|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ V
dodaja, przykro mi z powodu babci
![]() ![]() Trzymaj się Kochana ![]()
#182 |
Zakorzenienie
|
![]() a ja od rana zła bo mi płyta indukcyjna przestała działać coś świruje a ma niespełna pół roku na dodatek dziś piątek i jak mi się dziś serwis nie zjawi to będzie tragedia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Konto usunięte
|
Dzień dobry
![]() witam piątek, a jednocześnie jestem w ogromnym szoku, ze ten tydzień tak szybko zleciał ![]() ![]() ![]() dzisiaj przylatuje brat P. z narzeczona, zostają tylko do niedzieli rano, ale mam nadzieje, że spędzimy troche czasu razem, bardzo ich lubię ![]() nie mam pomyslu na obiad, wiec chyba bedzie znowu zapiekanka serowa z makaronem z pomysłu na bo ostatnio kupiłam 2 opakowania... Aaby Ty ją zachwalałaś, czy z samym serem, makaronem i tym pomysłem na smakuje zjadliwie? bo ostatnio dodałam brokuły, ale że P. nie lubi to teraz chyba zrobię samą ![]() w niedzielę jedziemy do rodzicow na obiad, zażyczylam sobie kurczaka z rożna ![]() ![]() w przyszłym tygodniu mam dostać premię z pracy, za rzeczy które robię dodatkowo, dobrze by było bo to 600zl więc kupiłabym już prezenty na Gwiazdkę ![]() ![]() Edytowane przez 201604250957 Czas edycji: 2010-11-26 o 07:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#184 | ||
Zadomowienie
|
Witam, witam w ten uroczy piątek:0 słońce iśnieg za oknem, jasno więc aż lepiej się wstaje
![]() ![]() dudi- moi dokładnie tak samo ![]() Cytat:
Ps: ja też mam euphorię ck ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() aaa.... ija teżmarzę żeby kiedyś odwiedzić United States ![]() ![]() kurczaczek ![]() ![]() gratuluję premii ![]() ![]()
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
||
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
Ijaa, Haniula, bardzo ładne te Wasze szafy
![]() Ja mam takie wielkie pudła z ikei w jednym spokojnie mieszczą się buty letnie w drugim książki i inne pierdoły na które nie ma miejsca. Tzn. może i miejsce by się znalazło tyle że one poprostu są niepotrzebne ![]() Dodaja ![]() ![]() odkurzyłam mieszkanie, zostały jeszcze podłogi do umycia. dziś też musze zrobić obiad na jutro i niedzielę. do szkoły pojadę autobusem prawdopodobnie. a że w sobote jak to w sobotę. będę godzine za wcześnie ![]() ![]() Ale niestety tak to jest bez prawa jazdy, gdy tż w pracy a ojciec obrażony ![]() ![]() Miłego dnia dziewczyny, coby szybko zleciał i nastał weekendy ![]()
#186 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie pogardziłabym taką kwotą. ;( ![]() ![]() Mam to samo z uciekającym czasem. Przeraża mnie to że jestem coraz starsza. ![]() ![]() A z drugiej strony.. oby jak najszybciej do wiosny. ![]() Dodaja przykro mi z powodu babci ![]() Wiem, po sobie jak ciężko człowiekowi jest w takiej sytuacji. Moja zmarła, 8 lat temu (to już tak długo ![]() ![]() Babcia ostatnie lata nie chodziła, moja mama zrezygnowała z pracy żeby sie nią opiekować, miałam parkinsona i alzhemira, nie poznawała Nas. Swoich dzieci nie poznawała. Urządzała nocne histerie. Na prawdę się męczyła i przykro to mówić, ale cała rodzina razem z nią. Jej śmierć wytłumaczyła sobie jako ulgę - dla niej. Przestała się już męczyć. ![]() (no i sie poryczałam ![]() Co do mojej szafy dziewczyny, to prawda jest taka, że muszę trzymać wszystko poukładane, bo inaczej się nie zmieści. Jak jest bajzel to szafki się nie domykają. ![]() No i strasznie to niewygodne, bo żeby coś wyciągnąć ze spodu z górnej szafki, muszę włazić na krzesło, zdejmować partiami i układać z powrotem, bo inaczej mi system runie. ![]() Marzę o duuuuuuuuuużej przestronnej szafie. ![]() Matko boska! Jak dobrze, że dzisiaj PIĄTEK! Ogólnie miałam fatalną noc. Śniły mi się jakieś okropności. Budziłam się dosłownie do 5 minut. ![]() Adam chrapał w dodatku niemożliwie. Myślałam, że go utłukę. I dodatkowo pies się drapał i walił łokciami o podłogę. ![]() Cuuuuudowna noc! Możecie sobie więc wyobrazić jak wyglądam. Oczy mam jakbym chlała cały dzień normalnie. ![]() ![]() Wrrrrrrr! Mam ambitny plan po pracy trochę się przespać, bo pewnie padnę, a później sprzątanie. Jutro chcę mieć CAŁY dzień lenistwa i przyjemności. Muszę mieć taki, bo inaczej oszaleję dosłownie! A w niedzielę do szkoły. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#187 | |
Wtajemniczenie
|
Witajcie, u mnie piękne słoneczko świeci, ale żeby was nie dołować, że niby u mnie taka super pogoda to jest strasznie zimno, napewno jest na minusie ale nie wiem ile, później sprawdzę.
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#188 |
kobieta za ladą
|
hej
wstawiłam już zupę,dopije kawe i znowu będę palić w piecu,jak ja tego nie cierpie... zasnełam przed 3 ![]() ![]() ja wstawie może foty ale zrobione kiedyś ![]() ![]() ![]()
#189 |
Zadomowienie
|
Dzień Dobry
![]() U mnie za oknem jakoś pochmurnie ![]() Zasnęłam koło północy bo ten ból brzucha był nie do wytrzymania. TŻ po 23 pojechał do apteki wziął nospe i manti i czuję się teraz cudownie ![]() ![]() ![]() Julia zjadła śniadanko a teraz w pełni sił rozrabia ![]() dodaja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#190 |
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny po dłuuuugiej nieobecności, której nikt nie zauważył
![]() U mnie ostatnio tylko praca na tapecie, dziś piątek w końcu, skończę prace o 18. 30 i wezmę się za sprzątanie bo mieszkanie aż się o to prosi ![]() Wczoraj w Realu kupiłam sobie fajną książkę kucharską za 19.90 - Kuchnia polska, ponad 1000 przepisów. Może dziś coś z niej wymyślę i się pochwalę czy wyszło, a wtedy wrzucę przepis. ![]() Na razie to tyle, ale mi się nie chce wyjść do pracy, mimo, że słońce świeci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#191 |
kobieta za ladą
|
1)ja na tle segmentu chyba w 8 miesiącu
![]() 2 )przestrzeń między segmentem i sofą na której śpimy my(jak sie ją rozłoży przejście minimalne wokół) widać lodówkę(za nią w strone drzwi stoi szafka na buty w tej chwili) i kuchenkę ,na wprost dzrzwi wejściowe,po drugiej stronie aparatu jest okno a pod nim ława i laptop ![]() na końcu sofy z drugiej strony drzwi do pokoiku to tyle,same widzicie ![]()
#192 | ||||
Zadomowienie
|
Cześć laseczki
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Jeszcze raz strasznie dziękuję ![]() Dodi jestem z tobą ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Właśnie skończyłam wcinać twoje naleśniki na śniadanie...pyyycha ![]() ![]() Cytat:
![]() Dudi łobuziaki wy jedne ![]() ![]() Co do pieca to zawsze TŻ rozpala i ostatnio oznajmił, że w weekend zafunduje mi zaostrzony kurs z rozpalania w piecu, żebym nie marzła w domu dopóki on nie wróci z pracy ![]() Dudi, mi sie twój segment spory wydaje ![]() ![]() Marzy mi się taka wielka szafa pod sam sufit ![]() Miłego dnia wszystkim ![]() Edytowane przez anoola Czas edycji: 2010-11-26 o 09:09 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#193 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#194 |
Zakorzenienie
|
Dudi śliczny brzuszek miałaś
![]() ![]() anoola, będę musiała w przyszłym tygodniu zacząć działać. chyba rzeczywiście kupię jakieś ciacha i pogadamy ![]() wiecie co ? ja mam w sumie dużo miejsca w komandorze plus komody w pokoju. a teraz doszły jeszcze komody w sypialni (tyle że one stoją puste). A wiadomo im więcej miejsca tym większy bałagan się robi bo obojętnie jakbym wrzuciła ciuchy to szafa się zamknie ![]() Idę do sklepu po ogórki, matrchew do gulaszu i masło. Nic więcej nie mogę kupić ![]() Wczoraj w lotto nie zgarnęłam 7 milionów ale za to dwa razy w zdrapce 6 zł wygrałam ![]()
Edytowane przez Nadia5 Czas edycji: 2010-11-26 o 09:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
kobieta za ladą
|
anoola on to nie jest duży ,do niego jest szafa ale stoi w pokoiku u Juluśki,jedyny minus tego segmentu to te 2 oszklone witryny
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- motylek dzięki ![]() nadia doczekasz sie zobaczysz ![]() ![]()
#196 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
Zadomowienie
|
Dudi masz bardzo przytulne mieszkanko a ten brzuszek śliczny
![]() ![]() Ja niestety mam tylko jedna wielką komodę w której trzymam moje, Julci i TŻ rzeczy i trzy wielkie czarne pudełka ale takie z materiału w którym trzymam pościel, spodnie TŻ i różne drobiazgi. Oprócz tego mam jeszcze regał ale na nim to ksiązki i papiery są. Naprawdę chciałabym mieć tutaj segment ale niestety miejsca nie ma ![]()
#198 |
Konto usunięte
|
Anoola cieszę się, ze Tobie smakowały
![]() ![]() co do premii to nie wiem czy nie powiedziałam tego w złą godzinę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
Zakorzenienie
|
Ehhh co to sie dziś dzieje...
