![]() |
#181 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Clinique, MAC, Lancome, Guerlain, Stila i inne -kolor i zapach :) zapraszam :)
Cytat:
![]() ![]() Co do kredek, to z mac nic mi sie nie uda wydac raczej. Mam tylko jedna nowa czarna z mikroskopijnymi drobinuniami clinique. Chyba to czego u mnie najwiecej, to roze ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Clinique, MAC, Lancome, Guerlain, Stila i inne -kolor i zapach :) zapraszam :)
Aliena wydaje
![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Kici kici miau miau
|
róży mam duzo tzn. ze 4 i starczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Zakorzenienie
|
To ja jesczze zerkne w domu, czy jest cos, czym moglabym Cie kusic i dam znac
![]() I jeszcze tu publicznie mowi, ze 4 to duzo ![]() ---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- Przeciez ona brzydka jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Kici kici miau miau
|
to czekam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
no własnie, ze ładna się okazała
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Zakorzenienie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
a nie chcesz mojej? mam ambiwaletny stosunek do niej. Niby kolory nie te, ale jak sie umaluje to mi sie podoba. Ale nadal uwazam ze zimne to nie dla mnie
![]() Ranko... 4?? ![]() Ps. Moj popie przony wéch chce Lolite ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Kici kici miau miau
|
,ale mysle czy jednego nie oddac ( MAC Love Rock)
![]() Edytowane przez ranka Czas edycji: 2010-05-25 o 15:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 | |||
Zakorzenienie
|
nie moze byc
![]() Cytat:
![]() Mam nadzieje, ze to omdlenie oznaczalo: "Ranko, tylko 4?" ![]() ![]() Cytat:
![]() A ja na szybko pogrzebalam i nie mam juz nic do oddania na dzien dzisiejszy ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Kici kici miau miau
|
uch szkoda
![]() ![]() ja dostalam swoj Sin NARSA - pikny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To co sobie zyczysz za hydracid peel i odzywke do pazurow moja droga? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dałabyś foto tego...? ![]() - Guerlain Ombre Eclat Duo & Liner L'heure Fumee 380 - Benefit, Valley of the Stars paletka 2 rozswietlacze, blyszczyk i 2 cienie (bialy i brazik), nowa z wymiany - Dior Bronze, Harmonie Sunshine Blush, 002, testerek z ubytkiem ok. 5%, za cos fajnego. Coś już sobie stąd upatrzyłam, tylko chcę się upewnić co do koloru ![]() Normalnie upomnę się korektor pod oczy za to siedzienie po nocy ![]() Edytowane przez ruksana Czas edycji: 2010-05-25 o 23:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No to teraz umyta znikam spac i mam nadzieje, ze bedziemy mialy niebawem hurtowego dila ![]() A korektor, fakt, przydalby sie i mi jakis fajny ![]() Dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Zmykam ![]() ![]() Edytowane przez ruksana Czas edycji: 2010-05-26 o 00:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
Ruksanko, nie dala rady zrobic wczoraj foty i mam nadzieje, ze TZ nie zabral aparatku, bo dzis wyjechal... Jak cos, to zrobie telefonem dzis
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#204 |
Zakorzenienie
|
nie mam zbyt wiele ale oddam wszystko za AA! może jednak jakimś cudem skusisz się na coś?
![]()
Grudniowa mini-wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post68381251 Edytowane przez encore1fois Czas edycji: 2010-05-27 o 14:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Zakorzenienie
|
hej, cos u mnie za:
-podklad superbalanced petal -cienie clinique trio
![]() |
#209 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U Ciebie podoba mi sie to: - ESTEE LAUDER, Perfectionist CP+, Wrinkle Lifting Serum, opakowanie 30ml, z kartonikiem, zużycie od góry 5mm, - KANEBO, SENSAI, Sensai Silk, Aktywne Serum Nawilżające, opakowanie 40ml, NOWE, Oczywiscie wiem, ze ewentualnie do serum kanebo musialabys cos dobrac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:27.