|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg
anastazja a pewnie ze lotniskowa
dawno tam nie bylam bo az tydz temu wiec musialam![]() susett u mnie w lumpkach te co znam to ostatnio bylo po 15zl za stuke!! ![]() kurde...ale przerabane patrzec na takie cos...na szczescie nigdy nie mialam okazji i obym nie miala...ja to sie od razu dygam po takich incydentach... a ja na wieczor panienski chyba ide w sierpniu wiec informacje tez mi ise przydasza tylko ja chcialam zamowic limuzyne dla mlodej i troche sie pobujac po miescie i dopiero do klubu![]() ![]() Aga!!! NAJLEPSZEGO ![]() zdrowka,zdrowka i jeszcze raz kasy zeby ci sie wiodlo w zyciu prywatnym, zebys osiagnela swoj sukces bez jojo wyrywala samych najfaniejszych kolesi i niiiigdy nie tragfiala na skonczonych dupkow!!![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez xxolushiaxx Czas edycji: 2010-05-22 o 00:12 |
|
|
|
#182 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg
Aga wszystkiego najlepszego!! osiągnięcia wymarzonego celu bez jojo, wyrwania wielu chwastów i mega miziańska i samych szóstek w szkole
![]() ![]() u mnie na śniadanie na szybko kanapka z serem ![]() teraz jestem na uczelni i właśnie popijam kawkę, nie za dobra ale ważne żeby kofeina była ![]() u mnie zapowiada się piękny słoneczny dzień, mimo że zapowiadają burze ![]() miłego dnia robaczki
|
|
|
|
#183 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Na początek , Aguśśśśś wszystkiego najlepszego U mnie na śniadanko kaszka manna waniliowa i jedna kromka z twarogiem i pomidorkiem . Podobnie jak u Anastazji , u mnie też dzisiaj zapowiada się piękny dzień O 7 było już 14 stopni ,a na niebie nie widać żadnych chmurek ![]() Teraz idę ogarnąć trochę pokój i robię się na bóstwo , koło 11 muszę wyjechać z domu ![]() Ciekawe, jak tam nasza Nadziejka po imprezie ![]() Miłego dnia i duuużo słoneczka ślicznotki |
|
|
|
#184 |
|
Zakorzenienie
|
ja już po egzaminie
był nawet trudny...nie cierpię angielskiego jeszcze jeden egzam z tego przedmiotu przede mną![]() no i pogoda się zrypała..jest ciepło ale pada deszcz...nie jakoś mocno ale pada teraz wypiję znowu kawkę i zbieram się na pociąg..muszę zdążyć na 11 do domu bo provident ma przyjść dzisiaj zapłacę babce 200 zł i koniec spłacania i już nigdy więcej providenta
|
|
|
|
#185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję, że zdany Nasłuchałam się dużo złego o tym Providencie , podobno oprocentowanie mają kosmiczne A u mnie w dalszym ciągu pogoda cudo Pościel mi schnie na balkonie, ahh jak ja tak uwielbiam !![]() Właśnie wyszłam z wanieny i muszę sobie brwi powyrywać, bo wyglądam jak cyt. "Gargamel" |
|
|
|
|
#186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co za ścierwo, niestety musieliśmy wziąć tą kasę bo mieliśmy zadłużone mieszkanie bo TŻ wtedy nie pracował i nie było wyjścia a na żaden kredyt nie było co liczyć, no bo nikt nie miał umowy mimo że ja pracowałam..ale na zlecenie no w każdym razie wzięliśmy 1000 zł bo tylko tyle się dało, bo byliśmy nowymi klientami, a do spłacenia mieliśmy ponad 1800 rata wynosiła ok 43 zł tygodniowo, jako że ja spłacałam tego providenta dawałam po 50 zł na tydzień czasami po 100, często było mi ciężko bo pieniądze się kończyły a miałam odłożone na spłatę ale wiedziałam że nie mogę tego wydać..zostały nam 4 tygodnie po 50 zł ale dzisiaj wpłacę 200 zł i niech ta babka mi się już więcej na oczy nie pokazuje tak w ogóle to w moim mieście strasznie dużo ludzi bierze tego providenta, ta babka co zbiera pieniądze ma taki segregator z rachunkami i tam jest chyba z 300 kartek na takie małe miasteczko to jest szok...i mówiła że my najładniej spłacamy bo jeszcze się nie zdarzyło żebyśmy nie zapłacili, a opowiadała że ludzie potrafią przez dwa miesiące mówić tydzień w tydzień że nie mają pieniędzy na spłatę co do brwi to ja też muszę wyrwać bo Gargamel to mało powiedziane![]() ja już w domku, zabrałam się z koleżanką autem ![]() czekam na tą babkę z providenta i biorę się za sprzątanie i pranie bo pełna pralka ciuchów, a najśmieszniejsze że 3/4 to ciuchy TŻ
|
|
|
|
|
#187 |
|
Zakorzenienie
|
Aguśka-sexu sexu sexu sexu sexu sexu.szczęścia i miłości!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anastazja-na pewno zdałas A co do providenta to sąsiada wziela na komunie córki,6 lat temu i do tej pory spłaca![]() Sunset-ja bym poszła na ten panienski prezent w stylu majtki fikuśne można nawet w zwykłym carrefure kupić apociągi zawsze mozna zadzwonić na informacje i babka Ci powie co z pociagami szkoda marnowac taką impreze![]() wróciłam i wczesnie wstałam bo o 11 mama mówi ze mnie to tylko na imprezy wysyłać bo nie spię pół dnia Niestety Go nie było przeleciałam pare razy klub w zdłóż i szerz ale zero może i dobrze bo byłam ładnie zalana innego sobie upatrzyłam,tańczył koło mnie a ja tam się ocierałam o niego jak pies o rozjechana żabe na ulicy pozniej usiadł w naszej loży,ale jakąś laskę w niej zarywał to se dałam spokój,ale jak się później okazało to jak wychodził to podobni stanął koło naszej loży,poatrzał się i pomachał mi a ja tego nie widziałam a taki fajny był,taki w sam raz a trudno płakać nie będę![]() w każdym bądź razie wybawiłam się,spiłam się lekko ale jeden plus ze wszystko wytańczyłam i do domu wróciłam prawie trzeźwa powiem Wam, że jestem mega zadowolona z tych nowych butów![]() właśnie zjadłam serek wiejski i wypiłam herbatkę,bo mnie gardło nawala jak nie wiem
|
|
#188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
6 lat spłacać ja spłaciłam w równo 30 tygodni i dla mnie to długo, a w założeniu miałam spłacać 40 tygodni..ważne że impreza się udała ![]() i kiedy idziesz następny raz? wybawiłaś się, nogi nie bolą i wróciłaś trzeźwa do domu, czego chcieć więcej![]() ja ogarnęłam prawie wszystko jeszcze tylko odkurzyć i umyć podłogi
|
|
|
|
|
#189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() następny raz? za tydzien a ja właśnie zjadłam obiad mama zrobiła dzisiaj moje ulubione jedzonko wiem ze mało dietetyczne ale zjadłam tylko 3 pierogi i 2 łyzki kapusty mniam mniamchyba jednak mam kaca,bo kurde suszy mnie tak,że nie mogę nadążyć przynosic sobie picia
|
|
|
#190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aż dziwne że jej tyle dali..no i dobrze, trzeba się wyszaleć ![]() ważne że smakowało ![]() |
|
|
|
|
#191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() smakowała i to bardzo ![]() już kolejną butelkę wody obaliłam byłam się wyżyć w ogródku 3 grządki opędzlowałam, mamie zostawiłam 2 bo myślałam,że tam uschnę,bez picia i na słońcu
|
|
|
#192 |
|
Zadomowienie
|
JESTEM!
trzeźwa już!I na wstępie dziękuję Wam za życzenia! ![]() ![]() Jesteście kochane![]() Gała Nie tylko Ty popiłaś ![]() Kupiłam wczoraj ok. 40 piw i wydałam trochę kasy I jeszcze później wódka była, niektórzy zioło palili... Ale opłacało się wydać tą kase, bo było za***iście Najpierw z koleżankami wypiłyśmy browarki, a potem zeszła się jeszcze jakaś ekipa . W sklepie nawet dostałam czekoladę na urodziny i za to, że tyle piw kupiłam I oczywiście z każdym musiałam sobie fotki zrobić I mój były nawet przyszedł... I oczywiście na***ał się i gadał jak bardzo mnie kocha itp... I wgl dziwnie się zachowywał. Chciał pokazać jaki on jest zabawny i jak umie się dobrze bawić. A to nie jest w jego stylu tak cwaniakować. Nawet mu to nie wychodziło Nie wiem przed kim się chciał popisać. A jeszcze koledzy mnie wycałowali . I były mojej koleżanki się chyba podwalał trochę... Bo cały czas się przytulał do mnie i chciał zdjęcia ze mną. I co chwile też całował mnie w policzek. Nawet na pożegnanie mnie pocałował . Mój były też mnie pocałował! Ale tak w usta po prostu... Nie wiem, co on sobie myśli. I jeszcze jeden kolega też mnie pocałował w usta. No to z***ałam go nieźle i mnie przepraszał później. Frajer ![]() Ale ogólnie wycałowali mnie wszyscy Lubie to eszz Anastazja To przetrenowanie. Musisz odpocząć ok. tydzień. Bo biegałaś codziennie i nadwyrężyłaś sobie mięśnie. Też to miałam Sunset Trzeba się bawić! Ja bym poszła na ten wieczór panieński![]() A przed chwilą byłam pobiegać skacowana. Ale dałam radę. Później ok. 18-19 też idę pobiegać znowu.
