Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2009) - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-19, 22:00   #181
KarmazynowyKamyk
Zakorzenienie

GG do KarmazynowyKamyk
Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2

Cytat:
Napisane przez simpatica Pokaż wiadomość
ja nic nie wiem na ten temat - tzn. nie zastanawiałam sie nawet nad tym.
Ja mam trochę schizę na temat nauki języków, bo kompletnie nie mam do tego zdolności... Trochę się boję, że zacznę niespełnione ambicję na córkę przelewać, ale tak sobie pomyślałam, że jakby ją już teraz zacząć uczyć, to jakoś łagodnie by się to odbyło...
Już sobie też marzę, że będzie potrafiła malować i rysować, czyli robić kolejną rzecz, do której mamusia miała zdolności, a je zaprzepaściła...
Stary 2010-03-19, 22:09   #182
konspiracja
Zakorzenienie

Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2

Cytat:
Napisane przez pietrusia Pokaż wiadomość
Proszę bardzo, juz gotowe
Dzięki Pietrusia

Cytat:
Napisane przez pietrusia Pokaż wiadomość
Ela miala wstawic fotki mieszkania i ci???
wlasnie....
Cytat:
Napisane przez elalank Pokaż wiadomość

dziś są Lejdis o 20, widziałam z 4 razy ale nie zaszkodzi raz jeszcze, co?
tez ogładaliśmy

a w ogole dzisiaj bardzo pracowity dzień, jeszcze jutro mam co nieco dokonczyc, Tż wzial sie w koncu za okna....

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość
Dziś tz mi przyrządził na obiad steka ze strusia i bardzo mi smakowało. Do tego napoił winkiem (dziś Sandra dostaje butelkę w nocy ), że aż mi się literki mieszają. A teraz zmykam do wanny, a potem... się zobaczy, może film obejrzymy
Ale jak to rano juz bedziesz normalnie karmic? Po ilu godzinach mozna? Nie powiem zaintrygowalas mnie

Cytat:
Napisane przez moniam85 Pokaż wiadomość
Hej

o coraz wicej nas Witaj marchewkowa karrotka .

Mam pytanie czy zmianiałyście smoczki w butelkach?? Chodzi mi o to ze mój mały zaraz skończy 3 m-ce a smoczki ma od 0-3 m-cy.
Więc jak to jest z tym???
w butelkach t nie wiem, ja kupilam normalnego uspokajacza wiekszego

Miłego wieczorka

na Groszka orbicie

Syzyf była kobietą
konspiracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 22:33   #183
kachula27
Zakorzenienie

Wy pleciugi jedne ,kurna jeden dzien nie zagladalam na watek a tutaj nie dosc ze nowy watek juz sie rozwinał pełna para to jeszcze 7 stron do nadrobienie

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 22:57   #184
mamrotka
Wtajemniczenie

hej mamusie

Ale Wy zasuwacie z tymi postami Nigdy nie nadrobie zaleglosci, nawet nie mam o czym marzyc, zaczelam powoli czytac tamten watek, a tu juz nastepny i jeszcze klub zalkadacie, jestem do tylu ze wszystkim. I wyczytalam ze albumik jest jakis, jesli mozna to prosze o info jak tam sie dostac na pw

U nas sie okazalo po rozmowie z pediatra ze malutka jest uczulona na siersc i ten kurz Teraz to tylko w domu bedziemy siedziec bo zwierzat nie mamy, a o odwiedzinach u babc i td mozemy pomarzyc

Bylismy dzis na szcypieniu w koncu, swoja droge mamy przesuniecie o ponad 3 tyg Mala taki koncert tam urzadzila ze hej, nawet nie chciala wypic rotarixu, a pierwsza dawke to chetnie zjazdla Tym razem to naprawde myslalam ze sie poplacze ale to po tym jak zabije pielegniarke

Przeczytalam ze ktos(nie pamietam niestety juz kto) daje wit D 3-4 razy w tyg, no i u nas malutka tez dostaje tylko 3/tyg prawie od poczatku, miala male ciemiaczko i zeby za szybko nie zaroslo pediatra kazala tak dawac

