Wywiad z Martą Kaczyńską - czy tylko mnie to żenuje? - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-06-15, 19:41   #181
_vixen_
Zakorzenienie

Dot.: Wywiad z Martą Kaczyńską - czy tylko mnie to żenuje?

Spoko spoko, tylko przerwa wakacyjna. Od września rusza kolejny sezon
_vixen_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-16, 00:23   #182
pinkpanther69
Wtajemniczenie

Dla mnie to też jest żenada, wypowiadać się z tak osobistych rzeczy...o nie, nie po takim czasie, nie teraz...nie
Stary 2010-06-16, 00:43   #183
hermajona
Rozeznanie

Dla mnie też żenujący jest ten wywiad. Rozumiem po 2 latach - człowiek powoli się oswaja z utratą najbliższych mu osób, ale nie po niecałych 2 miesiącach! Ja w takiej sytuacji bym na pewno bardzo długo nie mogła dojść do siebie. No ale nie powinno mnie to dziwić - po 10 kwietnia myślałam, że Jarosław pewnie wpadnie w depresję (w końcu zginął jego brat bliźniak, a bliźniaków podobno łączy bardzo silna więź) i usunie się w cień na jakiś czas, a tu co?! No nic, żal pl po prostu...
hermajona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-17, 22:03   #184
ahinsa
Zakorzenienie

Jest gorzej, jest znacznie gorzej:

wywiad z Kaczyńskim w Gali. Jeszcze ciepły.
Stary 2010-06-17, 22:23   #185
Rena
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _vixen_ Pokaż wiadomość
No dobra, może jeszcze sine.irę

Tyle lat już żyję na tym świecie, a pewne rzeczy nie przestają mnie zaskakiwać. Jarosław Kaczyński po tragedii znalazł siłę na kandydowanie na prezydenta. Ok, jakoś przyjęłam do wiadomości.

Ale nie wyobrażam sobie po tak wielkiej tragedii jak śmierć rodziców w katastrofie zrobić sesji zdjęciowej na plaży do brukowca.

http://www.gala.pl/gwiazdy/wywiady/z...mocniejsi.html

Dlaczego mam nieodparte wrażenie, że to jest cynizm, element jakiejś okropnej kampanii politycznej, manipulowanie społeczeństwem, branie na litość.

Nie nabieram się na to.
Dopiero teraz znalazlam ten watek.
Ja mam tylko jedno pytanie. Twoi rodzice zyja?
Rena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-18, 06:57   #186
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
No dobra, może jeszcze sine.irę

Tyle lat już żyję na tym świecie, a pewne rzeczy nie przestają mnie zaskakiwać. Jarosław Kaczyński po tragedii znalazł siłę na kandydowanie na prezydenta. Ok, jakoś przyjęłam do wiadomości.

Ale nie wyobrażam sobie po tak wielkiej tragedii jak śmierć rodziców w katastrofie zrobić sesji zdjęciowej na plaży do brukowca.

http://www.gala.pl/gwiazdy/wywiady/z...mocniejsi.html

Dlaczego mam nieodparte wrażenie, że to jest cynizm, element jakiejś okropnej kampanii politycznej, manipulowanie społeczeństwem, branie na litość.

Nie nabieram się na to.
Zenujace, to jest oczekiwanie, zeby przestala zyc/istniec publicznie, bo jej zmarli rodzice i Tobie sie to nie podoba

Z Twoich wypowiedzi wynika, ze masz naprawde niezlego kota na punkcie Kaczynskiego i PiSu...

