Co głupiego robiłaś po porzuceniu, by odzyskać faceta - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-02-02, 07:04   #181
Renatka_2108
Zakorzenienie

GG do Renatka_2108
Dot.: Co głupiego robiłaś po porzuceniu, by odzyskać faceta

Haha klinika chorob wenerycznych

Ja moze nie przy zerwaniu ale przy ostrych klotniach. Lat 16

Genialna wybiegłam w samych skarpetach no i ubraniu po domu w -15 sniegu po kolana Eks musial mnie gonic i zaniesc do domu na rękach

Takich sytuacji roznych podczas klotni pewnie wiecej bylo :P

Oo przypomniało mi sie. Chlopak ze mna zerwał lat 15 moze mialam. Taka cicilala z niego była. No i mielismy w ten dzien razem na dyskoteke jechac, wszystko ladnie, ja sie szykuje a tu mi sms ze ze mna zrywa. No to ja mowie , trudno, ja sie zemszcze Dorwałam na tej dyskotece jakiegos kolesia no i sie całowałam na oczach tego eksa :P Chlopak tak sie upił że szok. Potem mi powiedział że chcial mnie sprawdzic Dobre sobie, a ja go zdradziłam Maasakra
Stary 2011-02-02, 08:36   #182
Lea_ny
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Renatka_2108 Pokaż wiadomość
Potem mi powiedział że chcial mnie sprawdzic
Faceci to też czasem ciekawe pomysł mają
Stary 2011-02-02, 09:20   #183
Baby14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ekscentryczna Pokaż wiadomość
Kotku tylko mi tam z nim nie szalej w górach

Nigdy się nie będę prosiła już o kolejną szanse.
oczywiście ,że nie będę tzn. hah postaram się.

Cytat:
Napisane przez Still_Alive Pokaż wiadomość

też byłam z siebie dumna bo później okazało się, że nie chciał być na wzgląd na takiego kolegę (długa historia) a później jak już się do siebie zbliżyliśmy tak nie puściliśmy do teraz
ooo a ta historia się już bardzo dobrze zakończyła szczęścia

Renatka_2108 : z tym bieganiu w skarpetkach to bym nie wpadła na to w życiu
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-02, 11:41   #184
ankaniehanka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Renatka_2108 Pokaż wiadomość
Haha klinika chorob wenerycznych
Z tego pomysłu akurat jestem dumna

Swego czasu bardzo chciałam pomagać też koleżankom w odzyskiwaniu chłopów. Kiedyś przyjechała do mnie kumpela, już studiowałyśmy. Oczywiście temat facetów, ona złamane serce bo koleś kręci na boki. Na pocieszenie oglądałyśmy bardzo pomysłotwórczy film 'dziewczyna mojego kumpla'. Więc mówię tak "ciekawe co by tem 'twoj' T. zrobił jakby mu się taka panna trafiła jak koleś z filmu?". Niewiele trzeba było, znaczące spojrzenie na siebie. Piszę do niego na gg coś tam, że mi się spodobał, że widziałam go na imprezie, że często bywam w jego mieście i mamy wspólnego znajomego i takie standardowe głupoty. Byłam zszokowana jak szybko się zgodził na spotkanie. W piątek poszłam na 'randkę'... Odcyknęłam się jak mało kiedy, ona powiedziała mi czym on się interesuje itd żebym się wkupiła w łaski. No i poskutkowało najpierw byłam miła, gadaliśmy do czasu aż poszliśmy do pubu i wpadli jego znajomi. Zaczęłam gadać głupoty, nabijać się z nich, żreć pizze jak szalona, wypiłam 3 piwa jedno po drugim, beknęłam, zaczęłam się do niego chamsko przystawiać, walić jakieś teksty w stylu 'Oj Tomuś ty to chyba silny jesteś' i łapać go za biceps, dłubałam niby dyskretnie w nosie. Boże, robiłam z siebie straszydło. ALE na 2 dzień on zadzwonił do niej żeby się spotkać na rozmowę Byłoby genialnie gdyby w niedziele nie zobaczył mnie i jej razem :/ Dodam, że na tą całą akcję pojechałam z nią z Krakowa do Rzeszowa, opuściłyśmy zajęcia bo knułyśmy, tworzyłyśmy idealny plan mojego zachowania. Teraz facet nie chce patrzeć ani na mnie ani na nią.
Wstyd na całego. Ale ja kiedyś intrygantka byłam