![]() ___________________ Nie rezygnuj z czegoś, tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak minie. Edytowane przez agusia814 Czas edycji: 2010-05-22 o 16:00 |
|
|
|
#193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() swoją drogą zazdroszczę słoneczka bo u mnie co chwilę deszcz pada ![]() ja już posprzątałam, zjadłam obiad(kurczaka) i teraz idę do rodziców
|
|
|
|
|
#194 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() to nie zazdroszcze u mnie na słonku spokojnie z 27 stopni jestmiłego dnia ![]() ja własnie uraczyłam się serkiem wiejskim i sałatką z selera,jajka,polowy pomidora i kukurydzy ale skończył mi sie keczup musiałam jesc suche
|
|
|
#195 |
|
Zakorzenienie
|
Nadziejko no to super, że impreza się udała
A on będzie innym razem Może faktycznie był zmęczony po meczu, albo nie zdążył dojechać... Co się odwlecze , to nie uciecze ![]() Aguś to fajnie, że urodzinki się udały I jeszcze raz 100 lat ![]() Ja właśnie niedawno wróciłam ze szkoły, tzn byłabym wcześniej ,ale musiałam jeszcze polatać po sklepach Na wieczór panieński nie idę , postanowione . Żałuję jak 150 , ale niestety z imprezy wróciłabym pewnie o 5 i pijana, a po 6 już musiałabym wyjechać chcąc zdążyć na ćwiczenia. Niby to tylko ćwiczenia, ale tego przedmiotu nie czaję, a za jakiś czas z niego też będę mieć egzamin. Koło południa mam kolosa z angielskiego , a o 15 ten najważniejszy egzamin , który muszę zdać. Jak sobie pomyślę, co mnie ominie, to żal mi dupę ściska, ale mam za sobą jedno powtarzanie semestru i więcej nie chcę... Rozdarta jestem strasznie, bo z drugiej strony to panieński przyjaciółki jakby nie patrzeć , no ale co ja poradzę... One wszystkie będą tam pijane jak bąki , a przecież ja nie będę siedzieć i patrzeć, bo bym ku.wicy tam dostała... No nic, nadrobię sobie na weselu ![]() Właśnie zjadłam obiad , makaron z sosem TRochę odpocznę i pojadę do koleżanek na plotki
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale postanowiłam,że musze ograniczyć rozmyślanie o nim bo tak to bede go szukała na siłe,a tak nie chce zdjęcia ukryje głeboko w folderach, na strone klubu tez nie bede wchodzic to moze mi przejdzie![]() oj szkoda,no ale jasne jak bys nie miała zdążyc i to eszcze na egzamin tyo nie ma co odbijesz sobie kiedy indziej a tak to z nami dzisiaj posiezisz![]() byłam dokonczyc te truskawki,jestem upaprana nie miłosiernie,ale na razie się nie kąpię,bo brat powiedział,że zaraz do niego przyjada na quadach i będę mogła sobie pojeździć
|
|
|
#197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tzn. może akurat masz silniejszą wolę i jesteś bardziej konsekwentna w swoich postanowieniach ,ale ja też próbowałam nie myśleć o D , próbowałam nie bywać w miejscach w których on bywa ... no i nie da się Obsesja jest silniejsza Nawet jeśli bym zdążyła, to nie byłoby czasu nic się poduczyć, a na pewno miałabym kaca jak stąd do Paryża, więc nie byłabym zbyt rozgarnięta. A w dodatku ten egzamin mam z tą samą babą, która mnie usadziła, więc lepiej pojadę... ![]() O jaaa ,ale Ci zazdraszczam ! Uwielbiam quady !
