![]() |
#181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jestem w ciąży, moje pierwsze objawy 3
a ja mam dzisiaj owulke! w 22 dc
test mi tak pokazal zawsze mialam w 17 dniu super tylko strasznie boli mnie podbrzusze razem z jajnikami, no i ten sluz mleczno-przezroczysty mnie zastanawia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Zadomowienie
|
agus87 może faktycznie zmiana klimatu ma wpływ na nasz organizm
![]() u mnie też dzieje się coś dziwnego, bo przedwczoraj pojawił mi się śluz taki jak płodny, a brzuch boli mnie już od dnia kiedy moim zdaniem miałam owu. boli tak jakbym za chwilę miała dostać @ i ten nieprzyjemny ból w okolicach nerek. ![]() a sama nie wiem, a test wciąż woła ![]()
![]() |
![]() |
#183 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny u mnie juz 4 dni po @ i ani widu ani słychu piersi przestały boleć bardziej są pełniejsze brzuch wogóle nic nie czuje by miała @ przyjść wczoraj wieczorem leko bolało mnie w kręgosłupie i zauważyłam na papierze leciuni ślus z domieszką niteniek krwi dosłownie myślałąm ze mi sie @ zaczeła a tu nic
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Zadomowienie
|
ewcia78 ja bym nie wytrzymała, podziwiam Cię. rób test a ja trzymam kciuki żeby dwie krechy tłuściutkie się na nim ukazały
![]()
![]() |
![]() |
#185 |
Raczkowanie
|
ja to juz tych testów 4 robiłam 23, 25, 26, 28 dc narazie jedna powiedziałam sobie poczekam moze ja inna jestem , ze wyskoczy mi za pare dni po, w poniedziałek zrobie jak nie przyjdzie @ trzymaj kciuki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Zakorzenienie
|
Pierwszy objaw- ból piersi jakiś tydzień przed terminem @. Taki inny i mocniejszy niż zwykle. Ból brzucha jak na @, ale delikatniejszy i jakby nieco wyżej niż zwykle...
Pierwszy test w 29 d.c.- blada druga krecha. Potem kolejny- to samo. Dziś, 34 d.c trzeci test, krecha już wyraźniejsza. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Olusiaa GRATULACJE ![]() ![]() mam nadzieję, że też za kilka dni ujrzę kreseczki dwie na teście. tylko mnie piersi nie bolą, tylko brzuch jak na @ termin w środę. mam ochotę na test ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczyny, tak sobie podczytuję dziś ten wątek, żeby sobie dodać otuchy, bo termin @ już mija (2 dni po), a tu ani widu ani słychu... Tylko że symptomów nie mam żadnych, ani brzuch nie boli, ani piersi, tylko krostki wyskoczyły jak przed @ i piersi większe, no i jeszcze miesiąc temu brałam tabsy (na torbiele), więc może po prostu przez odstawienie okres mi zwariował...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Rozeznanie
|
witam.
ja również czekam na termin @ ( w czwartek lub piątek),ale najchetniej test juz bym zrobiła. kurcze nawet sie nie przedstawiłam, mam 29 lat,2.5 roczną córcie i od 3 cykli staramy sie o druga dzidzie. owu miałam ( moim zdaniem,bo testy owu z allegro nic nie wykazały przez 10 dni) 5-6 sierpnia,i mam nadzieję ,ze tym razem owocne,bo zwariuje. od piątku jest mie niedobrze,dziewnie mi sie odbija,i pobolewa mnie podbrzusze,nie wiem czy to z wkrecania sobie,czy jak? z Julką pierwszy objaw miałam 11 dnia po owu( odrzuciło mnie od alkoholu na ur mojej kolezanki i okropna zgaga) zobaczymy,bede zdawac relacje pozdrawiam i trzymam kciuki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Przyczajenie
|
gratulacje !!! : Dd
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Przyczajenie
|
