|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#181 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III
Cytat:
|
|
|
|
|
#182 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cześć Też zaraz wysyłam ![]() Cytat:
Cytat:
Serio? Ja nie widzę podobieństwa ale skoro tak mówisz ![]() Fryzurę ma fajną ![]() O, ja mam na all dodane do obserwowanych dwie - własnie orange soda i circe - oba strasznie mi się podobają i nie wiem ktory ładniejszy?? ![]() ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Cytat:
![]() u mnie to też sprawka genów bo niestety u mojej mamy to samo ![]() ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- Bry ![]() Dzięki za wszystkie rady dziewczyny, jesteście niezastąpione Skoro mówicie żebym nie obcinała to nie obetnę . Pocieniuję tylko trochę, może nabiorą chociaz odrobine objętosci .Planuje kupić sobie na all jedną z tych odżywek: Gloria Dolce Latte Crema al Latte I mam tu do Was pytanko - która z tych trzech jest Waszym zdaniem najlepsza? Zależy mi też na tym żeby w ogólle nie obciążała włosów. Z góry dzięki |
||||
|
|
|
#183 |
|
Zadomowienie
|
Byłam dziś na nawilżaniu włosów w salonie o'reala , bo żadna odżywka na mnie nie działała . Fryzjerka trochę się zdziwiła , że mam takie włosy suche skoro nie byłam nad morzem , nie maluje , włosów , nie używam prostownicy ani suszarki . Zapłaciłam 60 zł ze ścięciem końcówek . W koncu jakaś normalna fryzjerka podcieła tyle ile chciałam
A i podobno mam porwane włosy , bo czesałam szczotką , a nie grzebieniem . Ehh a skąd mógł człowiek wiedzieć
|
|
|
|
#184 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ten fryzjer to w centrum Katowic jest?
|
|
|
|
|
#186 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja też mam taką oponkę! I doprowadza mnie ona do szału A kręgosłup to wiecznie mnie boli przez pracę... A jakie to są te ćwiczenia?
|
|
|
#187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#188 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
? nowy sezon ma dopiero wyjsc we wrzesniu z tego co wiem![]() nie, bylam juz w autobusie ![]() Cytat:
![]() wczoraj zrobilam olejowanie, czyli olejek kokosowyz oliwa z oliwek na 3,5h na wlosy, umylam 2x babydream i pozostawilam do wyschniecia. Wlosy mam lekko falowane, a nawet ich nie czesalam, wiec powinny byc piekne loki! na dodatek, jak chcialam wyprostowac grzywke slyszalam jak moje wlosy 'czeszcza' nigdy nie mialam czegos takiego, odstawilam prostownice szybciej niz myslalam i pojechalam do pracy w opasce![]() Cytat:
ja mam 3szminki takie z rimmela, kolorki bezowe,brazowe,czerwienie ,wisnie sie trzymaja piekne, natomiast roz bardzo wysusza i daje tandetny efekt jak dla mnie ![]() nie mozna scinac wlosow przed matura bo wiedze ucinasz ![]() Cytat:
hm, grzebiuen to tylko z duzymi zebami, nie z drobnymi. Jednak ja uwazam ze szczotka jest do czesania, najlepiej z wlosiem z dzika mam krecone wlosy i tez sa takie jak Twoje, dlatego ze krecony wlos kreci sie poniewaz w srodku jest pusty. Takie wlosy sa bardziej narazone na uszkodzenia, ciezsze do zdyscyplinowania. wrocilam z pracy, jak mnie kierowniczka wkurzyla ![]() naszczescie mam kochanego Tzta ktory pisal od rana mile smsy i dzieki niemu poprawil mi sie humor, ale babe to chcialam rozszarpac, nie wiem skad sie to wredostwo bierze a i musze sie pochwalic, bo 2tyg meki z urzadami celnymi,skarbowymi,komuni kacyjnymi mam tablice i dowod rejestracyjny na moje autko
|
|
#189 |
|
Zakorzenienie
|
Caate a gdzie dokładnie pracujesz i czym się zajmujesz?