I strasznie zazdroszcze ze niektore juz nie musza wstawac w nocy na karmienia, poniewaz nasza gwiazdka jeszcze sie budzi na jedzonko ale obserwujac to stwierdzam ze ona to naprawde robi to z przyzwyczajenia i sprubuje ja oduczyc bo za jakies 10 dni skonczy 4 mies(swoja droga czas tak szybko leci, a chcialabym jeszcze sie nacieszyc malutka kruszynka).Dzis w nocy byla pierwsza proba i powiem ze nawet jakos poszlo, musialam ja smoczkiem oszukiwac i budzila sie 3 razy ale ja sie nie poddalam, a on tez sie nie dala ale i tak od 24 do 6 ja przetrzymalam co uwazam za nasz maly sukces. Pamietam jak sie cieszylam ze udalo sie przyzwyczaic mala do spania w swoim lozeczku i bylam taka zadowolona ze nam sie udalo

Ide nakarmic mala bo sie zaczyna krecic

No i dla Pietrusi za kawal dobrej roboty

I najwazniejsze Dzieciaczki sa absolutnie cudowne, udaly nam sie nie ma co
mamrotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-20, 05:13   #185
kamilla123
Rozeznanie

Pierwsza

Przyszłam się odciągnąć, to sobie przy okazji poczytam co nie co

---------- Dopisano o 06:13 ---------- Poprzedni post napisano o 06:00 ----------

Cytat:
Napisane przez elalank Pokaż wiadomość
dziś są Lejdis o 20, widziałam z 4 razy ale nie zaszkodzi raz jeszcze, co?
Ja też oglądałam chyba z 3 raz, ale ciągle mnie śmieszy

Cytat:
Napisane przez malina81 Pokaż wiadomość
My dziś po szczepieniu- Tomek jak zwykle nie płakał, waży 7kilo i jest zdrowiutki

Ja byłam z wynikami u mojej lekarki rodzinnej i dostałam skierownie do endokrynologa w trybie pilnym- tylko w Bochni nie ma juz terminów do konca roku wiec jak zwykle trzeba isc prywatnie
Brawa dla Tomka
A na naszą służbę zdrowia to po prostu brak słów... Po co my te składki płacimy

Cytat:
Napisane przez marchewkowa karrotka Pokaż wiadomość
Kobitki a można do Was jeszcze dołączyć? Jeśli tak to chętnie podam dane...
Witaj

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość

Dziś tz mi przyrządził na obiad steka ze strusia i bardzo mi smakowało. Do tego napoił winkiem (dziś Sandra dostaje butelkę w nocy ), że aż mi się literki mieszają. A teraz zmykam do wanny, a potem... się zobaczy, może film obejrzymy
No właśnie, mnie też zaintrygowałaś Ostatni raz karmię ok 21, potem ok 6. To jak po tej 21 wypiłabym sobie lampkę wina to rano mogę podać już swoje mleko czy lepiej nie?

Cytat:
Mam pytanie czy zmianiałyście smoczki w butelkach?? Chodzi mi o to ze mój mały zaraz skończy 3 m-ce a smoczki ma od 0-3 m-cy.
Więc jak to jest z tym???
Ja zmieniałam. Mam butelki TT i teraz smoczki 3+ od trzech miesięcy. Potem większe są 6+. Tak więc spokojnie możesz zmieniać na większa dziurkę

Cytat:
Maja 2950g 51 cm SN moja chrześnica
No to gratulacje dla szwagierkiklas ki:

Cytat:
Napisane przez KarmazynowyKamyk Pokaż wiadomość

A z Pauliną jakby dzisiaj lepiej, mniej się wyginała... Trzeba tylko się nią zajmować więcej i odwracać jej uwagę...
Cały czas liczę, że to tylko taki wymysł, odkryła, że tak się da...
Zobaczymy co we wtorek powie pediatra, a ja przynajmniej mam jeszcze trochę czasu do wtorku, żeby małą poobserwować i zdać dokładniejszą relację lekarce...
To nam też daj znać co lekarka powiedziała, bo mój mały też tak się wyginał. Teraz chyba o tym zapomniał, ale parę razy tak zrobił to myślałam, że sobie tą głowę złamie

Gosik Większość kolek ustępuje podobno po 3 miesiącu więc mam nadzieję, że będzie poprawa A mąż Ci jakoś pomaga w opiece nad dzieckiem?
kamilla123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-20, 06:01   #186
marchewkowa karrotka
Raczkowanie

