![]() |
#181 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jestem-byłam- chce byc AU PAIR- nasze przygody- część V
Cytat:
![]() To się nazywa ryzyko zawodowe nołlajfa ![]()
"Eat clean, train hard and surround yourself with those on the same mission as you". Aparatka: 16.08.2007-10.09.2009 11.03.2015-? Walczę: 82,6 kg --> 80,2 kg --> 75,9 ? cel I: 79 kg cel II: 75 kg cel III: 71 kg "Per aspera ad astra". |
|
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
Konto usunięte
|
ej i w slowniku spanky daddy koniecznie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Zakorzenienie
|
Mam kolejną poprawkę...
O dziwo z przedmiotu którego byłam na 100% pewna(miałam odpowiedzi tylko pisałam je swoimi słowami). Na termin poprawki nie mogę się stawić. Kobieta jest z UW więc przewalone, bo nawet nie będzie można się co do terminu dogadać. Czyli dobrze rozumuje, że teraz to już tylko warunek mi zostaje?
#184 |
Zakorzenienie
|
staraaaaa umarłam noooo... ![]() ![]() ![]() hahahaaaaa.... ![]() o tak tak, zapomniałam. btw, a gdzie nasz naczelny nołlajf wątkowy- ruciak??? jakos cicho tu tak......
![]() ![]() FoodSenses INSTA #foodphotography #fitfood Edytowane przez roux666 Czas edycji: 2010-06-27 o 12:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Konto usunięte
|
kasienka przykro mi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#186 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasienka a nie masz namiarów na nia? Wez z sekretariatu jej telefon albo maila....i spytaj, powiedz jaka sytuacja...bo oblałas tylko 1 termin, kurde głupio gdyby Ci od razu walneli warunkiem;/ btw, przykro mi.... ![]() yhh tak mysle. u nas na Resocjalizacji jest ( pff....BYŁO) tak miło i lightowo, ze przez całe 5 lat ani jednej poprawki nie miałam....wszystko w 1 lub zerowym terminie. yhh.....dziewczyny, idzcie na pedagogikee! tam zero stresów!! ![]()
![]() |
#187 |
Zakorzenienie
|
Napisałam już jej na maila. Niby są 2 poprawki ale z nią to nie wiadomo...
Nosz kurde ![]() To musi być pomyłka... Kolega który dawał mi odpowiedzi dostał 4... Po prostu nie wierzę ![]()
#188 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasienka, moze wszystko sie wyjasni! Blond głowa do góry! Nołlajfy sie nie poddają. ![]()
![]() |
#189 |
Zakorzenienie
|
Ruciak ruszyl tylek z lozka w koncu i jezdzi na rowerze stacjonarnym.
zrobilam peeling twarzy (booli) i siedze z oliwka na twarzy teraz ![]() nienawidze takich babskich eksperymentow. mam to po babci ![]() modlcie sie o ruciaka, niech nie trafi z powrotem w manie spania. moze uda sie pierwszy dzien diety zachowac. ogladam seks w wielkim miescie. ze tez mama mi to pozwolila ogladac jak mialam chyba 12 lat ![]() moj pierwszy odcinek byl o strazakach. wiecie co mi powiedzieli? mialam tylko stac za bratem i sie dobrze bawic. a teraz mam jeszcze na weselu zabawiac gosci, brac udzial w zabawach wszystkich!! ja ![]() jak ja nawet sie bawic nie umiem. ![]() dobilo mnie to wszystko ![]() http://www.leblogdebigbeauty.com/page/26/ patrzcie, ona jest troche grubsza ode mnie (no dobra, lydki mam sporo chudsze) a jaka ladna ma twarz! zesz cholera jasna. kto mnie ubierze na wesele ![]()
![]() |
#190 |
Zakorzenienie
|
Napisałam czy mogłaby się upewnić, że to nie jest pomyłka bo byłam zadowolona ze swojej pracy itp.
Nie było mnie zaledwie na jednych zajęciach... naprawdę nie wiem czemu mnie owaliła ![]() Aż się popłakałam przez tą metodykę. Co jak co, ale za to mogłabym sobie ręce uciąć, a tu taki zonk ![]() Nie wierzę w swojego pecha w tej sesji...
#191 |
Konto usunięte
|
Kasieńka - sprawdź wszystko koniecznie, bo zazwyczaj na egzaminach zaskoczenie jest miłe - myślisz że źle napisałaś a tu zdane, w drugą strone to zaskakujące... ale nawet jeśli faktycznie źle - nie martw nic, to tylko egzaminy
![]() Ruciak - udusze Cię i zamorduję, piękna kobieto... juz się boję co Ty za dietę chcesz stosować ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#192 |
Zakorzenienie
|
jak to jaka.
taka jak kiedys. jesc mniej i cwiczyc. tylko juz nie dojde do takiego chorego stanu jak wtedy. ja cie. orenda pisze do mnie wiadomosc!! czuje sie wazna ![]() ![]() ![]() ![]() Kasienka- szczerze, ja mam wrazenie, ze to jest loteria. te same prace moga miec oceny 3 i 5. kto to sprawdza w ogole. mojego kolegi brat mial takiego wykladowce. rzuca kartki: na biurko spadnie- 5 na krzeslo- 4 na podloge- 3
![]() |
#193 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Też o czymś takim słyszałam. Ale przynajmniej wszyscy zdali ![]()
"Eat clean, train hard and surround yourself with those on the same mission as you". Aparatka: 16.08.2007-10.09.2009 11.03.2015-? Walczę: 82,6 kg --> 80,2 kg --> 75,9 ? cel I: 79 kg cel II: 75 kg cel III: 71 kg "Per aspera ad astra". Edytowane przez ojp Czas edycji: 2010-06-27 o 12:46 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#194 |
Zakorzenienie
|
matko swieta.
waga od wyjazdu do anglii lezy u babci pod telewizorem. weszlam teraz pierwszy raz od pazdziernika. 71. przy wzroscie 153. przed odchudzaniem, gdzie mowili mi,ze wygladam jak kulka wazylam 63. schudlam do 45/6 w ciagu roku 25kg przytylam. toz to chore. moj wskaźnik BMI: 30.3 nic nie odpisujcie na to. musialam to zapisac gdzies. a zaczelo sie od jednego snickersa w kiosku. zalamalam sie. ide na rower.
![]() |
#195 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dukan jest cudowny ![]() Cytat:
2, które nie zaliczają niemal wszystkiego oraz ja i mój kolega. Pocieszam się tylko faktem, że metodyka to taki przedmiot, którego da się nauczyć. Chociaż my mamy dwie metodyki... a każda nasza metodyczka ma inne sposoby nauczania i uważa że co innego jest Fe! Paranoja... bo często gęsto mieszają mi się poglądy jednej kobiety i tej drugiej ![]()
![]() |
#196 |
Konto usunięte
|
rucia nie jstes tak gruba jak ona przeciez!!!!!
david taxi driver do mnie pisze codziennie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
|
ojp - no, kazdy zdawal
![]() dobry sposob! kacha- no ja wiem. jeszcze nie. moze potrzebowalam takiego 'kubla zimnej wody'? postawilam lapka na tych raczkach od rowera i jezdze. kacha! ja nie wyrobie przez ciebie ![]()
![]() |
#198 |
Konto usunięte
|
rucia jezdzij jezdzij ale nie sikaj
![]() ![]() Gooooooooooł rucia goooooooooołł dajesz! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
Zakorzenienie
|
postaram sie nie sikac
![]() ![]() a tak tylek boli od tego jezdzenia, ze o jeju. historyjka : mama rano wstaje do pracy i mowi: karolina, tego malucha nie ma pod domem (godzina 5) ja mowie : yhy i dalej spie. okazalo sie,ze ktos w nocy wzial tego malucha i przestawil ulice dalej (i nawet zakret byl ![]() ![]()
![]() |
#200 |
Wtajemniczenie
|
Wpadłam na chwilę zapytać o coś mega ważnego !
Jest któraś z Was zarejestrowana jako bezrobotna w Urzędzie Pracy ? Ja jestem, mam na 22 lipca przyjść się podpisać, ale wcześniej chyba wyjadę, gdzieś na początku, i co teraz, iść zgłosić wyjazd ? Ponoć na 3 miesiące tylko można się wyrejestrować ? ![]()
"Eat clean, train hard and surround yourself with those on the same mission as you". Aparatka: 16.08.2007-10.09.2009 11.03.2015-? Walczę: 82,6 kg --> 80,2 kg --> 75,9 ? cel I: 79 kg cel II: 75 kg cel III: 71 kg "Per aspera ad astra". |
![]() ![]() |
![]() |
#201 |
Zakorzenienie
|
a chcialam sie pochwalic.
bylam mila wczoraj i wykazalam zainteresowanie slubem ![]() ---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- ojp- o nie wiem, ciekawa kwestia. ja musze sie zarejestrowac tez i do lekarzy sio ![]() ponoc trzeba ich poinformowac, ze wyjezdza sie
![]() |
#202 |
Konto usunięte
|
ja nie wiem ale czuj ze we wrzesniu sie bede rejestrowac czy cos
![]() jak to jest jak nie zdam i we wrzesniu sie zarejestruje jako bezrobotna to moge wyjechac zaraz se tam na rok? |
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
no wyjechac zawsze mozesz, lae musisz sie chyba co miesiac stawiac na spotkania w urzedzie pracy.
wiec jak wyjedziesz, to juz bez ubezpieczenia chyba i cie wypisuja. ja nie wiem. wiem,ze jak sie na dlugo jedzie, to trzeba tam w nhs sie zarejestrowac koniecznie
![]() |
#204 |
Konto usunięte
|
to ja nie wiem jak to jest
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Zakorzenienie
|
orenda jak to sa drobiazgi, to ja jestem ksiedzem!!
![]() ---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- kacha- a tam, wyjezdzamy nie? niech moja babka sprawdzi maila, napisalam jej jak tam sprawy :d pewnie siedze w spamie znow!
![]() |
#206 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#207 |
Raczkowanie
|
ale klepiecie. Sejro trudno za Wami nadążyć jak sie nie siedzi pol dnia na kompie hhehe.
Tez by mi się przydało pooodchudzac ;| Ale ja to nie umiem się dietowac a tu to juz calkiem co bede im mowic nie tego nie zjem bo tego nie mam w diecie?:| Moglabym biegac ale tu w dzien jest tak cholerny upal ze nie dam rady.. I dupa z odchudzania;] |
![]() ![]() |
![]() |
#208 |
Zadomowienie
|
dziewczyny musialam wyjsc z nimi na dwor do parku. Hostka wychodzila do pracy i poszlysmy do jej kumpeli gdzie w sobote (!!!!) mam zaprowadzic dzieci. Fajna sympatyczna muzina.
Ledwo zdazylam sie umalowac.tak szybko wyszlysmy . Nie wzielam okularow przeciw slonecznych a tu upal. W parku mialam neta to was nadgonilam. A ile fajnych dup. Ulala! Widzialam murzyna albinosa. Wlasciwe byl rudy. Dziewczyny usnely w sekunde. I JA TEZ LEDWO ZYJE. Nie nawidze takiego upalu. Dusze sie. Dlatego nie dla mnie turcje i tunezje. Potrzebuje nowej rodzinki. Help!
#209 |
Zakorzenienie
|
tym razem poprosze hostke, zeby zalozyla mi konto w banku i przelewala na konto pieniadze.
bo slodycze mnie zgubily tam. takie tanie, takie pyszne. to nielegalne powinno byc. a tak trzeba bedzie sie zastanowic dwa razy, nim sie pieniadze wezmie. a jacy tam faceci w kolejkach do bankomatu stoja ![]() jak zwykle z tematu musialam zejsc. notnicegirl- moze wieczorem? ja dzis biegam. nie ma co. kubel wody na leb i od razu. najwyzej beda sie ludzie smiac. trudno! (musze tak myslec ![]() powiem bratu, zeby ze mna biegal, jak chce, bym normalnie na jego slubie wygladala. ---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- nie dla mnie turcje i tunezje ![]() ![]() marty- widze,ze 3 min temu na gumtree pojawilo sie twoje ogloszenie. teraz tylko czekac na maile! cholera ![]() tam sa bledy! jak wstawialam ciota, to nie skleilam. jezu. argh. ciota ze mnie. mam nadzieje,ze to ich nie zniecheci.
Edytowane przez ruciakks1 Czas edycji: 2010-06-27 o 14:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#210 |
Zadomowienie
|
dziewczyny jak leze tak spadne z lozka. Opis hostki na fb :cant even
remember his name.........?? crazy!! ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:33.