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-18, 07:10   #187
Luba
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wyrak Pokaż wiadomość

Z Twoich wypowiedzi wynika, ze masz naprawde niezlego kota na punkcie Kaczynskiego i PiSu...
I KK, dodałabym jeszcze

No proszę, Wyrak się objawił. To sobie jeszcze idź chłopie na intymne, poczytaj jaką telenowelę się Tobie przypisuje

Afazja, darmowa strona z cwiczeniami!
Luba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-18, 07:19   #188
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Luba Pokaż wiadomość
I KK, dodałabym jeszcze

No proszę, Wyrak się objawił. To sobie jeszcze idź chłopie na intymne, poczytaj jaką telenowelę się Tobie przypisuje
Widzialem Strzelam focha, ze ktos mi mogl te cieple kluchy przypisac

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Stary 2010-06-18, 08:13   #189
_vixen_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rena Pokaż wiadomość
Dopiero teraz znalazlam ten watek.
Ja mam tylko jedno pytanie. Twoi rodzice zyja?
Tak.
Ale nie rozumiem, co to ma do rzeczy.

Cytat:
Napisane przez Wyrak Pokaż wiadomość
I kto to mówi...

Nie tęskniłam

Edytowane przez _vixen_
Czas edycji: 2010-06-18 o 08:17
Stary 2010-06-18, 08:14   #190
toksyczna91
Przyczajenie

jak czytałam ten wywiad to trochę wzruszyłam się..
ale wg mnie również za szybko.. zresztą.. sprzedawać swój ból? te czasy są coraz gorsze. ;||
toksyczna91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-18, 10:04   #191
LustForLife
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ahinsa Pokaż wiadomość
Jest gorzej, jest znacznie gorzej:

wywiad z Kaczyńskim w Gali. Jeszcze ciepły.
Jest nawet jeszcze gorzej w tym samym numerze wywiad z Bronkiem . Ja nie tego nie rozumiem dlaczego Was to dziwi, że oni opowiadaja o tej śmierci? A o czym maja opowiadac? Ludzie chca sie dowiedziec, a dziennikarze pytaja. A Bronek opowiada jak to skakal po drzewach za dzieciaka czy cos w ten desen. Jakby Kaczynski zaczal opowiadac o dziecinstwie to predzej czy pozniej padloby imie Lech. Czy maja udawac, ze nic sie nie stalo, ze zycie idzie dalej...Idzie, ale stalo sie i zmienilo...
LustForLife jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-18, 10:14   #192
LaInfantaCatalina
Przyczajenie

Moim zdaniem Marta Kaczyńska mogła podjąć taką decyzję,która wydała jej się dobra.Nie musi się z niczego ani nikomu tłumaczyć.

Na całą sprawę patrzę tak,że kampania ruszyła. Jarsoław Kaczyński potrzebował ocieplenia wizerunku -nie mógł posłużyć się ku temu żoną,użył bratanicy.Bratanica się zgodziła i tyle.

Obiektywnie patrząc nie widzę nic niemoralnego w całej sprawie-w kontekście tego jak kampanie działają.

Każdy sobie radzi najlepiej jak potrafi;-)
LaInfantaCatalina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-18, 12:26   #193
hermajona
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez LaInfantaCatalina Pokaż wiadomość
Obiektywnie patrząc nie widzę nic niemoralnego w całej sprawie-w kontekście tego jak kampanie działają.
Hmm nie widzisz nic niemoralnego w tym jako elemencie kampanii. Ale jak ocenić to, że w ogóle takie coś jest częścią kampanii? Jak dla mnie to jakaś pomyłka
hermajona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-18, 13:46   #194
lea88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hermajona Pokaż wiadomość
Hmm nie widzisz nic niemoralnego w tym jako elemencie kampanii. Ale jak ocenić to, że w ogóle takie coś jest częścią kampanii? Jak dla mnie to jakaś pomyłka
rozumiem, ze mozna sie przyczepic, ze niemoralne jest to, ze sie udziela takiego wywiadu do podrzednej gazety kolorowej w tak niedlugim czasie od tragedii, ze pisze sie o intymnych rzeczach z zycia osobistego.. no ale jesli siostrzenicy nie wolno wspirac tak czy inaczej wlasnego wuja w kampanii wyborczej, bo to niemoralne to dla mnie jakas paranoja!? To kto ma wspierac go jak nie wlasna rodzina wlasnie ? Szczegolnie, ze jest on naturalny kontynuator polityki jej wlasnego ojca..
lea88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-18, 13:52   #195
paula78
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LaInfantaCatalina Pokaż wiadomość
Moim zdaniem Marta Kaczyńska mogła podjąć taką decyzję,która wydała jej się dobra.Nie musi się z niczego ani nikomu tłumaczyć.

