![]() |
#181 |
Zadomowienie
|
Dot.: Udało się po poronieniu :D cz.II
Madzik , dopiszesz mi synka do listy?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
Raczkowanie
|
http://szkola-rodzenia.pieluszki.pl/...ies/cat_id/112 znalazlam fajna stronke
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Zadomowienie
|
http://allegro.pl/hit-smieszne-spioc...286197162.html zobaczcie jakie fajne śpioszki
![]() ja siedzę na allegro i szukam sama nie wiem czego :/ szkoda że dopiero listopad, jakby była końcówka grudnia wiedziałabym już co kupywać ![]()
Edytowane przez sylfiaaa Czas edycji: 2010-11-03 o 18:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki zamawajcie sobie próbki pampków z ich strony internetowej
hasło dry max
#185 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#186 |
Raczkowanie
|
a to dzisiejsze moje łowy dla synka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#187 |
Zakorzenienie
|
śliczne ubranka
![]() ![]()
#188 |
Raczkowanie
|
były przeceny w tesco i 5-10-15, nie mogłam się opanować, teraz tylko czekam na wypłatę i muszę dokupić kilka technicznych rzeczy, typu majtki porodowe, nakładki laktacyjne, podkłady poporodowe... a na dzień dzisiejszy mam mase prasowania ciuszków od siostry i posegregowanie ich rozmiarami, a później zweryfikować ich stan z listą wyprawki.. łóżeczko chyba dopiero w grudniu zakupimy, kusi mnie to samo co Ty zamówiłaś Pamela, ciekawa jestem jak je ocenisz na żywo, wózek chyba tylko w grudniu wybierzemy a zakupimy w styczniu, zobaczymy jeszcze...
|
![]() ![]() |
![]() |
#189 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Łóżeczko ocenie jak tż je skreci w przyszłym tygodniu... jutro ma je kurier przywieźć ![]() ![]()
![]() |
#190 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() agi swietne ciuszki,tez chcem takie ![]() Pam nie zapomnij opinii nam tu wystawic o lozeczku ![]() ![]() a ja zjadlam kanapeczki z szynka i mysle o kapieli.mam jeszcze na cos ochote ale sama nie wiem co ![]() ![]() mam wlasnie to was takie pytanie,gdzies tam wyczytalam ze nie wolno dotykac brzucha jak twardnieje i nie wolno masowac bo to pogarsza sprawe.dziwne to troche.moze ktoras z was wie cos na ten temat? ---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#191 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
wiecie zauważyłam, że zaczęły mi troszkę puchnąć dłonie i stopy, czuje takie lekko nabrzmiałe po obrączce.. czyżby to już ten etap?? i w sumie waga sukcesywnie przybiera, już 10 kg na +, pytanie do mamuś, dużo jeszcze przybrałyście w tych ostatnich 3 m-cach?? Edytowane przez agiagi82 Czas edycji: 2010-11-03 o 19:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#192 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ja wredna wstręciucha zapomniałam ![]() ![]() przepraszam ![]()
Witaj Zuzieńko ![]() 19.04.2011 godz 14:20 Aniołek 26.05.2010r
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#193 | |
Zadomowienie
|
Madzik- dziękować, dziękować
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#194 |
Zakorzenienie
|
oj kurde nie odbieraj mi tej przyjemnosci i daj mi strzelic klapsa ciezarnej
![]() ![]() ![]() ![]() Dizi nie ma za co ![]() Mnie troche rece spuchly ale ociupinke nawet nie widac,czuje po pierscionku a reszta jest ok.Na plusie mam 5 kg okolo.Nie wiem czyto duzo jak przytyje jeszcze 5 przez kolejna polowe ciazyto bedzie super,dalam sobie tak max do 15 w ciagu calej ciazy ![]() ![]() Agi dzieki za info-czyli czeka mnie znowu wizyta w tesco ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Wtajemniczenie
|
Nie wiem, dizzi, czy brak puchniecia stop i rak to dziwne czy nie-ale ja mam tak samo...a przytylam od pocz. jakies 12 kg. nic mnie nie boli-ani kregoslup, ani nogi nie puchna...normalnie sie czuje jak przed ciaza, moze troche wiecej jem znowu i spie [albo w druga strone - nie moge zasnac czy tez budze sie w srodku nocy]...to po prostu dowodzi, ze kazda ciaza jest inna...i nie ma co sie sugerowac jak ktos inny sie czul w ciazy-albo co madrego w ksiazkach pisza.
No a co do kawalerow-jakos zapomnialyscie o mnie-u mnie tez chlopaczek mieszka.
#196 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Moja mała kopała pół nocy, bo mnie TŻ wkurzył i chyba tak z moich nerwów ![]() ![]() A z tymi chłopcami i dziewczynkami u nas to chyba w sumie wychodzi pół na pół, więc nie bedzie bitew ![]() Sylfiaa fajne ciuszki znalazłaś na all. Przejedziemy się tam, bo w sumie nie mamy tak daleko do Siedlec. Wczoraj nawet byliśmy, szkoda że nie wiedzialam wcześniej, bo bym poszukała tego sklepu.
![]() |
#197 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ja wolę bacikiem ![]() ![]() a propos masowania brzucha, to ja chodze na te specjalne masaże dla kobiet w ciązy i kobitka msuje delikatnie brzuch i piersi i twierdzi,że można!!ale nie mnoże to być mocny ruch ,tylko takie delikatne głaskanie bez nacisku na mięśnie ![]() ![]() Madzik zrób sobie liste pytań do tego lekarza,sama pisałaś ,że dużo to będzie kosztować więc wymagaj od niego odpowiedzi na wszystkie nurtujące Cie pytania ![]() Miłego dnia Dziewczynki ![]()
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#198 |
Wtajemniczenie
|
Jezeli chodzi o puchniecie to zaczelo sie u mnie doslownie z dnia na dzien po 30tyg, mialam wtedy na plusie chyba z 10kg (jak nie wiecej). Najgorszy byl ostatni miesiac. No ale wtedy byly straszne upaly i moze to tez mialo wplyw.
Moja corcia skonczyla dzis 12tyg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#199 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ,no gratulujemy ![]() ![]()
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#200 |
Wtajemniczenie
|
Hehe kto wie, ale dla Was na razie moge postawic po soczku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#201 |
Zakorzenienie
|
Gratki dla Aluni z okazji ukończenia 12tc
![]() ![]() ![]() ![]() I dziekujemy za soczek (moj ulubiony) ![]() a do mnie dzwonil kurier i bedzie miedzy 13-14tą z łóżeczkiem ![]() ale zrobilam sobie sniadanko jedna bulka z czekolada druga z serkiem szczypiorkowym, ale mix ![]()
#202 | |
Zakorzenienie
|
No dziękujemy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Cytat:
Powiem Ci,że mix śniadaniowy jakiego jeszcze nie widziałam ![]() ![]() ![]() Dziewczyny jeżeli brałyście Duphaston ,napiszcie kiedy go odstawiłyście i czy miałyście po odstawieniu jakieś plamienia??bo ja sie tego boje ![]()
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#203 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- Powiem Ci,że mix śniadaniowy jakiego jeszcze nie widziałam ![]() ![]() ![]() Dziewczyny jeżeli brałyście Duphaston ,napiszcie kiedy go odstawiłyście i czy miałyście po odstawieniu jakieś plamienia??bo ja sie tego boje ![]() Bo mialam najpierw zjesc bule z czekolada a z serkiem za godzine ale bylam tak glodna ze zjadla obie naraz ![]() Ja dupka nie bralam tylko luteine, gin kazał odstawic chyba kolo 16tc, i nie mialam później żadnych plamień ![]()
![]() |
#204 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dupka nie bralam tylko luteine, gin kazał odstawic chyba kolo 16tc, i nie mialam później żadnych plamień ![]() o to super wieśc,bo ja to panikara jakich mało ![]() ![]() ![]()
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#205 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
o to super wieśc,bo ja to panikara jakich mało ![]() ![]() ![]() da mamuni znac da, spokojne, jeszcze masz czas ![]() moja szwagierka jest prawie w 20tc i nadal nie czuje ruchow, takze różnie to bywa ![]()
![]() |
#206 |
Zakorzenienie
|
no cos czytalam na temat tego brzucha itd. ale zaden lekarz nigdy nic mi nie powiedzial ze mam nie masowac
![]() Lulus to chodz strzele cie tak po golej pupci pare razy ![]() i nie panikuj - zacznie kopac,w koncu nie kazda dzidzia musi zaczac w 15 czy 16 tyg.,kazda ciaza,kobieta i dzidzius jest inne i innaczej sie rozwijaja ![]() ![]() co do listy to musze ja zrobic bo wizyta za tydz w piatek a jesli mowimy o lekarzu to trafilam na super specjaliste ![]() ![]() Pam ty to masz jazdy z tym jedzeniem wiecznie cos mixujesz ![]() ![]() No a my dzisiaj pol nocy sie krecilismy na lozku bo mialam taka kolke w boku ze nie szlo spac.rano jak wstalam z lozka to mnie chwycilo jeszcze na chwile a teraz jest juz lepiej.dziwna ta kolka bo szla od jajnika do tylu plecow i z lewej strony jest zwykle.nie wiem co to ale zaczyna mnie co raz bardziej przerazac.wzielam nospe moze przejdzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#207 |
Zadomowienie
|
hey Baby
miałam wczoraj wizytę, a potem problemy z netem i generalnie samopoczucie nie najlepsze. Do szpitala narazie mnie nie wyrzucono, bo rozwarcia nie mam narazie, ale szyjka nadal mocno skrócona... więc przede mną kolejne tygodnie przymusowego leżenia... Mały waży 1230g, więc jest drobniutki (o ile ten wynik z usg jest wiarygodny, bo zwykle odbiega to od rzeczywistości), zresztą nie dał się uchwycić, za to machał jajkami więc nie będzie niespodzianki. Ogolnie czuję się nie najlepiej, bo jestem zła... do grudnia mam zakaz spacerowania, potem prawdopodobnie już jesteśmy bezpieczni, i już planuję co zrobię jak tylko wstanę... Mam nadzieję, że dam radę zrobić resztę zakupów... i przygotuję się na ten dzień... szpital i położną też odwiedzę dopiero za miesiąc... Jeśli chodzi o puchnięcie, ja mam na plusie 8 kg, a palce szczuplejsze niż przed, bo tak po pierścionkach czuję, ból pleców się zdarza... boli mnie krzyż, bolą mnie też...kurcze nnie wiem czy to pachwiny czy stawy biodrowe. Był też temat cery i włosów, ja nigdy nie miałam tak gładkiej buzi, od początku nie miałam najmniejszego syfka, jedynie bardziej uczulają mnie kosmetyki. dobra...idę leżeć dalej... jakoś dziwnie się w ogole czuję...
#208 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a zakupami sie nie martw wyślesz tż najwyzej zeby zrobił ![]() Co do wagi ja mam tylko 7kg na plusie, ciekawa jestem do ilu dobije na sam koniec ![]()
![]() |
#209 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#210 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do głaskania brzuszka NIE WOLNO!!!!!!!!!!!!! bo to powoduje skurcze i wlasnie twardnienie brzuszka, choc gin mi nic o tym nie mowil ale nie robie tego, jak co to klade rece na brzuszek i trzymam ale nie ruszam nimi ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:59.