![]()
#200 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ale muszę ci powiedzieć, że na tym zdjęciu wyglądasz na prawdę kwitnąco ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Wyszperałam ostatnio nowy Pomysł na...schab ze śliwką. W niedzielę przetestuję ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- Cytat:
![]() ![]() No i tych kierowców szkoda, kurcze, fajny prezent na święta, nie ma co ![]() Dżem malinowy ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#201 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() śliczne macie szafy i mieszkanka ![]() ![]() ale jest zimno okrutnie ![]() ![]() dzisiaj na obiad chyba pizzę zjemy bo u nas jest promocja w listopadzie do godziny 15 pizza gigant 24 zł tylko ![]() ![]() dzisiaj wcześniej kończę pracę więc wcześniej zaczynam weekend ![]() niestety dzisiaj będę musiała zlecenie zrobić więc od 16 do 20 będę pracować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Wtajemniczenie
|
A ja szybciutko się ubrałam i poleciałam do sklepu po składniki, bo zaraz idę robić ptasie mleczko (pierwszy raz, więc mam nadzieję, że mi wyjdzie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#203 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() gorące maliny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#204 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() (Chyba się za bardzo rozpisałam na temat pewnej osoby więc kasuję. To w końcu mała miejscowość więc żeby nie było) Tarta malinowa ![]() ![]() ![]() Edytowane przez anoola Czas edycji: 2010-11-26 o 10:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Wtajemniczenie
|
heloł
![]() u mnie słońce jak dzwon, bez chmurki jednej, piękny błękit i piękny mróz... cholerka - ja też obstawiam ferrero - zwłaszcza czekoladowe ![]() ![]() ![]() ![]() dodaja - przykro mi również, ALE nie możesz teraz sobie wmawiać, że byłaś wredna czy cuś, co to ma do rzeczy i jaki związek? przecież nie byłaś niemiła dla babci Tżta, a cała reszta miała uzasadnienie. nie masz wpływu na niczyje zdrowie i ona nie zachorowała po to, żeby mama Tżta sie wyniosła, żeby Tobie było dobrze. to nie ma związku a Twoje zachowanie i zachowanie jego matki nie wpłynęły na to co się teraz dzieje. nie możesz sobie dokładać jeszcze jakichś win, to nie pomoże. chcę gofra. chcę gofra. chcę gofra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
kobieta za ladą
|
przestańcie
![]() ![]() ![]() lece dziewczynki do swojej roboty ,zupa ugotowana baa nawet zjedzona ![]() ![]() ![]() ![]() Julka27 nie znikaj an tak długo!!!! ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- wlazłam na nk,koleżanka z podstawówki wkleiła swoją fotkę z 17 letnim synem ![]() ![]() ![]()
#207 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ciekawe co będzię jak kierowcy będą pilnie potrzebni ![]()
![]() |
#208 | |
Zakorzenienie
|
Mówicie o tych malinach mówicie, a ja tam wolę truskawki
![]() ![]() Cytat:
![]() ja pamiętam jedną taką sytuację, że przedłużyli dziewczynie umowę na czas nieokreślony, gratulowali itp a potem po dwóch tygodniach dostała wypowiedzenie ![]()
![]() |
#209 |
Wtajemniczenie
|
znów starłam sobie palucha na tarce. jak tak dalej będzie to dotrę się kiedyś do kostki
![]() trochę boli. ala - a to to już świństwo jest. ale były szef P. był taki sam, co myśmy z nim przeżyli ![]() ![]() ![]() ałaaaa boli..... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#210 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no niestety tak to u nas jest, jest taki jeden kierownik który takie cyrki potrafi zrobić; na moje szczęście ja podlegam temu lepszemu gardło mnie boli, przełykać nie mogę, dobrze że na dziś obiadek mamy to będę mogła odpoczywać po południu
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:25.