![]() |
#181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wywiad z Martą Kaczyńską - czy tylko mnie to żenuje?
Spoko spoko, tylko przerwa wakacyjna. Od września rusza kolejny sezon
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Wtajemniczenie
|
Dla mnie to też jest żenada, wypowiadać się z tak osobistych rzeczy...o nie, nie po takim czasie, nie teraz...nie
![]() |
#183 |
Rozeznanie
|
Dla mnie też żenujący jest ten wywiad. Rozumiem po 2 latach - człowiek powoli się oswaja z utratą najbliższych mu osób, ale nie po niecałych 2 miesiącach! Ja w takiej sytuacji bym na pewno bardzo długo nie mogła dojść do siebie. No ale nie powinno mnie to dziwić - po 10 kwietnia myślałam, że Jarosław pewnie wpadnie w depresję (w końcu zginął jego brat bliźniak, a bliźniaków podobno łączy bardzo silna więź) i usunie się w cień na jakiś czas, a tu co?! No nic, żal pl po prostu...
![]() |
#184 |
Zakorzenienie
|
Jest gorzej, jest znacznie gorzej:
wywiad z Kaczyńskim w Gali. Jeszcze ciepły.
![]() |
#185 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam tylko jedno pytanie. Twoi rodzice zyja? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z Twoich wypowiedzi wynika, ze masz naprawde niezlego kota na punkcie Kaczynskiego i PiSu...
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No proszę, Wyrak się objawił. To sobie jeszcze idź chłopie na intymne, poczytaj jaką telenowelę się Tobie przypisuje ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#188 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nie rozumiem, co to ma do rzeczy. Cytat:
Nie tęskniłam ![]() Edytowane przez _vixen_ Czas edycji: 2010-06-18 o 08:17 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Przyczajenie
|
jak czytałam ten wywiad to trochę wzruszyłam się..
![]() ale wg mnie również za szybko.. zresztą.. sprzedawać swój ból? te czasy są coraz gorsze. ;|| |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Przyczajenie
|
Moim zdaniem Marta Kaczyńska mogła podjąć taką decyzję,która wydała jej się dobra.Nie musi się z niczego ani nikomu tłumaczyć.
Na całą sprawę patrzę tak,że kampania ruszyła. Jarsoław Kaczyński potrzebował ocieplenia wizerunku -nie mógł posłużyć się ku temu żoną,użył bratanicy.Bratanica się zgodziła i tyle. Obiektywnie patrząc nie widzę nic niemoralnego w całej sprawie-w kontekście tego jak kampanie działają. Każdy sobie radzi najlepiej jak potrafi;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#194 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sztuczne i nienaturalne i jak widac wielu tego nie kupuje ,na szczescie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Raczkowanie
|
a z okładki najnowszej Vivy uśmiecha się Anna Komorowska ;P
![]() |
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
|
Chyba tylko tyle, że nikt nie przeprowadzi z Tobą wywiadu
![]() A ja nie bardzo rozumiem, jak można nie tyle zgodzić się na, co z rozmysłem wykorzystać w celach politycznych (!) opowiedzenie żądnemu sensacji tłumowi o najintymniejszych sprawach ze swojego życia.
![]() |
#198 |
Zakorzenienie
|
Przynajmniej nie kupczy śmiercią.
Gdyby nie było wypadku, gdyby wszyscy przeżyli, gdyby, gdyby. To wtedy wystąpienia Marty nie wzbudzałyby emocji. Tak jak nie wzbudzają emocji wystąpienia żon, córek czy innych pociotków innych kandydatów. Cofam to co pisałam na początku tego wątku, z żalem (bo jednak człowiek wierzy czasem, że ludzie mają i tę lepszą stronę ![]() Te wszystkie występy w brukowcach (widać w jaki elektorat celuje PiS, sorry) te zdjeciuszka itd. Mam wielką nadzieję, ze zmarli nie mają wglądu w to co się dzieje na ziemi. A szczególnei jedna zmarła, czyli matka p. Dubienieckiej. Żadna to psychoterapia i odreagowywanie śmierci rodziców a zwykłe ... nawet nie powiem co, bo nie chce dostać żóltej kartki za obrażanie takich osób.
![]() |
#199 | |
Zakorzenienie
|
Zrobiona tak fotoszopem, że chyba własny mąż jej nie poznał
![]() Ah, ta cukierkowa stylistyka "Vivy" ![]() Cytat:
![]() Rozumiem, że już kolejny wywiad z rzędu przelał czarę. Ja tam już dawno straciłam wiarę w ludzi ![]() Moim zdaniem jedyną normalną osobą z tej rodziny, wzbudzającą autentyczne ciepłe uczucia, była pani Maria Kaczyńska - wątpię, żeby podobało jej się, jak w dwa miesiące po tragicznej śmierci córka obleciała wszystkie bardziej znaczące grubsze brukowce. To zwyczajnie przykre. Widać, że PiS celuje w elektorat skrajnie naiwny, który jeszcze popłacze nad cukierkowym wywiadem z przesłodzonymi zdjęciami i pobiegnie w podskokach oddać głos na kolejnego boskiego pomazańca z tej rodziny. Po trupach do celu... |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#200 |
Zakorzenienie
|
p. Komorowską widziałam też w jakimś Fakcie, czy Super Expresie.
To mnie już żenuje... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Żenujące byłoby pokazywanie się kandydatki na było nie było pierwszą damę w prasie, a godne pochwały wynurzenia świeżo po stracie rodziców w kolorowych gazetkach? Chociaż do SE czy Faktu często z własnej woli się nie trafia... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co w zachowaniu Luby jest zaskakujacego? Ze nie kieruje sie tylko i wylacznie sympatiami i antypatiami politycznymi ![]() Bo wiesz, mozna negatywnie oceniac zachowanie Marty Kaczynskiej i byc krytycznym wobec tego, bez antypisowskiej krucjaty, jaka Ty uprawiasz. Bo to jest wg mnie duzo bardziej zenujace, niz jej zachowanie - co by Kaczynski i jego otoczenie nie zrobilo, to jest be, zenada i zagrywka wyborcza ![]() Tak, elektorat PiS jest strasznie naiwny i w ogole - niewyksztalceni starzy ludzie ze wsi ![]() ![]() ![]() PS. A zastrzezenia pod adresem mnie w kwestii tresci i formy postow w zestawieniu z tym co piszesz, to juz w ogole kabaret.
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. Edytowane przez Wyrak Czas edycji: 2010-06-18 o 18:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Dla mnie nie ma różnicy czy ktoś wspiera się żoną i dziećmi, swoim pochodzeniem czy bratanicą. Jeśli zaś się rozchodzi o kontekst katastrofy - to nie jest dla mnie dziwne to,że dla wygranej w wyborach można chcieć się tym posłużyć. Zaznaczam -piszę tu w kontekście kampanii. Jak żyję nie widziałam jeszcze "czystej" gry podczas wyborów prezydenckich.Dlaczego teraz miałoby być inaczej? Odnośnie mojej osobistej opinii-to wywiady Marty wydają mi się niesmaczne.Za mało czasu minęło. Do tego rażą mnie brukowce;-) Jednak wciąż uważam,iż nie mi oceniać czyjeś sumienie czy moralność. Skoro ona może z tym żyć-to dlaczego ja mam się tym przejmować? Jej solidarność z wujem wydaje mi się smutna-zwłaszcza w kontekscie tego,iż on nawet nie był na jej drugim ślubie uważając,że jest to niemoralne. Z drugiej strony takim patrzeniem na tą sytuację odbieram człowiekowi (czytaj Jarosławowi) prawo do zrozumienia swoich błędów i gdzie się tylko pojawi ów pan węszę postęp;-) Ale taka już przewrotna jest moja natura;-) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: "Na peryferiach miasta, gdzie asfalt trawą zarasta..."
|
a dziś Marta niby przypadkiem na drugim końcu Polski (Sopot a Kraków).. spotkała się ze stryjem przy grobie rodziców o tej samej porze.. i przypadkiem o tej samej porze była tam prasa
![]() ale zeby nie było ze kampania nad grobami to zdjęcia zrobili na zewnątrz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
pytanie n aile w fakcie byla to umowiona sesja a na ile foto z krzakow i dopisane wymyslone komentarze ,to sie tyczy wszytskich gwiazd i polityków . |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wcale nie przypadkiem po prostu wczoraj Jaroslaw mial urodziny tak samo jak i sp.Lech wiec to chyba wcale nie dziwne ze byli na jego grobie?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to ze pojawili się tam razem(nie tak łatwo jak ktoś jedzie z sopotu a druga osoba z wawy przypadkiem spotkać się o tej samej porze w tym samym miejscu w krakowie ![]() pozowanie przy grobie najbliższych (i to jakby nie bylo świerzo pochowanych) by to sprzedać w prasie i nabić sobie pare punktów poparcia to juz jest dno kompletne.. cala sytuacja byla ustawiona bo gdyby tylko chcieli zlozyc kwiaty z okazji urodzin napewno by mogli tak zorganizowac by byla to uroczystość prywatna i nikt nie zrobił zdjęć.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#208 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Przy grobie nie pozowali, są zdjęcia i nagrania jak tam szli, wychodzili ale z ich obecnosci w srodku nie ma. Są tylko takie zrobione juz po ich wyjsciu. Mysle , ze w aktualnej sytuacji, w czasie kampanii nawet jakby chcieli (i moze chcieli) prywatnie tam byc, bez obecnosci kamer to by sie nie udalo. No i tak by ich dopadli.Kaczynski kandyduje wiec mysle, ze siłą rzeczy jest pod nieustannym obstrzalem mediow, dziennikarzy. Mysle, ze praktycznie kazdy jego krok sledzą i za nim wszedzie jada czy ida. Zreszta nie tylko za nim, za innymi czolowymi kandydtatmi tez, wiec tu mysle nie ma sie czego czepiac. No i mimo, ze wywiadow Marty w tym czasie nie popieram to nie widze nic dziwnego czy złego w tym, ze w rocznice urodzin córka i brat byli na grobie. Owszem media byly tam nie potrzebne ale tak jak mi sie wydaje ukryc i tak by sie nie mogli. Zreszta widac bylo na tvn24 jak to podawali, w jakim tonie,malo prezenterka z emocji nie padla, wielka sensacja, Kaczynscy na grobie, ale dziennikarzom o to chodzi.Z igly widły. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() poza tym od kilku dni PiS trąbił o tym ze w piątek rano bedą na Wawelu więc nawet nie próbowli zachować tej wizyty w tajemnicy ![]() Np Tusk, Napieralski ani nikt inny nie ma zdjęć z odwiedzin bliskich na cmentarzach ![]() Cytat:
![]() i całkiem szczerze przyznała, że tabloidy to podstawa w ich kampanii ![]() jesli nawet nie udało by się uniknąć obecnośći reporterów mógł pojechać na wawel dziś.. juz jest cisza wyborcza i nikt by nie mógł opublikować zrobonych zdjęć.. a jeden dzień w tę czy w te by zlozyc kwiaty i się pomodlić w spokoju warto poczekać.. ale widocznie nie o spokój chodziło ![]() Edytowane przez scorpionec Czas edycji: 2010-06-19 o 08:45 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Zadomowienie
|
B.Komorowski tez byl na grobie sp.Kaczynskiego bodajze 17 i tez mial robione zdjecia wiec to dopiero byl element kampani.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:50.