czesc dziewczyny ! mam 23 lata (prawie) i bardzo chce miec dzidzie, chociaz moj chlopak nie, kochamy sie 2-3 razy w tygodniu i zawsze z prezerwatywa i zawsze on dochodzi we mnie ale strasznie uwaza zeby sie nic nie wydostalo, czy to mozliwe ze jestem w ciazy? w lipcu okresu nie mialam on nalegal zeby zrobic test i zrobilam ale po poludniu wyszedl negatywny oczywiscie, od 2 miesiecy przytylam 2,2 kg i mam strasznie wielki brzuch w tramwaju mi czasem wstaja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#192 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja czesto mialam zle samopoczucie podczas owulacji i brzuch bolał.. A sluz własnie jest lepki w tym okresie(płodnym) i zazwyczaj przezroczysty ![]() A to ze przytyłas ...no coz... Mii sie wydaje ze raczej w ciazy nie jestes (chociaz jakas tam mozliwosc jest) zrób test najlepiej z ranna i wieczorem mało pij to jakby co bedzie wieksze stezenie........... aha..temperatura tez jest wyzsza własnie w dniu owulacji i utrzymuje sie do dnia kolejnej miesiaczki , o ile przyjdzie bo jak sie jest w ciazy to przez pierwsze tyg. tez jest wyzsza tempka.. takze temperatura nie mowi nam o tym czy jestesmy w ciazy czy nie... pomaga w ustaleniu kiedy jest owulacja.... Edytowane przez kellysss Czas edycji: 2010-08-16 o 08:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Zadomowienie
|
witam dziewczyny
![]() a zwłaszcza te zniecierpliwione tak jak ja ![]() za wszystkie czekające trzymam kciuki kellysss podziwiam że Ci się chciało ![]()
![]() |
![]() |
#194 |
Wtajemniczenie
|
O rany, dziewczyny, kupiłam dzisiaj wracając z pracy test i nie wytrzymałam, zrobiłam od razu, chociaż powinno się raczej rano - i albo sobie wmawiam, albo jest bardzo bardzo bladziutka kreseczka...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Zadomowienie
|
prunelle no to po cichuteńku gratuluję. rób teścik, a jeśli jeszcze możesz to leć na betę
![]() a i chciałam zaznaczyć że jest to temat "Jestem w ciąży, moje pierwsze objawy" proszę mi tu poopisywać troszkę, bo chcę sobie poczytać, bo u mnie do @ 2 dni, a ponieważ już czuję że się zbliża, to przynajmniej poczytam sobie i połudzę się, ze i mnie się też trafi ![]()
![]() |
![]() |
#196 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieje ze fasolka juz bedzie... ![]() Ja test zrobiłam w 29 dc.... no ale jakos czułam ze wyjdzie pozytywny ![]() A za co mnie podziwiasz...???:rolleyes : Cytat:
![]() Zrób test jutro z rana i mało picia na wieczór... Powinny wyjsc juz 2 normalne krechy jak to ciaza... No i jak test wyjdzie to nie ma sensu juz na bete.. Naprawde testy w ta strone sie nie myla..... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Wtajemniczenie
|
też tak właśnie myślę, że się nie powinny mylić
![]() Jeśli się okaże, że to to, to może uspokoję wszystkie niespokojne dziewczyny: ja nie miałam żadnych objawów! Poza tym, że spóźnia się @ o trzy dni, to absolutnie nic. Mogę powiedzieć, że tak coś czułam tylko, że się może udało, ale co to za objaw... Reszta po prostu jak na @ (krostki i ciągnięcie w podbrzuszu), tyle że bez tego okropnego uczucia, że mi kręgosłup zaraz rozerwie. Więc jeśli nie macie żadnych objawów, to się nie martwcie! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Zadomowienie
|
no to już po wszystkiemu u mnie. tabletkę muszę wypić bo tak boli
![]() kellysss podziwiam cię że chciało ci się odpisać tyle na posta "anonimowa ona" ![]()
![]() |
![]() |
#199 |
Wtajemniczenie
|
ha, spojrzałam na fasolinkę kellyss na babystrology - nieziemsko to wygląda
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zalało Cie..??? A odpisalam długo bo mi sie nudziło ![]() Cytat:
![]() No ale juz niedługo bedzie z tego sliczny mały człowieczek..hhihihi W piatek ide na usg i zobacze pierwszy raz to moje cudo ![]() A co do objawów to ja do 28 dc tez zadnych nie mialam.. i powiem wam ze bardzo zadko ma sie jakies wczesniej (niz ma sie dostac ewentualna @), bo nawet jak sa to sa one takie jak na @.. no moze sie zdazyc jakas mdłosc jednorazowa no ale to nie zawsze... ![]() Za to teraz bym cały czas spala...........:rolleyes : |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Przyczajenie
|
ta senność jest straszna.. zwłaszcza gdy by się zasypiało na stojąco a ty nie wiesz dlaczego ;]