Na całą sprawę patrzę tak,że kampania ruszyła. Jarsoław Kaczyński potrzebował ocieplenia wizerunku -nie mógł posłużyć się ku temu żoną,użył bratanicy.Bratanica się zgodziła i tyle.

Każdy sobie radzi najlepiej jak potrafi;-)
Smutne jest to ,że czlowiek musi ocieplac swoj wizerunek na siłę i na potrzeby polityki.
Sztuczne i nienaturalne i jak widac wielu tego nie kupuje ,na szczescie.

paula78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-18, 16:58   #196
basssiek
Raczkowanie

a z okładki najnowszej Vivy uśmiecha się Anna Komorowska ;P
Stary 2010-06-18, 17:01   #197
ahinsa
Zakorzenienie

Cytat:
Tak.
Ale nie rozumiem, co to ma do rzeczy.
Chyba tylko tyle, że nikt nie przeprowadzi z Tobą wywiadu

Cytat:
Napisane przez LustForLife Pokaż wiadomość
Ja nie tego nie rozumiem dlaczego Was to dziwi, że oni opowiadaja o tej śmierci? A o czym maja opowiadac? (...) Czy maja udawac, ze nic sie nie stalo, ze zycie idzie dalej...Idzie, ale stalo sie i zmienilo...
A ja nie bardzo rozumiem, jak można nie tyle zgodzić się na, co z rozmysłem wykorzystać w celach politycznych (!) opowiedzenie żądnemu sensacji tłumowi o najintymniejszych sprawach ze swojego życia.
Stary 2010-06-18, 17:18   #198
Luba
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez basssiek Pokaż wiadomość
Przynajmniej nie kupczy śmiercią.
Gdyby nie było wypadku, gdyby wszyscy przeżyli, gdyby, gdyby.
To wtedy wystąpienia Marty nie wzbudzałyby emocji. Tak jak nie wzbudzają emocji wystąpienia żon, córek czy innych pociotków innych kandydatów.

Cofam to co pisałam na początku tego wątku, z żalem (bo jednak człowiek wierzy czasem, że ludzie mają i tę lepszą stronę ) ale cofam.
Te wszystkie występy w brukowcach (widać w jaki elektorat celuje PiS, sorry) te zdjeciuszka itd. Mam wielką nadzieję, ze zmarli nie mają wglądu w to co się dzieje na ziemi. A szczególnei jedna zmarła, czyli matka p. Dubienieckiej.
Żadna to psychoterapia i odreagowywanie śmierci rodziców a zwykłe ... nawet nie powiem co, bo nie chce dostać żóltej kartki za obrażanie takich osób.

Afazja, darmowa strona z cwiczeniami!
Luba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-18, 17:37   #199
_vixen_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez basssiek Pokaż wiadomość
Zrobiona tak fotoszopem, że chyba własny mąż jej nie poznał
Ah, ta cukierkowa stylistyka "Vivy"

Cytat:
Napisane przez Luba Pokaż wiadomość
[/I]Cofam to co pisałam na początku tego wątku, z żalem (bo jednak człowiek wierzy czasem, że ludzie mają i tę lepszą stronę ) ale cofam.
Te wszystkie występy w brukowcach (widać w jaki elektorat celuje PiS, sorry) te zdjeciuszka itd. Mam wielką nadzieję, ze zmarli nie mają wglądu w to co się dzieje na ziemi. A szczególnei jedna zmarła, czyli matka p. Dubienieckiej.
Żadna to psychoterapia i odreagowywanie śmierci rodziców a zwykłe ... nawet nie powiem co, bo nie chce dostać żóltej kartki za obrażanie takich osób.
O, Luba, a to mnie pozytywnie zaskoczyłaś
Rozumiem, że już kolejny wywiad z rzędu przelał czarę. Ja tam już dawno straciłam wiarę w ludzi

Moim zdaniem jedyną normalną osobą z tej rodziny, wzbudzającą autentyczne ciepłe uczucia, była pani Maria Kaczyńska - wątpię, żeby podobało jej się, jak w dwa miesiące po tragicznej śmierci córka obleciała wszystkie bardziej znaczące grubsze brukowce. To zwyczajnie przykre.

