|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#181 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jeszcze się nie znamy, ale wkrótce się poznamy... rocznik '96 ;)
Ja miałam rude pasemka przy moim naturalnym brązie, ale nie robiłam sama, tylko u fryzjera.
A co do tego bandi, to raczej nie dla mnie, tam wszędzie jest delikatnie, delikatnie i delikatnie. Żeby na mnie coś działało, musi mieć kopa. I wiecie co? Jadę na zakupy. I to gdzie... Do biedronki! xd A dla mamy ja postaram się coś namalować. Moja mama uwielbia moją pseudosztukę, mówi, że skoro umiem, to mam malować. A do tego aktywacja karty Sephory i myślałam o jakimś fajnym kremiku pod oczy, ale w tym roku jeszcze będę rozsądniejsza - już kupiłam fajną serię z Yves Rocher
|
|
|
|
#182 |
|
Konto usunięte
|
ja tez chodze czasem do biedronki bo mam niedaleko
no ja niestety nie umiem i nie lubie malować.
|
|
|
|
#183 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak nie to siostra mi zafarbuje;p Biedronka jest fajna, Yves Rocher też Cytat:
![]() Ja wczoraj widziałam ładne koszulki i żałuję, że ich nie wzięłam... mogłam korzystać póki tato miał ochotę mi coś kupić a tak to kupiłam legginsy jakieś , ale nawet ich nie przymierzałamCytat:
a niedługo znów pewnie zmienię xd No mi też pani by dała wkładki ale akurat nie miały już;d haha też mam chudą stopę i te kostki przy nich ;d no to niestety, nie mam żadnego pomysłu na prezent [1=6291cc2e5cca5cd6ab177e5 efe4c5e0758342977;1951219 1]Moja mama zażyczyła sobie ampułki radical (34zł) i balsam soraya (13zł). Najlepiej zapytać, żeby osoba którą obdarowujemy była zadowolona ps: tą linię bandi young care używam już od 2 czy 3 lat i nadal działa. Ale jest dostępna tylko w salonach kosmetycznych. Aj ja mam nieprzyjemne wspomnienia z szamponetkami. Raz zafarbowałam sie na platynę i sie trzymało cały miesiąc pomimo codziennego mycia ochydnie wyglądałam[/QUOTE]Będę musiała się za nią rozejrzeć, ale to dopiero za miesiąc i trochę pewnie ![]() A do ilu myć miał się kolor trzymać? ![]() ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- [1=6291cc2e5cca5cd6ab177e5 efe4c5e0758342977;1951508 8]ja tez chodze czasem do biedronki bo mam niedaleko no ja niestety nie umiem i nie lubie malować.[/QUOTE]ja mam do biedronki rzut beretem, i na dodatek jest to jedyny duży sklep (nie wiem czy to hipermarket czy supermarket ale wole większe sklepy, takie jak Tesco, Real... uwielbiam po nich chodzić
|
|
|
#184 |
|
Zakorzenienie
|
ja też mam te kostki.obrzydliwe to jest xd
biedronka rządzi
|
#185 |
|
Zakorzenienie
|
mi się podobają kości:P a to tylko przez moją głowę i psychiczkę
no, właśnie sobie przeglądam wątek o biedronce ;d głodna jestem, miała być zupka, a przyjechała ciocia i zupki nie ma a jedyne co jadłam to pistacje, tak się zapchałam że mam dosyć orzechów na jakiś czas xD
|
|
#186 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiecie jaki bulwers xd ? Biedronkę mi zamknęli, bo dziś zielone świątki
/A jeśli o tych avach, to ja muszę sobie jakieś cuś znaleźć, hmm. |
|
|
|
#187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na onecie jest chyba taki blog"avy" z tamtąd chyba brałam avatara
|
|
|
#188 |
|
Konto usunięte
|
szamponetka miała byc do 6 myć
heh ja tam biedronke nawet lubię
|
|
|
|
#189 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mam swoje dojścia, może nawet sama zrobię, ale nie wiem ... teraz przepisuję lekcje z całego tygodnia... Muszę się streścić
|
|
|
|
#190 |
|
Konto usunięte
|
chce któraś z Was papugi? bo tak skrzeczą ze dam za darmo i jeszcze dopłace.
|
|
|
|
#191 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6291cc2e5cca5cd6ab177e5 efe4c5e0758342977;1952134 4]szamponetka miała byc do 6 myć
heh ja tam biedronke nawet lubię [/QUOTE]ja mam od 4 do 8 myć ale nie pogniewam się jak mi będzie kolor trzymać całe wakacje no chyba, że mi się nie będzie podobać to sobie przefarbuję na inny kolor:P[1=6291cc2e5cca5cd6ab177e5 efe4c5e0758342977;1952215 6]chce któraś z Was papugi? bo tak skrzeczą ze dam za darmo i jeszcze dopłace.[/QUOTE] Ja nie, hehe xD co będziesz za darmo oddawać, sprzedaj na jakiejś stronie internetowej ![]() Nati
|
|
#192 |
|
Wtajemniczenie
|
Moja koleżanka ma małe kotki, wymienicie się ;p
Znikajec - skończyłąm już, woo hoo! |
|
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
gratulacje ;D
idę zraz się kąpać i chyba zrobię ściągi na biologiębo nic nie umiem aaaaaaaa! ratunku xD noszzzz kurde. A wczoraj wieczorem specjalnie zrobiłam kawę, żeby nie usnąć i się pouczyć a chwilę po wypiciu już spałam łał, emota się pojawiła ! ;D
|
|
#194 |
|
Zakorzenienie
|
Bosh dziewczyny zaczynam panikować.
Nic nie umiem na fizyke, nie umiem sie tego nauczyć.Ciągle o tym myśle. aaa boje sie... CO ROBIĆ? xd
|
#195 |
|
Zakorzenienie
|
czeeść kobietki.
![]() wybaczcie, troszkę was zaniedbałam, ale nie miałam czasu. tzn. wczoraj siostra mi nawet na chwilę nie pozwoliła wejść, co za chamstwo. a dziś byłam na komunii, no i dopiero pół godziny temu wróciłam. skoro już mówiłyście o farbowaniu włosów (przejrzałam, a co. ) to powiem, że w tamtym roku malowałam na fioletowo, ale nie było za bardzo widać na moich ciemnobrązowych włosach. a w tym roku spróbuję na czarno. może się uda. jeszzce chciałabym zrobić różowe pasemka, ale po wakacjach w szkole chyba by mnie zamordowali, tacy są wszyscy przewrażliwieni na punkcie malowania włosów że masakra. ![]() Klaudia, zostaw ta fizykę w spokoju. po cosię uczyć, skoro i tak sie nigdy nie przyda? ![]() łoo, Jess, ja mam biologię z mamą, więc chcąc nie chcąc muszę się nauczyć, bez ściąg. boże, to jest STRAAASZNE!
|
#196 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo poucz się i zrób ściągi, ja próbuję tak zrobić ale pewnie nic z tego nie wyjdzie![]() Cytat:
![]() głupia siostra, głupia xdi jak było na komunii ? pewnie się upiłaś no ja właśnie będę fioletowa, bo ten glęboki burgund to coś takiego pod fiolet, a tez mam ciemnobrązowe włosy, tzn nie aż tak ciemne, na lato mi się rozjaśniają mam nadzieję, że będzie widać (chociaż już sama nie wiem, bo wydaje mi się teraz, że będę brzydko wyglądać w tym kolorze :Redface![]() U nas też, w ogóle nie można nic zrobić w tej szkole... masz kolczyka gdzie indziej niż w uchu - ściągaj!, masz pofarbowane włosy na lekko ciemniejszy odcień niż naturalny - FARBUJ NA TAKI, JAKI MIAŁAŚ, itd. masakra haha, właśnie, po co się będziemy uczyć, haha ![]() lekcja z mamą! o masakra! Ale przynajmniej może Ci pomóc w nauce w domu
|
|
|
#197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardziej to się najadłam, jeszcze mnie dzieciaki obskoczyły, aż mnie udo boli, tak się na mnie wpieprzyły. ![]() fioletowy łaaadnie wygląda. jak nie spróbujesz to nigdy nie bedziesz wiedziała czy ładnie by ci było w tym kolorze czy nie. ![]() no u mnie w szkole to jak w wojsku. ostatnio nałożyłam trochę dłuższe kolczyki to juz mi kazali ściągać. dobrze, że przynajmniej nie mamy mundurków. ![]() taa, pomóc w nauce to ja dziękuję. ostatnio zapomniałam zeszytyu na lekcje to jak przyszłam do domu to od razu było: jak mogłaś zapomnieć, ja tyle lat się wkurzam jak jakiś uczeń zapomina a tu moja córka taka sama, ble, ble, ble. już mam dosyć. u mnie w domu to prawie jak w szkole, też wojsko. moi rodzice są jacyś nawiedzeni. ugh. booże, jutro biorę udział w apelu z okazji Dnia Europy. nie chce mi się.
|
|
#198 |
|
Wtajemniczenie
|
A u mnie dress code nie taki straszny ;p Koleżanka, naturalna blondi, walnęła sobie czerwień, taką za***istą, niezmywalną czerwień na pół włosów xdbyło parę awantur, ale ogólnie punktów nie ma xd Jest też parę nienaturalnych czarnulek... Tylko pani z fizyki się wtedy strasznie ścieka i trzeba siedzieć z tyłu, co mi może zaszkodzić, bo jestem przez nią lubiana. Będę miała zrobione rozjaśniaczem niedługo, chcę przed 1 czerwca bo mam wycieczkę do berlina... I chcę tam mieć pomarańczowe włosy
![]() A z poniedziałkową biologią to jakaś epidemia, jutro mam sprawdzian z całego roku, brr! I na razie umiem tylko komórki i to jeszcze wątpliwie, a jak nie dostanę 5 to boję się myśleć o świadectwie... (tak, mam takie kujonowe świadectwa ;pp) |
|
|
|
#199 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki kobity .otuchy mi dodałyście
![]() boje sie coraz bardziej xd ;* ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- ej vikuś a jak Ty mamie na lekcjach mówisz? prosze pani ? i w ogóle to masz jakieś fora ?
|
#200 |
|
Zakorzenienie
|
uf przeżyłam fizyke.nie zapytał mnie
|
#201 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no w sumie tak, ale spróbuję ![]() my też nie mamy mundurków - już mieliśmy... 2 lata temu ?Każdemu w życiu się zdarzy przecież coś zapomnieć ![]() i jak tam apel? Cytat:
![]() pomarańczowe włosy? nieźle ![]() ja dziś sobie liczyłam na oko średnią, tak coś ok 3.80. Nie jest źle, bo myślałam, że bedzie gorzej (tzn. jakieś 3,0)... A, i ten tego. Biologia była wolna !!!!!!!!!!!!!! ![]() ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- się tak nie ciesz jeszcze Cię zdązy zapytać![]()
|
|
|
#203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale mnie głowa boli toszzz to szokkk . jeszcze jutro, i w środę nie idę, więc się przemęczę ![]() mam nadzieję, że wf tak jak dziś będzie wolny
|
|
|
#204 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja sie na tych lekcjach w ogole nie odzywam. ![]() poczekaj do następnego tygodnia. ![]() a ja się musze pochwalić - dostałam 4 z fizyki! kurde, 1 punktu mi do 5 zabrakło i mi nie naciągnął. co za ciota. ![]() Cytat:
![]() i jeszcze dziś się najadłam ciasta u przyjaciółki na urodzianch ,znów przytyję. ![]() apel się udał, i to doobrze. nic nam się nie pomyliło, tylko mikrofon się zepsuł przed apelem i musieliśmy sobie poradzić z dwoma na 21 osób. ![]() a jutro mma turniej w nogę. 3mac kciuki! ![]() Cytat:
|
|
#205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale i tak ładnie, gratulacje e tam, przytyjesz ![]() ![]() ![]() u nas sa zawsze 2 mikrofony na apelach... albo jeden ![]() trzymam ;D no nie idę, jadę do psychoterapeuty, na 10 (czyli się nie wyśpię ). Buu. Jeden dzień w szkole, a ja już mam dosyć.
|
|
|
#206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no przytyję, zobaczysz. ![]() u nas są cztery, ale dwa nie działają. ![]() dziękuję. ![]() ja dziś wstałam o 6:15, nie wiedzieć czemu. ale byłam wyspana. ja tez już mam dosyć, nie mam już siły, ten rok jest za długi.
|
|
#207 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dziś w domciu zostałam iz ponieważ mam kaszel
|
#208 |
|
Zakorzenienie
|
|
#209 |
|
Zakorzenienie
|
ty no weź nie żartuj xd
znów jesteś chora?! ![]() ja tez jeszcze kaszlę, normalnie jakbym miała jakąs gruźlicę czy coś xd
|
#210 |
|
Zakorzenienie
|
a mnie gardło boli ! xD
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:40.

no ja niestety nie umiem i nie lubie malować.

Ja się muszę na zakupy wybrać!! A sama to nijak, bo w zapchanej dziurze mieszkam, tu są same monopolowe :/
a tak to kupiłam legginsy jakieś , ale nawet ich nie przymierzałam

a niedługo znów pewnie zmienię xd

xd