|
|
#181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ~~ jesień z lady chwilą ~~
u Ciebie bardzo podobają mi się:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1285366536 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1285366702 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1285366856 co powiesz na wymianę wszystkich czterech rzeczy ode mnie za te trzy od Ciebie?
|
|
|
|
|
#182 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic ;(
|
|
|
|
|
#184 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
#185 |
|
Zakorzenienie
|
ok
wybacz, ze tak mecze i mecze, ale duzo jest chetnych na ten brazer i nie wiedzialam czy trzymac dla ciebie czy tez nie bo juz jedna dziewczyna miala obiecany jak ty go nie bedziesz chciala
|
|
|
#188 |
|
BAN stały
|
hmm tak generalnie to nic nie mam poza wątkiem, aczkolwiek mam rzeczy w któych chodze mega mało bo np się zrobiły za małe czy coś, wiec jakby były z Twojej wish to mogę wymienić.. a czego konkretnie szukasz
?
|
|
|
|
|
#189 |
|
Rozeznanie
|
niestety nic masz cos moze poza watkiem?
|
|
|
|
|
#190 |
|
Zakorzenienie
|
hmm?
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#192 |
|
Zakorzenienie
|
słuchaj, nie mam juz obu bluzek, poszły na szafie
chyba za oddałabyś sukienkę floral za szalik i kolczyki, dołożyłabym Ci jeszcze jakiś drobiazg czekam na odp. bo na szalik też mam sporo chętnych
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
ja tej chusty jednak nie będę miała (siostra zabrała
) więc może oddałabyś tą sukienkę czarną w kwiaty i narzutkę za kolczyki, perfumy i tunikę? ![]() czekam na odpowiedź do jutra, bo tez mam trochę chętnych
|
|
|
|
|
#195 |
|
Zakorzenienie
|
w takim razie czekam na PW
|
|
|
|
|
#196 |
|
Zadomowienie
|
ok to co proponujesz w takim razie?
|
|
|
|
|
#199 |
|
BAN stały
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#200 |
|
Zakorzenienie
|
hej. Widze, ze jestes- mialas podac wczoraj wymiarki i cisza
chcialabym zakonczyc wymianke bo juz to troche za dlugo wszystko trwa
|
|
|
#201 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 92 pkt / 99% pozyt.
|
to moze tak jak bylo
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1284747246 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1284746267 za legi i pierscionek |
|
|
|
|
#202 |
|
Zakorzenienie
|
czy legginsy cherokee beda dobre na M?
jaka szer w pasie maja te rurki ? https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1284746656 one sa z elastanem? https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1284746945 - ta tunika, mozliwe zdjecie na kims?
|
|
|
|
|
#203 |
|
Wtajemniczenie
|
to chyba jednak za nią podziękuje
![]() najchętniej wymieniłabym te perfumy za niebieski sweterek i bluzeczkę w kwiatki ![]() bo czarny kardigan i ta pudrowa bluzeczka prawdopodobnie pójdą do kogoś innego.. ---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- też mam 160 ![]() szkoda, że tak zrobiłaś, bo już od jakiegoś czasu się umawiałyśmy, a wczoraj napisałaś że pasuje Ci taka wymiana.. i miałam znaleźć coś dodatkowego ewentualnie.. myślałam że to już zaklepane
|
|
|
|
|
#204 |
|
BAN stały
|
kurcze no właśnie bardzo mi zalezy na czyms floral
bylabym nawet w stanie oddac róż za 1 rzecz floral xD szkoda ze juz nie masz tej tuniczki ani sukienki..![]() ---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- poprosze ![]() a jaki rozmiarek? |
|
|
|
|
#207 |
|
Zakorzenienie
|
to poprosze o zdjecia tych marynarek
![]() podoba mi sie jeszcze ta sukienka cala czarna, ale heh nie bardzo sie w niej widze teraz zauwazylam, ze ta niebieska bandazowka ma dziurke mialam sukienke z taka mala dziurka wlasnie i oddalam do krawcowej zeby ja zaszyla wiec jak ja odda to zobacze czy takich malych dziurek zaszytych nie widac ![]() ---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- z kosmetykow to mnie kreci pedzelek EDM kabuki do cieni ![]() ---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- ojoj podobaja mi sie dwie marynarki- ta granatowa i ta calutka czarna
|
|
|
#208 |
|
BAN stały
|
podoba mi sie
szkoda, ze nie dałaś fotki na sobie;p 14 to wypada na jaki "nasz" rozmiar, bo nigdy tego nie wiem ?ale mysle ze za te sukienke floral+cos oddam róż i ten żel (jak co to moge juz dziś nie odpisać bo nie wiem czy bede miała dostep do neta)
|
|
|
|
|
#209 |
|
Zakorzenienie
|
a wymiarki marynarek podasz
bo zdjec na sobie pewnie ci sie nie chce robic ? lubie marynarki tylko boje sie, zeby za duze nie byly w ramionach albo za malea ta bandazowa spodniczka ma tylko ta dziurke malutka tak? bo na zdjeciu wyglada jakby bylo tak tez takie jasniejsze odbarwienie
|
|
|
#210 |
|
BAN stały
|
spódnica za tą długą białą kamizelkę?
---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- sęk w tym, że to nie apaska, tylko normalny duży szalik (30zł), więc nie opłacałoby mi się to :P ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- wiem ile kamizelka kosztowałam, bo sama chciałam ją od fillete ja nie wiem ile kosztowała spódnica, bo mam ją z wymiany, ale dałam za nią kardigan i wygląda na wartą go mogę dodać ysl, ale nic więcej, poza tym płynu różanego już nie mam - zaomniałam wyszarzyć ![]() ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- jeśli byś coś dobrała (biżu i reszta chust na all poszła) to bym wzięła ażuorwą białą narzutkę :P ---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- tak, wtedy bym wzięła i tą narzutkę ażurową
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:18.

chyba za oddałabyś sukienkę floral za szalik i kolczyki, dołożyłabym Ci jeszcze jakiś drobiazg
) więc może oddałabyś tą sukienkę czarną w kwiaty i narzutkę za kolczyki, perfumy i tunikę?

bo zdjec na sobie pewnie ci sie nie chce robic
ja nie wiem ile kosztowała spódnica, bo mam ją z wymiany, ale dałam za nią kardigan i wygląda na wartą go