![]() |
#181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Co głupiego robiłaś po porzuceniu, by odzyskać faceta
Haha klinika chorob wenerycznych
![]() Ja moze nie przy zerwaniu ale przy ostrych klotniach. Lat 16 ![]() Genialna wybiegłam w samych skarpetach no i ubraniu po domu w -15 sniegu po kolana ![]() ![]() Takich sytuacji roznych podczas klotni pewnie wiecej bylo :P Oo przypomniało mi sie. Chlopak ze mna zerwał lat 15 moze mialam. Taka cicilala z niego była. No i mielismy w ten dzien razem na dyskoteke jechac, wszystko ladnie, ja sie szykuje a tu mi sms ze ze mna zrywa. No to ja mowie , trudno, ja sie zemszcze ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
Faceci to też czasem ciekawe pomysł mają
![]()
![]() |
#183 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Renatka_2108 : z tym bieganiu w skarpetkach to bym nie wpadła na to w życiu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Raczkowanie
|
Z tego pomysłu akurat jestem dumna
![]() Swego czasu bardzo chciałam pomagać też koleżankom w odzyskiwaniu chłopów. Kiedyś przyjechała do mnie kumpela, już studiowałyśmy. Oczywiście temat facetów, ona złamane serce bo koleś kręci na boki. Na pocieszenie oglądałyśmy bardzo pomysłotwórczy film 'dziewczyna mojego kumpla'. Więc mówię tak "ciekawe co by tem 'twoj' T. zrobił jakby mu się taka panna trafiła jak koleś z filmu?". Niewiele trzeba było, znaczące spojrzenie na siebie. Piszę do niego na gg coś tam, że mi się spodobał, że widziałam go na imprezie, że często bywam w jego mieście i mamy wspólnego znajomego i takie standardowe głupoty. Byłam zszokowana jak szybko się zgodził na spotkanie. W piątek poszłam na 'randkę'... Odcyknęłam się jak mało kiedy, ona powiedziała mi czym on się interesuje itd żebym się wkupiła w łaski. No i poskutkowało najpierw byłam miła, gadaliśmy do czasu aż poszliśmy do pubu i wpadli jego znajomi. Zaczęłam gadać głupoty, nabijać się z nich, żreć pizze jak szalona, wypiłam 3 piwa jedno po drugim, beknęłam, zaczęłam się do niego chamsko przystawiać, walić jakieś teksty w stylu 'Oj Tomuś ty to chyba silny jesteś' i łapać go za biceps, dłubałam niby dyskretnie w nosie. Boże, robiłam z siebie straszydło. ALE na 2 dzień on zadzwonił do niej żeby się spotkać na rozmowę ![]() Wstyd na całego. Ale ja kiedyś intrygantka byłam ![]() Raz też, ale to dawno miałyśmy z koleżanką po 13-14 lat, dzwoniłyśmy kompletnie pijane (wtedy szampan i 2 piwa to było dla nas sporo) w sylwestra do chłopaka, który nam się podobał, że go kochamy. A jak wybierze jedną z nas to ta druga, której nie chce od biedy może chodzić z jego kolegą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Raczkowanie
|
Rucilam jajkiem w jego okno z przyjaciolka..dzisija jak o tym mysle to mi glupio strasznie, ale mialam wtedy 13 lat
![]() A z takich aktualniejszych to raczej malo, bo to ja zrywalam..ale raz zdarzylo sie, ze chlopak mial dosc po miesiacu chyba, to oczywiscie placz, lzy i rozpacz..przeszlo mi po 2 godz, ale w tym czasie napisalam juz 3 wyczerpujace listy ![]() Edytowane przez Magda093 Czas edycji: 2011-02-02 o 15:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Rozeznanie
|
ankaniehanka - oglądałam ten film
![]() ![]()
![]() |
#187 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja w ogóle chyba nigdy z tego nie wyrosnę bo aktualnie też planujemy z inną koleżanką zemstę na nieświadomym niczego panu. A miałam już tego nie robic. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#188 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Wtajemniczenie
|
Przeczytałam i fajne te niektóre akcje robicie
![]() Napisze wam jedną swoją historyjkę. Byłam z chłopakiem na imprezce i interesował się bardziej swoją byłą niż mną (tak wtedy mi się wydawało, ale byłam już dość mocno wstawiona). Zdenerwowałam się i zrobiłam mu małą scenę w lokalu, po czym ubrałam się i wyszłam. On chyba próbował wyjść za mną, ale ja schowałam się gdzieś za rogiem. Nie wiem co on wtedy zrobił, czy się wrócił na imprezkę czy zaczoł mnie szukać. Ja udałam się prawie biegiem do mieszkania, a jemu po jakiejś godzinie napisałam smsa, że jestem w szpitalu bo mnie zwgałcili i pobili. Potem wyłączyłam tel i poszłam spać. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#191 |
Raczkowanie
|
Chyba można podpiąć to pod ten temat.
