potrzebuję rozmiar 36 lub 38. Baaaardzo prosiłabym o ewentualny zakup.
Stary 2010-03-12, 12:54   #205
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Zużyłam: serum do biustu Eveline, mleczko do demakijażu, peeling Synergen i szampon 2w1 Pantene. Wreszcie coś ruszyło.
A u mnie zastój, schodzą tylko saszetki- dziś pójdzoe ostatnia do ciała- znaczy skończyłyby się już wczoraj tykko w nowym TS jest próbka balsamu Neutrogeny Zuzżyję od razu jednym ciągiem i nie będzie leżało. A wczoraj spodobało mi się mleczko Happy time, myslę, ż ekiedyś w lecie kupię bo fajne
Cytat:
Gdzie ta wiosna ja się pytam?
Zacytuję kolegę: "idzie w przeciwną stronę"
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Ja tez mam, od wtorku trzymam kciukasy!
Cytat:
Trzymam kciuki za kochanie Czekam potem na wieści - oczywiście pozytywne, bo innych nie przyjmuję.
wszystkie trzymamy, na pewno wróci z piątką
Cytat:
Nie mam, kiedyś założyłam bo dostałam zaproszenie od koleżanki ale ostatnio jak P. mi wysłał to nie mogłam się zalogować, żaden z moihc maili nie był poprawny, napisałam do administracji ale też powiedzieli, ze ja to nie ja i że chce się podszyć pod kogoś

Siedzę z peeloffem himalayi na ryjku, zaraz jadę po farbkę do kudełków i wieczorem zrobię (boję się ) Looknę jeszcze do krakowskiej do drogerii czy moż ejuż nowego Gosha wstawili bo chciałam parę rzeczy obejrzeć chociaz i tak już zbankrutowałam na all. a potem odwiedzę P., biedaczek cały tydzień na antybiotyku. I wpadnę na pocztę wysłać pakoście cienie (dosypałam Ci tego Spirita, powinien byc super na czarnym )

---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ----------

Cytat:
Dziewczyny mam ogromną prośbę - czy widziałyście u siebie w H&M tą kurteczkę? Chodzi mi o jasną wersję. One teraz kosztują 39.9zł, bo jest obniżka w H&M.
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...47&postcount=1

Potrzebuję rozmiar 36 lub 38. Baaaardzo prosiłabym o ewentualny zakup.
popatrzę
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-12, 12:58   #206
fuksjaa

Rzyrafko, będę Ci bardzo wdzięczna.
Stary 2010-03-12, 13:18   #207
eternitymoment
Zadomowienie

Cytat:

ja tez mam jak cos napisz mi na prive
eternitymoment jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-12, 13:49   #208
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez loverynka Pokaż wiadomość
Hosenko, coś często macie kryzysy
Wcześniej to były raczej dasania o pierdoły. Teraz kilku rzeczy mi leży na sercu, może TŻ ich nie zauważa więc musze go oświecić ...

W UP straciłam prawie 3 godziny!! Czy naprawdę nie da się tego wszystkiego prościej i szybciej załatwiać tylko koniecznych jest do tego kilkanaście papierków, formularzy itp?

Instagram

Stary 2010-03-12, 14:31   #209
karolina1985
Zakorzenienie

Dobry

Izka pewnie już oblewa 5tkę

Isa daj znać jak Ci się spodoba autko, faktycznie szybko poszło, mam nadzieję, że będziesz zadowolona

Zużyłam:
-peeling Tutti Frutti z granatem Farmony (fajny, wprawdzie nie przebije mojego ukochanego Lirene, ale kupię chyba jeszcze inny zapach jak się trafi jakaś promocja)
-miniaturę masła TBS morelowego- świetne, b.dobrze nawilża. To chyba nie jest limitowanka?Bo czaję się na pełnowymiarowe
-żel do golenia Isany

Ruszam zaraz do Centrum, muszę pozałatwiać kilka spraw i przy okazji zahaczę o Naturę, SP i Rossmanna Wprawdzie potrzebny mi tylko żel do golenia (jak nie będzie nadal Isany to chyba wezmę polecanego przez Ice Gilette), ale kto wie co jeszcze wpadnie
Mam już 3 z 5 założonych pełnowymiarowych zużyć, więc mogę sobie na coś pozwolić.
Spojrzę też do HM za tą kurteczkę Fuksjaa

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-12, 14:58   #210
fuksjaa

Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
Spojrzę też do HM za tą kurteczkę Fuksjaa
Super, będę bardzo wdzięczna.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości