|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "Motylem byłam, ale utyłam" --> wspólnymi siłami osiągamy cel! ;)
Dobry wieczór drogie Panie
![]() Przyszłam złożyć swoje dzisiejsze sprawozdanie ![]() Dzisiejsze jedzonko: Śniadanie - 3 łyżki płatków owsianych, jogurt 150g, 2 łyżi otrębów, duże jabłko II śniadanie - duże jabłko Obiad - kotlet z indyka na grillu elektrycznym, 1/2 długiego ogórka, 10 liści sałaty, 50g jogurtu nat. Podwieczorek - jabłko duże Kolacja - 2 jajka, 2 łyżi otrębów, 3 marchewki Kocham jabłuszka -> moje największe uzależnienie ![]() Nie piłam żadnych kalorycznych napojów i tez nic nie ćwiczyłam. Ćwiczenia wprowadzam od przyszłego tygodnia Za to sporo chodziłam. A u Was jak dzisiaj? Kto nagrzeszył? Spowiadać się
|
|
|
|
|
#182 |
|
Raczkowanie
|
witam wszystkich,tak tu duzo popisałyscie ze jejejjjjjjjj ale bardzo mnie to cieszy ze tak sie tu dzieje
u mnie dzisiaj nastepujaco śniad.2 kromki chlebka orkiszowego z tuńczykiem pomidorkiem i cebula przekąska makrela w galarecie i jabłuszko obiad, barszcz czerwony nie zabielany kolacja grachamka z serkiem naturalnym i pomidorkiem koło 20 jeszcze szklanka soku pomidorowego jak Wam sie widzi to co dzisiaj zjadłam dziewczyny,czekam na wasze zdanie.pozdrawiam wszystkie bardzo mocno ![]() |
|
|
|
|
#183 |
|
Zakorzenienie
|
Fryttka - pieczywko staraj się jeść raczej z rana. Zaminiłabym tutaj to, żegrahamkę i jabłuskzo bym zjadła na 2 śniadanie a na kolacje makrele i pomidorka. Z rana więcej węglowodanów, a na wieczór białko
Poza tym pięknie
|
|
|
|
|
#184 |
|
Raczkowanie
|
też kocham jabucha
zgrzeszylam (drugi dzien, a ja juz grzesze.. no pieknie )poszlam na grilla wzielam sobie 2 banany zeby tam nic nie jesc.. no i nie jadlam. dopoki chlopaki mnie nie namowili na wodke, w sumie nie wypilam duzo, ale jednak troche, (A jeszcze biore leki i nie wolno mi pic...teoretycznie;p) zla jestem na siebie. na 18 kumpeli nic totalnie nie pilam, a tutaj dalam sie namowic potem sie nazarlam chipsow paluszkow i chrupek i jestem zla zla zla a przed chwila banana znowu i udaje ze sie nic nie stalo ![]() w czwartek ide do dietetyczki to moze w koncu na powaznie zaczne dietowac
|
|
#185 |
|
Zakorzenienie
|
Ajjjj ale przynajmnie czas miło spędziłaś
![]() Ja jutro będę grzeszyła, bo idę na piwko z grupą i przez weekend pewnie też ... bo trzeba jakoś studia zakończyć i wakacje przywitać, a od poniedziałku biorę się ostro Co jak co, ale z % to ja całkowicie zrezygnować nie zamierzam ![]() A przed chwilą mleczko wypiłam na lepszy sen
|
|
|
|
|
#186 |
|
Raczkowanie
|
Fryttka co do zmian to zgadzam się z Airish, pieczywko raczej wcześniej.
Na nocce miałam załamke Znajoma co siedzi przy biurku centralnie naprzeciw mnie wsuwała pączka ![]() Też chcę Ale ostatecznie to nie zgrzeszyłam wczoraj. Jestem więc z siebie dumna podwójnie Ide spać
|
|
|
#187 |
|
Raczkowanie
|
witam wszystkie jak zwykle rano.dziekuje bardzo za rady dziewczyny co do mojego jedzonka
jestescie kochane.moje dzsiejsze menu wyglada tak śniad.omlet z dwóch jajek i odrobina musztardy,2 małosolne i kawałek papryki czerwonej i kawa niestety nie moge sie odzwyczaic 2 śniad.grachamka z pasta z makreli i jajka,jabłko obiad.makaron ciemny z tuńczykiem,zielona herbata podwieczorek. sałatka z ogórka pomidora i rzodkiewki kolacja wiesniak ze szczypiorkiem duuuuuuuzo wody min,niegazowanej.pozdrawi am i do wieczorka ![]() ---------- Dopisano o 07:24 ---------- Poprzedni post napisano o 07:22 ---------- a co do tych procentów kochane to m tez sie zdaża od czasu do czasu,ale nie dajmy sie zwariowac nie jest to codziennie więc chyba do przezycia, ![]() |
|
|
|
|
#188 |
|
Zakorzenienie
|
moje śniadanko: kromka chleba z łyżeczką margaryny ogórek(parę plasterków, pomidor) i jogur145 kcal. Moze byc??
a no i jestem juz po absach
Edytowane przez Malenka321 Czas edycji: 2010-06-23 o 08:29 |
|
|
|
|
#189 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny, mam takie pytanie. załóżmy, staram sie nie jeść słodyczy, ale wiadomo jak to wychodzi, co dzień ćwiczę ( mięśnie się rozbudowały) i mam więcej na wadze.. tzn takie wahania. czy to woda mi się zatrzymuje, czy to mięsnie, a może powinnam zmienić jadłospis, bo w ogóle ciężko mi idzie to odchudzanie?!
|
|
#190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
windbag, zajrzyj tutaj https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=426911
|
|
|
|
#192 |
|
Zadomowienie
|
no tak, ale w ogóle ciężko mi idzie... chyba za dużo węglowodanów jem, nie umiem się powstrzymać.
|
|
#193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
każdy lubi słodkie ale trzeba się ograniczać
|
|
|
|
|
|
#194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Frytka - zabierz jakieś warzywko z podwieczorka i dołóż do obiadku ![]() Maleńka - trochę mało, owoca mi rpzede wszystkim brak i na chlebka daj sobie jakąś szyneczkę ![]() Joyuse - może faktycznie jakieś błedy popełniasz. Może jesz za dużo węglowodanów czy co ... na połaczeniach diety z treningami nie bardzo się znam :/ Ja od rana latałam po mieście. Kupiłam bluzeczkę, buty i kwiaty na jutro Teraz trzeba sobie powtórzyć, a wieczorkiem na piwo się wyluzować.Na śniadanie tradycyjnie płatki owsiane z jogurtem i mega wielkim jabłkiem
|
|
|
|
|
|
#195 |
|
Raczkowanie
|
u mnie to własnie słodycze i okres sa problemem.
Podczas okresu(czyli własnie teraz) strasznie dużo jem i to same złe rzeczy.;( A co do słodyczy.. to to wygląda tak że jak ja coś robiłam przez 6-7 lat(jadłam słodycze) to nie jest tak łatwo odzwyczaić się w 1 dzień czy dwa.;( Totalna załamka. Moje suplementy mi się kończą. Wszytsko idzie na marne;( <płacze> |
|
|
|
|
#196 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny zjadłam na obiad 2 racuchy z ,awałkami jabłuszka. czy za dużo??
|
|
|
|
|
#197 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#198 |
|
Raczkowanie
|
A na śniadanko mogę sobie zjeść np grahamkę
?
|
|
#199 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() dzisiaj jak na razie ładnie i będzie ładnie choć ćwicze silną wolę bo piekę TORTA !!! omg xD Ale dam radę
|
|
|
#200 |
|
Raczkowanie
|
Agnlan na śniadanie możesz zjeść grahamkę.
Maleńka, fakt racuchy są dość kaloryczne. Jednak czasami warto sobie pozwolić na 2, niż odmówić sobie a później rzucić się na 6 Ja mimo że jestem na diecie od czasu do czasu będę sobie pozwalać na odrobinkę czegoś co mi baaardzo smakuje. Toshhi to chyba większość z nas ma problem związany ze słodyczami i okresem Tak już mamy i cóż zrobic? Wiem jak ciężko jest coś rzucić bo rzucałam palenie Trzymam za ciebie kciuki.
|
|
|
#201 |
|
Zakorzenienie
|
Witam, bardzo chętnie dołączę do was, od poniedziałku mam zamiar przejść na dietę dukana, i jestem pewna iż będzie potrzebne mi wsparcie
Czy znajdzie się jeszcze miejsce w waszym wątku?
|
|
|
|
|
#202 |
|
Raczkowanie
|
Witaj
U nas miejsca pod dostatkiem, więc serdecznie zapraszamy. Napisz nam coś o sobie. Dużo masz do zrzucenia? ja najlepiej jeszcze 14kg Chociaż pierwszy cel to już tylko 9kg A dokladnie 8,5kg bo dziś waga wskazała 73,5kg
|
|
|
#203 |
|
Zakorzenienie
|
Zmykam dziewczyny na piwko i z góry proszę o rozgrzeszenie
![]() 3majcie jutro za mnie kciuki od 9 odezwę się jutro w południe
|
|
|
|
|
#204 |
|
Raczkowanie
|
rozgrzeszam
|
|
|
#205 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() hm.. no własnie obliczyłam to tak bardziej na kalorie:P i policzyłam 1 na 200 kcal chociaż czytałam że ma około 100 bo ja tam akurat miałam dużo wody mineralnej wlanej a one nie były tak duże:P potem zjadłam o 16 malutkie jabłuszko. Chyba aż za małe bo mysle, że więcej jak 30 kcal to ono nie miało:P:P ---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- Cytat:
prosze niech ci piwo lekkim będzie:P---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- Cytat:
witamy ![]()
|
|||
|
|
|
|
#206 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
pomalutku do przodu jak tam Twoja silna wola?? ![]() ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- Malenka321 melduję że ćwiczonka wykonane i wczoraj i dziś ja preferuje wieczorem ale powiem Ci że łatwo nie jest ale dobrze ![]() ---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- Cytat:
Gratuluję i Witam nowe koleżanki trzymajcie się
|
|
|
#207 |
|
Raczkowanie
|
phynn bardzo dziekuje
airish88 miłej zabawy,i powodzenia jutro,witam nowe dziewczyny![]() ![]() |
|
|
|
|
#208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja robię rano. Od razu jak wstane-wtedy i sie rozbudze i wiem, że mam zaliczone![]() ---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- wcięłam 2 komki jedną z jajkiem a drugą z pomidorkiem tak więc na dzisiaj chyba juz koniec zarcia... o ide sobie zrobić czerwoną herbatkę. |
|
|
|
|
|
#209 |
|
Raczkowanie
|
Oj Wy już po ćwiczeniach
No to i ja idę na abski i przeganiać lenia ![]() Jutro zgrzeszę Szykuję sobie galaretkę z truskawkami. Bo dziś to owsianeczka, kiwi, zupka z warzywami, kilka truskawek i do pracy będzie bialy ser z warzywami. W razie dużego głoda zjem jabłko
|
|
|
#210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:09.

-> moje największe uzależnienie 

)
potem sie nazarlam chipsow paluszkow i chrupek i jestem zla zla zla
Ide spać 

<3

Czy znajdzie się jeszcze miejsce w waszym wątku?
rozgrzeszam