My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-10-28, 13:32   #181
MarysN
Zakorzenienie

Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III

przeciez ja nic nie mowie!

---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ----------

a wyglodniala owszem.. jestem 4dzien na diecie!

będzie nas o jedno więcej..
MarysN jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-28, 13:33   #182
kropelkaa
Zakorzenienie

Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III

Gosia dobrze, że po fakcie te uwagi
kropelkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-28, 13:50   #183
Lenka_007
Zakorzenienie

GG do Lenka_007

Dzięki dziewczynki. Mam nadzieję że jak odpocznę parę dni to nie będę myślała o głupotach Chyba za dużo wzięłam na siebie obowiązków po 5 miesiącach wakacji...
Stary 2010-10-28, 14:03   #184
gg22
Zakorzenienie

Marta niom lepiej że po fakcie ale dziewczyny jak ci ludzie się bawią! oczywiście zależy którzy,ale generalnie średnia wieku to 50+, ja przy nich to niemowlak a hulają i chlają na potęgę! a jacy amanci! o matko!

troszkę was nadrobiłam

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
Jeśli Wy tak zawsze lecicie to ja w życiu nie nadążę
Tak w ogóle to jestem Monika, lat od tygodnia 29 Mama Paulinki Poza tym mąż, pies, królik, praca. Postaram się tu wkręcić, bez użycia siły
hej Monika, witam i ja
sto lat z tygodniowym opóźnieniem
mam nadzieję że zostaniesz z nami na dłużej bo sprawiasz wrażenie fajnej babki

Cytat:
Napisane przez nietypowynick Pokaż wiadomość
Aaaa znalazla mi moja Dagunia moj kochany lakier do paznokci! Chorowalam na nawierzchniowy matowy ale kosztuje 50zl. A moje sloneczko znalazlo mi lakier za 7zł
Kaś oj ty, ty....za 7,99 lub 8,99 lakier essence matt- R-E-W-E-L-A-C-J-A!!!
słuchaj co z pędzlami? będziesz je zamwiać? ja chyba jednak w lbn sie nie pojawie szlag trafia wszystkie moje plany

Cytat:
Dlaczego???
Zawsze marzyłam aby być chirurgiem, albo jeździć karetką Damskie krocza to trochę nie ta dziedzina ale też super sprawa. Każde jest inne Jeszcze wszystko przede mną.
posikałam się ze śmiechu!!!!
Monika czy dobrze rozumiem-jesteś przy porodach?
brrrrr ja bym nie dała rady:/

Cytat:
Napisane przez sun in the winter Pokaż wiadomość
drinki z rana jak śmietana ;D;D :/ tu same okazje ;D zaniedlugo ten watek zmieni nazwe na internetowe AA
i już mamy nazwę kolejnej części
gdzie Ty tak wciąż gnasz?

Cytat:
Napisane przez Lenka_007 Pokaż wiadomość

Zastanawiam się czy nie rzucić studiów...
co to za doły? niby dlaczego turystyka nie dla Ciebie? Lenka pisz co Ci w tej główce siedzi i to rozkminimy. może to po prostu lekki spadek formy?

idę powzgychać do zdjęć Filipka

---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ----------

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa widziałam zdjęcia Filipka! co za czaderska czapeczka!!! super wyglądał!

Natali masz ślicznego facecika i powiem Ci że od dziewczyn to on się nie opędzi. a to wszystko dzięki oczkom po mamusi a jego dołeczki aaahhh
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-28, 15:45   #185
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

Gosia pede po pedzle jechac dopiero
Strasznie się cieszę,ze wrocilas a o przypomnieniu posluchania muzyki w domu bede pamietala i na wiozazu rzuce haslo
Co do lakieru matowego to wlansie ten z essence kupuilam bo on niedawno wszedl i wczesniej mialam do wyboru albo ten za 50zl albo zaden dzis juz mam piekna matowa czerwien na pazurkach

Co do glodu marysi to ja jako matka to pzremilczę

Laski, malo dzis zawalu nie dostalam. ale po kolei: psozlam na 8 do szkoly na praktyki a tam babka przychodzi ze nie ma(i tu padlo kilka przeklenstw ze strony nauczyciela akademickiego-naszej opiekun- bo kobieta ktora jest na zastepstwie nie zyczy sobie zeby ktos patrzyl jak ona prowadzi lekcje. Myslalam ze zabije bo tylko dla tych praktyk siedze w lbn-od wczoraj moglam w gdansku byc. No ale ok, zalatwilysmy inna nauczycielke. A tu pzred zajeciami minutke opiekun prosi jakas chetna osobe- zglosilam sie,a co. okazalo sie ze trzeba bylo skserowac gdzies facetowi od muzyki kartki(zrobic 150 kopii roznych) bo im padlo ksero. No a ze szkola przy miasteczku(przy aosie) to mysle spoko, w akademikach ksera sa to sie zrobi. Wszystkie byly od 9(a ja tuz po 8 biegalam) a jak znalazlam czynne to maszyna nie dzialal. Wyladowalam az na wydziale prawa(lublinianki wiedza gdzie) a tam facet ze chwila bo czysci(odkurzaczem!). a ze przyszla kobieta z WPiA z ksera na herbatke to ja uprosilam zeby mi wczesniej otworzyla i skserowala. dotarlam akurat na przerwe w szkole czyli nie bylo mnie 45 minut. A jak biegalam szukajac i wreszcie na prawie chwile siadlam czekajac to autentycznie myslalam ze serce mi nie wytrzyma...
Podsumowujac mialam byc na 2 lekcjach a bylam na miasteczku a pozniej na akademii

Chyba zjedzą mnie koty...
nietypowynick jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-28, 17:31   #186
tamlin111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MarysN Pokaż wiadomość
a wyglodniala owszem.. jestem 4dzien na diecie!
No i jak Ci idzie dukanie??? Ja też próbowałam, ale zaczęły mnie nery boleć i inne przewlekłe choróbsko mnie dopadło ( nie przez dietę) i musiałam porzucić wszelkie dietkowanie

Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
Monika czy dobrze rozumiem-jesteś przy porodach?
brrrrr ja bym nie dała rady:/
Cześć Gosiu Teraz nie pracuję w szpitalu. Przed urodzeniem Pauli pracowałam ale w klinice pediatrii, porodówka to jakoś mnie nie kręci Teraz jako księgowa robię.

Kurde dziewczyny wyglądam jak Obcy. Mam spuchnięte czoło bo w nocy przywaliłam w drzwi. Pies albo mąż przymkneli a że ciemno i ja w dodatku ślepa jak krecik tak przywaliłam
Boli jak cholera
Stary 2010-10-28, 18:03   #187
ygerna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Legionistka23 Pokaż wiadomość
Tak wie już! znów zaczyna im sie układac...
o boziu to wspaniale ciekawe co teraz Ola wymyśli
Cytat:
JEEESSSTTEEEMMMM!!!!!!!!

ale ja się za Wami stęskniłam!!!!!!!!
nie nadrobię Was nie ma szans! już III cześć- gaduły moje! co u Was? mówcie mi!

Agata kup sobie jedwab w płynie i nakładaj na same końcówki to Ci nawilży i odżywi. Natali ma rację że włosy się przesuszają i elektryzują od ogrzewania. jedwab nie załatwi sprawy ale na pewno Ci odżywi, wzmocni itd. ja odkąd używam nie mam ani jednej rozdwojonej końcówki.
postaram się Was podczytać żeby mniej więcej wiedzieć co i jak u każdej, ale nie wiem czy mi się to uda
no wreszcie Gosia bo już miałam w planie wnioskować na klubie żeby Cię wykluczyć
miałam kiedys jedwab ale widac jakiś badziewny bo za 6 zł moze powinnam w biosilk czy coś zainwestować
dziś jakoś znośnie te końcówki wyglądają, bo nałożyłam na nie dokładnie piankę...może to jest jakiś sposób

spotkałam na uczelni koleżankę, której od czerwca nie widziałam i ona się zachwycała moimi włosami więc może tylko ja widzę je w złym świetle

Monika do wesela się zagoi! jestem z Tobą

piję czekoladę na gorąco reflektuje któraś??