GG do marchewkowa karrotka

Tak czytam czytam u myślę, że ja mam ze swoją Kinią cudownie. Dziecie moje je butle raz w nocy. Nie budząc się przy tym wcale.Potem znowu nad ranem dostaje też się nie budząc (nawet jak musi dostać lekarstwa) i dalej śpi.

ps. jak powstanie już owy klub to po proszę o info na prv.

aaa i dziś mnie w chupie nie ma, więc pewnie jak wrócę to na trzaskacie tyle postów, że się z czytaniem nie wyrobie!
Stary 2010-03-20, 07:07   #187
aniulka8204
Wtajemniczenie

kurcze dziewczyny ale pędzicie z tymi stronicami potem ciężko nadrobić

KAROLINA84 a jam mam wrażenie że pisze po normalnemu, to moja codzienna gadka -mowa. ja i tak po śląsku niegadam bo nieumie i sama dużo nierozumię

a wiecie może co to fuzekle?
BROMBUSIA powinna chyba wiedzieć fuzekle albo śmierdzące bobry tez tak na to mówimy

KATARINA081 mała jest sliczniutka

TARASIA my daliśmy od razu dwa imiona i Jessica czyta sie przez Dżesika ale to wiesz , u nas zawsze byly dwa imiona ja akurat mam 3 bo na bierzmowaniu też Anna Maria Teresa a chciałam Anna Maria Magdalena ale była taka jedna Magdalena ( cciippaa jedna) że obrzydziła mi te imie i wziełam se Tereska i teraz znów żałuje

SIMPATICA a moja mała od kąd bierze ferrum lek to nie puszcza sobie bączków i trosieńke za nimi tęsknie bo zawsze sie uśmiałam przy tych bączkach

a jaka dżampreska u mnie była wczoraj wszystko ładnie grzecznie obaliliśmy sobie żubróweczke z tym sokiem jałbkowym ale cholery jedne cyganiły przy tych kościach i kurde przegrałam

---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ----------

Cytat:
Maja 2950g 51 cm SN moja chrześnica
gratuluję kolejnego bobaska w rodzinie
aniulka8204 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-20, 07:18   #188
xpressja
Zadomowienie

halo halo,
kllubik fajna sprawa
choć będzie 2 razy więcej do nadrabiania...
a my takie pleciugi jesteśmy że pół dnia nieobecnośći to później wieczór nadrabiania!
ja dziś wybieram sie na shopping buzka!
i miłej soboty!

---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ----------

a co myśłicie o takiej lampce ???
http://www.fabrykawafelkow.pl/dla-dz...zylulanka.html

w ogóle bardzo ładne tu są zabawki

xpressja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-20, 07:32   #189
brombusia
Zakorzenienie

Haj
Jestem tak okrutnie niewyspana, chociaż spałam do 8, czuję się jakby mnie krowa przeżuła i wypluła
Chyba walnę jeszcze w kimono, a plecy mnie tak bolą że szok .
Młody urządził pobudkę o 1.30, smoczka mu dawałam 3 razy, ale tak wrzeszczał, że chyba sąsiadów obudził i w końcu go wzięłam na cyca, a że byłam nieprzytomna to znowu zasnęłam i obudziłam się o 4.30 z Młodym przytulonym do cycka
Gdzie te czasy, że spał do 8

Cytat:
Napisane przez aniulka8204 Pokaż wiadomość

a wiecie może co to fuzekle?
BROMBUSIA powinna chyba wiedzieć fuzekle albo śmierdzące bobry tez tak na to mówimy
Bobry to mi się z czymś innym kojarzą

Xpresssja lampka świetna

brombusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-20, 07:32   #190
DiTu77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość
Wy pleciugi jedne ,kurna jeden dzien nie zagladalam na watek a tutaj nie dosc ze nowy watek juz sie rozwinał pełna para to jeszcze 7 stron do nadrobienie
Właśnie - zanim nadrobię trochę czasu minie Z tego co się zorientowałam to są nowe mamusie i dzidziusie - witam
dzieciaki śliczne a najbardziej to chyba humor poprawił mi filmik kareniny

Wczorajsze szczepienie - super (dziękujemy za kciuki) - malutka tylko trochę się skrzywiła - obyło się bez płaczu pani doktor pochwaliła za ładnie trzymanie główki i za to, że to już taka gaduła jest Po ukończeniu 3 miesiąca ważymy 6200 i ogólnie wszystko jest ok