ja najpierw poczułam takie jakby mrowienie w brzuchu... utrzymywało mi się one przez 3 - 4 dni... dziwne to było bo nigdy wcześniej tego nie miałam.... potem przez 1,5 tygodnia był spokój... za jakiś czas pojawiły się u mnie bóle brzucha... czasem tak intensywne, że aż budziły mnie w nocy a dopiero na końcu zobaczyłam zmiany w piersiach...a dokładnie w jednej , była nabrzmiała i bolała... wogóle nie podejrzewałam że moge być w ciązy bo miałam dość długie ostatnie 2 cykle ( ok 40 dni) i prędzej mi przyszło na myśl, że coś z tą piersią jest nie tak, że jakaś chora może ;/ dopiero po paru dniach i druga zaczęła się zmieniać... i wtedy coś mnie tknęło, ale czekałam aż do 46 dc z testem, żeby znowu się nie rozczarować ( to był już 8 cykl bez antykonceptów i nie mogłam zajść) i wyszły mi dwie krechy... potem dla pewności za 4 dni powtórzyłam test i znowu II ;] w tym tygodniu się zaczął 13 tydzień ;] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Zadomowienie
|
u mnie się błyska wrrr nie lubię burzy. boziu co się dzieje z tą pogodą
![]() ja nie wiem czy to prawda z tymi objawami właściwie. wiele dziewczyn mówi, ze takie jak na @ są. a mdłości hm... mnie muli przed @ np. może kolejną ciążę łatwiej u siebie stwierdzić
![]() |
![]() |
#203 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny ja jestem tu nowa, ale chce się z kimś dzielić przeżyciami i mam nadzieję, że mogę dołączyć. Od kilku cykli planuję ciążę pragnę tego dziecka jak niczego na świecie, zrobiłam już mnóstwo testów i teraz nawet zapomniałam, że mam mieć @ aż zobaczyłam w kalendarzyku, że powinnam dostać 12.08 a tu nic. Bardzo bym chciała żeby mi się udało, ale jednocześnie boję się zrobić kolejny test bo nie chcę się znów rozczarować, a objawy mam właśnie jak na @ bolące podbrzusze i nabrzmiałe piersi. Ta chęć posiadania dziecka jest silna, piękna, a zarazem przytłaczająca kiedy się nie udaje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#204 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
witaj z nami. świetnie trafiłaś z nami pogadać możesz o wszystkim. rób test bo ja już kciuki zacisnęłam po każdym na jedną kreskę i czekam na info ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Raczkowanie
|
Poczekam chyb do końca tygodnia bo chcę jak najdłużej mieć nadzieję!napewno dam znać pchwalę się przed całym światem. Mój TZ ma w piątek urodziny to byłby najleppszy prezent...........
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Zadomowienie
|
qrcze tyle czasu z zaciśniętymi kciukami
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#207 |
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny , u mnie niestety wystapiła wredna@ nie tak łatwo zajść po tabsach cykle mam 31 dniowe także teraz bede sie starać odrazu po@ nie ma co czekać, to z pierwszym dzieckiem za 1 razem sie udało a teraz od maja i nic
![]() Pozdrawiam zafasolkowane i te co sie też starają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#208 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() A u ciebie ktory tydzien??bylas juz u lekarza??Ale sie rozpisalam ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez lenanova Czas edycji: 2010-08-17 o 15:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Wtajemniczenie
|
lenanova, tak mi przykro...
ja cały czas się teraz denerwuję, że coś będzie nie tak, zwłaszcza jak słyszę tyle waszych historii. Testowałam dziś rano po raz drugi - dwie krechy! jedna nadal nieco słabsza, ale wyraźna. A z objawami przekłamałam troszkę - senność mnie łapała, ale wszystkim dookoła się chciało spać przez tę pogodę, więc może to nie to i byłam strasznie głodna bez przerwy. Jem normalnie, jestem szczupła (dolna granica prawidłowej wagi), a tu jakby się organizm domagał, żeby jednak troszkę przybrać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:11.