|
|
#181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Dwulatki :o)
Piotrusiowi STO LAT !!
pogoda się skiepściłą, słońca zero,pół nocy padało, ma być maks 22 ale obawiam się,że do 20 nie dojdzie
|
|
|
|
#182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#183 |
|
Zakorzenienie
|
100 lat Piotrusiu!!!!!!!!!!!!!!!! !! zdrówka przede wszystkim i spełnienia marzen
![]() i pogoda sie skiepsciła szkoda bo dzis mam na noc a jutro wolne czy ktos w ogóle ogladał fotki z urodzin Wiki? czy ma córa juz nie warta komentarza
|
#184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja widziałam nawet miałam pisać,że świetna toaletka a moje zdjęcia widziałaś ? ![]() pada, fak. kupiłam tylko wołowinę na jutro na rosół i musiałyśmy wrócić. |
|
|
|
|
#186 |
|
Zakorzenienie
|
Judi kochana ja Cię tu błagam jak siedzę
fotki wstaw z Tymosłąwem w środku jak dopadniesz wózek w swoje ręce i wiesz co kochana tak kusisz tymi większymi kołami, że jeszcze ja zacznę być gotowa na wymianę powozu na sezon jesienno zimowy (módlcie się za mnie )Piterku kochany 100 lat w szczęśliwości Nie wiem czemu, ale jak dziś pamiętam poród Anisiowy To ja spylam oglądać Wikusię A co do wieszania zakupów nie wyobrażam sobie inaczej, ja robię zakupy miesięczne z tż w markecie ale to bardziej chemia, pieluchy, kaszki itp. a codziennie tzn. w dni powszednie kupuję sery, wędliny, mięsa na obiad itp. czasem mam straszliwie reklamówy nawet sąsiedzi się śmieją
|
#187 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a pewnie tam wisza ![]() w ogole musze nadrobic pracę w ogrodzie ![]() ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- Cytat:
dawalam wam instrukcje jak sie rodzi: ![]() Cytat:
|
|
#188 |
|
Zakorzenienie
|
STO LAT PIOTRUSIU DUUŻO RADOŚCI I MIŁOŚCI I ŻEBY CHOROBY PRZESTAŁY SIĘ CIEBIE TRZYMAĆ
witam ja zaraz pylam na miasto pokupić trochę rzeczy na wyjazd pogoda u nas też pod znakiem zapytania /pochmurno wieje Takuśna ja oglądałąm ale nie wiem czemu nic nie pisaŁAM POPROSTU CHYBA ZAPOMNIAŁAM toaletka bardzo ładna i widać zainteresowanie nią u Wikusi Kasiulka ja będę się za ciebie modlić byś już nie zmieniała wozu mówiłaś że tej już ostatni dobra kawka dopita spadam piszcie by było co czytać |
|
|
|
#189 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiuniu oczywiście że cyknę i wstawię special 4 you
![]() Z moich doświadczeń wózkowych-najzwyklejszy wózek z gondolą, potem wypasiona spacerówka, na pompowanych kołach i najzwyklejsza parasolka na wyjazdy Przynajmniej dla mnie to idealne rozwiązanie Wiem po doświadczeniach wózkowych że parasolka na codzień nie jest wygodnym wózkiem Sama nie chciałabym spać w takich warunkach heheŻałuję że nie kupiłam x-landera (tego co ma Verona) jako pierwszy wózek, bo wiem że jeździłabym nim do dzisiaj Do tego mojego x - run zamierzam kiedyś dokupić gondolę bo bez niej sie chyba nie obędzie. ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- Anisia Edytowane przez Judi21_84 Czas edycji: 2010-07-06 o 12:18 |
|
|
|
#190 |
|
Zakorzenienie
|
od wczoraj moje dziecko lubi się miziać
![]() jak lezelismy sobie rano, to mlode jak zwykle nogi w gore i na mamę to wzielam te kochaną stopke w dłon i zaczelam glaskac mu ta delikatna skorke na nozkach, a on sie tak wyciszyl i skupial na tym glaskaniu, ze jak przerwalam, to wzial swoja stope do reki i moja reke i pokazuje, ze mam glaskac, a jak udawalam, ze nie wiem o co chodzi, to sam sie glaskal po stopie i cos tam po swojemu mowil, ze mam tak robic
|
#191 |
|
Zakorzenienie
|
Piotrusiu sto lat!!! Żeby te choróbska Ci odpuściły i już nigdy nie wracały
Wszystkiego co najlepsze Kristi, dziękuję Aniś, tylko pozazdrościć takiego lajtowego porodu
|
|
|
|
#192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() choć pamiętam go jak przez mgłę
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
Sto lat dla Piterowskiego!!!!
klaski :![]() ![]() Anis padlam z tej intrukcji, zupelnie o niej zapomnialam . Kristi a noz widelec sie spelni rozumiem ze corke nosilas w siatce na zakupy..hihihi. Ja wiem,z e jesli kiedys przyjdzie mi jesczez rodzic to bede chciala to zrobic w wodzie.U mnie z taboretami juz lepiej, wywalilismy wszystkie materace, bo przez zime to zrobila sie z nich jedna wielka tragedia, byly zale zaplesniale, i kupili nowe. Poza tym troche porzadku zrobilismy i mozna juz oddychac. Morze dzis to byla istna bajka!!! takie spokojne i przejrzyste, lepiej niz w basenie. Nawet Mario sam chcial wchodzic, czego nigdy nie robi, bo sie boi fal. A zapomnialam powiedziec, ze tez mamy sukces nocnikowy, a raczej sedesowy, bo mlody bardzije garnie sie do muszli niz nocnika, lepiej. Dzis podszedl sam do muszli, zdjal majtki i chcial wsadzic siuska do srodka zeby zrobic siusiu na stojaco, no i nie dosiegal. Staral sie wspiac na palcach, niestety powiedzialam, ze musi jesczez troce urosnac, podnioslam go i zrobil ![]() Pozdrowienia babki z ciepelka, wysylam Wam troszke sloneczka!!! |
|
|
|
#194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#196 |
|
Zakorzenienie
|
teraz widac ze oglądałyście
myslałam ze nie zauwazyłyście tego króciutkiego stwierdzenia ze foty w albumie absolutnie sie nie domagałam komentarzy Anisia padłam z tej instrukcji rodzenia az mi zal ze nie rodziłam sn ![]() Marticia nie za dobrze Ci tak? tez chce nad morze poleniuchowac i odpieluchowac ![]() Anisia jak samopoczucie solenizanta?
|
#197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a solenizant juz nowka niesmigany
|
|
#198 |
|
Zakorzenienie
|
to super Anisia
właśnie robie sobie pedicure a Wiki tez zażądała pilnika i wszystkim misiom i prosiaczkom piłuje
|
#199 |
|
Zakorzenienie
|
hello
sto lat, sto lat niech żyje żyje nam Piterek kochany niech wszelkie choróbska idą precz i omijają szerokim łukiem, a uśmiech non stop gości na buźce witam z krainy comiesięcznej migreny, myślałam że wczoraj ona do mnie zawitała, ale wczoraj to miałam tylko zwykły ból głowy, dziś migrena na całego, przeleżałam w łożku, na szczęście tż dziś w domu i zajął się Mikim u nas ciepło, ale się zapowiada na burzę, niech spadnie bo duchota nie z tej ziemi Kristi nie byłam w Lidlu więc w sprawie spodni nie pomogę, ale ubranka z Lidla są ok moim zdaniem, lepsze jak już od biedronkowych fiu fiu Tymek w kolejnej furce będzie pomykał ![]() ja też z siatkowych mamusiek, na wózku rzadko mogę tż wyciągnąć na zakupy, a samej póżnym wieczorem nie chce mi się jechać do marketu, więc co kilka dni mam siatę pełną niespodzianek, choć wiem czym to grozi, Miki 15 kg plus zakupy , nieuchronnie ośki mogą mi paść w parasolce ja podzielam zdanie Judi, najpierw zwykła gondola a potem spacerówka jak się patrzy , bo to na dłużej potrzeba Miki wczoraj szalał na rowerku biegowym, że aż miło, w końcu się przemogło moje dziecko powiem wam szczerze, że po kilku miesiacach treningu w domu nawet nieźle mu się biega inne dzieciaki jak się chciały kajtnąć, to nie potrafiły równowagi złapać Takuśna ale Wiki damulka przed swoją tualetką
|
|
|
|
#200 |
|
Zakorzenienie
|
Jezdem po spacerku, wózek
Zdjęcia powinny być jeszcze dzisiaj
|
|
|
|
#201 |
|
Zakorzenienie
|
proszę
|
|
|
|
#202 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Wystarczyło Już jestem chora jeśli będzie taka jak ostatnia to się zastrzelę, a jak wiecie moje dziecię śpi only w wózku. No cóż zrobić muszę się trzymać bo jak kupię kolejny to będzie 7-my
|
#203 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiula to jest mój 5-ty
heheAle jest największy (dla dziecka) z tych, co miałam, najwygodniejszy Minusy, które wyczytałam na necie to brak kosza na zakupy, tylko pod spodem jest ten plecak. Dla mnie to akurat dobrze, nie będzie mnie kusiło by do wózka napchać zakupów ![]() i oparcie regulowane na paskach, sprawdzałam chodzi plynnie, bez zarzutu To na czym mi zależało, czyli wygoda jazdy, bez problemu pokonywanie ciężkiego terenu, łatwość prowadzenia mam więc jestem bardzo zadowolona Właśnie farbnęłam sobie włosy, niedługo idę płukać i do pracy. Nasza Maluśna już korzysta z uroków cudnej Chorwacji |
|
|
|
#204 |
|
Zakorzenienie
|
Judi kochana mój magic ma oparcie na paskach i też się go bałam, ale chodzi lepiej jak oparcie w Saturnie, lekko i bezproblemowo
Mojej mamie z kolei już tylko środa została bo w czwartek powrót dziś przeżyła rafting czy jak tam to się zwie (zjeżdżanie na pontonie z nurtem rzeki).
|
#205 |
|
Zakorzenienie
|
jaki duży ten wózek
ale fajny. choć ja bym swojej inglesiny nie oddała już za żaden inny ![]() odkąd mam nowe hobby zwiększone zainteresowanie wozami minęło mi bezpowrotnie |
|
|
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
powóz prezentuje się rewelacyjnie
mi jak Jowiszkowej też chobby wózkowe przeszło, ja cenię sobie parasolkę dla dziecka w tym wieku, moj chodzi, schodzi, jedzie, pcha jak Igusiowa wózek, do tego wejście do autobusu z parasolką to pikuś ![]() wydaje mi się że zimą to raczej wózek już nie będzie potrzebny, Miki już duży będzie, a zakupy zrobimy mimo śnieżnych zasp w pobliskim sklepiku w dodatku będą przecież sanki w razie dłuższych wypraw tak więc wózki, foteliki samochodowe to już przeszłość
|
|
|
|
#207 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkiego dobrego dla wszystkich dotychczasowych dwulatków!!! Igi, Wiki i Piotrusia (chyba nie pominęlam nikogo - Mikołajowi już skladałam)
|
|
|
|
#208 |
|
Zakorzenienie
|
No wóz pierwsza klasa
![]() Żal mi oddawać tego naszego Volanta, bo pompowane koła to super sprawa na wycieczki przełajowe. Zostanie nam parasolka, w sam raz do bagażnika - na wyjazdy. Sosna, Wy już w domku czy dalej balujecie na łonie natury?
|
|
|
|
#209 |
|
Zakorzenienie
|
zerkam czasem na kanał Travel&Living w niedzielę
a tam program ciąża z zaskoczenia otóż, panie dowiadują sie że są w ciaży już podczas porodu ![]() szczerze to nie mam zielonego pojęcia, jak to możliwe dla mnie to program pod intelekt amerykańskiego móżdżku, bo inaczej tego nie umiem wytłumaczyć, i jeszcze panie ginekolog jak z namaszczeniem tłumaczą, że faktycznie kobiety nie mają żadnych objawów ciązyobjawów to może mogą nie mieć, tu się i zgodzę, ale co z 9 miesięcznym brzuchem do licha i z @ , tego już precyzyjnie nikt nie wyłuszcza widzom
|
|
|
|
#210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kilka mcy podglądam czasem ten program ![]() ja mam znajomą,która ukrywała ciążę do..porodu przyznała się rodzinie jak dostała bóli porodowych, oczywiście nie miała opieki lekarskiej.tak więc "móżdżki" nie tylko w USA
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:00.

szkoda bo dzis mam na noc a jutro wolne
(módlcie się za mnie
)

Sama nie chciałabym spać w takich warunkach hehe
Wszystkiego co najlepsze 
klaski :