|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIII
super !!
Marta - ja sie chyba zgubilam, ze niby kto, co ? tez tez !! rozbroilas mnie ta fota Edytowane przez Katunia:) Czas edycji: 2010-10-22 o 11:57 |
|
|
|
#182 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIII
nie czytałaś na naszej poczekalni? panna się podaje pod różne osoby działała pod 20 nickami i pisała bzdury.. u nas na wątku poroniła bliźniaki, po czym teraz urodziła córę.. na innych wątkach miała podobne sytuacje.. przejrzyj ostatnie 2-3 strony poczekalni to poczytasz jakie to ludzie mają idiotyczne pomysły (ilonka wszytko nam wkleiła więc w jej postach to znajdziesz)
zresztą na odchowalni też to znajdziesz.. no i na większości wątków lasek które są w ciąży albo się starają...
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2010-10-22 o 12:08 |
|
|
|
#183 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze ja mam dzisiaj dzien projektowy
same projekty robie wsciekli sie w przyszlym tygodniu bede miala tyle roboty jak juz poakceptuja, ze szok a przed chwila klient dzwoni i "Pani Agnieszko, teraz jest pięknie, wspaniale, no naprawde super to Pani wymyślila" myslalam, ze ogluchne
|
|
|
|
#184 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ta laska o której mówicie pisała ze mną dłuższy czas w innym klubie (jako Motylicaja) oraz była jedną z Mamusiek listop-grudn (dudziakowa). A to jej wszystkie wcielenia: dudziakowa vel jagda22, Motylicaja, Molalala, Irysowa, Jaga1111, Flicka88, karmelka1987, Rozaliontka i chrupcia, dagoja_ja No i jeszcze te wyszły na jaw:Black Sea.mamroteczka, Pignaa, EQusska, mojra1989, Kampoolka, Seascape ,alichha111, jadaw, Malga19 ![]() Rozszyforwałyśmy ją z dwoma innymi koleżankami ![]() Jako Jaga111 rzekomo w 26 tygodniu poroniła bliźniaki, gdzie pół wizażu opłakiwało jej los. U mnie na mamuskach jako dudziakowa po urodzeniu synka znów zaszła w ciąze z bliźniakami. W jej wcieleniach pojawiał się 3 rzeczy: miasto Kraków, imie Jagoda i bliźnięta. Na punkcie bliźniąt to ma jakąś obsesje, bo nie dość, że ciągle była z nimi w ciązy, to ma niby siostre bliźniaczke, udzielała sie na wątku bliźniaczkowym i w dodatku ciągle podkreślała, że lubi bliźnięta. Dla mnie to chore i do tej pory nie mogę pojąc, że tak postąpiła! Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2010-10-22 o 12:12 |
|
|
|
#185 |
|
Zakorzenienie
|
u nas jako jaga1111 poroniła bliźniaki i to w dość wyskokiej ciąży rzekomo je urodziła i one zmarły.. a teraz jako rozalitionka urodziła córkę Dobrusie... żałosne...
a potem jeszcze za wszytko przeprosiła i żałowała że nie dano jej się wytłumaczyć... ehsss.. tak to jest każdy za swoim komputerkiem siedzi i może wypisywać bzdury...
|
|
#186 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ja z jednego watku kojarzyłam jako Motylicaje i z Malgą (najpier poroniła dwie bliźniaczki, a potem urodziła się jej córka Jowita), i niedawno poznałam kolejne wcielenie Jagde22
|
|
|
|
#187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#188 |
|
Zakorzenienie
|
Ja z Motylicają już dłuższy czas siedziałam w jednym klubie. Wszystkich drazniły jej masakryczne błędy. Ale jako Motylicaja to ona była prawdziwa. Tamte postacie są zmyślone.
I właśnie po jej charakterystycznym stylu pisania przez burze mózgów odkryłyśmy dziwne rzeczy. Ja to nawet zaczełma się bać, bo to brzmiało jak jakaś paranocja ![]() Tutaj pare ciekawostek: brzuch Molalala https://wizaz.pl/forum/attachment.php...5&d=1281 130699 bluzka Motylicaji http://img245.imageshack.us/i/cimg6008.jpg/ ściana Motylicaji w domu http://nk.pl/#profile/7735101/gallery/album/2/118 tu jako jaga1111 ( ta ,która pół wizazu opłakiwało po stracie w 26 tygodniou bliźniaków) o twarzy Motylicaji ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.php...1&d=1233 924365 Jaga1111 i Molalala mają takie sam podłogi i boazerie jaga https://wizaz.pl/forum/attachment.php...9&d=1233 924365 https://wizaz.pl/forum/attachment.php...0&d=1233 924365 i molalala https://wizaz.pl/forum/attachment.php...5&d=1281 130699 jako Magla19 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p...postcoun t=2191 Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2010-10-22 o 12:21 |
|
|
|
#189 |
|
Zakorzenienie
|
masakra
|
|
|
|
#190 |
|
Zakorzenienie
|
![]() w przypadku tamtej laski "rozdwojenie jaźni" to chyba mało powiedziane ![]() nie wiem, gdzie ta poczekalnia - podrzucisz linka?
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-22 o 12:31 |
|
|
|
#191 |
|
Zakorzenienie
|
MASAKRA TO MAŁO POWIEDZIANE...
jak mozna pisać ze urodziło się dzieci a one zmarły, czy w innych wątkach że się je poroniło.. no ale pamięć musiała mieć mega... najśmieszniejsze że jako jaga u nas poroniła a w tym samym czasie chwaliła się brzuszkiem jako rozalitionka no i urodziła niby córe... w jednym wątku! tragedia..
|
|
#192 |
|
Zakorzenienie
|
No ja pamiętam jak mi nasza Jaga pisała, że co jakiś czas pojawia się osoba na watkach mamusiowych, która takie akcje urządza :/
|
|
|
|
#193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja to pierwsze zdjecie w tej pasiastej bluzce kojarze z mojego watku mamusie majowo-czerwowe chyba, ej albo z pokazcie brzucholki czy jakos tak |
|
|
|
|
#194 | |
|
Zakorzenienie
|
psychiatryk to mało...
---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- Cytat:
ale jak nadal chcesz to tu jest wiadomość właśnie od koleżanki że ktoś taki istnieje i robi sobie jaja https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=5127 no i tu koleżanka wkleiła jej wielkie przeprosiny https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=5183
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2010-10-22 o 12:38 |
|
|
|
|
#195 |
|
Zakorzenienie
|
no ja widzialam ze Motylicaja bardzo czesto na brzuszkach ciazowych komentowala fotki innych mamusei.
|
|
|
|
#196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tego się nawet zrozumieć za bardzo nie da - chyba faktycznie laska ma jakieś problemy psychiczne
|
|
#197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawe ile na wizazu jest takich pieprzących farmazony osób.. ehsss szkoda słów.. no ale net daje właśnie taką możliwość... niestety
|
|
|
#198 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
w niedziele jedziemy na tydzien do Polski i mam problem ,bo nie wiem jaka kurtke zabrac;/ nie wiem czy w takim zuimowym plaszczyku nie bedzie mi za cieplo.HELP
|
|
|
|
#199 |
|
Zakorzenienie
|
atomufka jak wieje to jest 0 stopni, w zimowym plaszczyku nie bedzie ci za goraco. ew. ciepla jesienna kurtka. A jak sie ociepli w co nie wierze, to pod spod sie cieplo nie ubierzesz.
|
|
|
|
#200 |
|
Zadomowienie
|
Atomówka, ja juz chodzę w zimowej krótkiej kurteczce. Płaszczyk i zimowe buty jak najbardzie powinnaś zabrać. Co prawda w przyszłym tyogdniu ma byc trochę cieplej, ale w to trudno jest mi uwierzyć
.
Edytowane przez kolanka Czas edycji: 2010-10-22 o 13:19 |
|
|
|
#201 |
|
Zakorzenienie
|
a w listpadzie ma byc zima pelna para...
ja tez juz mam kurtke i buty ;] |
|
|
|
#202 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem w ogóle pod wrażeniem, jak ona dała sobie rade z tym zapamietaniem imion, wagi urodzeniowej dzieci, dat
Przy kazdej postaci ma utworzone suwaczki (gdzie ja się czasem z jednym męczę ).Jak dokładnie wyliczała date porodu, skąd wiedziała o lekach, co w jakim tygodniu Przecież ona jako dudziakowa załozyła wątek mamuś listop- grudn, prowadziła listy...kolanka |
|
|
|
#203 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Domi
|
|
|
|
#204 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() jak można w ogóle takie rzeczy pisać !!!! nie normalna jakaś Cytat:
mi jest zimno w płaszczyku choć dziś słońce świeci i zimny wiatr wieje dzwonili moi rodzice mówię im że TŻ jedzie znów na delegacje a tata mój byśmy dziecko sobie zrobili to sama nie będę zostawać a ja mu to wolisz je wychować (jak będę w pracy mi chodzi ktoś musiałby się zająć)czy utrzymać (jak mi umowy nie przedłużą po porodzie)
|
|
#205 | |
|
Zakorzenienie
|
no to trzeba się tam jutro wybrać na urodzinki za 19 dni zażyczyłam sobie jakieś perfumy ale nie mam pojęcia które... może Boss'a? Pamietam jak pisałaś Marta o tym filmie Misqa, a ja już myślałam, że jesteś w szpitalu z córeczką szkoda, ze nie chcesz powiedzieć o co chodzi... moze bysmy coś doradziły... Cytat:
Nie wiedziałam o tej lasce o co chodzi takim ludziom
|
|
|
|
|
#206 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() :eek :![]() ![]() masakraaa jakaś |
|
|
|
|
#207 | |||
|
Zakorzenienie
|
Jestsesmy po wizycie poloznej
![]() Tomus przybiera ladnie na wadze ze sie lekarz staral ( a smialam sie ze taki mlody mnie szyl-a propos przystojniak z niego byl i mowi ze ci mlodzi sie jeszcze staraja bo ci starzy lekarze tak rach ciach). Co prawda szwy na kroczu mi sie rozeszly ale juz nic z tym sie nie da zrobic, ale goi sie ponoc ladnie.Za tydzien kolejna wizyta. Cytat:
najgorsze tylko jak nie puszczaja po tych tyrzech dobach lezala ze mna dziewczyna, urodzila coreczke 4200 i tak sie smialysmy ze Tomus to przy jej malej okruszek, a ja wyszlam po trzech dniach a ona musiala zostac bo jej mala za duzo spadla na wadze. Nie wazne ikle dziecko wazy ale czy przybiera... U Ciebie na pewno bedzie wszystko OK Trzymam kciuki za polowkowe a czemu az do katowic jedziesz ? Nie do Jarolima ?Cytat:
![]() nie wiem czy zalowac tej laski czy jej wspolczuc.... to jakas psychiczna choroba !! Cytat:
|
|||
|
|
|
#208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#209 |
|
Zakorzenienie
|
a ja nie kojarzę tych nicków, na szczęście
teraz to jużś wogóle jej wszyscy współczują, że taka jest ale że Domi i inne dziewczyny ją rozszyfrowały ... nieźle...brawo. Dziwne, że wizaż nie ma jakijś ochrony, że ich system nie wyłapuje tych samych adresów ip.... Edytowane przez gold-fish Czas edycji: 2010-10-22 o 14:14 |
|
|
|
#210 |
|
Zakorzenienie
|
teraz to chyba każdy by ją rozszarpał
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:53.

juz sie pierze

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

ale juz nic z tym sie nie da zrobic, ale goi sie ponoc ladnie.
a czemu az do katowic jedziesz ? Nie do Jarolima ?