![]() |
#181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szybko się pozbędę- najchętniej większe wymiany!
ale często miewasz dokładki
![]() ![]() Byłam dziś w Sephorze,ale nie wzięłam i teraz muszę Ciebie prosić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Wtajemniczenie
|
![]()
coś u mnie za białą kredkę i któryś tusz do rzęs?
![]()
![]() |
#183 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- nic
![]() |
![]() |
#184 |
Rozeznanie
|
to co bedzie ze mna ??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
hej! paletę wstawię jutro z rana albo potem bo dopiero do domu wróciłam i muszę zdjęcia machnąć
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a zapachów innych nie chcesz? Mam: versace crystal noir dior escale a pondichery burberry london lancome magnifique moshino toujour glamour dior miss dior cherie edt gucci enve me i jeszcze sporo innych.... ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- oki
![]() |
![]() |
#187 |
Rozeznanie
|
chodziło by mi o jakąs paletke cieni głównie, albo podkład, róż, bronzer, pendzle. Tyle mi narazie potrzeba. PS. Odpisuj u mnie jesli możesz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() przeszperam i dam znać
![]() |
![]() |
#189 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
hej, byłaś chyba u mnie zainteresowana czymś i oferowałaś odlewkę idealista. czy to aktualne?
poza tym interesuje mnie kosmetyczka estee i ramiączka do stanika
![]() |
#190 |
Zakorzenienie
|
Maju, czy to nadal aktualne czy wymieniłaś już z kimś te tuszowe miniaturki? Bo byłabym chętna, jeśli dorzucisz jeszcze jakiś drobiażdżek
![]()
![]() |
#191 |
Raczkowanie
|
Hmmm... Za balsamik I love love nie miałabyś może moja droga czegoś Estee do twarzy...
![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#192 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1279535272 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1279535232 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1279534255 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1279534255
![]() |
#193 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
może masz coś z mojej wish? bo chętnie się tych rzeczy pozbędę nawet za coś drobnego... ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- Cytat:
gucci flora edp versace crystal noir dior escale a pondichery lancome magnifique moshino glamour toujour JLO glow after dark burberry london coś by się jeszcze znalazło...
![]() |
![]() |
#194 |
Wtajemniczenie
|
hej, wczoraj nie mogłam się zalogować na wizażu, ale dzisiaj już wrzucam obiecane fotki
![]() Motyl - nietoperz, rozmiar chyba 42, ale układa się świetnie Załącznik 3280035 Princeska Jenifer Tylor 34 Załącznik 3280038 Rinascimento 34 Załącznik 3280036 Turkusowa satynka, przerabiana do 34 Załącznik 3280037 Panterka uniwersalny, nowa Załącznik 3280034 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
Majeczko, może wybierzesz sobie coś u mnie jeszcze za ten liner?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 |
Rozeznanie
|
no w sumie to mogłabym niebieską też Ci oddac
![]() ![]() ![]()
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
|
ufff zebrałam się w sobie i wrzuciłam do mojego wątku zdjęcia palety o której pisałyśmy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Zakorzenienie
|
1.Berhska biodrówki,rurki
rozmiar z metki 32 biodra na wysokości kieszeni-36cm,ale elastyczne 2.Levis proste nogawki: rozmiar z metki 25 biodra na wysokości kieszeni 38cm 3.Promod sweter szary wiązany za pupe,z dużymi guzikami rozmiar z metki 1/S |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#200 |
Rozeznanie
|
Majka halo... halo .... rozmyśliłaś się?
![]()
![]() |
#201 |
Zakorzenienie
|
absolutnie się nie rozmyśliłam
![]() napisz mi dokładnie co weźmiesz ode mnie za obie sukienki ![]()
![]() |
#202 |
Rozeznanie
|
za panterkową chciałbym :
nowy podkład sephora, nowe błyszczyki Sephora, podkład... używałam nie widać stopnia zużycia... oceniam na góra 10ml zużycie kolor jaśniutki a za niebieską odlewkę podkładu chanel ![]()
Zajrzyj do mnie na wymiankę ![]() Edytowane przez werka581 Czas edycji: 2010-07-27 o 10:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
podkład sephora podkład pharmaceris i podkład chanel (tylko że jest odlany do słoiczka po podkładzie sisley) podaj adres na pw
![]() |
![]() |
#205 |
Rozeznanie
|
dostałaś PW?
![]() |
#206 | ||
Zakorzenienie
|
- szampon John Frieda z serii Brilliant Brunette nawilżający chocolate to espresso ( 2/3 opakowania)
- szampon Wella z serii Lifetex rewitalizujący, pobudzający skalp ( ponad połowa butelki) tym jestem zainteresowana- jakie są pojemności wyjściowe szamponów? ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- Cytat:
rozmiar z metki 32 biodra na wysokości kieszeni-36cm,ale elastyczne tymi byłabym zainteresowana bo widzę że mniejsze są tylko nie wiem czy teraz coś znajdziesz u mnie... ![]() ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Cytat:
Rinascimento 34 ta mi się podoba tylko pewnie z 200zł kosztowała i nic nie znajdziesz za nią ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 |
Raczkowanie
|
cos u mnie za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1279535354 Moje lista poszukiwanych: - lakierów,żeli akryli i wszystkich rzeczy z tym związanych ![]() - kuferka na biżuterię, -ładnej srerbnej biżuterii, - papieru foto, - wszystkiego do tipsów, -rózne rzeczy przygotowujace do matury, repetytoria probne matury -modne tuniki, fajne torebki -chuchy rozmiar m - cichy rozmiar xl -pigmenty do oczu -dresy adiddas , buty nike -platformy 38 lub 39 -leginsy dlugie -miniowki rozmiar m/l - treski i kuce - sexi koszule nocne - nowe skarpetki najlepiej w paski, biustonosze 75 b push up - nowy podklad, tusz czarny, - fajne jeansy rozmiar l , krótkie posdenki jeansowe i czarne ew. granatowe rozmiar 38 -adidasy oryginalne itd. ![]() Linki do mnie: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=431510 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=431477 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=431508 Pisać na gg 22958001 Mam jeszcze nową biżu , kolczyki itp.;] Futro i skórki na futro ;] inne rzeczy ktorych nie dalam rady juz tu powklejac wogóle łatwiej na gg jest hi hi ![]() Piszcie śmiało ![]() jestem otwarta na propozycje wszelkie;] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 | ||||
Zakorzenienie
|
to jedynie z takich drobniejszych rzeczy co masz widzę
18. Błyszczyk grejpfrutowy Aquolina Dolci Baci ---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ---------- Cytat:
Cytat:
4. folia cięta i koronki itp. do stylizacji paznokci 2. Tipsy frencz https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1274029288 dobierzesz coś do tego? ---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ---------- Cytat:
jestem zainteresowana: - dezodorant jasmin tendre Yves Rocher raz użyty - balsam do ciała z tej samej linii raz użyty jakie to pojemności masz? kosmetyczka estee lauder i ramiączka mam dostępne ---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:57 ---------- znalazłam w kuferku jeszcze paletkę cieni... jutro postaram się ci ją wrzucić.... z podkładów mam jeszcze do oddania Lancome Teint Idole silky mat kolorek 03 jest ok 17-19ml / 30ml
![]() |
![]() |
#210 |
Raczkowanie
|
A nie masz niczego do pielęgnacji Estee na chwilę obecną prawda? To by przydało mi się najbardziej... Może coś pod oczy o bogatszej konsystencji, albo na twarz. Nie kojarzę wszystkich zapachów i ciężko jest mi wybrać, chciałam się gdzieś wybrać i przy okazji sprawdzić, ale mieliśmy dzisiaj kupców na mieszkanie i nie mogłam...
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:46.