Miałaś się pochwalić swoim cackiem
|
|
|
|
#190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja aktualnie używam Glori, jest całkiem fajna z tym, że one podkreśla skręt włosa |
|
|
|
|
#191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak wiec, zamiast sknczyc prace o 8.30 skonczylam 11.40, zadzwonilam do przedstawiciela wsciekla i powiedzialam, ze sam niech sobie na serwis jezdzi bo ta baba jest durna i nienormalna, ze nie szanuje ludzi i jest wylgarna, a ja nie bede pracowac w stresie. Wiec jutro jade z moim szefem do pracy i bedzie ze mna robic serwis![]() a ogolnie to wciaz szukam pracy, jakies stalej potrzebuje hm, mam autko swoje pokazac? moge wstawic zdjecia z pierwsszego dnia jak kupiony bo innych nie mam, ale on nie jest jakis piekny ani nowy, tylko ja sie ciesze ze moj ze ma wspomaganie,klime, 4poduszki,el.szyby,luster ka, pilota moje pierwsze autko to bylo Tico, ktore stoi pod domem juz gotowe na zlom padl gaznik,rozrusznik jak zobaczyl focusa autentycznie ja cuzlam ze sie psuje, ostatnio palil duzo, ale wszyscy mi mowili ze marudze bo chce juz nowe auto, fakt chcialam bo tico ciagle sie psulo, nieraz sama spychalam je ze skrzyzowania i jest to bardzo niewygodne auto dla kobiety, parkowanie nim to jakas masakra, a o wypadku w nim to nawet nie chcialabym myslec ile by ze mnie zostalo![]() no i tico bylo juz 3x powypadkowe, moj ojciec wlasnie nim stracil prawko bo rozwalil 5aut innych ticiem w tym 1policyjne, wpadl w takie dlugi, ze musial sprzedac 3auta, a on pazerny jest wiec zostawil tylko sobie tico, bo tanie w utrzymaniu i od 6lat tak robi prawo jazdy, ze ja pierwsza zrobilam i nie bylo innego auta wiec jezdzilam tym co dali mi ![]() znowu off, zabijcie mnie
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2010-08-16 o 13:36 |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze, nie będę ścinać
|
|
|
|
|
#193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ważne że Ty jesteś zadowolona. Fajnie się czyta, jak drugi człowiek z czegoś potrafi się cieszyć na co sam zapracował
|
|
|
|
|
#194 | |||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() Cytat:
na tvnie ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#195 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
zawsze chcialam miec Focusa albo A4, jednak A4 za podobne pieniadze kupilabym z max 99r, a Focusika mam z 2002 ![]() mnie bylo stac na auto, niestety musialam pozyczyc od babci na akcyze i skarbowke. Cale szczescie, ze wujek wpisze mnie do swojego ubezpieczenia jako wspolwlasciciel i bede miala tanie ubezpieczenie, bo inaczej ubezpieczenie na mnie sama na to auto to najtansze znalazlam za 2300, a najdrozsze za 3800 ![]() Smarfetka w razie niepowodzenia bedziesz miala na co zwalic zalezy w co kto wierzy![]() mi Gloria nie sluzyla, wywalilam pol buteleczki bo wlosy mialam szortkie i takie drutowate, niemile w dotyku
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2010-08-16 o 13:53 |
||
|
|
|
#196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)ja maluszkiem sie woze, chcialabym nowe ale tyle wydatkow ze chyba nigdy nie zapracuje juz doczytalam, odkladalas wszystkie pieniadze czy mialas jeszcze inne wydatki?.. w tym roku OC tak poszlo w gore ze masakra;/// znam to.
Edytowane przez party_girl7 Czas edycji: 2010-08-16 o 13:57 |
|
|
|
|
#197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I gratuluje wytrwałości w zbieraniu pieniążków![]() Ja się cieszyłam jak kupiłam w zeszłym roku komputer swój, prędzej meble do swojego pokoju, a w tym roku z tż laptopa A Ty tutaj z autem wyskakujesz
|
|
|
|
|
#198 |
|
Zakorzenienie
|
malo smieszne! mam szerszenia w pokoju i nie wiem co robic !!!
|
#199 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a co do wiary w zabobony, to raczej nie wierzę, ale dla mnie matura jest b.ważna, muszę nadrobić dużo materiału bo zdaję matmę R, a w szkole mam tylko podstawę. |
||
|
|
|
#200 | |
|
Zakorzenienie
|
w zeszlym roku wygralam 4tysiace w TVNie w jakims glupim teleturnieju w wakacje i kupilam laptopa i aparat
tez sie czulam dumna ze moje i mam co tak bardzo chcialamboje sieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeee ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- Cytat:
ale pewnego dnia, jak szybko zrobilam tak szybko wkrecila mi sie skora w ta galke midzy kciukiem a wskazujacym palcem. Dziewcyzny, myslalam ze umre, z 10min wyciagalam ta skore, bolalo jak cholera, ja juz omdlewalam, jeszcze to byly tylnie drzwi a ja parkujac zamykalam tylnie okno, do dzis nie wiem jak ja wyciagnelam cala ta reke, ale taka zgnieciona skore i krwiaka mialam przez dobre 7dni.Dltaego te 3rzeczy to u mnie podstawa. Mama sie zgodzila i wujek (on jest mechanikiem wiec tez mialam z nim problem zeby mu dogodzic) ale na 5drzwiowe. To noo coz, wielkiego wyboru z moja kasa,wymaganiami nie mialam a to autko to wielka okazja, dlatego je mam, bo sie zgodzili. Mamie kolor sie nie podoba, wujek sie cieszy ze diesel, ale narzeka na zbyt wiele bajerow, klima podgrzewana przednia szyba i lusterka to dla niego za duzo![]() Okej, czas zabic szerszenia!!!!!!!! aaaaaaaaaaaaaaaa
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2010-08-16 o 14:08 |
|
|
|
|
#201 |
|
Raczkowanie
|
Tak Na wawelskiej ![]() ewcia19 Jak spłaszczę brzuch, to potem go umięśnie 6w
|
|
#202 | |||||||
|
Zadomowienie
|
e tam nie potrzebujesz podkładu tylko troszke korektora pod oczy i jest git majonez
![]() Cytat:
Cytat:
![]() młoda jest - pozniej sie bedzie wstydzicCytat:
Cytat:
Cytat:
ta fryzurka bedzie Ci z pewnoscia pasowac bo masz podobne rysy twarzy Cytat:
![]() Cytat:
zreszta autko mi niepotrzebne narazie , teraz usilnie namawiam Tz na jakies fajne sportowe- ale nie chce
Edytowane przez zmija19 Czas edycji: 2010-08-16 o 14:33 |
|||||||
|
|
|
#203 |
|
Wtajemniczenie
|
Caate, podziwiam za wytrwałość
|
|
|
|
#204 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#205 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
caate fajny samochod,bardzo podobaja mi sie focusy,my znowu z tz kupilismy passata,rocznik chyba taki jak twoj i tez jest super,tylko wkurza mnie to,ze tyle juz wydalismy na naprwy,bo jak tez twierdzi to sa standardowe rzeczy i trzeba to zrobic
|
|
#206 |
|
Zadomowienie
|
Ja nie jestem jeszcze pełnoletnia,ale jeździłam już wszystkimi samochodami tżta haha
Jak przyjdzie 18 i zdam prawko to od razu ruszam samochodem gdzieś daleko
|
|
|
|
#207 |
|
Raczkowanie
|
Przyjełam zaproszenia z góry dzięki za rady
![]() A ja od wczoraj strasznie źle się czuję,boli mnie głowa straaasznie i żołądek Niedawno zmyłam maske z włosow,Joanna miód i cytryna,ale moim włosom ta maska cos nie słuzy,mało zostało szkoda wyrzucić.
|
|
#208 |
|
Zakorzenienie
|
Zaraz wybieram się do ginekologa. A burza u mnie nieziemska.
Dziewczyny, chyba już kiedyś była w wątku o tym dyskusja ale czy używacie depilatorów? czy czego do depilacji? bo zastanawiam się nad kupnem.
|
|
#209 |
|
Rozeznanie
|
![]() eh wczoraj się pomalowałam samoopalaczem, a dziś po Inasnity cały mi spłyną wrrrrrrrrr
|
#210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do bikini używam tylko i wyłącznie veet, a do nóg i pach maszynka gilette
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:24.

Jestem blondynką, więc lubie mieć różowo cieliste usteczka
Ale oczywiście nie borykam się z nadwagą, jestem z natury szczupła. Jednak moją zmorą jest brzuch
Chciałabym mieć płaściutki brzuszek jak te wszystkie gwiazdy hoolywood
Znacie jakieś sposoby? Ja robiłam kiedyś 6 weidera, ale jakoś po tyg przestałam...
Dlatego mam takie pytanie: czy któraś z was orientuje się jaki produkt byłby lepszy: skrzypovita, capivit czy może belissa? Chciałabym wzmocnić włosy i paznokcie, no i właśnie nie wiem który z nich wybrać
No i też zastanawiałam się jakie filtry przeciwsłoneczne wziąść ze sobą na urlop? Polecacie jakąś firmę? 
Troche drogo ale warto

? nowy sezon ma dopiero wyjsc we wrzesniu z tego co wiem
Nie są może szczytem piękności, bo się trochę pogniotły, ale się kręcą i to bardziej, niż przypuszczałam, a to dopiero początek mojej kręconej drogi 

)

młoda jest - pozniej sie bedzie wstydzic