![]() |
#181 |
Przyczajenie
|
Dot.: Ostatni dzwonek dla odchudzających się! Wakacje tuż... tuż..
jalouse- może jakieś koleżanki by z Tobą pobiegały? W grupie bezpieczniej i przyjemniej
![]() ![]() ![]()
Dzień 2 -8 min legs ![]() Dzień 2-8 min buns ![]() Edytowane przez GroteskaHiperboliczna Czas edycji: 2010-03-16 o 14:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczyny za wsparcie, widzę się rozpisałyście musiałam nadrobić
![]() Cieszę się, że grono nam się powiększa ;d Ja też nie mam wagi z czego się cieszę, bo już bym z niej nie schodziła chyba ;p Więc też będę podawała wyniki w soboty, bo wtedy mam możliwość sprawdzenia ![]() Jutro zajrzę, trzeba się ogarnąć ze szkołą i z domowymi obowiązkami ;d Trzymajcie się ;****
![]() |
![]() |
#183 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny! Można?
Na wstępie coby prościej było powiem kilka słów o sobie ![]() Jestem Arki. Ogolnie rzecz biorąc mam lekką obsesję na punkcie swej wagi bo wiem że waże cnajmniej 10 kg za dużo ![]() Przez zime jest u mnie zawsze dramat ale na wiosnę zbieram się w sobie ![]() Mój organizm bardzo szybko reaguje na wszelkie moje odruchy tj brak słodyczy CHIPSÓW!!! ( kóre są moim największym przekleństwem! ![]() ![]() ![]() Ogolnie specjalnej diety nie prowadzę. Napojów gazowanych nie pijam bo nie lubię ![]() ![]() Od kilku dni już tego nie tylkam teraz wymienie to na jogurty i wafle ryżowe ![]() ![]() Ogolnie jestem człowiekiem któremu w chwili największego załamania wystarczy kilka słów otuchy i rady i nabiera sił na nowo więc mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swego grona ![]()
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ![]() ![]() ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Raczkowanie
|
Witam witam
![]() Ja dzisiaj ładnie wszytsko tak jak nalezy nio może biadku trchę za dużo ale się spali ;p Witam nowe wizażystki ![]()
![]() |
#185 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Na nasze wsparcie możesz liczyć ![]() ![]() Pobiegałam w przerwie (znów ok 300kcal spaliłam), później posiliłam się zupą i mozzarellą, zaraz wchłonę kiwi jeszcze, bo mam ochotę na coś słodkiego ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Zadomowienie
|
jak u Was pieknie, dietkowo i cwiczeniowo tylko chwalic
![]() ja niestety, dzisiaj nie mam sie czym pochwalic. chyba tylko tym, ze znalazlam prace ![]() ![]() ![]() a wracajac do odchodzania... dziewczyny pobiczujcie mnei troche, zebym sie za siebie znowu wziela. zmierzylam dzisiaj swoje udo i plus 1 cm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Przyczajenie
|
Witam was serdecznie, moge sie dolaczyc?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 | |
Rozeznanie
|
Pewnie! Napisz nam coś o sobie, jak zaczęłaś, jaką masz motywację, ile do zgubienia, jakie metody planujesz ![]() (sto pytań do...:P) Cytat:
![]() I nic się nie przejmuj i nie łam - schudniesz na pewno - może to chwilowy przestój tylko. Bedzie ok!! Edytowane przez Agata1983 Czas edycji: 2010-03-16 o 16:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale ćwiczysz i stosujesz dietę? W końcu przecież jakiś efekt się pojawi! Tylko nie poddawaj się! ![]() Edytowane przez nizza Czas edycji: 2010-03-16 o 17:09 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Przyczajenie
|
Mam na imię Iwona mam 26 lat , pochodze z Pomorza, jestem mamą dwójki dzieciaczków, syna 5 lat i córeczki 19 mscy.Na diecie MŻ jestem od lipca 2009 roku, udało mi się pozbyć do grudnia 2009 r. (czyli przez pół roku -25kg).Niestety po Świętach BN i sylwestrze brzybyło 2 kg, popuściłam sobie na maxa.Wlipcu zaczynałam z wagą 100kg, dobiłam do 75, ale jak do tej pory 5 wróciło i jest 80 kg, w sierpniu wychodze za mąż i chciałabym przywitać na wadze 70 kg
![]() Zasady jakie panują w mojej diecie: -5 posiłków -zero słodyczy -ciemne pieczywo -woda i cherbatki -zero smażonego i tłustego -po 18 nic nie wkładam do ust ćwiczenia 100 półbrzuszków, i steperek 1000 kroczków Od dziś znów wzięłam się za siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Zakorzenienie
|
Ja bym już tak chciała zacząć ćwiczyć ale mam @ i nie moge
![]() Zrobilam 5 podskoków na skakance i tak mnie brzuch rozbolał że szok ![]() A wogóle to dzisiaj odkurzyłam moją herbatkę która mi tak pomogła ostatnio ![]() A i dziewczyny jak któraś chce zmniejszyć łydki to polecam chodzenie na palcach ![]() ![]() Jak znacie jakieś takie triki to piszcie chętnie poczytam ![]()
