![]() |
#181 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII
Cześć.
![]() Faktycznie, znowu jakaś cisza w wątku, mam nadzieję, że wkrótce coś ruszy. ![]() Też mam w planach wieczór spa, w zasadzie to zaraz znikam do łazienki i zamknę się w niej chyba na godzinę. Muszę zadbać o siebie, trochę się zrelaksować bo ostatnio mam sporo stresu - widzę, że ciuchy ze mnie lecą i wypadają mi włosy ![]() Sprzątać więcej nie mam siły, dokończę jutro rano. ![]() ![]() Od poniedziałku do świąt mam praktyki, w gimnazjum. ![]() Miłego wieczoru. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
oł.. niezbyt fajny wiek.. ale na pewno nie będzie tak źle
![]() no i trzymam kciuki żebyś miała jak najmniej stresów ![]() ja byłam z TŻ na zakupach, upatrzyłam sobie w Zarze jedną sukienkę, strasznie mi się podoba ![]() ![]() w Rossmannie kupiłam tusz Falsies (zwykły), bo w zestawie z micelem był tańszy niż solo ![]() ![]() ![]()
#183 | |
Zakorzenienie
|
Też kiedyś miałam w gimnazjum, wbrew obawom nie było źle, a z chłopakami pracowało się o wiele lepiej niż z dziewczynami
![]() Cytat:
![]() Też dziś wyciągnęłam tż na zakupy, kupiłam sobie kurtkę i komin(bardzo mi się ostatnio spodobały te kominy, jeden zrobiła mi siostra na drutach a znajomi pytali gdzie go kupiłam ![]() Karolina, zazdroszczę tego dopieszczenia, brzmi super! Zapomniałam Ci wcześniej napisać, że żel już dawno doszedł ![]() ![]() ![]()
![]() |
#184 |
po prostu Em :)
|
Organzza, piękna sukienka.
![]()
![]() |
#185 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja od wczoraj mam mega stresa, bo po pierwsze w pracy czeka mnie młyn a po drugie boję się jutro jechać do pracy samochodem, bo zapowiadają zawieje i zamiecie ![]() ![]()
![]() |
#186 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() widziałam też inne modele z rękawkiem 3/4, także czerwone, ogólnie jest w czym wybierać Cytat:
![]() nie martw się śniegiem aż tak, dziś raczej wszystko jest już wyjeżdżone, zresztą prawie każdy jedzie powoli i ostrożnie, będzie dobrze ![]()
![]() |
#187 |
Zakorzenienie
|
Wizaż odżył
![]() ![]() Nawiązując do mojego posta z niedzieli: w poniedziałek i wtorek nie pojechałam jednak autem do pracy. W pon. stałam w autobusie w korku 4 h jadąc do Krakowa. Droga była kompletnie nieprzejezdna a ruch sparaliżowany. Dla świeżego kierowcy takiego jak ja(bo co to jest pół roku jeżdżenia i do tego nigdy w zimie?) lepiej było się nie pchać samochodem. Dopiero dziś jak drogi są suche odważyłam się wyjechać do pracy. A jak u Was? Bo ja po tym jednym dniu ataku zimy już mam jej dość ![]()
#188 |
Zakorzenienie
|
Mnie z koleji trochę irytują te informacje o "ataku zimy" i w ogóle - koniec listopada powien mówić sam za siebie, wiadomo, ze snieg moze sypnąć z dnia na dzień.
Póki jest mróz to jest przyjemnie. Nie lubię "ciepłej" zimy.
#189 | |
|
Jak dobrze, że wizaż znowu działa!
![]() Cytat:
![]() U mnie też lodowato, pełno śniegu, warunki na drodze kiepskie chociaż i tak o niebo lepsze niż w poniedziałek, wtedy jechałam na uczelnię 2 razy dłużej, bardzo ślisko i sporo kolizji. Jak dobrze, że jestem już w domu, zaraz zrobię sobie coś gorącego bo zmarzłam wracając z dzisiejszych praktyk. Chwila przerwy i wracam do pisania pracy. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#190 |
Przyjaciółka KWC
|
Mi też strasznie brakowało wizażu, chociaż ostatnio głównie czytałam, dlatego postanowiłam się odezwać
![]() Ostatnio nie miałam specjalnie nastroju ani humoru, bo po długiej chorobie zmarła moja babcia. ![]() Kosmetycznie nie kupiłam nic przez całą drugą połowę listopada, dzisiaj się to zmieni, ale tylko w niezbędnym zakresie, bo skończył mi się Carmex, a zima bez pomadki pielęgnacyjnej jest dla mnie nie do zniesienia. Weszłam w ostry tryb oszczędzania, bo przede mną remont mieszkania, do którego wprowadzamy się z TŻem, a moje oszczędności jak na razie przy dobrych wiatrach wystarczą na zmianę instalacji elektrycznej i łazienkę. Zrobiłam już pierwszy zakup do mieszkania - kupiłam WC. ![]() Poza tym z rzeczy dobrych w poniedziałek oddałam pierwszy fragment pracy mgr na drugich studiach, promotor ocenił "bez zarzutów", co mnie cieszy bo jest wymagający. Dzisiaj mam rozmowę kwalifikacyjną i bardzo proszę o trzymanie kciuków. Praca by mi się przydała, zwłaszcza w zawodzie.
