![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
(-; kilka perełek u Ev ;-) H&M, ekoskórka, rozmiar 34/36 !ZAPRASZAM!
DOKŁADKA - post 2!
Hej Dziewczyny! ![]() Robiąc ostatnio przegląd szafy znalazłam kilka fajnych ubrań, które już mi się znudziły, a są w stanie praktycznie idealnym, więc być może ucieszą kogoś innego ![]() Nie chcę wymieniać ich na siłę, poszukuję ubrań ciekawych, markowych (lubię m.in. H&M, Zarę, Top Secret, River Island, Atmosphere itp.) - a przede wszystkim w idealnym/bardzo dobrym stanie. Ciuszki wysyłam wyprane, listem poleconym ekonomicznym / priorytetem według Waszego uznania i prośby. Nie mam konkretnej wishlisty, ale na pewno skuszą mnie - skórzane, czarne rurki - koronkowe sukienki - ciekawe (nowe) rajstopy - długie wisiory - fajne bransoletki - masełka do ciała wszelakiego zapachu i smaku ![]() Proszę dziewczyny, wklejajcie nazwy, nie linki, dziękuję! ZAPRASZAM DO WYMIANY!
Edytowane przez evangeline Czas edycji: 2011-01-07 o 19:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: (-; kilka perełek u Ev ;-) H&M, ekoskórka, rozmiar 34/36 !ZAPRASZAM!
DOKŁADKA
Spódnica floral Reserved rozmiar S (takie większe S, jak dla mnie M ![]() stan idealny, żadnych śladów użytkowania szerokość w pasie - 36 cm długość całkowita - 59 cm Podkład Astor Mattitude odcień 003 (nude beige) [ciepły, jasny beżyk] super podkład matujący, kilka razy użyty (max. 10 "naciśnięć" ![]() jest świetny, ale mam już swój sprawdzony podkład i szkoda, żeby u mnie się marnował Kolczyki Opia śliczne, bardzo oryginalne, nowe w metką Bluzeczka, koszula nude H&M [wymiana Martita66] rozmiar 34 stan idealny, w kolorze pudrowego różu, żadnych śladów użytkowania piękna, z uroczymi falbankami, zdjęcie nie oddaje uroku Edytowane przez evangeline Czas edycji: 2011-01-08 o 19:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Tunika Amisu [wymiana ssaruskaa]
rozmiar 34 beżowa tunika z ozdobnymi dżetami na dekolcie stan dobry, dwie malutkie dziurki długości około 5 milimetrów, jedna z przodu (zdjęcie nr 2), druga z tyłu (zdjęcie nr 3), powstały od zahaczenia, z tyłu od dziurki idzie taka jakby kreska ku dołowi. Opisałam je dokładnie i zaznaczyłam na zdjęciach, ale wady te są bardzo mało widocznie przy noszeniu, praktycznie niezauważalne. Chusta floral Atmosphere [wymiana ssaruskaa] śliczna chusta w kwiaty, w kolorze czerni, zieleni i czerwieni stan idealny, żadnych śladów użytkowania Bluzeczka Top Secret [wymiana morsmordre] rozmiar 34 ślicznabluzeczka w kolorze fuksji, z bardzo oryginalną, ozdobną czarną kokardką z przodu stan idealny, żadnych wad i śladów użytkowania Bluzeczka floral H&M [WYMIANA entroducing] rozmiar 36 super kwiatowy wzór, tylko kilka razy założona, stan idealny, żadnych śladów użytkowania Edytowane przez evangeline Czas edycji: 2011-01-09 o 12:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Perfumy Lolita Lempicka EDP
pojemność 10 ml, z wizażowych "rozbiórek" bez około 5-6 psików Wisiorek z kameą H&M [wymiana morsmordre] w stanie idealnym Bokserka floral H&M [wymiana slonko8918] rozmiar 34 znana na wizażu tunika bokserka z kwiatowym wzorem, stan bardzo dobry, żadnych widocznych śladów użytkowania Edytowane przez evangeline Czas edycji: 2011-01-06 o 20:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Koszula Orsay
rozmiar S kolor zielony, ozdobne rękawki bufki i falbanki, bardzo urocza, stan bardzo dobry |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Bluzeczka sportowa Nike
rozmiar S kolor różowy/fuksja, bardzo fajna na fitness, siłownię i sporty wszelakiego rodzaju ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Mini jeansowa spódniczka [WYMIANA olap93]
rozmiar S bardzo fajna jeansowa mini, fabrycznie podniszczana, stan bardzo dobry Edytowane przez evangeline Czas edycji: 2011-01-02 o 20:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Karmelowa ekoskórka [wymiana misianka]
rozmiar S bardzo fajna karmelowa kurteczka, stan bardzo dobry-, jedyny mankament to kilkucentymetrowe rozdarcie podszewki pod pachą (jakieś 6 cm), łatwe do zszycia, od strony zewnętrznej kurteczka nie ma żadnych śladów użytkowania Edytowane przez evangeline Czas edycji: 2011-01-09 o 12:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Czarne balerinki z kokardką r. 37 [wymiana olap93]
długość wkładki - 24 cm czarne balerinki w stanie idealnym, tylko raz założone Edytowane przez evangeline Czas edycji: 2011-01-02 o 20:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
dokładka
Sukienka / tunika w kolorze fuksji [wmiana olap93] śliczna sukienka w kolorze fuksji, rozmiar S/M urocza, cieplutka, świetna do rajstop i legginsów Perfumy Victoria Beckham Signature [wymiana truskava] damski, bardzo ładny, słodki, elegancki zapach pojemność 50 ml (bez kilku psików) Edytowane przez evangeline Czas edycji: 2011-01-05 o 10:00 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
mam nadzieje, że nie przeszkodziłam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Bluzeczka, koszula nude H&M
Bluzeczka floral H&M coś u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Bokserka floral H&M
rozmiar 34 znana na wizażu tunika bokserka z kwiatowym wzorem, stan bardzo dobry, żadnych widocznych śladów użytkowania |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
cos za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1293626163 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1293626299
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
coś za dwie bluzki floral?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za bluzke floral h&m?
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
coś u mnie za balerinki ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie? https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1293626887
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Bokserka floral H&M cos u mnie?
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
no szkoda.. mam jeszcze poza wątkiem kilka długich wisiorków tylko powiedz jakie konkretnie Cię interesują ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
jesteś chętna na wymiankę moją chabrową za Twoją nude?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
spoko, ale dziś wieczorem (ok.21-22) wyjeżdzam i jeśli dziś się nie zdecydujesz to będę spowrotem dopiero 3 stycznia, więc weź to pod uwagę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:43.