Widać, że PiS celuje w elektorat skrajnie naiwny, który jeszcze popłacze nad cukierkowym wywiadem z przesłodzonymi zdjęciami i pobiegnie w podskokach oddać głos na kolejnego boskiego pomazańca z tej rodziny.

Po trupach do celu...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-18, 17:42   #200
ilonkaczapela
Zakorzenienie

p. Komorowską widziałam też w jakimś Fakcie, czy Super Expresie.

To mnie już żenuje...
ilonkaczapela jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-18, 17:46   #201
_vixen_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ilonkaczapela Pokaż wiadomość

To mnie już żenuje...
Ale co konretnie

Żenujące byłoby pokazywanie się kandydatki na było nie było pierwszą damę w prasie, a godne pochwały wynurzenia świeżo po stracie rodziców w kolorowych gazetkach?

Chociaż do SE czy Faktu często z własnej woli się nie trafia...
Stary 2010-06-18, 18:00   #202
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:

O, Luba, a to mnie pozytywnie zaskoczyłaś
Rozumiem, że już kolejny wywiad z rzędu przelał czarę. Ja tam już dawno straciłam wiarę w ludzi

Moim zdaniem jedyną normalną osobą z tej rodziny, wzbudzającą autentyczne ciepłe uczucia, była pani Maria Kaczyńska - wątpię, żeby podobało jej się, jak w dwa miesiące po tragicznej śmierci córka obleciała wszystkie bardziej znaczące grubsze brukowce. To zwyczajnie przykre.

Widać, że PiS celuje w elektorat skrajnie naiwny, który jeszcze popłacze nad cukierkowym wywiadem z przesłodzonymi zdjęciami i pobiegnie w podskokach oddać głos na kolejnego boskiego pomazańca z tej rodziny.

Po trupach do celu...

A co w zachowaniu Luby jest zaskakujacego? Ze nie kieruje sie tylko i wylacznie sympatiami i antypatiami politycznymi ?

Bo wiesz, mozna negatywnie oceniac zachowanie Marty Kaczynskiej i byc krytycznym wobec tego, bez antypisowskiej krucjaty, jaka Ty uprawiasz. Bo to jest wg mnie duzo bardziej zenujace, niz jej zachowanie - co by Kaczynski i jego otoczenie nie zrobilo, to jest be, zenada i zagrywka wyborcza

Tak, elektorat PiS jest strasznie naiwny i w ogole - niewyksztalceni starzy ludzie ze wsi Nie to co mlodzi wyksztalceni glosujacy na PO Na SLD kto glosuje? Resztka wymierajacych sbkow i partyjniakow? Wot przyganial kociol garnkowi.

PS. A zastrzezenia pod adresem mnie w kwestii tresci i formy postow w zestawieniu z tym co piszesz, to juz w ogole kabaret.

Edytowane przez Wyrak
Czas edycji: 2010-06-18 o 18:03
Stary 2010-06-18, 18:51   #203
LaInfantaCatalina
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez hermajona Pokaż wiadomość
Jeśli o strategie kampanii chodzi to nic mnie już nie zaskoczy.
Dla mnie nie ma różnicy czy ktoś wspiera się żoną i dziećmi, swoim pochodzeniem czy bratanicą. Jeśli zaś się rozchodzi o kontekst katastrofy - to nie jest dla mnie dziwne to,że dla wygranej w wyborach można chcieć się tym posłużyć. Zaznaczam -piszę tu w kontekście kampanii. Jak żyję nie widziałam jeszcze "czystej" gry podczas wyborów prezydenckich.Dlaczego teraz miałoby być inaczej?

Odnośnie mojej osobistej opinii-to wywiady Marty wydają mi się niesmaczne.Za mało czasu minęło. Do tego rażą mnie brukowce;-)
Jednak wciąż uważam,iż nie mi oceniać czyjeś sumienie czy moralność. Skoro ona może z tym żyć-to dlaczego ja mam się tym przejmować?

Jej solidarność z wujem wydaje mi się smutna-zwłaszcza w kontekscie tego,iż on nawet nie był na jej drugim ślubie uważając,że jest to niemoralne. Z drugiej strony takim patrzeniem na tą sytuację odbieram człowiekowi (czytaj Jarosławowi) prawo do zrozumienia swoich błędów i gdzie się tylko pojawi ów pan węszę postęp;-)
Ale taka już przewrotna jest moja natura;-)
LaInfantaCatalina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-18, 19:25   #204
scorpionec
Zakorzenienie

Lokalizacja: "Na peryferiach miasta, gdzie asfalt trawą zarasta..."

a dziś Marta niby przypadkiem na drugim końcu Polski (Sopot a Kraków).. spotkała się ze stryjem przy grobie rodziców o tej samej porze.. i przypadkiem o tej samej porze była tam prasa

ale zeby nie było ze kampania nad grobami to zdjęcia zrobili na zewnątrz
scorpionec jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-18, 19:45   #205
paula78
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ilonkaczapela Pokaż wiadomość

To mnie już żenuje...

pytanie n aile w fakcie byla to umowiona sesja a na ile foto z krzakow i dopisane wymyslone komentarze ,to sie tyczy wszytskich gwiazd i polityków .

paula78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-19, 04:22   #206
Tamt
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez scorpionec Pokaż wiadomość
a dziś Marta niby przypadkiem na drugim końcu Polski (Sopot a Kraków).. spotkała się ze stryjem przy grobie rodziców o tej samej porze.. i przypadkiem o tej samej porze była tam prasa

ale zeby nie było ze kampania nad grobami to zdjęcia zrobili na zewnątrz

Wcale nie przypadkiem po prostu wczoraj Jaroslaw mial urodziny tak samo jak i sp.Lech wiec to chyba wcale nie dziwne ze byli na jego grobie??
Tamt jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-19, 07:39   #207
scorpionec
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tamt Pokaż wiadomość
Wcale nie przypadkiem po prostu wczoraj Jaroslaw mial urodziny tak samo jak i sp.Lech wiec to chyba wcale nie dziwne ze byli na jego grobie??
sam fakt obecności na grobie ich obojga jest bez znaczenia (dla mnie)..

ale to ze pojawili się tam razem(nie tak łatwo jak ktoś jedzie z sopotu a druga osoba z wawy przypadkiem spotkać się o tej samej porze w tym samym miejscu w krakowie) i w towarzystwie fotografów to juz jest zenujące..

pozowanie przy grobie najbliższych (i to jakby nie bylo świerzo pochowanych) by to sprzedać w prasie i nabić sobie pare punktów poparcia to juz jest dno kompletne..

cala sytuacja byla ustawiona bo gdyby tylko chcieli zlozyc kwiaty z okazji urodzin napewno by mogli tak zorganizowac by byla to uroczystość prywatna i nikt nie zrobił zdjęć..
Stary 2010-06-19, 07:57   #208
201608080935
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez scorpionec Pokaż wiadomość
sam fakt obecności na grobie ich obojga jest bez znaczenia (dla mnie)..

ale to ze pojawili się tam razem(nie tak łatwo jak ktoś jedzie z sopotu a druga osoba z wawy przypadkiem spotkać się o tej samej porze w tym samym miejscu w krakowie) i w towarzystwie fotografów to juz jest zenujące..