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ![]() ![]() ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#192 |
Wtajemniczenie
|
Witam nowe dziewczyny
![]() Ankalime - Ćwiczysz i trzymasz dietę? Bo jeżeli nie, to przyrost 1 cm jest zrozumiałe, ale jeżeli ćwiczysz, to może być zwyczajna opuchlizna, która zejdzie ![]() ![]() ![]() Iwoncita26 - nie jedzenie po 18 nie jest dobrym pomysłem, powinnaś jeść kolacje kolację białkową 2-3 h przed snem, inaczej obniży Ci się metabolizm ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Przyczajenie
|
białkowa tzn że coć co zawiera białko tak???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Rozeznanie
|
Ankalime, pochwal się co to za praca!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Raczkowanie
|
wzrost 170 cm
waga poczatkowa (ok stycznia) 60 kg waga aktualna - 57 kg cel : I - 55 kg II-53 kg i zgubienie kilku cm głownie w talii i obwodzie brzucha i oczywiście wyrzeźbienie ciała |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Przyczajenie
|
zazwyczaj właśnie na kolacje jadam serek wiejski z warzywami.
sluchajcie czy jest jakies forum WALKA Z SADELKIEM I DUZYM BRZUCHEM? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#200 |
Raczkowanie
|
Mówcie mi "zakwasek"
![]() W ogóle chyba przegięłam wczoraj. Rano ta siłownia, wieczorem fitness. Dzisiaj muszę zrobić pauzę ![]() Waga bez zmian. A jak u Was? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Zakorzenienie
|
U mnie -1kg.
![]()
![]() |
![]() |
#202 |
Zadomowienie
|
aaa tyle czas mnie nie bylo, dziewczyny wczoraj jak wlozylam spodnie to wylaly mi sie dwa boczki
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#203 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak się odżywiasz? ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Gratuluje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#204 |
Rozeznanie
|
Wczoraj dałam sobie trochę luzu i zjadłam kawałek piernika i kilka kruchych ciastek - pierwsze słodycze od początku stycznia! Przypłaciłam to bulem żołądka i uroczą wizytą w toalecie
![]() Mam nerwa od rana, bo posiałam gdzieś kartę bankomatową, której pilnie potrzebuję ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Zakorzenienie
|
nizza - dziękuję
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#206 |
Zadomowienie
|
Hej Kobity
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Psyhe666 ![]() Agata1983 współczóje tego zgubienia karty... ![]() asvr My ci pomożemy pozbyć sie tych boczków... Troche wiary w siebie i silnej woli i nim sie obejrzysz po boczkach nie bedzie ani sladu ![]() Nizza odpacznij dziś od ćwiczeń, bo tylko sobie zaszkodzisz... a na zakwasy polecam masaż... Albo goracą, rozgrzewającą kąpiel a na koniec natryski naprzemienne, raz zimne, raz ciepłe ![]() Życzę Wam udanej środy ![]()
![]() |
#207 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Karta się odnalazła!! ![]() ![]() Słodkościom mówię nie przynajmniej do świąt! Z resztą oprócz wczorajszej rozpusty normalnie nie ulegam słodyczom, bo wolę owoce szczerez mówiąc. Jogurt z aromatem? Nie próbowałam, ale brzmi kusząco ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 |
Zakorzenienie
|
Witam dziewczynki
![]() Ja niestety dalej mam @ więc póki co jedyne co mogę to unikać słodyczy i chipsów! Ale 3mam się i jestem silna. Wczoraj nabyłam jogutciki ![]() Czytam o waszych postępach i juz sie doczekac nie moge az i mi coś spadnie ![]() Niby jeden kilogram a tak ciszy ![]() Ehh juz 2 tydzien szukam jakiejs pracy i nic a kasa se konczy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Przyczajenie
|
psyhe666 Gratuluje
![]() Dziś zaliczone 2 godzinki na rowerku i obie 8 minutówki ![]() Tylko jak klops się czuje nie wiem dlaczego. Z jedzonkiem też nie jest źle na kolacyjkę chce wszamać wiejski na słodko zobaczymy co z tego będzie ![]() arkadia1616- trochę cierpliwości praca zawsze się znajdzie ![]()
![]() |
#210 |
Wtajemniczenie
|
psyhe666- brawo
![]() GroteskaHiperboliczna - że tez Ci się chce tyle ćwiczyć, podziwiam ![]() Jakaś dzisiaj zmęczoną jestem, ale dalej trzymam się diety i ćwiczeń. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:12.