A i jestem już w klubie
DiTu77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-20, 07:35   #191
brombusia
Zakorzenienie

Właśnie a ja wczoraj zapomniałam napisać, że mi się plujący Andree bardzo podobał
Mój też tak robi, chociaż nie z taka pasją jak Andree

Ditu super, że tak gładko poszło

I Moniam gratuluję matko chrzestna

I tak w ogóle witam nowe Mamuśki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-20, 07:44   #192
domi7ks
Zakorzenienie

Hej

ja tam samo sie czuje fatalnie, u nas pobudka byla o 1.10 i od razu wielki głod, wiec nawet nie probowalam oszukiwac smoczkiem. Wystarczy ze wsadzilam a ksiezniczka wyplula. Nakarmilam ja i jak odnosilam do lozeczka to juz byla 1.50...wrocilam do siebie a ta prezeska mala w placz, wiec znow z drugiego cyca zaczelam karmic i tak juz zostala z nami w lozku.Ale jedyny plus ze nie musialam odciagac mleka. I o 6.45 zno pobudka i znow głod

Dzis idziemy na dlugi spacer i mam zamiar sciagnac teraz lejdis, bo nigdy nie ogladalismy

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-20, 07:44   #193
lucky1910
Rozeznanie

GG do lucky1910

Melduję się na nowym wątku!
Piertusia, super sprawa z tymi fotkami

Dziewczny, nie mam możliwości Was teraz nadrobić, ale chciałam szybko podpytać czy mamy jakiegoś eksperta od akwarystyki na forum bo ja od środy walczę z moim akwarium i efekt jest taki, że mi wczoraj padło 16 rybek a dziś chyba padnie reszta.. a wodę już 2 razy wymianiałam... i niby wszytkie ph, azoty i inne takie w normie... i rybki na chore nie wyglądają...a tak mi ich szkoda
lucky1910 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-20, 07:45   #194
tarasia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez simpatica Pokaż wiadomość

Ola też nóżki podkurcza a najfajniej jak puści wtedy bąka

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Bo Blanka po urodzeniu była przez 3 tyg w szpitalu i Ola dowozila jej mleczko
rozumiem...
Cytat:
Napisane przez KarmazynowyKamyk Pokaż wiadomość
A zapomniałam u Was zapytać, czy któraś z Was interesowałs się nauczaniem angielskiego metodą Helen Doron? Już od trzeciego miesiąca można chodzić z dzieciaczkami... Wczoraj w nocy do nich pisałam, ale nie dostałam odpowiedzi, muszę w przyszłym tygodniu zadzwonić jeśli nie odpiszą... http://helendoron.pl/
ja się narazie angielskim dla dziecka nie interesuję, bo stawiam na rosyjski ale Helen Doron to metoda nauki przez zabawę.
Moim skromnym zdaniem nauka od 3 miesiąca mija się z celem ponieważ spotkania 2 razy w tygodniu po pół godziny albo i krócej dadzą znikome efekty, jeżeli w ogóle jakiekolwiek będą.Do języka potrzebna jest systematyczność.
Więcej dziecko się nauczy jeżeli ty będziesz do niego w domu mówiła po angielsku regularnie albo kiedy będzie oglądać bajki po angielsku.
Myślę, że rozsądny wiek na rozpoczęcie nauki to minimum 4 latka.
Chociaż etap maluszka jest najlepszy na kształtowanie poprawnej wymowy. Wtedy aparat głosowy jest jeszcze tak elastyczny, że dziecko bez problemu powtarza różne dźwięki (nawet nietypowe dla własnego języka). Dlatego jeżeli zdecydujesz się na naukę we wczesnym wieku, zwróć uwagę na wymowę lektora.

Ale się rozpisałam
Cytat:
Napisane przez aniulka8204 Pokaż wiadomość

TARASIA my daliśmy od razu dwa imiona i Jessica czyta sie przez Dżesika ale to wiesz , u nas zawsze byly dwa imiona ja akurat mam 3 bo na bierzmowaniu też Anna Maria Teresa a chciałam Anna Maria Magdalena ale była taka jedna Magdalena ( cciippaa jedna) że
Nila też ma drugie imię więc to mnie nie dziwi ale pytałam o to dlaczego Jessica? - takie niepolskie i z taką pisownią?
Cytat:
Napisane przez xpressja Pokaż wiadomość

a co myśłicie o takiej lampce ???
http://www.fabrykawafelkow.pl/dla-dz...zylulanka.html

w ogóle bardzo ładne tu są zabawki
lampka super ale niestety nie na moją kieszeń
Cytat:
Napisane przez DiTu77 Pokaż wiadomość
Wczorajsze szczepienie - super (dziękujemy za kciuki) - malutka tylko trochę się skrzywiła - obyło się bez płaczu pani doktor pochwaliła za ładnie trzymanie główki i za to, że to już taka gaduła jest Po ukończeniu 3 miesiąca ważymy 6200 i ogólnie wszystko jest ok
wow! u nas tylko 5370

Edytowane przez tarasia
Czas edycji: 2010-03-20 o 07:49
tarasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-20, 07:48   #195
brombusia
Zakorzenienie

Lucky zajrzyj na podforum wiZOOż tutaj na wizażu i tam zadaj pytanie, tam siedzą dziewczyny,które się na pewno na tym znają
Ja raz miałam jedną rybkę, więc zupełnie nie w temacie jestem

Stary 2010-03-20, 08:01   #196
DiTu77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez brombusia Pokaż wiadomość
...

Ditu super, że tak gładko poszło

...

Cytat:
Napisane przez tarasia Pokaż wiadomość

...

wow! u nas tylko 5370
tarasiu - ale u nas waga urodzeniwa - 4320
DiTu77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-20, 08:07   #197
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tarasia Pokaż wiadomość

wow! u nas tylko 5370
nasze waza podobnie, bo moja tydzien młodsza i wazyla 5100g
a wagi urodzeniowe tez mamy podobne z tego co pamietam?bo u nas 2850g:P mamy filigranowki małe

Stary 2010-03-20, 08:26   #198
tarasia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez DiTu77 Pokaż wiadomość

tarasiu - ale u nas waga urodzeniwa - 4320
no tak, zapomniałam u nas było 3110

tarasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-20, 08:42   #199
sexy body
Rozeznanie

simpatica dziękuję za info o klubie
Jeśli powstanie to ja też się zapisuję i już bardzo jestem ciekawa tych pikantnych historii

Jeśli chodzi o angielski to mój TŻ uczy tego języka i już do naszego maluszka mówi po angielsku, ale czy to przyniesie jakieś efekty to nie mam pojęcia. Z biegiem czasu też mamy zamiar Nikosiowi puszczać bajki i piosenki w języku angielskim.
A ta metoda Helen Doron nie pasowałaby mi o tyle, że z tego co wyczytałam trzeba z maluszkiem na jakieś zajecia śmigać, a ciężko by nam było zaliczyć zajecia w ciągu 1,5 - 2 godz. między karmieniem a spaniem.

W temacie rybek nie pomogę.
Nie wiem czy pisałam, że do mojego czarnego kota przybłąkał się kilka miesiecy temu rudy kot i żyli sobie w przyjaźni, aż na początku marca przyjaźń przerodziła się w cos wiecej i chyba niedługo będę miała pod opieką czarno-rude kocięta
Jednego oddam Domi będzie sikał na wycieraczkę sąsiadki

sexy body jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-20, 08:45   #200
xpressja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sexy body Pokaż wiadomość

W temacie rybek nie pomogę.
Nie wiem czy pisałam, że do mojego czarnego kota przybłąkał się kilka miesiecy temu rudy kot i żyli sobie w przyjaźni, aż na początku marca przyjaźń przerodziła się w cos wiecej i chyba niedługo będę miała pod opieką czarno-rude kocięta
Jednego oddam Domi będzie sikał na wycieraczkę sąsiadki
ojjjj ja bym chciała kociaczka małego na wychowanie
może być czarny, rudy, kulawy, z kaprawym oczkiem
bo ja UWIELBIAM koty!!!

Stary 2010-03-20, 08:52   #201
karenina19
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to karenina19

Nieeeeeee noooooo, jeden wieczor i tyle do nadrabiania!!

Mialam odpisywac, ale wasze teksty mnie rozwalily...."spuscic cyce", "przyszlam sie odciagnac", "zboku" tudziez "ztylu"...