Część planu zemsty wykonana. Koleżanka zna hasło do Facebooka, NK, maila itd. chłopaka. Proste, w końcu byli parą 1.5 roku. Z resztą facet jest tak przewidywalny, że... szkoda gadać, bo hasła składające się z własnego imienia i cyfr '123' to chyba nie szczyt wymyślności. W każdym razie, na facebooku założyłyśmy fikcyjne konto jako mężczyzna i wpisałyśmy, że jesteśmy w związku z jej facetem, na jego FBooku zmieniłyśmy orientację na homo i zatwierdziłyśmy związek z fikcyjnym kolegą. Zostawiłyśmy komentarze typu 'cieszę się, że w końcu oficjalnie jesteśmy razem, nie musimy się ukrywać' itd i poodpisywałyśmy z jego konta podobne. Pozmieniałyśmy hasła, żeby nie mógł tego zmienić. Już pojawiły się komenty osób postronnych. Nad resztą myślimy. Dodam, że ja kiedyś chwilę spotykałam się z tym facetem i mnie też zalazł za skórę, uderzył mnie na imprezie po pijaku. Ostrzegałam koleżankę, że to kawał chama i prostaka. Nie słuchała. Teraz prosi o pomoc w zemście. Edit. Koleżanka oczywiście wie, że tu piszę i nawet prosiła, żebym tu opisała ten plan. Ma nadzieję, że może coś nam doradzicie w kwestii planu odegrania się na palancie? Karenw Boże, co za pomysł. Ale się chłopak musiał denerwować. Ostro. Edytowane przez ankaniehanka Czas edycji: 2011-02-03 o 23:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Raczkowanie
|
masakra ten plan, ja bym sie nie odważyła ale nie znam tego goscia, tylko zeby sie to źle nie skonczylo, mozesz mu nadac taka opinie ze do konca zycia bedzie slyszal ze jest p..., zniszczysz mu zycie, ale juz twoja sprawa czy na to zasluzyl, plan dobrze obmyslany ale okrutny
![]() |
#193 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skoro taki chojrak, że walnął dziewczynę po pijaku to na małą zemstę zasłużył.
![]() |
![]() |
#194 |
Zakorzenienie
|
udawałam,że mnie to nie obeszło.
chociaż nie, bo jak miałam z 12 lat to napisałam mu sms, że to nie wpłynie na naszą przyjaźń i zawsze będę go kochać, i tak 4 lata później byliśmy razem - nie wyszło.