![]() |
#191 | ||
Zakorzenienie
|
Hej wszystkim!
Taki przymusowy mały odwyk ![]() Cytat:
Ja wolę lekki mróz i skrzypiący pod butami śnieg niż te późniejsze pluchy, roztopy, śnieg z deszczem itp. Cytat:
![]() Ice, bardzo mi przykro z powodu śmierci babci i życze powodzenia na rozmowie ![]()
We live and we learn. Then we forget and do it again. Edytowane przez sleepy Czas edycji: 2010-12-01 o 10:32 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#192 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przesadziłam z zakupami listopadowymi - wrzuciłam zdjęcia do odpowiednich watków ![]() Weekend zapowiada się ciekawie - w piątek "poprawiny" andrzejek, a w sobotę (lub niedzielę) narty ![]()
![]() |
#193 | |
|
Ice, przykro mi z powodu śmierci babci. Trzymam kciuki za pracę, pochwal się potem jak poszła rozmowa.
![]() Cytat:
![]() Też wolę jak jest mróz i zimno, niż jak wszystko się topi i po ulicach płyną rzeki. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#194 |
po prostu Em :)
|
ice, bardzo mi przykro
![]()
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
ice mnie również przykro z powodu babci
![]() ![]() Ja też wolę mrozy i słońce niż pluchę, ale dziś np. mimo mrozu jest okropnie, bo wieje lodowaty wiatr ![]() ![]()
![]() |
#196 |
lipiec na maksa!!! :)
|
cześć
![]() zima nieustannie mnie zachwyca ![]() ![]() Kosmetycznie listopad udany, w grudniu też odwykuję. ![]() fuksjaa używałaś już maski Julep Mint? też ją zamówiłam ![]()
![]() |
#197 | |
Zakorzenienie
|
witam i ja
![]() ![]() dla mnie zima może nie istnieć ![]() ![]() ![]() w poniedziałek kupiłam tę sukienkę, którą pokazywałam ![]() ![]() ![]() spodobała mi się jeszcze marynarka, ale kosztuje 249zł, więc wstrzymam się z zakupem do wyprzedaży (o ile jeszcze będzie ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#198 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
I też muszę napisać 1 cały rozdział pracy mgr- mam go oddać na 11 grudnia! ![]() Cytat:
![]() Gratuluję pierwszego zakupu! Takie zakupy do wspólnego gniazdka baardzo cieszą! Cieszę się, że twoja praca została tak oceniona! Aż się chce pisać dalej! mam nadzieję, że o mojej promotorka powie to samo. Dziś 1 grudnia, a ja zgrzeszyłam, tzn. zrobiłam sobie prezent od TŻta na Mikołaja ![]() 1. Olejek regulujący dr Hauschka 30ml (jest świetny, wcześniej miałam miniaturkę 5ml ale niestety nie było ich na stanie, to wzięłam pełnowymiarowe opakowanie. Cena trochę mnie dobiła ![]() 2. Micel Bioderma Sensibio (na zapas- kosztował tylko 18,80, bo na Biodermę było wczoraj -20% rabatu) 3. Żel do mycia twarzy Avene Cleanance, 2 szt na zapas (doszłam do wniosku, że już nie eksperymentuję z innymi żelami bo to mój KWC, kosztował tylko 24,86 więc wzięłam dwa. Jak kupowałam pierwszy w SP dałam ponad 38zł!) 4. Nuxe emulsja przeciw niedoskonałościom (miałam ochotę na jakiś kosmetyk tej firmy, zobaczymy czy działa ![]() Miałam ochotę jeszcze na olejek Nuxe, ale już za dużo kasy by wyszło, więc innym razem ![]() ![]() ![]() Na swoje usprawiedliwienie powiem, że zużyłam dziś krem Vichy Normaderm 50 ml, czyli 1 smarowidło do twarzy mniej ![]() ![]()
![]() |
#199 |
Zakorzenienie
|
Dopadła mnie zamieć w drodze do domu. Matko, myślałam, że nie dojadę
![]() ![]() Jeszcze na dodatek całą twarz mam w bolących gulach od zimna i suchego powietrza. Zima i na mojej twarzy sieje spustoszenie. Nina leggi można nosić do wszystkiego ![]() ![]()
#200 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na moją twarz źle wpływa mróz, po przyjściu do ciepłego pomieszczenia cała twarz jest czerwona, naczynka nie lubią takich wahań temperatur ![]() te legginsy na stronie też pokazują w wersji "solo", te raczej nie są prześwitujące, ale też widywałam przypadki tak cienkich, że można było powiedzieć jakie dziewczyna ma majtki ![]()
![]() |
#201 |
lipiec na maksa!!! :)
|
Dziewczyny, jeśli możecie wybierzcie któregoś z psiaków i podarujcie jego schronisku karmę
![]() http://szerlok.pl/nakarm_psa/ (trzeba klikać w kość na stronie psa, można głosować 1 raz dziennie)
![]() Edytowane przez noseknosek Czas edycji: 2010-12-01 o 16:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#202 | ||
|
Tak, używałam. Fajnie oczyszcza, nie przesusza skóry, ładnie pachnie, generalnie jest bardzo przyjemna w używaniu.
![]() Cytat:
![]() Póki co obserwowałam 6. Widzę, że łączymy się w bólu jeżeli chodzi o pisanie pracy. ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#203 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ninuś ja nie dałabym chyba rady nosić leggów do tak krótkiej bluzki. Tuniko-sukienki jeszcze rozumiem, ale ubrana tak jak ta modelka na zdjęciu bym nie wyszła z domu ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#204 |
Przyjaciółka KWC
|
Dzięki dziewczyny za miłe słowa i za kciuki
![]() ![]() Po rozmowie podjechałam sobie do SP po Carmex w sztyfcie i skusiłam się jeszcze na serum do paznokci L'Biotica. Mam nadzieję, że dużo więcej tych zakupów w tym miesiącu nie będzie.
![]() |
#205 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie ma za co ![]() Ice bardzo mi przykro z powodu babci, trzymaj się ![]() Będziesz jednak mieszkać z TŻtem?Super ![]() No i 3mam kciuki za pracę ![]() U mnie niestety porażka odwykowa w listopadzie ![]() Nie dość, że mało zużyłam to trochę też kupiłam. M.in. przez bloga Estelli naszło mnie na kredki i kupiłam 4 Goshe ![]() ![]() Nie wiem na co mi tyle tych kredek ![]() Przy okazji obadałam nowe GW i jednak to co wygląda na ich stronie jak fuksjo-fiolet z drobinkami jest typowym fioletem, więc żaden kolor w tej kolekcji nie jest dla mnie ![]() Poza tym jest za zimno, nie cierpię zimy ![]()
![]() |
#206 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Noo, dobrze wiedzieć, że ktoś też się męczy nad pracą! Z tym, że mnie czas trochę nagli, ale część już mam napisane, tylko, że to za mało. Jak tak dalej będę pisać, to cała moja praca będzie liczyć 20 stron! Dziś muszę się wziąć za pisanie konspektów i czytanie książek. To pisanie pracy chyba zostawię na przyszły tydzień ![]()
![]() |
#207 |
Zakorzenienie
|
![]() Jak dobrze, że już weekend. Jestem wyczerpana po tym tygodniu. Muszę sobie wieczorem zrobić relaksującą kąpiel. Wracając z pracy zaliczyłam piruet autem. Obróciło mnie prawie o 90 stopni ![]() Wystraszyłam się bardzo i póki się pogoda nie poprawi nie wsiadam do auta ![]()
#208 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A mi szczerze mówiąc średnio ![]() Ale was oczywiście tak ![]() Cytat:
![]() Zazdroszczę planów i szczęścia w związku. Ja z eks staram się poukładać to co nabałaganione i na razie nie szukam nikogo nowego. Aczkolwiek z wróżb andrzejkowych wyszło mi, że z obecnych panien najszybciej wyjdę za mąż (wróżba butowa), z wosku wylało się anatomiczne serce, a zkórka z jabłka prawi iż przyszły mąż będzie miał imię na "Q" ![]() Trzymam kciuki za sukces ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bo TE kredki są super ![]() A u mnie nadal ich nie ma, za to z kolekcji dostanę od ciociowego Mikołajka oba GW + wysuszacz Essence ![]() Cytat:
![]() ![]() Się nie odzywałam, bo nie było czasu ![]() W weekend 2 imprezy dzień po dniu i od razu w niedzielę wracając zgarnęłam MagJę z dworca ![]() ![]() Wracając do andrzejek to zabawa była przednia chociaż 1 klub )FashionTime)odstawił taką chamówę, że masakra, więcej tam nie pójdę. ![]() Muszę zrobić pazurki na jutro (będą trzecie andrzejki ![]() ![]() Niby jeszcze 2 miesiące a mnie zaczyna prześladować widmo sesji, po raz pierwszy w życiu ![]()
![]() |
#210 |
Zakorzenienie
|
rzyrafko ja tak spanikowałam, że wcisnęłam hamulec
![]() Póki co zamawiam zimówki też na tył i dociążę bagażnik żeby ![]() Hosenko ![]() Jejciu, ale mnie piecze cała twarz. Zimne powietrze na dworze i suche w pomieszczeniach i moja buźka wariuje. Cała jest czerwona, ściągnięta i nie wiem już jak i czym ją ukoić ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:20.