Edytowane przez ygerna
Czas edycji: 2010-10-28 o 18:19
ygerna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-28, 21:03   #188
kropelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Marta niom lepiej że po fakcie ale dziewczyny jak ci ludzie się bawią! oczywiście zależy którzy,ale generalnie średnia wieku to 50+, ja przy nich to niemowlak a hulają i chlają na potęgę! a jacy amanci! o matko!

Kaś oj ty, ty....za 7,99 lub 8,99 lakier essence matt- R-E-W-E-L-A-C-J-A!!!
koleżanka mi ostatnio tez opowiadała, że tez miała firmowa impreze i prezesiki i dyrektorzy po 40 tak się popili że aż wstyd było patrzeć
zgadzam się też mam matt z essence czerwony super jest

Cytat:
Kurde dziewczyny wyglądam jak Obcy. Mam spuchnięte czoło bo w nocy przywaliłam w drzwi. Pies albo mąż przymkneli a że ciemno i ja w dodatku ślepa jak krecik tak przywaliłam
Boli jak cholera
oj Kochana nożem nie probowałaś przyłożyć? oj wyobrażam sobie jak musi boleć, ale do wesela się zagoi

wróciłam przed 20 z ćwiczeń myślałam, że padne jestem bez sił zaraz ide się kąpać i spać i wstawać o 5 weekend chce!
uciekam
dobranoc
Stary 2010-10-29, 06:21   #189
sun in the winter
Zadomowienie

Agatko jak masz problem z koncówkami to polecam olejek rycynowy :P przed myciem wetrzec w koncówki potrzymac na głowie jak długo sie da i zmyc chociaz to nie lada wyczyn bo jest strasznie tłusty .. ale efekty daje juz po kilku razach
i ogolnie to polecam olej kokosowy .. albo waxa.. troche ze mnie włoso maniaczka wiec jak jakies pytania to walcie smialo ;D - ale bez bicia ;D;D

noo nowy watek to by sie mógł nazywac... tak sie rozgadały, ze AA zostały haha ;D

gdzie ja pedze? ja całe zycie w biegu ;D aleeeeeee dzisiaj do pracy i 3 dni wolnego ;d wiec bedziecie mnie tu czesto miały ;D..

tamlinn - lód przyłozyc dmucham zeby szybciej sie zagoiło ;D

odwiozłam z tż babcie na lotnisko ;D .. zaraz suszyc głowe i lecim ..

;* ;* ;* ;* ;* ;*

5.09.2008

Edytowane przez sun in the winter
Czas edycji: 2010-10-29 o 06:23
sun in the winter jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-29, 09:26   #190
Legionistka23
Zakorzenienie

siemka

Gosia jesteś wreszczie hasło czerwony kapturek mnie rozwaliło...ładni e się tam musiało dziac kurde, żeby sobie cos trafic fajnego w sh trzeba miec szczęście i wiedziec kiedy się wybrac zrób zdjęcie szpilek i daj nam na meila i czemu się nie pochwalisz co sobie jeszcze kupiłas...?

Kropelka tak długo amcie cw..? moje biedactwo..kochanie zdecydowałaś się iśc do psychologa..? i kurde nie wiedziałam, że trzeba miec skierowanie.. co za porażka..

Agatko idze idze Ty pierdoło pewnie caly czas miałas ladne włoski a za biosilk to ja też płaciłam chyba 5 zł bo to w takiej małej tubce tak czwartek wczoraj więc Nasza Agatka imprezowała pewnie..

Monika o kurdę..to musicie miec ciemno w domku..mi na osiedlu świecą latarnie wiec nie mam takiego mroku w pokoju..ale mój Tż i tak sie zawsze o cos potknie..szybko Ci zejdzie pewnie
teraz jesteś księgową w tej firmie co sobie z mężem założyliscie..?

Słoneczko miłej pracy i fajnie, że bedziesz miała 3 dni wolnego olejek kokosowy...? apetycznie brzmi a po co się go stosuję i jaki olejek z waxa ??ja mam tylko taka maskę na włosy i jest super

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Legionistka23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-29, 09:28   #191
gg22
Zakorzenienie

witam witam przyłazić tu i kawę robić bo normalnie zaraz usne! zaspałam i spóźniłam się do pracy prawie godz:/ na szczęście nikt o tym nie wie za wyjątkiem strażnika,ale wzięłam go na piękne oczy więc mnie nie wyda

Sun ja to nie wiem jak Ty znajdujesz czas o 6rano żeby jeszcze napisać. ja to rano jestem nietomna i nigdy nie mam czasu.
nie wiem czy nie pomyliłam, ale Ty chyba miałaś zmieniać prace tzn miałaś już nową i miałaś kończyć stara, tak? dlatego masz taki zapierdziel?

Cytat:
Napisane przez ygerna Pokaż wiadomość
o
no wreszcie Gosia bo już miałam w planie wnioskować na klubie żeby Cię wykluczyć
miałam kiedys jedwab ale widac jakiś badziewny bo za 6 zł moze powinnam w biosilk czy coś zainwestować
dziś jakoś znośnie te końcówki wyglądają, bo nałożyłam na nie dokładnie piankę...może to jest jakiś sposób

spotkałam na uczelni koleżankę, której od czerwca nie widziałam i ona się zachwycała moimi włosami więc może tylko ja widzę je w złym świetle

Monika do wesela się zagoi! jestem z Tobą

piję czekoladę na gorąco reflektuje któraś??
Asia bardzo możliwe że masz skrzywione spojrzenie moje włosy mnie też się nie podobają mimo że są super odżywione i prościutkie, a moja przyjaciółka nie mogła się nimi nazachwycać, więc widać tak to już jest.
a jedwab ja używam z biosilka i jak trafie na przecenę to kupuję za 4zł często w zielarskim są b. dobre jedwabie, wcale nie musi być z biosilka.
Olejek rycynowy też jest fajnym pomysłem chociaż mnie by się nie chciało z tym bawić właśnie dlatego że jest taki tłusty.
Ja jeszcze używam dwufazowego płynu do prostownicy (choć nie prostuję) z firmy proffesional, a jak cudnie pachnie!!! no i tonę odżywek.
hmmm czy już jestem maniaczką czy to normalne?

Kaś a po co tak latałaś??? trzeba było na luziku się przespacerować a co Ty miałaś w Gdańsku robic?

Monia mam wrażenie że one tutaj chcą Cię wszystkie jeszcze raz ochajtać pewnie żeby się wbić na weselicho masz guza?

jadę dzisiaj do domu....i jak sobie pomyśle co się będzie działo na dworcu to już mi słabo za stara już jestem na takie masowe przepychanki:/ bilet kupiłam ponad tydzień temu ale cóż z tego? ciekawe czy w ogóle uda mi się wsiąść do tego autobusu. chce samochód!
.
Stary 2010-10-29, 09:47   #192
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

Latalam bo nie widzialam gdzie wkoncu skseruje a musialam na druga lekcje to juz miec wdazylam prawie na styk
A w Gda mialam sie z kolezanka spotkac
I tez jade do domu i wiem co sie dzieje juz na dworcu w listopadzie wiec elegansio zadzwonilam do mego ulubionego kierowcy, zamowilam miejsce i dzisiaj oni sie beda pchac a ja na legalu wsiade sobie na luzie i mam ich gdzies

Stary 2010-10-29, 11:09   #193
Babcia Jaga
Zakorzenienie

Dzień dobry
Sun a gdzie można kupić ten olejek rycynowy ? Bo u mnie po farbowaniu i prostowaniu końcówki mają się nie za fajnie :P

Dziś wreszcie nie będę pić kawy sama wpada do mnie psiapsióła dawnoo się nie widziałysmy to jest o czym rozmawiać ;p
Miłego przedpołudnia i południa wam życze bo potem to się zjawię ;p ;*
Babcia Jaga jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-29, 11:30   #194
ygerna
Zakorzenienie

Asia olejek rycynowy to najpredzej w aptece kupisz widzę nowy avatar masz... to Ty w przebraniu?

Słoneczko ja juz kiedyś naftę kupiłam i nigdy więcej takiego tłuszczu na głowie

Nati ty pierdółko:P nie balowałam! czytałam przeciekawą biografię Marii Antoniny

się zastanawaiam dlaczego jak jestem nieobecna to zaraz wszystkie myślą że baluję

Gosia!! jak ja mam na imię

wszystkim poodpowiadałam więc idę się spakować

Edytowane przez ygerna
Czas edycji: 2010-10-29 o 11:31
Stary 2010-10-29, 11:33   #195
Babcia Jaga
Zakorzenienie

haha Agatko nie, to nie ja w przebraniu a w sumie mogę być i ja ;p
Babcia Jaga jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-29, 11:40   #196
ygerna
Zakorzenienie

wrrrr nienawidze pakowania jadę raptem na 4 dni a muszę wziąć 3 pary spodni, spódnicę 3 swetry, bluzki...bo nigdy niewiadomo jak będę chciała się ubrac

Stary 2010-10-29, 11:48   #197
gg22
Zakorzenienie

Agata przepraszam to z roztargnienia
też nie nawidze się pakować:/ ledwo się rozpakowałam w środę a wczoraj musiałam się od nowa pakować, masakra:/ i biore niewiadomo ile ciuchów a potem i tak się okazuje że nie trafiam w pogodę albo w mój humor:p

Cytat:
Napisane przez Babcia Jaga Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Sun a gdzie można kupić ten olejek rycynowy ? Bo u mnie po farbowaniu i prostowaniu końcówki mają się nie za fajnie :P

Dziś wreszcie nie będę pić kawy sama wpada do mnie psiapsióła dawnoo się nie widziałysmy to jest o czym rozmawiać ;p
Miłego przedpołudnia i południa wam życze bo potem to się zjawię ;p ;*
Asia w aptece albo w sklepach zielarskich- buteleczka która starczy Ci do końca życia albo dłużej ok.2-4zł

a ja wieczorem będę już w domku i będę piła winko z mamą

Kaś
ja też sobie kupiłam bilet i jeszcze przepłaciłam bo w kasie można kupić tylko normalny:/ ale pewnie i tak będzie mase ludzi i trzeba będzie walczyć o miejsce.

próbowałam przeszukać nasz stary wątek gdzie Ci pisałam jakie chciałabym te pędzle i nie mogę tego za cholerę znaleźć a Ty jesteś techniczna to może mi powiesz jak to zrobić? wiem że jest opcja wyszukiwania po słowach ale tak też nie mogę znaleźć a juz nie pamiętam jakie wybrałam
.
Stary 2010-10-29, 12:38   #198
ygerna
Zakorzenienie

Gosia postawisz % to Ci wybaczę
ja się w życiu nie napiję z mamą bo ona twierdzi że jeszcze będę miała czas....biedna kobieta, nie zna moich możliwości i wyskoków na studiach

boziu jak to dobrze że ja jadę z tata własnym autkiem ale na pierwszym roku jechałam bodaj na weekend majowy do domu to ostałam się ze 40 min przy busach zanim dopchałam się do miejsca siedzącego.... brrrrrrr.....

Stary 2010-10-29, 13:10   #199
gg22
Zakorzenienie

postawię na bank ale jak już wrócę z domu.
pędzę na dworzec. buzki i do wtorku
.
Stary 2010-10-29, 14:30   #200
tamlin111
Zakorzenienie

A ja tęsknię za takimi weekendowymi studenckimi przepychankami Teraz jak na to patrzę to wydaje mi się całkiem inne. Pamiętam jak kiedyś przed świętami Bożego Narodzenia wykombinowałam że zolnię się z pracy wcześniej i pojadę pociągiem w południe i będę wcześniej w domku. Pojechałam... Pociąg opóźnienie miał może tylko z 40 minut, ale reszta drogi masakra Do mnie pociągi nie dojeżdżają więc miałam przesiadkę ale do celu tylko 28 kilometrów autobusem. I wiecie w jakim czasie pokonałam ten dystans??? Jakieś 8 godzin Na drodze był wypadek, innego dojazdu brak bo tylko główna trasa odśnieżona. Ale najgorsze było to że kierowca ogrzewanie włączał co jakieś 30 minut na kolejne 5, w pobliżu żadnego czynnego sklepu, i teraz to co było koszmarem - słuchał radia Maryja.
Cytat:
Monika o kurdę..to musicie miec ciemno w domku..mi na osiedlu świecą latarnie wiec nie mam takiego mroku w pokoju..ale mój Tż i tak sie zawsze o cos potknie..szybko Ci zejdzie pewnie
teraz jesteś księgową w tej firmie co sobie z mężem założyliscie..?
Ciemno mamy bo u nas żaluzje zasłonięte, u Pauli rolety, ale problemu nigdy nie było Tylko teraz ktoś mądry przymknął drzwi Opuchlizna z czoła zsunęła się na prawe oko Dobrze że sine nie jest
A księgową jestem nie tylko w naszej firmie, ale i 16-tu innych
Cytat:
Monia mam wrażenie że one tutaj chcą Cię wszystkie jeszcze raz ochajtać pewnie żeby się wbić na weselicho masz guza?
Ot przebiegłe Ale proszę sobie to wybić z głowy i to nie dlatego że mój małżon taki wspaniały, po prostu tego stresu nie chcę drugi raz przechodzić. A poza tym mam tak piękną obrączkę że nie wymieniłabym jej na inną
Stary 2010-10-29, 14:57   #201
kropelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sun in the winter Pokaż wiadomość
Agatko jak masz problem z koncówkami to polecam olejek rycynowy :P przed myciem wetrzec w koncówki potrzymac na głowie jak długo sie da i zmyc chociaz to nie lada wyczyn bo jest strasznie tłusty .. ale efekty daje juz po kilku razach
i ogolnie to polecam olej kokosowy .. albo waxa.. troche ze mnie włoso maniaczka wiec jak jakies pytania to walcie smialo ;D - ale bez bicia ;D;D
to ja od siebie moge dołożyć maseczki, które stosuje i pomagają!
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...ny-mleczne.htm
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...lonecznika.htm

jak tak zachwalacie to zakupie olejek rycynowy jeszcze

Cytat:
Kropelka tak długo amcie cw..? moje biedactwo..kochanie zdecydowałaś się iśc do psychologa..? i kurde nie wiedziałam, że trzeba miec skierowanie.. co za porażka..
w czwartki mam od 14.30 do 19 ale teraz nas przetrzymała jeszcze chwile
no własnie widzisz kiedy się zdecydowałam i chciałam poszukać to teraz musze iść po skierowanie ale chyba jednak się wybiore po skierowanie bo chce isc

Cytat:
A księgową jestem nie tylko w naszej firmie, ale i 16-tu innych
Monika Ty nas w jakies kompleksy wpędzisz no naprawde co chwila nas zadziwiasz

a jeszcze apropo autobusów itd
byłam dziś na praktykach w aptece szpitalnej, do której musiałam dojechać do innego miasta 1,5 godz! no i jechałam pks ja i 3 dziewczyny z grupy ze mną była kontrol miałysmy bilety ulgowe/studenckie i miałysmy legitymacje, a oni do nas, że nas ulga nie obowiązuje, bo chodzimy do policealnej szkoły i nie mamy zniżek! dziwne, że zawsze za każdym razem biore ulgowy i jeżdze na tej legitymacji i nigdy żadna kontrol nic nie mówiła i było ok! a ten nie i nie, że mamy zły bilet i mandat 140zł! no i co wszystkie 4 dostałyśmy 140zł mandatu!!! no tak jakbyśmy bez biletu jechały, to jakieś chore jest, że chodze do policealnej to nie mam zniżek jak inni?! super poprostu super
Stary 2010-10-29, 15:43   #202
tamlin111
Zakorzenienie

Kropelka to jakiś bezsens z tymi biletami Moim zdaniem szkoła to szkoła chyba że to jakieś prywatne autobusy i może mają inny regulamin. Dowiedz się w siedzibie zanim zapłacisz.
Stary 2010-10-29, 16:48   #203
myszowata s
Rozeznanie

Cześć dziewczyny, melduję się w 3 części wiem, że późno ale padł mi monitor, tydzień miałam go w naprawie i dziś dopiero co go odebrałam. Modle się tylko o to by za jakiś czas znów go szlag nie trafił.

Hej Monika, nie miałam okazji się z Tobą przywitać
myszowata s jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-29, 16:57   #204
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

Jestem w dooomu
Gosia ja znajdę te pedzle...
Dzisiaj w busie bylo takie zamieszanie.. Mialam rezerwacje na 15.05, byly 3 busy na ta godzine jeden po drugim i myslalam ze nie wejde. Ale usmiechnelam sie do jakiegos chlopaka,zagadalam i zajal nam miejsca obojgu kolo kierowcy. Zadnego tlumu,scisku tylko uchylone okienko, muzyczka i faceci po obydwu stronach. Zyc nie umierac

---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ----------

Mysiaaaa
Za spóźnienie stawiasz winko

Stary 2010-10-29, 17:02   #205
tamlin111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszowata s Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, melduję się w 3 części wiem, że późno ale padł mi monitor, tydzień miałam go w naprawie i dziś dopiero co go odebrałam. Modle się tylko o to by za jakiś czas znów go szlag nie trafił.

Hej Monika, nie miałam okazji się z Tobą przywitać
Witam, witam
Oj znam ten ból z brakiem komputera. Nam padł dysk i teraz mam pożyczonego od rodziców laptoka. Ale jakoś nie mogę przyzwyczaić się do braku cyferek z boku
Nietypowynick to ja też do tego winka co Mysia postawi się dołącze i swoje wpisowe postawię. Tyle że ja to typowy piwoszek jestem więc jakąś zgrzewkę przytargam
Stary 2010-10-29, 17:14   #206
Lenka_007
Zakorzenienie

GG do Lenka_007

Hej dziewczyny Ja już w domku jestem U mnie w busie była jakaś masakra
Stary 2010-10-29, 17:19   #207
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

Lenka, o której wracałas?

Stary 2010-10-29, 17:24   #208
myszowata s
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nietypowynick Pokaż wiadomość
Jestem w dooomu
Gosia ja znajdę te pedzle...
Dzisiaj w busie bylo takie zamieszanie.. Mialam rezerwacje na 15.05, byly 3 busy na ta godzine jeden po drugim i myslalam ze nie wejde. Ale usmiechnelam sie do jakiegos chlopaka,zagadalam i zajal nam miejsca obojgu kolo kierowcy. Zadnego tlumu,scisku tylko uchylone okienko, muzyczka i faceci po obydwu stronach. Zyc nie umierac

---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ----------

Mysiaaaa
Za spóźnienie stawiasz winko
Kaś no niech stracę, będzie winko
Nawiasem, ja to miałam istną szkołę przetrwania jak dojeżdżałam do liceum, z ledwością można było do autobusu wsiąść, nie sądziłam, że tyle osób się tam zmieści, wszyscy z nosami przyklejonymi do szyb

Cytat:
Witam, witam
Oj znam ten ból z brakiem komputera. Nam padł dysk i teraz mam pożyczonego od rodziców laptoka. Ale jakoś nie mogę przyzwyczaić się do braku cyferek z boku
Nietypowynick to ja też do tego winka co Mysia postawi się dołącze i swoje wpisowe postawię. Tyle że ja to typowy piwoszek jestem więc jakąś zgrzewkę przytargam
Też mi brakuje tych cyferek z boku, zresztą w domu wolę korzystać ze zwykłego stacjonarnego, chyba kwestia przyzwyczajenia
A z piw to tylko imbirowe (no ewentualnie jakieś "babskie") jestem w stanie normalnie wypić, do zwykłego zawsze muszę sobie coś dolać

Hej Lenka
myszowata s jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-29, 17:28   #209
Lenka_007
Zakorzenienie

GG do Lenka_007

11.40 myślałam że rano będzie mniej ludzi i pojechałam od razu z ćwiczeń na dworzec, ale ludzi było tyle że moja mina była taka

Stary 2010-10-29, 17:30   #210
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

lena to ja ci powiem ze o 15 bylo masakrycznie. Na haslo ze masz rezerwacje to ludzie prawie z piesciami na taka osobe szli Ale za to podoba mi sie jaka ladna kolejka jest na puławy tam zawsze kulturka.

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości