|
|
#182 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: (-; kilka perełek u Ev ;-) H&M, ekoskórka, rozmiar 34/36 !ZAPRASZAM!
No ok, wiec jak wymieniamy się???
|
|
#184 |
|
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
nieustająco mi się ta skórzana kurteczka podoba
, tylko jestem więcej niż pewna, że za sam kardigan nie oddasz---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Nie wiem na ile wyceniam, bo z tym to ja mam problem , tylo zapach mogę wycenic (wiesz, kosztowały X, ubytek Y%, łatwo policzyć ) ciuchy i to kurtka vs. bluzki - trudny orzech - ja raczej myślę oddam-nie oddam, tak nieliczbowo![]() A mnie jak najbardziej się widzi taka wymianka (A! - tunika Quiosque kosztowała 89 pln, akurat tu pamiętam, z powodu innych okoliczności tgo zakupu). Tylko mały haczyk jest taki - na tunikę właśnie quiosque jest chętna, od wczoraj się nie odzywa, przypomniałam się rano, ale jak się nie odezwie, to jestem skłonna Ci oddać wszystkie 3 rzeczy za tę kurtkę Tylko co Ty kochana na to, jakby jednak tej quiosque nie było - zadowoli Cię kardigan i bluzeczka H&M? Czy byś jeszcze coś wydłubała? ![]() ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- No to sehr gut Lubię takie szybkie wymianki![]() Próbasy mam, nie wiem czy chodzi Ci o kosmetyczne (są w wątku kosmetycznym do wyboru), a także zapachowe, poza wątkiem, tylko czy to 1 czy 1,5 ml czy 3 ml (wszystkie to robione samplerki) to Ci nie powiem, bo się w takie wyliczanki nie bawię , a chętnie dodam jako gratisik. Listę zapachów podaję, a Ty wybieraj co chcesz i już w PW mi podaj co wybralaśPaco Rabbane Black XS Maxmara Cashmina Touch Wish Chopard Hot Couture Idylle Guerlaine Paris, Roses Des Vergers YSL Bierz co chcesz, a kardigan i wrzosową H&M rezerwuję już
|
|
|
#185 |
|
Zadomowienie
|
Nie ma problemu. Ale proszę Cię jeszcze o wklejenie linków rzeczy, które chcesz. Tak, dla pewności. Ja paczkę postaram się nadać już jutro z racji tego że rzeczy są wyprane
|
|
#188 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#189 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za Mattitude?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:29.

, tylko jestem więcej niż pewna, że za sam kardigan nie oddasz
, tylo zapach mogę wycenic (wiesz, kosztowały X, ubytek Y%, łatwo policzyć
) ciuchy i to kurtka vs. bluzki - trudny orzech - ja raczej myślę oddam-nie oddam, tak nieliczbowo
Lubię takie szybkie wymianki