Raz też, ale to dawno miałyśmy z koleżanką po 13-14 lat, dzwoniłyśmy kompletnie pijane (wtedy szampan i 2 piwa to było dla nas sporo) w sylwestra do chłopaka, który nam się podobał, że go kochamy. A jak wybierze jedną z nas to ta druga, której nie chce od biedy może chodzić z jego kolegą Ale wstyd...
ankaniehanka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-02, 15:31   #185
Magda093
Raczkowanie

Rucilam jajkiem w jego okno z przyjaciolka..dzisija jak o tym mysle to mi glupio strasznie, ale mialam wtedy 13 lat
A z takich aktualniejszych to raczej malo, bo to ja zrywalam..ale raz zdarzylo sie, ze chlopak mial dosc po miesiacu chyba, to oczywiscie placz, lzy i rozpacz..przeszlo mi po 2 godz, ale w tym czasie napisalam juz 3 wyczerpujace listy

Edytowane przez Magda093
Czas edycji: 2011-02-02 o 15:57
Magda093 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-02, 21:16   #186
cosmo20
Rozeznanie

ankaniehanka - oglądałam ten film No co Tyyy, serio odstawiłaś taką akcję? Niezła aganciara jesteś

cosmo20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-03, 13:02   #187
ankaniehanka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez cosmo20 Pokaż wiadomość
ankaniehanka - oglądałam ten film No co Tyyy, serio odstawiłaś taką akcję? Niezła aganciara jesteś
Ta moje kumpela dostała niezły opie..... za nasłanie na niego amantki-dzikusa-psychopatki. Ale my do tej pory śmiejemy się z tego.W końcu czego się nie robi dla przyjaciółek
Ja w ogóle chyba nigdy z tego nie wyrosnę bo aktualnie też planujemy z inną koleżanką zemstę na nieświadomym niczego panu. A miałam już tego nie robic.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-02-03, 13:11   #188
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ankaniehanka Pokaż wiadomość
Ta moje kumpela dostała niezły opie..... za nasłanie na niego amantki-dzikusa-psychopatki. Ale my do tej pory śmiejemy się z tego.W końcu czego się nie robi dla przyjaciółek
Ja w ogóle chyba nigdy z tego nie wyrosnę bo aktualnie też planujemy z inną koleżanką zemstę na nieświadomym niczego panu. A miałam już tego nie robic.
Pochwal się co planujecie
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-03, 13:40   #189
Karenw
Wtajemniczenie