it's a fool's game ![]() Edytowane przez maszToCoChcesz Czas edycji: 2011-02-04 o 00:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Chyba mu się należy jednak trochę nauczki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A nie boicie się, że chłopak złoży doniesienie na policję i będziecie miały z tego znacznie większą przykrość, niż on? ![]()
![]() |
![]() |
#197 | |
Inkwizytor
|
Cytat:
![]() ![]()
“Never forget what you are, for surely the world will not. Make it your strength. Then it can never be your weakness. Armor yourself in it, and it will never be used to hurt you.” Martin wymianka książkowa |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dążę do tego,że łatwo Cię będzie sprawdzić-wystarczy tylko troszkę cierpliwości ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#199 |
Raczkowanie
|
Jemu czy mnie ? On ma starszą ode mnie, a nawet od siebie. Ja jestem szczęśliwa sama ![]() Ale w sumie jestem mu niezmiernie wdzięczna, chociaż jak się raz spotkaliśmy (na tej fajce) to tak mnie wpienił, że zrobiłam sobie kolczyk w pępki ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#200 |
Raczkowanie
|
Po pierwsze to 'działałyśmy' z kafejki. Po 2 koleś ma wyrok w zawiasach a kumpela ma papiery z obdukcji więc jeśli złożyłaby doniesienie to on trafi za kraty, więc raczej nie przyjdzie mu do głowy wyprawa na komisariat, poza tym taki mądry to on nie jest. Obecnie planujemy jeszcze skontaktować się z jego wcześniejszą eks, tylko szukamy namiaru(ale na razie przerywamy działania, zaatakujemy jak już będzie czuł się 'bezpieczny').
Edytowane przez ankaniehanka Czas edycji: 2011-02-04 o 15:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Raczkowanie
|
co za typ, a czemu nie chcecie zeby poszedl za kratki?
![]() |
#202 |
Raczkowanie
|
Ja chcę, głupio zrobiłam, że dawno temu tego nie zgłosiłam jak miałam okazję, bo miałam świadków. Koleżanka miała zrobioną obdukcję ale błagała żeby nikomu nie mówić, że się wyprze wszystkiego. Widocznie coś do niego jeszcze czuje, albo się wstydzi. Ja planuję zebrać jeszcze inne dziewczyny, które miały z nim do czynienia i namówić kumpele na zgłoszenie tego. A na razie póki co choć tak damy mu w kość.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Konto usunięte
|
Wyprowadzałam mu psa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Raczkowanie
|
:d
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Zakorzenienie
|
wątek umarł ?
![]() ![]()
![]() |
#207 |
Rozeznanie
|
Zrobiłam rzewną prezentację w PowerPoincie, w której napisałam, że to on nauczył mnie kochać, itd. Żeby było ciekawiej, to zamieściłam tam też nasze zdjęcia
![]() ![]() ![]()
![]() |
#208 |
Zakorzenienie
|
Boski watek, sub
![]() Ja nie mam takivh historii, bo nigdy nie zostalam rzucona, to ja rzucalam a i mezczyzni rzuceni mieli dosc honoru zeby nie lizac mi stop i blagac. Raz tylko jeden przylazl do moich rodzicow prosic o wyjasnienie. Do moich RODZICOW zaznaczam. O, przepraszam, kiedys rzucil mnie kochanek. Ale tez bez fajerwerkow sie obylo. Az zaluje, ze nie mam takich historii.
![]() |
![]() |
#209 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() [1=1c3a9668cb473eb00ec0f3d ce65be5361e74cda4_63d1c28 200398;25120144]Haha. Padłam . To spryciulka z Ciebie. ![]() A ja nigdy się nie poniżałam. Zazwyczaj to ja rzucałam. Żal przechodził mi po godzinie, więc takich problemów nie miałam ![]() U mnie to samo. Zawsze to ja rzucałam, chyba raz jak miałam 16 lat to facet mnie rzucił (a raczej przestał się odzywać, ale ja wtedy na tyle honoru miałam, że nie odzywałam się również). Powiedział tylko na początku, że nie ma czasu bo matury i bla bla bla, po czym po miesiącu wysłał mi smsa, że to koniec ![]() No i z moim ostatnim facetem też ja zerwałam, ale czuję się jakby to on mnie olał tak naprawdę. W każdym razie żadnych akcji nie będzie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:59.