pozowanie przy grobie najbliższych (i to jakby nie bylo świerzo pochowanych) by to sprzedać w prasie i nabić sobie pare punktów poparcia to juz jest dno kompletne..

cala sytuacja byla ustawiona bo gdyby tylko chcieli zlozyc kwiaty z okazji urodzin napewno by mogli tak zorganizowac by byla to uroczystość prywatna i nikt nie zrobił zdjęć..
Ze pojawili się razem to nic dziwnego, mogli sie umowic, ze na ta godzine tam beda, a moze oboje jechali z wawy, moze Marta byla u babci wczesniej, kto wiec i jaki problem w tym ze razem tam sie zjawili>.
Przy grobie nie pozowali, są zdjęcia i nagrania jak tam szli, wychodzili ale z ich obecnosci w srodku nie ma. Są tylko takie zrobione juz po ich wyjsciu.
Mysle , ze w aktualnej sytuacji, w czasie kampanii nawet jakby chcieli (i moze chcieli) prywatnie tam byc, bez obecnosci kamer to by sie nie udalo. No i tak by ich dopadli.Kaczynski kandyduje wiec mysle, ze siłą rzeczy jest pod nieustannym obstrzalem mediow, dziennikarzy. Mysle, ze praktycznie kazdy jego krok sledzą i za nim wszedzie jada czy ida. Zreszta nie tylko za nim, za innymi czolowymi kandydtatmi tez, wiec tu mysle nie ma sie czego czepiac.
No i mimo, ze wywiadow Marty w tym czasie nie popieram to nie widze nic dziwnego czy złego w tym, ze w rocznice urodzin córka i brat byli na grobie. Owszem media byly tam nie potrzebne ale tak jak mi sie wydaje ukryc i tak by sie nie mogli. Zreszta widac bylo na tvn24 jak to podawali, w jakim tonie,malo prezenterka z emocji nie padla, wielka sensacja, Kaczynscy na grobie, ale dziennikarzom o to chodzi.Z igly widły.
201608080935 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-19, 08:42   #209
scorpionec
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Beata_85 Pokaż wiadomość

Mysle , ze w aktualnej sytuacji, w czasie kampanii nawet jakby chcieli (i moze chcieli) prywatnie tam byc, bez obecnosci kamer to by sie nie udalo. No i tak by ich dopadli..
Jaro jako kandydat ma do dyspozycji Bor i ochronę.. nie ma problemu jeśli nie chce reporterów to ich nie ma

poza tym od kilku dni PiS trąbił o tym ze w piątek rano bedą na Wawelu więc nawet nie próbowli zachować tej wizyty w tajemnicy

Np Tusk, Napieralski ani nikt inny nie ma zdjęć z odwiedzin bliskich na cmentarzach

Cytat:
Napisane przez Beata_85 Pokaż wiadomość
Kaczynski kandyduje wiec mysle, ze siłą rzeczy jest pod nieustannym obstrzalem mediow, dziennikarzy. Mysle, ze praktycznie kazdy jego krok sledzą i za nim wszedzie jada czy ida. Zreszta nie tylko za nim, za innymi czolowymi kandydtatmi tez, wiec tu mysle nie ma sie czego czepiac..
90 procent to ustawki z prasą mówiła wczoraj o tym Pani Jakubiak

i całkiem szczerze przyznała, że tabloidy to podstawa w ich kampanii

jesli nawet nie udało by się uniknąć obecnośći reporterów mógł pojechać na wawel dziś.. juz jest cisza wyborcza i nikt by nie mógł opublikować zrobonych zdjęć.. a jeden dzień w tę czy w te by zlozyc kwiaty i się pomodlić w spokoju warto poczekać..

ale widocznie nie o spokój chodziło

Edytowane przez scorpionec
Czas edycji: 2010-06-19 o 08:45
Stary 2010-06-19, 08:50   #210
Tamt
Zadomowienie

B.Komorowski tez byl na grobie sp.Kaczynskiego bodajze 17 i tez mial robione zdjecia wiec to dopiero byl element kampani.
Tamt jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości