![]() |
#181 |
:)
|
Dot.: Nowy szybki wątek! Ciuszki, dodatki S-XL!! ZAPRASZAM
podoba mi się:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1283708841 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
|
kremowa jest w negocjacji, praktycznie już się z dziewczyną umówiłam ...
---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- pasowało by mi nawet żel na wypryski bym Ci oddała bo i tak go nie używam ![]() ale podaj mi dokładne wymiary płaszczyka i poprosiłabym o więcej zdjęć ok? ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- aha i napisz mi w jakim jest stanie ten płaszczyk, gdzie brakuje tego guzika? kolor czarny? i czy nie jest pokulkowany? prosiła bym tez o fotkę zbliżona na materiał ![]() z góry dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
coś za Różowe szorty z paskiem z metki 40. ale to takie S/M
![]() |
![]() |
#184 |
|
To ja się zastanowię chwilę i w poniedzialek rano lub w niedzielę wieczorem dam Ci znać ok?
tylko podaj mi wymiarki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
BAN stały
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
a mogę prosić wymiarki???
![]() |
![]() |
#192 |
Raczkowanie
Przekupka: 1 pkt / 57% pozyt.
|
coś za :
7. PŁASZCZYK flauszowy rozm 38/40 ja noszę 38 i jak założę pod to coś grubszego to jest taki w sam raz (brak jednego guzika przy pagonie, popruta w środku kieszeń) - za coś super lub kilka rzeczy 5. Balerinki 39 (25,5cm) tylko za inne 7. Nowiutkie, tylko mierzone turkusowe trampki atmosphere (okazały się za duże, źle podali długość wkładki). Rozm 41 wkł 26,5cm) NIE ODDAM ŁATWO, najlepiej za inne 8. Nowiutkie czarne trampki atmo rozm 41, ale to taka 40stka (wkł. 26cm), okazały się za duże - za inne mniejsze ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- ok, a co byś chciała za ten płaszczyk i te balerinki ;> z tych moich rzeczy ;> ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Ja mam 177 cm i mi są one dobre. Rozciągają się ![]() Obie pary . ; ) to nie wiem. mi najbardziej zależy na płaszczyku .; p ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- podoba mi sie jeszcze : 6. Czarna bluzeczka Orsay L 4. Szara bluzeczka z koronką M ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- nie opłaca mi się oddać bokserki za tą power shoulder.
![]() |
#193 |
|
widzę że nie masz już tego płaszczyka
![]() byłam poza domem nie miałam jak napisać ![]() niedawno wróciłam i pasują mi te wymiarki ... ale cóż za późno ![]() pozdrawiam ---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- jeśli jednak wymianka z płaszczykiem by nie doszła do skutku daj znać ![]() mogłabym Ci nawet jeszcze coś dołożyć ![]() podoba mi się ten płaszczyk ---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ---------- no szkoda że nie zaczekałaś, nie miałam jak napisać, ale trudno....pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Rozeznanie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1283181306 cos za ta bluzeczke
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:35.