|
|
|
|
|
#198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nooo to dobrze,że jednak nie psozłaś,nie ma co ryzykowac ![]() ja uciekam za godzinke będę ![]()
|
|
|
#199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to jeszcze raz baw się dobrze Ja też pryskam na plotki , niebawem będę |
|
|
|
|
#200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no nic,ja w każdym bądź razie robie akcja odkochiwanie się![]() a to miłego plotkowania ![]() ja wróciłam z 15 minut temu nie pojezdziłam za długo bo się coś tam w jednym psuło,czasami gazu mi nie łapał więc stwierdziłam,że żadna taka przyjemność i wróciliśmy![]() teraz jem sobie sałateczkę i herbatke wypije no i musze sie pazuraki zająć
|
|
|
#201 |
|
Zakorzenienie
|
Sunset- szkoda że nie idziesz, ale jak masz egzamin to faktycznie lepiej być..miłego plotkowania
![]() Nadziejka- uwielbiam quady jeździłam parę razy i było cudownie![]() u mnie na kolację kanapki z serem, pomidorkiem i szczypiorem ![]() byłam na zakupach i trochę nakupowałam bo jutro u mnie sklepy zamknięte już mnie to wkurza powoli, co chwilę jakieś święto..byłam na solarium ale nie spotkałam tego przystojniaka za to przede mną była na łóżku jakaś tłusta baba i się ubierała z 20 min![]() właśnie wyszłam z wanny i siedzę z waxem na włoskach i maseczką nawilżającą na buźce ![]() jak zmyję waxa z włosów to biorę się za paznokcie
|
|
|
|
#202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() widze spa ja zrobiłam sobie pzazurki,wykąpałam się, nakremowałam wiec ejstem czysciutka i pachnąca
|
|
|
#203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja najczęściej jeżdżę latem na quadach, jak znajomi przyjeżdżają nimi nad jezioro, mój kolega miał rok temu wypadek na quadzie właśnie w drodze nad jezioro, zderzył się z autem i miał połamane żebra i krwiaka wielkości piłki do kosza, od tego czasu jeżdżę tylko po lesie![]() no zrobiłam sobie takie małe spa ![]() opiłowałam pazurki i nałożyłam odżywkę ![]() a jakie mam teraz włoski po tym waxie zaje.iste |
|
|
|
|
#204 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to trochę szkoda, że nie pojeździłaś, ale może będzie jeszcze okazja ![]() A jaką masz sałateczkę ? Moja mama zrobiła z brokułów i piersi z kurczaka ![]() Cytat:
Ale może następnym razem się uda Ojj to widzę salon piękności dzisiaj Kurcze mi też by się przydało, przed tym weselem muszę kilka godzin spędzić w łazience, bo jakoś tak ostatnio mi czasu brakuje dla siebie ![]() W ogóle to byłam u koleżanek i pożyczyłam sobie sukienki na to weselicho Mam już i na pierwszy dzień i na poprawiny, tylko nie wiem , w której pójdę w jaki dzień ![]() Jedna jest super, tylko strasznie mnie opina i trochę się co do niej waham ,ale wygląda bardzo ładnie. Na dniach wstawię zdjęcia, to ocenicie fachowym oczkiem A teraz skończę pisać ściągi i coś się pewnie pouczę
|
||
|
|
|
#205 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tez musze tego waxa sobie zakupić ale i tak zauważyalm dużą zmianę po timoteiu bo sa takie mięsiste i lsiąceCytat:
![]() teraz zjadłam jabłko ale taak bardzo mnie ssało w brzuchu![]() ooo to czekamy na zdjęcia ![]() bidula z tą nauka wywaliłam wszytsko co z nim zwiazane ale teraz mnie koleżanki szantażują,że mam do niego napisać,bo jak nie to on to zrobią i tak nie napiszę wiec nie ma nawet o czym mówić!
|
|
|
#206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie przejmuj się jabłkiem, znając Ciebie to pójdziesz spać po północy , więc zdążysz strawić No ja też na Twoim miejscu bym nie pisała Jeśli mówisz,że zdarzają się miejsca, w których się spotykacie, to ja bym cierpliwie czekała na okazję, aby się poznać I lepiej, żeby one też dały spokój z pisaniem za Ciebie, bo w moim odczuciu ośmieszyłyby Cię przed nim i tylko pogorszyły sprawę
|
|
|
|
|
#207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no predzej niz 12 to chyba się nie położe,chociaż zaczynam się łamać powoli
|
|
|
#208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że skuteczni wybiłaś im ten pomysł z główek No tak, bo Ty przecież po nieprzespanej nocy Mnie też już coś zbiera i pewnie zaraz pójdę się położyć, bo po 5 pobudka :/ bleee
|
|
|
|
|
#209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie zazdroszcze;/ ja chyba jednak pojde spac ![]() oczy mi się kleją ![]() dobranoc
|
|
|
#210 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:38.

dawno tam nie bylam bo az tydz temu wiec musialam

prezent w stylu majtki fikuśne można nawet w zwykłym carrefure kupić
przeleciałam pare razy klub w zdłóż i szerz ale zero
może i dobrze bo byłam ładnie zalana
to se dałam spokój,ale jak się później okazało to jak wychodził to podobni stanął koło naszej loży,poatrzał się i pomachał mi a ja tego nie widziałam

wiem ze mało dietetyczne ale zjadłam tylko 3 pierogi i 2 łyzki kapusty

. Mój były też mnie pocałował! Ale tak w usta po prostu... Nie wiem, co on sobie myśli. I jeszcze jeden kolega też mnie pocałował w usta. 

już mnie to wkurza powoli, co chwilę jakieś święto..
Moja mama zrobiła z brokułów i piersi z kurczaka
ale taak bardzo mnie ssało w brzuchu