I jeszcze Klub juz jest! Napisze tam jak sie poznalismy z tz'tem...

karenina19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-20, 09:15   #202
domi7ks
Zakorzenienie

Sexy przyslij mi tego kotka tylko takiego oszczałka, zeby duzo sikał

Stary 2010-03-20, 09:36   #203
brombusia
Zakorzenienie

Wiecie co moje dziecię zrobiło?
Tak wykręcał ananaskiem na macie, że wyciągnął to kółeczko z haczyka i wyrzucił ananaska hen daleko od maty

Sexy ja Ci wysłałam zaproszenie do klubu, chyba że to komuś innemu wysłałam

Stary 2010-03-20, 10:00   #204
carolans
Zadomowienie

BROBMI !!! ZAŁAPAŁAŚ SIE NA MUNGOWE, a ja nie ja też chce

Ja też poproszę klubowe zaproszenie

i Pietrusia podaj maila wyślę fotkę Laury, chyba że tutaj mam załączyć i weźmiesz na listę.
Lecę na pocztę ... tak mi się nie chce.

Czy wasze wózki z pompowanymi kołami też takie ciężkie... jeszcze trochę i będę mieć siły jak pudzian....

Laura 20.12.2009
Oliwia 8.07.2011

Edytowane przez carolans
Czas edycji: 2010-03-20 o 10:06
carolans jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-20, 10:14   #205
pietrusia
Zakorzenienie

GG do pietrusia

Cytat:
Napisane przez carolans Pokaż wiadomość

Ja też poproszę klubowe zaproszenie

i Pietrusia podaj maila wyślę fotkę Laury, chyba że tutaj mam załączyć i weźmiesz na listę.
Lecę na pocztę ... tak mi się nie chce.

Czy wasze wózki z pompowanymi kołami też takie ciężkie... jeszcze trochę i będę mieć siły jak pudzian....
Daj zdjecie w poscie to ja sobie skopiuje i potem wstawie na pierwsza strone.

Oj moj wizek tez jest taki ciezki ze masakra

Aniołek[*]
pietrusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-20, 10:15   #206
brombusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carolans Pokaż wiadomość

Pisa,łam z dzieckiem na kolanach

Już wysyłam zaproszenie

Stary 2010-03-20, 10:23   #207
carolans
Zadomowienie

Dzi ekuje kochane jak wróce to zarzucę fotkę i oczywiscie ponadrabiam.

Brombi ja ostatnio wyluzowałam z zamówieniami w sigmie bo dużo później nie bylo w hurtowni, ale mungowe to chodzą za mną od lutego i znowu przegapiłam, jestem w jednym zamówieniu mungowych ale z braku laku wzięłam rozmiar wyżej , bo niektóre są zaniżone, może się uda tez cię wzielo na zakupowanie internetowe
za to "kopytka" czarne ostatnio znalazłam i jeszcze do odebrania w moim miescie, tylko czas musze znalezc

Laura 20.12.2009
Oliwia 8.07.2011
carolans jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-20, 10:27   #208
brombusia
Zakorzenienie

Carolans ja na razie brałam udział w 4 zamówieniach, ale szare wentylki nie przyszły, a Eary zrezygnowała z czarnych zarowych sandałków, więc w sumie dwie pary butków, a teraz te, bardzo mi się podobają
A jaki masz rozmiar?
Bo na mungowych jeszcze wolne miejsca.

Kopytka mi się osobiście nie podobają, chciałabym żeby któraś z organizatorek zamówiła zwykłe oksfordy na obcasiku, bo te z sigmy bardzo ładne są, ale niestety nie ma chętnych

Stary 2010-03-20, 11:55   #209
aniulka8204
Wtajemniczenie

TARASIU no znalazłam w książeczce z imionami no i tak było napisane więc tak zostawiliśmy, ja chciałam jako pierwsze imię Jessica ale troche to takie amerykandzkie
aniulka8204 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-20, 11:58   #210
xpressja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez brombusia Pokaż wiadomość
Carolans ja na razie brałam udział w 4 zamówieniach, ale szare wentylki nie przyszły, a Eary zrezygnowała z czarnych zarowych sandałków, więc w sumie dwie pary butków, a teraz te, bardzo mi się podobają
A jaki masz rozmiar?
Bo na mungowych jeszcze wolne miejsca.

Kopytka mi się osobiście nie podobają, chciałabym żeby któraś z organizatorek zamówiła zwykłe oksfordy na obcasiku, bo te z sigmy bardzo ładne są, ale niestety nie ma chętnych

yyyy jakbym czytała posta po chińsku

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości