![]() |
#181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG, częśc XIX.
Wątek starszy ode mnie - jestem tu nielegalnie
![]() Całuję wszystkie zdolne pupcie ![]() ![]() ![]() Czasami wszystko, czego pragniemy, to dwa szepty wypowiedziane w bezchmurną noc.
#182 |
Wtajemniczenie
|
caroline060 - <333
--------------- Czujesz, ze On daje Ci pewność, ze bedzie obok na wieczność. Boisz sie tylko, ze ta wiecznosc, bez tych wszystkich standardowych obietnic - będzie krótka. Zbyt krótka. dotykasz przypadkiem mojej reki na korytarzu, a ja czuję się wtedy tak, jakbyś mnie rozbierał. - Ja zawsze bylam zla, zawsze we mnie bylo cos nie tak, zawsze wszyscy Cie rozumieli tylko ja nigdy. Tak jest i tak myslisz.. - Ty nigdy nie byłaś taka jak wszyscy.. Ty nigdy nie byłaś porównywana do kogoś.. Ty byłaś zawsze ponad wszystkich.. Ponad mnie.. jesteś mi równie bliski jak moje własne serce do twoich słów do tonu twojego głosu do myśli, które były zawsze moimi. Czasami twoje oczy, są lepsze niż moje. Mało wiem o sobie. Możesz mnie odkryć. Proszę odkryj mnie. Uratuj. Nie potrafię bez Ciebie oddychać.. |
![]() ![]() |
![]() |
#183 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() _________________ Mam w sobie różne kolory , ostatnio byłam błękitna spoglądałam w niebo i błękit po mnie wbiegał. wczoraj byłam zielona ponieważ świat tętnił zielenią boli mnie, że byłam również szarością, ale każdy przecież bywa szarością a dziś jestem malinowa ponieważ mam w sobie Ciebie, ty jesteś moim odcieniem. może nie pora odrzucać ludzi, którzy o tej porze chcą dla mnie dobrze. wśród czterech ścian czekam, szarością zakażona, łapczywie łaknę oddech z okien , do płuc dostarczam strachu. a dym jest atrapą do tego wszystkiego. "życie jest jak puszka sardynek, wszyscy szukają do niego klucza" - Alan Bennett zerwałam z myślami. będę czerwona tak, jak ta wstążka z lat dziewięćdziesiątych, kiedy to jeszcze oczy szyte były , bez smug od grubych nici i wspomnień. w natłoku nawet motyl ma ciekawszy aspekt co do miłości. gdy się kogoś kocha poświęcenie wzrasta i mnoży się do serca, wkraczając w stan przesiąknięcia orgazmami.
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
Raczkowanie
|
I gdzie ta miłość? W zimnej pościeli z łzami nieprzespanymi nocami? Kładłeś mnie kawałek po kawałku, utulając słowami. I gdzie to wszystko? Jak mam wyrzucić Cię z wspomnień, serca, myśli? Powiedz mi, przecież Ty tak z łatwością to zrobiłeś. Otul mnie ciałem bym miała pewność, że oddychasz tylko dla mnie. I na pamięć znam smak Twych ust. Jeśli trwasz przy mnie, to nie jest to miłość?
nasze oczy są na wpół przymknięte niczym umierające nieba — postarzał się księżyc. noc już nie będzie czuwała. zaledwie mnie sobie przypominasz. dokąd mam iść z moim sercem ? Już zapomniałam czy jeszcze o Tobie pamiętam
|
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Rozeznanie
|
ciiri - jak ty wszystko potrafisz świetnie ująć
![]() cieszę się niezmiernie
jestem wodą, jestem ogniem. A przede wszystkim kobietą . weź ogarnij trochę spraw . Poczuj serce, poczuj wiatr, Cynik to człowiek, który zna cenę wszystkiego, a nie zna wartości niczego '' Oscar.Willde Byłeś dla mnie kimś zwyczajnym . Byłeś tylko chłopakiem . Byłeś kimś kogo nie znałam. Lecz później cię pokochałam . Gdybyśmy wiedzieli kiedy umierają sny, - nigdy nie spalibyśmy oddzielnie. ![]()
#186 |
BAN stały
|
" komedia skończona. teraz bijcie brawa. "
now look me in my eye and tell me, how am I wrong? [teraz spójrz w moje oczy i powiedz mi jak mocno jestem zła/'nieodpowiednia'] what language are the tears when they're fallin from your eyes? [w jakim języku mówią łzy, gdy spływają z Twoich oczu] |
![]() ![]() |
![]() |
#187 |
Raczkowanie
|
Nadajesz się tylko do wytarcia podłogi ryjem
![]() Kocham Cię no i co w tym złego ? ` usmiechnij się, będzie dobrze zobaczysz` - słyszałam ten tekst juz wiele razy ale nigdy nie była to prawda.. |
![]() ![]() |
![]() |
#188 |
Rozeznanie
|
kreskowa
![]() ![]() bajkowa, bananowaDelma ![]() Malinowa Girl - obiecuję poprawę, perełko ! ![]() dzień dobry.zaczynam nowy dzień,
który znów przyniesie mi kolejne rozczarowanie. co z tego że mam cały świat, skoro nie ma w nim c i e b i e znów uczę się żyć na nowo. bez ciebie szczęście? nie szukam go już wszędzie 'nie poznaję samej siebie. kiedyś życie było dla mnie czymś bardziej wartościowszym, czymś cenniejszym. jedyne co się w nim zmieniło to wyeliminowane uczucia z mojego osobistego słownika. przestałam myśleć o konsekwencjach jakie będę ponosić i skupiłam się na życiu chwilą, tak jak mi radzono.'
![]() |
#189 |
Raczkowanie
|
jak miło
![]() ![]() nawet nie zamierzałam zwracać tych cudeniek ![]() ajj. ![]() ![]() ![]() Za każdym razem, kiedy
mnie odtrącasz mam ochotę umrzeć To było jak sen, ale już się obudziłam... - Czemu mnie zostawiłeś? Kocham Cie - Więc czemu mi nie zaufałaś? Odkąd się pojawiłeś mój świat stanął na głowie
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" Edytowane przez kreskowa Czas edycji: 2010-05-16 o 13:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#190 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ____________ jest pięknie. jak w bajce . ale kto powiedział ,że z dobrymi bohaterami i szczęśliwym zakończeniem? Wiesz, co chcę? Obudzić się z moją głową na Twoim brzuchu. Czuć nocą Twój oddech na mojej szyi. Twoją dłoń tulić. Ostatni widok wieczorem - Twe oczy. Mam ochotę na coś, co jest kompletnie absurdalnym i niedorzecznym zachowaniem. Wiesz co chcę... może wreszcie czas to zmienić i nareszcie zacząć się uśmiechać? ot tak. Edytowane przez MamCieGdzies Czas edycji: 2010-05-16 o 13:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#191 |
Rozeznanie
|
miałam rację kiedy pomyślałam, że będzie mi lepiej bez Ciebie.
Zawsze byłam frajerką, miałam słabość do chłopców z gitarą i drinkiem w dłoni. Seks ostatniej nocy był beznadziejny, powinnam była raczej spać. Smakujesz tak słodko, ale nie moge jeść tego samego każdego dnia. ale nie ma nic lepszego od rzucania się w Twoje objęcia. Odchodzę, pożegnaj się, bo wiem co robiłeś wczoraj w nocy.
#192 |
Raczkowanie
|
czy ty czujesz to co ja ?
I wiem kto ci się dziś przyśni ![]()
#193 |
Raczkowanie
|
Weny słoneczka
![]() Nauczyłeś mnie jak żyć. Teraz już wiem, że można strasznie dostać po du.pie. I teraz nie ma już Cię... Tak bardzo chciałabym żebyś był przy mnie.. Nie odzywasz się. Może po prostu masz mnie w du.pie. Proszę nie tłumacz się, że czekasz aż ja coś powiem. Ta cała miłość tak chol.ernie boli. Bo gdy Ciebie nie ma moje życie nie ma sensu. W twoich oczach zapisana jest moja przyszłość. Zagubiona w bezdusznej szarości dni. Jesteś schowany głęboko w moim serduszku. - Nie mogę zasnąć. - A może ty zakochana, że nie śpisz po nocach? - Nie no co ty. Tak jakoś. - Na pewno? - No dobra powiem Ci. Kocham tego głupola, a on miesza mi w głowie. Komplikujesz mój jakże poukładany świat. |
![]() ![]() |
![]() |
#194 |
Raczkowanie
|
.......................«««»»»
`Są ludzie którzy chodzą po świecie i są ludzie,po których chodzi świat. `na trzy podzielimy dni : moje, Twoje i Twoje z nią ! `on dla zasady, nie całuje mnie w usta. `poznasz mnie, bo ja w oczach mam nas. . `Zamykam oczy. robi się ciemno. widzę Cię.. i znów jesteś ze mną. `brak faceta mi służy.
Edytowane przez LoveYourEyes Czas edycji: 2010-05-16 o 14:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Raczkowanie
|
19 . <3 xxxLOLAxxx - świetne jest to uczucie okradaną przez Ciebie . ;*![]() _____________ a wiesz jak to jest czuć ogromną namiętność i strach jednocześnie ? nie umiałabym nie zapytać serca czy jeszcze o nim pamiętam , dlatego nie zapominam . pozbierajmy swoje myśli . sumienie już dawno wyzbyło się wstrętnych myśli , tylko dusza nie mogła się odnaleźć , gdy go zabrakło .. i łkała . stanąć z boku i tam pozostać , przez chwilę , tego mi trzeba .
![]() |
#196 |
Zakorzenienie
|
I'll come back
When you call me No need to say goodbye /Wrócę, kiedy mnie zawołasz. Nie potrzebuje mówić 'do widzenia'./ * W pamiętniku pisała swoje największe tajemnice.
Edytowane przez klada Czas edycji: 2010-05-16 o 14:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
Przyczajenie
|
i wiem, że ten znak większości przed trójką i 4 gwiazdki przy dwukropku w Twoim opisie, są właśnie dla mnie.
Pamiętam tamto lato.. jezioro, czułe pocałunki, Twój dotyk i wzrok.. A później ona. :/ 'Bo czasami zastanawiam się, czy odbieram świat w ten sam sposób, co inni.'
#198 |
Rozeznanie
|
`wspaniale jest wiedzieć , że ktoś gdzieś o nas myśli `
mówi się trudno i żyje się dalej , ale mi się trudno żyje bez Ciebie ..
#199 |
Zadomowienie
|
by Kochanaa
xDJakJaCieLubiexD - pamiętam
![]() dziękuję <3 + witam w XIX, która już niektórym na mózg padła. * * * siedzieć na rozgrzanym asfalcie i jedząc czekoladę obserwować parujące myśli. kręcisz mi się w głowie. jest czas na ludzi i na milczenie. rzadko kiedy mamy czas milczeć z ludźmi. <3
![]() |
#200 | |||
Gość
|
Cytat:
Cytat:
okradam Cię myszko ;*** Cytat:
![]() On wie że już nigdy nie zajmie miejsca, które było zarezerwowane tylko dla niego.
Ona nie chce słyszeć o rozstaniu. To były tylko 4miesiące, a ona poza nim świata nie widzi do tej pory. Ile razy spotkałam miłość, błądziła wzrokiem... |
|||
![]() |
![]() |
#201 |
Raczkowanie
|
1. To był nasz pierwszy i zarazem ostatni raz...
2. Pani ekspedientka z naszej ulubionej piekarni, kierowca 'naszego' autobusu, dozorca parku, a nawet mały wróbel będą zaskoczeni, że nie zobaczą nas już nigdy razem na tej samej ławce. 3. To było tak dawno. Obce miasto i ja. Ty mnie znalazłeś, otoczyłeś opieką i już więcej nie byłam samotna. 4. Zawsze ta małpa! Podstępna! Skrada się i wchodzi bez pytania... Nienawiść... 5. Za co? Powiedz co zrobiłam takiego i czym zasłużyłam na to, żebyś wbijał mi cierń w serce? 6. Bo czasem najlepiej jest po prostu zapomnieć. Nie pamiętać. Udawać. 7. Ktoś zburzył nasz most... Zamienił w gruz. Jak mam teraz przejść na Twoją stronę? 8. Miłość do Ciebie zamieniłam na papierosy i wódkę. 9. Jesteśmy straceni. Dla tego świata, dla siebie i dla miłości. Jesteśmy straceni... 10. Wstyd jest odejść... Ale zostać jest równie dużą porażką.
![]() |
#202 |
Raczkowanie
|
kreskowa - a miło mi : ** przyznam sie ze tez ciebie czesto okradam : P
Zuzka Z - okradam : DD ___________ tylko on i ja - czyli my .
widzieć wszystko w czarno - białych barwach . wyjątkowe oczy . spojrzenie, którego nie miał nikt oprócz jego .
![]() |
#203 |
Raczkowanie
|
"a więc niektóre smrody śmierdzą tak, że śmierdzą, a niektóre śmierdzą ładnie." ![]() ` `Jestem jak klamerka, ktora utrzymuje pranie aby nie spadło ze sznury. Ja utrzymuje naszą znajomosc aby nigdy się nie zakonczyła. `Jestem z Tobą, kocham Cię, ale jakos nie czuję tego co czułam będąc z Nim. `Ej, na głoda jest metoda. a na Twoje serce? ;P Mimo ze jestem z Nim, to o TOBIE mysle całymi dniami. Zastanawiam się coTY teraz robisz, czy TY o mnie myslales, czy TY się wyspałes, czy TY jestes w dobrym humorze, czy TY teraz jesz czy spisz, gdzie TY teraz jestes.. To ON powinien byĆ najwazniejszy, ale to TY jestes na pierwszym miejscu. On poprostu pozwala mi chociaż na chwilę o TOBIE zapomniec. czy jestem wobec Niego Fair?!
Uwielbiam moje życie z Tobą. Trzymam Cię drogo będąc w cieniu Twoich kroków. ![]() ![]() My <3 moje prace ![]() Edytowane przez Borowiczanka Czas edycji: 2010-05-16 o 15:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#204 |
Zadomowienie
|
Miłość ludzka jest troche nieobliczalna, nie rządzi się wyraźnymi regułami- czasami dostaje się ją za nic, czasem trzeba na nią ciężko zapracować, a czasem jest po prostu nieosiągalna i łamie serca. |
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkich . ;D
Jestem Tu nowa. Mam nadzieje, że mnie przygarniecie. Tak na dobry początek : `Cześć to ja, Twój cały świat.` ` Każde Twoje spojrzenie ma wpływ na bicie mojego serca ` ` Ma spojrzenie warte grzechu , i najsłodsze usta świata` ` Ukłon w stronę ludzi, dzieki którym świat da się lubić` ` On tu jest i wiem , że bedzie mimo wszystko ` ---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- Witam wszystkich . ;D Jestem Tu nowa. Mam nadzieje, że mnie przygarniecie. Tak na dobry początek : `Cześć to ja, Twój cały świat.` ` Każde Twoje spojrzenie ma wpływ na bicie mojego serca ` ` Ma spojrzenie warte grzechu , i najsłodsze usta świata` ` Ukłon w stronę ludzi, dzieki którym świat da się lubić` ` On tu jest i wiem , że bedzie mimo wszystko ` ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczynki ;P wszystkie jesteście po prostu boskie, Uwielbiam was. Od ponad pół roku przeglądałam wszystkie części i regularnie was okradałam;D kocham was;P
`Fajnie jest być mną.. `Ciało dojrzałe, ale umysł jeszcze w piaskownicy.. `Lato, gdy słońce wstaje o tej porze, o której właśnie idziemy spać;P `Więc nie strasz mnie piekłem, za dobrze piekło znam. `KOCHAM CIE - żałosne nie? ---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- -Nie masz zamiaru sobie odpuścić? -nie -W takim razie.. Mam nadzieję, że lubisz rozczarowania |
![]() ![]() |
![]() |
#207 |
Zakorzenienie
|
caroline060, otojest -
![]() piłam, bo chciałam ukryć swoje smutki, a potem one nauczyły się pływać.
#208 |
Przyczajenie
|
![]() ![]() `Więc nie strasz mnie piekłem, za dobrze piekło znam. -Nie masz zamiaru sobie odpuścić? -nie -W takim razie.. Mam nadzieję, że lubisz rozczarowania Uwielbiam . <333 |
![]() ![]() |
![]() |
#209 |
Przyczajenie
|
Gdy widzę Ciebie,
Świat mój pięknieje... Usta się śmieją, Serce szaleje... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#210 |
Zadomowienie
|
RozowaSkeyterka - ale już wszystko ok?
![]() itstoolatex3, nienaruszona (ja też się stęsniłam, jak założę w końcu nowe gg, to wyślę Ci numer) - bardzo mi miło ![]() beautiful_lie, Borowiczanka, BrillanteAstro5, MamCieGdzies, Mrs Unfabulous, papergirl, patrysiowa_, Siatkarka18, summy, TiScatteroUnaFoto - okradłam ![]() ________________________
Wystarczy, że powiesz trzy razy "kocham Cię". Za pierwszym razem nie uwierzę, nie chcę, byś mnie zranił. Za drugim razem uwierzę, ale nie przyznam się do tego. Za trzecim razem odpowiem Ci tym samym. Czuję Twoją miłość, kiedy przytulasz mnie mocno. Znaczysz dla mnie więcej niż Ci powiedziałam.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:05.