GG do Karenw

Przeczytałam i fajne te niektóre akcje robicie
Napisze wam jedną swoją historyjkę.
Byłam z chłopakiem na imprezce i interesował się bardziej swoją byłą niż mną (tak wtedy mi się wydawało, ale byłam już dość mocno wstawiona). Zdenerwowałam się i zrobiłam mu małą scenę w lokalu, po czym ubrałam się i wyszłam. On chyba próbował wyjść za mną, ale ja schowałam się gdzieś za rogiem. Nie wiem co on wtedy zrobił, czy się wrócił na imprezkę czy zaczoł mnie szukać. Ja udałam się prawie biegiem do mieszkania, a jemu po jakiejś godzinie napisałam smsa, że jestem w szpitalu bo mnie zwgałcili i pobili. Potem wyłączyłam tel i poszłam spać. Biedak jeżdził po całym mieście po szpitalach i mnie szukał. Był nawet na dwóch komisariatach, ale nie chcieli mu żadnych informacji udzielić. Koniec końców skończył u mnie pod drzwiami na wycieraczce. Ja po paru godzinach przebudziłam się bo mnie suszyło no i włączyłam tel. Było ze 30 nieodebranych i parenaście smsów. Otworzyłam drzwi i wpuściłam biedaka do domu. Wielka kłótnia i szczęscie że jestem cała i zdrowa. Związek rozpadł się po miesiącu. Nie polecam tej metody ... chociaż teraz zawsze się uśmieje jak sobie to przypomnę
Stary 2011-02-03, 14:44   #190
cosmo20
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Karenw Pokaż wiadomość
Przeczytałam i fajne te niektóre akcje robicie
Napisze wam jedną swoją historyjkę.
Byłam z chłopakiem na imprezce i interesował się bardziej swoją byłą niż mną (tak wtedy mi się wydawało, ale byłam już dość mocno wstawiona). Zdenerwowałam się i zrobiłam mu małą scenę w lokalu, po czym ubrałam się i wyszłam. On chyba próbował wyjść za mną, ale ja schowałam się gdzieś za rogiem. Nie wiem co on wtedy zrobił, czy się wrócił na imprezkę czy zaczoł mnie szukać. Ja udałam się prawie biegiem do mieszkania, a jemu po jakiejś godzinie napisałam smsa, że jestem w szpitalu bo mnie zwgałcili i pobili. Potem wyłączyłam tel i poszłam spać. Biedak jeżdził po całym mieście po szpitalach i mnie szukał. Był nawet na dwóch komisariatach, ale nie chcieli mu żadnych informacji udzielić. Koniec końców skończył u mnie pod drzwiami na wycieraczce. Ja po paru godzinach przebudziłam się bo mnie suszyło no i włączyłam tel. Było ze 30 nieodebranych i parenaście smsów. Otworzyłam drzwi i wpuściłam biedaka do domu. Wielka kłótnia i szczęscie że jestem cała i zdrowa. Związek rozpadł się po miesiącu. Nie polecam tej metody ... chociaż teraz zawsze się uśmieje jak sobie to przypomnę
udusiłabym Cię na miejscu tego chłopaka!

cosmo20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-03, 23:01   #191
ankaniehanka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Pochwal się co planujecie
Chyba można podpiąć to pod ten temat.
Część planu zemsty wykonana.
Koleżanka zna hasło do Facebooka, NK, maila itd. chłopaka. Proste, w końcu byli parą 1.5 roku. Z resztą facet jest tak przewidywalny, że... szkoda gadać, bo hasła składające się z własnego imienia i cyfr '123' to chyba nie szczyt wymyślności. W każdym razie, na facebooku założyłyśmy fikcyjne konto jako mężczyzna i wpisałyśmy, że jesteśmy w związku z jej facetem, na jego FBooku zmieniłyśmy orientację na homo i zatwierdziłyśmy związek z fikcyjnym kolegą. Zostawiłyśmy komentarze typu 'cieszę się, że w końcu oficjalnie jesteśmy razem, nie musimy się ukrywać' itd i poodpisywałyśmy z jego konta podobne. Pozmieniałyśmy hasła, żeby nie mógł tego zmienić. Już pojawiły się komenty osób postronnych.
Nad resztą myślimy.
Dodam, że ja kiedyś chwilę spotykałam się z tym facetem i mnie też zalazł za skórę, uderzył mnie na imprezie po pijaku. Ostrzegałam koleżankę, że to kawał chama i prostaka. Nie słuchała. Teraz prosi o pomoc w zemście.
Edit. Koleżanka oczywiście wie, że tu piszę i nawet prosiła, żebym tu opisała ten plan. Ma nadzieję, że może coś nam doradzicie w kwestii planu odegrania się na palancie?

Karenw

Boże, co za pomysł. Ale się chłopak musiał denerwować. Ostro.

Edytowane przez ankaniehanka
Czas edycji: 2011-02-03 o 23:07

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-03, 23:43   #192
activ61
Raczkowanie

masakra ten plan, ja bym sie nie odważyła ale nie znam tego goscia, tylko zeby sie to źle nie skonczylo, mozesz mu nadac taka opinie ze do konca zycia bedzie slyszal ze jest p..., zniszczysz mu zycie, ale juz twoja sprawa czy na to zasluzyl, plan dobrze obmyslany ale okrutny
Chociaż wcale nie szkodzi, gdy jest
activ61 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-03, 23:55   #193
andzia1989r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez activ61 Pokaż wiadomość
masakra ten plan, ja bym sie nie odważyła ale nie znam tego goscia, tylko zeby sie to źle nie skonczylo, mozesz mu nadac taka opinie ze do konca zycia bedzie slyszal ze jest p..., zniszczysz mu zycie, ale juz twoja sprawa czy na to zasluzyl, plan dobrze obmyslany ale okrutny

Skoro taki chojrak, że walnął dziewczynę po pijaku to na małą zemstę zasłużył.
Było: 83 kg
Jest: 75,5 kg
Będzie: 58 kg
andzia1989r jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-04, 00:06   #194
maszToCoChcesz
Zakorzenienie

udawałam,że mnie to nie obeszło.
chociaż nie, bo jak miałam z 12 lat to napisałam mu sms, że to nie wpłynie na naszą przyjaźń i zawsze będę go kochać, i tak 4 lata później byliśmy razem - nie wyszło.

Edytowane przez maszToCoChcesz
Czas edycji: 2011-02-04 o 00:07
maszToCoChcesz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-04, 00:06   #195
ankaniehanka
Raczkowanie

Cytat:
Ja spotykałam się z nim jak poszłam na studia, na imprezie tak mi przyłożył, że rozbił mi wargę i leciała mi krew z nosa, ochroniarze wywalili go z imprezy. Rok później poznała go moja kumpela, mówiłam jej o nim ale twierdziła, że bardzo się musiał zmienić bo dla niej jest cudowny. No tak, dla mnie też był na początku. Ale bardzo chciała z nim być. Długo nic nie wskazywało na to, żeby coś było nie tak. Aż przyszła do mnie posiniaczona.
Chyba mu się należy jednak trochę nauczki.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-02-04, 08:21   #196
Lea_ny
Zakorzenienie

Cytat:
Koleżanka zna hasło do Facebooka, NK, maila itd. chłopaka. Proste, w końcu byli parą 1.5 roku. Z resztą facet jest tak przewidywalny, że... szkoda gadać, bo hasła składające się z własnego imienia i cyfr '123' to chyba nie szczyt wymyślności. W każdym razie, na facebooku założyłyśmy fikcyjne konto jako mężczyzna i wpisałyśmy, że jesteśmy w związku z jej facetem, na jego FBooku zmieniłyśmy orientację na homo i zatwierdziłyśmy związek z fikcyjnym kolegą. Zostawiłyśmy komentarze typu 'cieszę się, że w końcu oficjalnie jesteśmy razem, nie musimy się ukrywać' itd i poodpisywałyśmy z jego konta podobne. Pozmieniałyśmy hasła, żeby nie mógł tego zmienić. Już pojawiły się komenty osób postronnych.
Nad resztą myślimy.
Dodam, że ja kiedyś chwilę spotykałam się z tym facetem i mnie też zalazł za skórę, uderzył mnie na imprezie po pijaku. Ostrzegałam koleżankę, że to kawał chama i prostaka. Nie słuchała. Teraz prosi o pomoc w zemście.
Edit. Koleżanka oczywiście wie, że tu piszę i nawet prosiła, żebym tu opisała ten plan. Ma nadzieję, że może coś nam doradzicie w kwestii planu odegrania się na palancie?

Karenw

A nie boicie się, że chłopak złoży doniesienie na policję i będziecie miały z tego znacznie większą przykrość, niż on?
Stary 2011-02-04, 12:13   #197
verda
Inkwizytor

Cytat:

Swego czasu bardzo chciałam pomagać też koleżankom w odzyskiwaniu chłopów. Kiedyś przyjechała do mnie kumpela, już studiowałyśmy. Oczywiście temat facetów, ona złamane serce bo koleś kręci na boki. Na pocieszenie oglądałyśmy bardzo pomysłotwórczy film 'dziewczyna mojego kumpla'. Więc mówię tak "ciekawe co by tem 'twoj' T. zrobił jakby mu się taka panna trafiła jak koleś z filmu?". Niewiele trzeba było, znaczące spojrzenie na siebie. Piszę do niego na gg coś tam, że mi się spodobał, że widziałam go na imprezie, że często bywam w jego mieście i mamy wspólnego znajomego i takie standardowe głupoty. Byłam zszokowana jak szybko się zgodził na spotkanie. W piątek poszłam na 'randkę'... Odcyknęłam się jak mało kiedy, ona powiedziała mi czym on się interesuje itd żebym się wkupiła w łaski. No i poskutkowało najpierw byłam miła, gadaliśmy do czasu aż poszliśmy do pubu i wpadli jego znajomi. Zaczęłam gadać głupoty, nabijać się z nich, żreć pizze jak szalona, wypiłam 3 piwa jedno po drugim, beknęłam, zaczęłam się do niego chamsko przystawiać, walić jakieś teksty w stylu 'Oj Tomuś ty to chyba silny jesteś' i łapać go za biceps, dłubałam niby dyskretnie w nosie. Boże, robiłam z siebie straszydło. ALE na 2 dzień on zadzwonił do niej żeby się spotkać na rozmowę Byłoby genialnie gdyby w niedziele nie zobaczył mnie i jej razem :/ Dodam, że na tą całą akcję pojechałam z nią z Krakowa do Rzeszowa, opuściłyśmy zajęcia bo knułyśmy, tworzyłyśmy idealny plan mojego zachowania. Teraz facet nie chce patrzeć ani na mnie ani na nią.
A ja myślałam że takie akcje to tylko w filmach Złe z was kobiety

wymianka książkowa
verda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-04, 13:43   #198
wyszukiwarka
Zadomowienie

Cytat:
Nad resztą myślimy.

Karenw

ankaniehanka-ja cię nie chcę straszyć,ale kiedyś na słynnym portalu społecznościowym ktoś wyzwał mnie od najgorszych, pod zdjęciami miałam pełno wulgaryzmów,że się nie mogłam pozbierać... postanowiłam więc napisać do "władz" tego portalu ze skargą. Później "władze" zablokowali tamtej osobie konto, i byli na tyle łaskawi,że podali mi nr IP tej osoby Sprawdziłam numer i okazało się,że była to moja sąsiadka,z którą się pokłóciłam chyba z 5 lat temu, a ona jeszcze swoje żale wypisuje w sieci Sprawa trafiła tam gdzie powinna
Dążę do tego,że łatwo Cię będzie sprawdzić-wystarczy tylko troszkę cierpliwości Jeżeli ta osoba się uprze,to szybko Cię namierzą
Stary 2011-02-04, 14:08   #199
totylkotwemarzenie
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez limonka1983 Pokaż wiadomość

Pomogło?

Jemu czy mnie ?

On ma starszą ode mnie, a nawet od siebie.

Ja jestem szczęśliwa sama

Ale w sumie jestem mu niezmiernie wdzięczna, chociaż jak się raz spotkaliśmy (na tej fajce) to tak mnie wpienił, że zrobiłam sobie kolczyk w pępki i to moje cudeńko w brzuszku że szok
Stary 2011-02-04, 15:40   #200
ankaniehanka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Lea_ny Pokaż wiadomość
A nie boicie się, że chłopak złoży doniesienie na policję i będziecie miały z tego znacznie większą przykrość, niż on?
Po pierwsze to 'działałyśmy' z kafejki. Po 2 koleś ma wyrok w zawiasach a kumpela ma papiery z obdukcji więc jeśli złożyłaby doniesienie to on trafi za kraty, więc raczej nie przyjdzie mu do głowy wyprawa na komisariat, poza tym taki mądry to on nie jest. Obecnie planujemy jeszcze skontaktować się z jego wcześniejszą eks, tylko szukamy namiaru(ale na razie przerywamy działania, zaatakujemy jak już będzie czuł się 'bezpieczny').

Edytowane przez ankaniehanka
Czas edycji: 2011-02-04 o 15:46
Stary 2011-02-04, 17:19   #201
activ61
Raczkowanie

co za typ, a czemu nie chcecie zeby poszedl za kratki?
Chociaż wcale nie szkodzi, gdy jest
activ61 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-04, 18:12   #202
ankaniehanka
Raczkowanie

Cytat:
co za typ, a czemu nie chcecie zeby poszedl za kratki?
Ja chcę, głupio zrobiłam, że dawno temu tego nie zgłosiłam jak miałam okazję, bo miałam świadków. Koleżanka miała zrobioną obdukcję ale błagała żeby nikomu nie mówić, że się wyprze wszystkiego. Widocznie coś do niego jeszcze czuje, albo się wstydzi. Ja planuję zebrać jeszcze inne dziewczyny, które miały z nim do czynienia i namówić kumpele na zgłoszenie tego. A na razie póki co choć tak damy mu w kość.
Stary 2011-02-15, 21:57   #203
201607231707
Konto usunięte

Wyprowadzałam mu psa .
201607231707 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-15, 22:32   #204
1c3a9668cb473eb00ec0f3dce65be5361e74cda4_63d1c28200398
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Demi93 Pokaż wiadomość
Wyprowadzałam mu psa .
Haha. Padłam . To spryciulka z Ciebie.

A ja nigdy się nie poniżałam. Zazwyczaj to ja rzucałam. Żal przechodził mi po godzinie, więc takich problemów nie miałam
1c3a9668cb473eb00ec0f3dce65be5361e74cda4_63d1c28200398 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-19, 13:49   #205
Iwa1631
Raczkowanie

:d
Iwa1631 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-14, 21:39   #206
AguŚ87
Zakorzenienie

wątek umarł ? a jest taki boski
Stary 2011-05-14, 23:03   #207
LostInTranslation
Rozeznanie

Zrobiłam rzewną prezentację w PowerPoincie, w której napisałam, że to on nauczył mnie kochać, itd. Żeby było ciekawiej, to zamieściłam tam też nasze zdjęcia Jak to teraz oglądam, to jest mi wstyd Ale najlepsze jest to, że on chciał do mnie wrócić po 3 latach
Stary 2011-05-15, 02:50   #208
santos
Zakorzenienie

GG do santos

Boski watek, sub

Ja nie mam takivh historii, bo nigdy nie zostalam rzucona, to ja rzucalam a i mezczyzni rzuceni mieli dosc honoru zeby nie lizac mi stop i blagac. Raz tylko jeden przylazl do moich rodzicow prosic o wyjasnienie. Do moich RODZICOW zaznaczam.
O, przepraszam, kiedys rzucil mnie kochanek. Ale tez bez fajerwerkow sie obylo. Az zaluje, ze nie mam takich historii.

Santosowa rzezba ;-)

nie jestem zawodowym dietetykiem ani trenerem, to moje hobby. Chetnie udziele rad, ale korzystasz z nich na wlasna odpowiedzialnosc. Dziekuje za uwage
santos jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-15, 06:55   #209
kalincia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez loloona_79 Pokaż wiadomość
a nie no laska to zupełnie inna kwestia
zwie się Lafirydą i zyczę jej trypla i wszystkiego najgorszego co moze ją spotkac ustawek nie robiłam wprawdzie ale jak bede niała okazje - zniszczę

na dodatek brzydka jest, to straszne widzieć, że koleś zostawia cie dla kogoś, kto nie dorasta ci do pięt... ;(
Widocznie on myśli odwrotnie...
kalincia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-15, 08:55   #210
enjoy89
Zakorzenienie

Cytat:

Raz też, ale to dawno miałyśmy z koleżanką po 13-14 lat, dzwoniłyśmy kompletnie pijane (wtedy szampan i 2 piwa to było dla nas sporo) w sylwestra do chłopaka, który nam się podobał, że go kochamy. A jak wybierze jedną z nas to ta druga, której nie chce od biedy może chodzić z jego kolegą Ale wstyd...
Ha ha, chciałabym to zobaczyć

Cytat:
Napisane przez Demi93 Pokaż wiadomość
Wyprowadzałam mu psa .

[1=1c3a9668cb473eb00ec0f3d ce65be5361e74cda4_63d1c28 200398;25120144]Haha. Padłam . To spryciulka z Ciebie.

A ja nigdy się nie poniżałam. Zazwyczaj to ja rzucałam. Żal przechodził mi po godzinie, więc takich problemów nie miałam [/QUOTE]

U mnie to samo. Zawsze to ja rzucałam, chyba raz jak miałam 16 lat to facet mnie rzucił (a raczej przestał się odzywać, ale ja wtedy na tyle honoru miałam, że nie odzywałam się również). Powiedział tylko na początku, że nie ma czasu bo matury i bla bla bla, po czym po miesiącu wysłał mi smsa, że to koniec

No i z moim ostatnim facetem też ja zerwałam, ale czuję się jakby to on mnie olał tak naprawdę.
W każdym razie żadnych akcji nie będzie

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości