|
|
#181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXII
poprzytulaj mnie, nawet jeśli tylko myślami.
połóż się obok mnie. wsłuchaj się we mnie. będziemy tak leżeć, aż jesień odejdzie. stanęłam na dachu twych zamkniętych powiek. |
|
|
|
#182 |
|
Raczkowanie
|
Iszaa, need you love, niczego_po_trochu
![]() chciałabym mieć jedno marzenie: nie marzyć,bo przez to muszę walczyć ze łzami.. całodobowe bitwy ze swoją podświadomością mnie wykańczają,mam już dość tego wszystkiego co dzieje się wokół mnie.. nie ma sensu,nic już nie ma sensu. chcę wrócić do tych lat,kiedy największym zmartwieniem było czy mama będzie krzyczeć jak ubrudziłam koszulkę? nie chcę już ciebie,już nie potrzebny jesteś mi. nie jesteś tym,w którym się zakochałam. coś cię zmieniło,czas cię zmienił. ból to tylko taka zapowiedź cierpienia,które prędzej czy później i tak przyjdzie. albo w dawkach,albo od razu w całej okropnej postaci.. a w oczach już nie znalazłam tego blasku co kiedyś,teraz,owszem. błyszczały się,tyle,że od łez.. już nawet zaczęłam się kłócić z Tym tam na Górze. dlaczego to mnie obdarza tyloma cierpieniami? mało mu ludzi na świecie? a mnie,zatopiła fala bólu.. |
|
|
|
#183 |
|
Rozeznanie
|
dziękuję , dzięukuję bo coś mi migło .Nie wiem czy to już miłość,
czy jeszcze zauroczenie . I choć nie była ładna - dla niego była najpiękniesza . Była piękna, miała niebieskie oczy i blond włosy, nigdy nie była za to pewna siebie choć dziewczyny w jej wieku już dawno miały chłopaków i wierzyły że są naprawdę ładne . Ona wolała siedziec cicho i czekać na swojego księcia z bajki . Czasem boję sie ze zostanę starą panną . :| - Poprostu boję się jutra .. - Nie masz czego ... - Mam, boje się że zostawisz mnie dla innej, zdaje sobie tylko sprawe że nie jestem ładna a ty możesz woleć ładne dziewczyny . - Kochanie, nie ma ładniejszej od ciebie . . !
|
#184 |
|
Rozeznanie
|
Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲
i wish thing could have turned out differently between us. i used to know you so well chciałabym, by rzeczy między nami potoczyły się inaczej. tak dobrze cię znałam.. how can you promise me forever, if you can't even give me today? jak możesz obiecywać mi "zawsze" skoro nie potrafisz nawet dać mi "dzisiaj"? i am easy to forget jestem łatwa do zapomnienia
egyptians, the biggest fucking hipsters ever triangle is the future! Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲ Edytowane przez otojest Czas edycji: 2010-11-05 o 15:24 |
|
|
|
#185 |
|
Raczkowanie
|
no love_no love you
poprostuAsiss niczego_po_trochu xxxLOLKAxxx dreams_x33 dziękuję ! ; * dotyk może wszystko zmienić przyciszyć burze myśli, niepokoje skradasz się cicho, jak namiętny kot moich pragnień rozpachnione intymne doznania coraz częściej zamykam oczy, żeby Cię widzieć Twoje serce delikatnie drażni moje zmysły, jakby zrozumiało, że bije tylko dla mnie
bądź z Kimś, kto sprawia że się uśmiechasz, śmiej się tyle, ile oddychasz i kochaj tak długo jak żyjesz. Edytowane przez Kofeina w RedBullach Czas edycji: 2010-11-05 o 15:27 |
|
|
|
#186 |
|
Raczkowanie
|
otojest , patrysiowa_ , istny_paradoks , naiwnie_ , kates , ameel - okradłam dziewczynki
![]() i za wszystkie wszelkie pochwały wszystkim perłom dziękuję . "
rodzisz się i drzesz mordę w niebogłosy , może podświadomie mamy od razu wszystkiego dosyć . " Każdy dupek dupkiem pozostanie . Amen . oczy miała zimne . jak pogoda na dworze . wieczorami życie jest zbyt trudne . Zabije, pokroje , upiekę zjem ![]() kckckckckck ja też lubię ciastka ale nie aż tak ![]()
|
#187 |
|
Rozeznanie
|
dziękuje ;*
katse, cornflower, kamisha - okradłam <3 czuje się jak wyrzuta guma, wrzucona do śmietnika. a dziś po głowie głaszcze mnie wspomnienie tak delikatne i subtelne jak letni powiew wiatru o zachodzie słońca. czasem dzieje się tak, że świat odwraca się do ciebie dupą i mimo, że wołasz udaje że nie słyszy. też masz tak, że gdy stoisz sama i w nie najlepszym humorze spełniasz swoje marzenie z dzieciństwa o byciu niewidzialną? gdy zaczęłam mu ufać udowodnił jak bardzo się pomyliłam. daj mi powód do radości.
|
|
#188 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję.
Musnąłeś mnie dłonią, nie mając pojęcia, co dzieje się w mojej głowie. ____________ And normally I would just forget that
Except for the fact it was my birthday. My stupid birthday. I normalnie po prostu bym o tym zapomniała, gdyby nie to, że to były moje urodziny. Moje głupie urodziny. |
|
|
|
#189 |
|
Rozeznanie
|
Może wiesz, że to wszystko bez Ciebie nie ma już najmniejszego sensu ? Nie potrzebne złudzenie, że znowu Cię zobaczę. Potrzebuję Cię dużo bardziej niż sobie to wyobrażasz. Potrzebuję Cię, bo szczęście jest tylko przy Tobie. Mam już dosyć ciągłego obiecywania, bo i tak mówisz to tylko dlatego, żeby się mnie najszybciej pozbyć. Nie dam sobie spokoju dopóki mi nie wyjaśnisz kim jest dla Ciebie ona.
|
#190 |
|
Zakorzenienie
|
widzę swoje stopy na ziemi jednak gdy jestem z Tobą czuję jakbym unosiła się w powietrzu.
Twój wzrok krzyczy. wszystkie myśli w mojej głowie prowadzą do Ciebie. nagie serce. pusty uśmiech. mrr cieszę się
|
|
#191 |
|
Zakorzenienie
|
tylko te twoje włosy na poduszce pozwalają wierzyć, że jesteś naprawdę... 'a srająca muchę na odległość, też kochasz? Twoje szczęście nie należy do mnie. zapomnij, że jestem. wystarczy, że ja pamiętam. dlaczego zdajemy sobie sprawę z istnienia niesamowitych więzi wtedy, gdy je akurat zrywamy? ulecz mnie z tego stanu bezczynności i obojętności, ucisz rozwrzeszczane myśli w głowie, zabierz mnie na długi spacer.
|
#192 |
|
Zakorzenienie
|
Chcę zgłosić reklamacje na miłość. Tamten pan miał być na zawsze, nie na chwile. |
|
|
|
#193 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
fajniuusie _____ 'kolejny, cholernie pusty dzień w tym, zakichanym burdelu, potocznie zwanym 'życiem'. '
|
|
|
#194 |
|
Raczkowanie
|
Najpierw z samego rana widziałam Cię samego, przelotne "siema" i to tyle.. Moje serce nie zabiło mocniej, więc to chyba dobrze - pomyślałam. Wystarczyły, dwie godziny, wiatr we włosach i widok Ciebie z nią żebym zrozumiała, że to jednak nie koniec, że moja miłość nadal trwa.. Szkoda, że ty tak łatwo zapominasz. I każdego dnia kochałabym Cię coraz mocniej, gdybyś tylko chciał, gdybyś tylko pozwolił... Nasza melodia, krople deszczu na moim parapecie a w moim sercu nadal tylko Ty.
|
#195 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wszystkie jesteście boskie ![]() minimum4znaki dziękuję ![]() ___
Inna niż myślą, mądrzejsza niż wiedzą, ładniejsza niż widzą... I czasami, ba! Ciągle chciałabym z Wami porozmawiać i Was poznać... Podejść do Ciebie i móc tak po prostu się przytulić ![]() Nie będę udawała, że mnie to nie obchodzi, jak patrzysz na Nią, co Ona z Tobą robi i że Cię nie kocham.
|
|
|
#196 |
|
Rozeznanie
|
Czasem uśmiech i radość może wywołać smutek na sercu.
Lubię, gdy twoje oczy przenikają moją duszę. Wierzę, że łzy dają ukojenie. Weź butelkę wina i chodź tańczyć ze mną w deszczu. Biorąc mnie za rękę, prowadź. Prowadź w nieznane. Mimo że otacza mnie mnóstwo ludzi, nie dostrzegam nikogo. Upijmy się uczuciem, po raz ostatni. Podajmy sobie dłonie i odejdźmy, każdy w inną stronę. A jak spotkamy się na ulicy za dziesięć lat udawajmy że się nie znamy. Mrugnijmy oczami, na znak pamiętnej obietnicy z nadzieją, że serce znów nie zacznie boleć. |
|
|
|
#197 |
|
Raczkowanie
|
nie mogę płakać, łzy to porażka ciała pokonanego przez serce . gdy serce jest zimne i nie ma nadziei jesienią lubię letnie ciepło w Twoich oczach . odmówiłeś walki, o nas .
|
#198 |
|
Raczkowanie
|
ale błagam Cię, zrozum, że miłość to nie tylko przysyłanie tysiąca esemesów o treści 'kocham cię' ! to nie rmf fm..
podejdę do Ciebie w centrum handlowym, złapię Cię za rękę, i krzyknę 'to on ! złodziej !', i wtedy złapie Cię ochrona, a ja do kończę 'ukradł moje serce ! <3' a Ty ? zaśmiejesz się i pocałujesz mnie w policzek. nie boję się śmierci, właściwie to tylko na nią teraz mogę już czekać, bo na ciebie nie warto.
|
#199 |
|
Zadomowienie
|
zawsze byłeś najważniejszy.
'nie zmieniajmy nic' i jeśli nie zrozumiesz - wykrzyczę ci to w twarz.
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#200 |
|
Zadomowienie
|
Klaudia jak zwykle spóźnionaa . ;*
Weny misiee kolorowe , i życzę pozagryzania się tym razem. Uf... troche mnie nie byłoo . ![]() ` I stojąc z Tobą , wtulona w Twoje ramiona byłam z siebie dumna . W końcu wiedziałam , że możesz miec każdą , lecz nie każda może miec Ciebie .`
|
#201 |
|
Zakorzenienie
|
pozdrawiam.
Dzień w którym umarł śmiech Ze złamanym sercem już nie czekam, już tylko jestem Jeśli ta miłość nie przetrwa, chcę zginąć wraz z nią Pod prąd, pod wiatr- wszędzie, byle nie t a m
|
#202 |
|
Zakorzenienie
|
co to za książę z bajki gdy nie walczy o księżniczkę? a co jeśli księżniczka obdarza go wielkim uczuciem lecz jest skryta?
ktoś tam chyba mnie okradł więc dziękuję bardzo, o! : * ameel - nie swoje opisy dajemy w cudzysłów. chyba, że masz kilka kont na moblo to przepraszam. mimo wszystko opisy przypadły mi do gustu. Edytowane przez Christerine Czas edycji: 2010-11-05 o 18:26 |
|
|
|
#203 |
|
Zakorzenienie
|
only He has an eye. <3 / tylko On ma takie oczy. <3
I want You to be with me forever. / chcę, żebyś był przy mnie zawsze. pokochałam mężczyznę, któremu przeznaczona była inna kobieta.. bo ja zawsze uważałam, że jesteś jedynym człowiekiem na świecie, którego mogę darzyć miłością ! i tak jest dużo lepiej. masz zupełną rację, poza Nim nie istnieje dla mnie nic więcej.
|
#204 |
|
Rozeznanie
|
wybaczę Ci, ale proszę, wróć. 'my love is an ugly love'
/moja miłość jest brzydką miłością ![]()
|
#205 |
|
Zakorzenienie
|
so_steadfast - mam Cię w podpisie, jak zwykle czarujesz
![]() I want to wash your hair with shampoo that smells like fruit - mango, or strawberries. I want to walk on a beach with you, dragging a big stick behind us, making a message in the sand that we try to believe an airplane will really see. I want to kiss. A jak spotkam miłość, to tak jej wyku.rwię, że pomyli Walentynki z Halloween. Dziwnie tak, kiedy na nikim Ci nie zależy. Nie czekasz na żadną wiadomość. Nie myślisz o nikim przed snem. Nie czujesz strachu, ze ktoś zniknie. Dziwnie. Bezpiecznie. Pusto. Łatwo jest udawać. Wystarczy Ci wysłać dwukropek i nawias, a Ty będziesz przekonany, że wszystko jest dobrze. A ja siądę, zapalę papierosa i wszystko będę miała gdzieś. Bo marzenia się nie spełniają, sny zawsze kończą, wspomnienia wracają, kawa uzależnia, papierosy zabijają, czekolada tuczy, a naiwność bierze górę nad podświadomością. |
|
|
|
#206 |
|
Raczkowanie
|
powracam dla tych, które tak chciały. postaram się, tylko wspierajcie mnie duchowo. <wocb> kocham cię tak, że ja pierd*lę, kur*a i ch*j. więc bądź przy mnie.. ![]() nie mam już na Ciebie ochoty, na miłość w sumie też nie.
|
|
#207 |
|
Zakorzenienie
|
"Szczęście tkwi w pokonywaniu trudności"-mówi młodość. "Szczęście leży w spokoju"-mówi śmierć. "Wszystko przezwyciężę"-powiada młodość. "Tak,ale wszystko się skończy"-odpowiada śmierć.
Gdy odchodzi ktoś bliski,ktoś dla nas ważny,mający w naszym sercu jakieś znaczenie,odchodzimy tak jakby i my...
|
|
#208 |
|
Rozeznanie
|
naiwnie__ dziękuję, dziekuję , dziękuję, dziękuję
ameel Ciebie to ja już kocham ' A wokół słychać stukot małych rozczarowań. Kiedyś niewątpliwie zmądrzeje, ale jeszcze nie pora na takie wybryki . Najgorzej jest wieczorami , gdy siadam na łóżku i czuję , że tak na prawdę . . nie mam już nic . . Więc może jestem masochistką.Próbuję uciekać,ale nie chcę nigdy odejść,dopóki budujemy te ściany w dymie naszych wspomnień. Kiepski facet jest jak cellulitis: każdą z nas dotknął przynajmniej raz w życiu i mimo ogromnego nakładu pracy, masowania, wcierania, ugniatania, tłumaczenia, przeklinania i modlenia nie jest łatwo się go pozbyć. Te których nogi są idealnie gładkie ciągle muszą pilnować terminów wmasowania kremu,bo inaczej wyjdą na wierzch brudy, które wolałyby zachować dla siebie. Te zaś których ciało pokryte jest zagłębieniami i grudkami mają pecha, gdyż ich uwarunkowania genetyczne nigdy nie pozwolą im uwolnić się z kiepskich relacji. Albo będą się pakowały z jednego dramatu w drugi, albo po prostu permanentnie trwają w relacji, na którą nie pomogą żadne balsamy. ` |
|
|
|
#209 |
|
Zadomowienie
|
Nieodkrytaxd - ja kochać Ciebie też
![]() naiwnie__, niczego_po_trochu - bardzo mi miło ciiri, keeendy, mad_woman, rumuneczkaxd - okradłam ________________
'On the first page of our story the future seemed so bright'. Na pierwszej stronie naszej historii przyszłość wydawała się jasna. 'Even angels have their wicked schemes' Nawet anioły mają swoje złe plany. 'You’ll always be my hero, even though you’ve lost your mind' Zawsze będziesz moim bohaterem, nawet jeśli postradałeś zmysły. 'You feed me fables from your hand with violent words and empty threats' Karmisz mnie pierwszymi, lepszymi bajkami ze słowami przemocy i pustymi groźbami. 'I try to run but I don’t wanna ever leave' Próbuję uciekać, ale nie chcę nigdy odejść. 'Baby, without you, I’m nothing, I’m so lost, hug me' Kochanie, bez Ciebie jestem nikim, jestem taka zagubiona, przytul mnie 'Together, we’ll live forever' Razem, będziemy żyć wiecznie.
|
#210 |
|
Rozeznanie
|
A w myślach brzęk tłuczonego szkła. Czyżby szkło przebiło serce?
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:31.

.

powalasz Moja Droga