Prasujecie bieliznę? Pierzecie nowe ubrania? - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Pokaż wyniki sondy: Prasujecie bieliznę? Pierzecie nowe ubrania?
Tak, prasuję bieliznę. 23 4,83%
Nie, nie prasuję bielizny. 429 90,13%
Tak, piorę nowe ubrania. 131 27,52%
Nie, nie piorę nowych ubrań. 310 65,13%
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 476. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-12-31, 16:04   #181
Germini
Zakorzenienie

Dot.: Prasujecie bieliznę? Pierzecie nowe ubrania?

Dobra, nie chce mi się czytać wątku , więc tylko wtrącę, że pozdrawiam serdecznie osoby, które nie przepierają świeżo kupionych ubrań.
Ja po tym, na co się napatrzyłam, gdy pracowałam w sklepie odzieżowym - dzieciaki wycierające z zapałem swoje gile w ciuchy na wieszakach, zapachy dobiegające z przymierzalni, placki pod pachami i tym podobne - wolę to zrobić dla swojego spokoju ducha i dobrego samopoczucia
Stary 2010-12-31, 16:06   #182
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Watek świetny, parę razy płakałam ze śmiechu...

Teraz o mnie:
-majtek,skarpetek nie prasuję
-pościel, ręczniki owszem- bo mnie to odstresowywuje...
- i wstyd się przyznać... nie prasuję żadnej z rzeczy TŻ- bo uważam że rączki ma tak samo sprawne jak ja (okrucieństwo z mojej strony)
despa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-31, 16:07   #183
9b13fa772a089c950fe653392ec6a155eb1c8e79_603597153b11b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Germini Pokaż wiadomość
Dobra, nie chce mi się czytać wątku , więc tylko wtrącę, że pozdrawiam serdecznie osoby, które nie przepierają świeżo kupionych ubrań.
Ja po tym, na co się napatrzyłam, gdy pracowałam w sklepie odzieżowym - dzieciaki wycierające z zapałem swoje gile w ciuchy na wieszakach, zapachy dobiegające z przymierzalni, placki pod pachami i tym podobne - wolę to zrobić dla swojego spokoju ducha i dobrego samopoczucia
żałuj, że nie czytałaś albo że Cię tutaj wczoraj nie było , zabawa było przednia, no i poprawienie humoru gwarantowane
Tak btw jeśli kiedyś znajdziecie równie zabawny wątek podeślijcie mi linka na PW

Edytowane przez 9b13fa772a089c950fe653392ec6a155eb1c8e79_603597153b11b
Czas edycji: 2010-12-31 o 16:09
9b13fa772a089c950fe653392ec6a155eb1c8e79_603597153b11b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-31, 16:09   #184
muszynianka
Zakorzenienie

despa ale wstyd
muszynianka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-31, 16:10   #185
monius9
Zakorzenienie

Cytat:
mnie nie tak łatwo obrzydzić, musisz się bardziej postarać

nie wspominając o tym, że jak biorę jakiś ciuch do ręki i widzę na nim plamę niewiadomego pochodzenia albo czuję że śmierdzi to po prostu odkładam go na miejsce... ew jak mi bardzo na nim zależy to po kupieniu leci do pralki tak jak lumpowe
monius9 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-31, 16:10   #186
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Wiem, ale...jak mi z tym dobrze...
despa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-31, 16:14   #187
Germini
Zakorzenienie

[1=9b13fa772a089c950fe6533 92ec6a155eb1c8e79_6035971 53b11b;24090262]żałuj, że nie czytałaś albo że Cię tutaj wczoraj nie było , zabawa było przednia, no i poprawienie humoru gwarantowane [/QUOTE]
Chyba będę musiała nadrobić

Cytat:
Napisane przez monius9 Pokaż wiadomość

nie wspominając o tym, że jak biorę jakiś ciuch do ręki i widzę na nim plamę niewiadomego pochodzenia albo czuję że śmierdzi to po prostu odkładam go na miejsce... ew jak mi bardzo na nim zależy to po kupieniu leci do pralki tak jak lumpowe
Wiesz, takich wyraźnie ufajdanych, śmierdzących rzeczy to ja też nie ruszam. Ale kij wie, ile małych, niewidocznych gili kryje się w czyściutkiej na pierwszy (i kolejne też) rzut oka kiecce
Stary 2010-12-31, 16:16   #188
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monius9 Pokaż wiadomość
mam tak samo obrzydliwce z nas.

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
Ciekawe co powiecie o osobach które wcale nie noszą majtek??
albo o tych, które się nie depilują i wszystko osiada ... no chyba, że prasują w tym przypadku 'prostują' włosy ...

Edytowane przez WhiteCherry
Czas edycji: 2010-12-31 o 16:20
WhiteCherry jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-31, 16:25   #189
aa2
Zakorzenienie

hej
widze ze watek dalej sie rozkręca nie powiem że mnie to martwi wręcz przeciwnie piszcie piszcie jak czytam to rogal z buzi mi nie schodzi

Cytat:
Napisane przez WhiteCherry Pokaż wiadomość
mam tak samo obrzydliwce z
nas.

albo o tych, które się nie depilują i wszystko osiada ... no chyba, że prasują w tym przypadku 'prostują' włosy ...

muszę wam powiedzieć ze znowu to zrobiłam jakieś 20 min temu wziełam wspólna kapiel z męzem żeby było bardziej obrzydliwie wytarł sie moim recznikiem -a miałam sie poprawić

no dobra to bedzie moje postanowienie noworoczne
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-31, 16:29   #190
Konto usunięte

jak mogłaś, obiecałaś poprawę! a chociaż wyprasowany był ten ręcznik ?
9b13fa772a089c950fe653392ec6a155eb1c8e79_603597153b11b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-31, 16:30   #191
newmoongirl
Wtajemniczenie

Jasne. Gacie piorę dwa razy przed włożeniem. A prasuję trzy. Sztućce szoruję pastą bhp, bo kto tam wie co tatko albo mama mieli na podniebieniu. Wycieram się papierowymi ręcznikami, tak dla bezpieczeństwa (Oczywiście kupuję je tylko w krainie, gdzie towar się wypakowuję w lateksowych rękawiczkach). A najchętniej to bym się zalaminowała, żeby się bakterie do mnie nie dobiły...

A tak serio: nie prasuję majtek, bo to strata czasu i jak już ktoś wspomniał świetnie mi się rozprasowują na tyłku. Ubrania ze sklepu piorę, bo nie lubię tego specyficznego zapachu.

newmoongirl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-31, 16:31   #192
boinnenazwybylyzajete
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
hej
widze ze watek dalej sie rozkręca nie powiem że mnie to martwi wręcz przeciwnie piszcie piszcie jak czytam to rogal z buzi mi nie schodzi

muszę wam powiedzieć ze znowu to zrobiłam jakieś 20 min temu wziełam wspólna kapiel z męzem żeby było bardziej obrzydliwie wytarł sie moim recznikiem -a miałam sie poprawić

o nie nie nienienienei! nienineiei! bo się jeszcze kurtka pochorujesz jeszcze nam tu. jakieś grzybki czy wiesz co

Mother
Tell your children not to walk my way
Tell your children not to hear my words
boinnenazwybylyzajete jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-31, 16:32   #193
Sadunia
Zadomowienie

haha, panienki kochane, mialam sie szykowac na sylwestra, a wy ciagle piszecie i piszecie i sie oderwac nie moge...
dzisiaj uznalam, ze kreacja sylwestrowa moze mi nie wyschnac od rana, wiec poszlam nabyc droga kupna spodnie - i raczej nie bede juz ich prala, bo misja mijalaby sie z celem wiec lece szukac obakteryjowaych majtasow i gnam na sylwestrowe kicz party! kocham was nad zycie wizazanki i najlepszego zycze pamietajcie o sterylizacji tingsow i stafow!
ps. autorka cos nam w walce zaginela...
Sadunia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-31, 16:32   #194
blackamor
Zakorzenienie

Mój ręcznik leżał na ziemi, a ja się nim wytarłam
Stary 2010-12-31, 16:34   #195
abraxas2871
Wtajemniczenie

Paaadłam Jeden z lepszych ostatnich wątków na wizażu! Że też przegapiłam wczorajszą dyskusję, ja głupia

Żeby nie było offa - majtek nie prasuję, reszty bielizny też nie. Ubrania - tylko ze względów estetycznych. Prasowanie ręczników nawet mi do głowy nie przyszło, chociaż moja mama to uparcie robi. Czy piorę nowe ubrania to zależy - te dotykające ciała zazwyczaj tak, nowych swetrów-narzutek i spódnic nie - i tak nie mają bezpośredniego kontaktu z ciałem.

Ale jak byłam mała to zimą mama prasowała mi rano całą bieliznę - majtki i podkoszulkę i resztę 'garderoby', tak żebym nakładała od razu ciepłe po wyjściu z ciepłego łóżka - czad, nie?
abraxas2871 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-31, 16:34   #196
aa2
Zakorzenienie

[1=9b13fa772a089c950fe6533 92ec6a155eb1c8e79_6035971 53b11b;24090625]jak mogłaś, obiecałaś poprawę! a chociaż wyprasowany był ten ręcznik ? [/QUOTE]
zapomniałam, nie było czasu bo mielismy inne rzeczy do zrobienia

Cytat:
Napisane przez boinnenazwybylyzajete Pokaż wiadomość
o nie nie nienienienei! nienineiei! bo się jeszcze kurtka pochorujesz jeszcze nam tu. jakieś grzybki czy wiesz co
żeby jakos wyrównac własnie rozkładam deske i wyprasuje sobie stringole może uda sie wytepic wszystkie bakterie
Stary 2010-12-31, 16:35   #197
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Sadunia Pokaż wiadomość
haha, panienki kochane, mialam sie szykowac na sylwestra, a wy ciagle piszecie i piszecie i sie oderwac nie moge...
dzisiaj uznalam, ze kreacja sylwestrowa moze mi nie wyschnac od rana, wiec poszlam nabyc droga kupna spodnie - i raczej nie bede juz ich prala, bo misja mijalaby sie z celem wiec lece szukac obakteryjowaych majtasow i gnam na sylwestrowe kicz party! kocham was nad zycie wizazanki i najlepszego zycze pamietajcie o sterylizacji tingsow i stafow!
ps. autorka cos nam w walce zaginela...
Autorka pewnie myślała, że znajdą się 3 osoby, które nie prasują, a reszta która sterylizuje wszystko wokół będzie się nad nimi pastwić i biczowaćale niestety jak widać nikt z nas nie wyniósł nic z domu i jesteśmy najgorszymi brudasami.. ale wiecie co ? jakoś mnie to nie martwi AAAaaaa i miłej zabawy
Stary 2010-12-31, 16:36   #198
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blackamor Pokaż wiadomość
Mój ręcznik leżał na ziemi, a ja się nim wytarłam

Cytat:
Napisane przez abraxas2871 Pokaż wiadomość
Paaadłam Jeden z lepszych ostatnich wątków na wizażu! Że też przegapiłam wczorajszą dyskusję, ja głupia

Żeby nie było offa - majtek nie prasuję, reszty bielizny też nie. Ubrania - tylko ze względów estetycznych. Prasowanie ręczników nawet mi do głowy nie przyszło, chociaż moja mama to uparcie robi. Czy piorę nowe ubrania to zależy - te dotykające ciała zazwyczaj tak, nowych swetrów-narzutek i spódnic nie - i tak nie mają bezpośredniego kontaktu z ciałem.

Ale jak byłam mała to zimą mama prasowała mi rano całą bieliznę - majtki i podkoszulkę i resztę 'garderoby', tak żebym nakładała od razu ciepłe po wyjściu z ciepłego łóżka - czad, nie?
zimą -rewelacja, zazdroszcze moja w życiu by na to nie wpadła, jejka takie ciepłe po wyjściu z łóżka
Stary 2010-12-31, 16:50   #199
panierrka
Zadomowienie

A ja myślałam, że to normalne prasować ręcznik czy pościel Akurat takie rzeczy lubię prasować, łatwo się składają i prasują, a nie jak np koszule Są prane w jakichś normalnych, nie ultra-wysokich temperaturach, potem wiszą na dworze (czasem kilka dni...), a koniec końców lądują na dłuższy czas w szafie. Ja w tej sytuacji wolę je uprasować. Ale oczywiście - wolność Tomku w swoim domku.

Bielizna jest za delikatna na prasowanie...

Cytat:
Ja kładę w tym celu na kaloryferze, chociaż to nieco nieekonomiczne:p

Rozsądek przede wszystkim.

Pisz poprawnie zamiast szukać wymówek...!
...albo chociaż się staraj - tak jak ja

Edytowane przez panierrka
Czas edycji: 2010-12-31 o 16:53
panierrka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-31, 17:09   #200
eyo
Zakorzenienie

Ha! Mówiłam, że to będzie historyczny wątek

Najwyraźniej prasowanie majtek wzbudza w wizażankach ukryte pokłady humorystycznej kreatywności. Kto by się spodziewał :P

Cytat:
Napisane przez dzolls Pokaż wiadomość
(...)
ps. czujecie jaki wstyd, jakby tak kancik z majtek przebijał przez co cieńsze ubranie?
to Ty nie wiesz co wtedy zrobić?
Ano. Mówisz do kogoś kto Ci przyuważy kancik od majtek tak
"No ale jak to - Ty nie prasujesz matek? Fejtuch z Ciebie. Fe! Fe!" i bijesze linijką po niegrzecznych łapkach stroniących od prasowania aż sie osobnikowi samemu zrobi wstyd.

Cytat:
Napisane przez golden_eye Pokaż wiadomość
dziewczyny, ja już tak na serio pominęłam kwestię zwykłego mycia owego tyłka, bo z kranów destylat nie leci pracowałam w lab przy badaniu wody i naprawdę nie chcecie wiedzieć, co nam w rurach żyje (czasem nawet kierowniczka mojego lab nie wiedziała co na posiewie wyrosło, bo pierwszy raz na oczy takie kolonie widziała) więc co da wyprasowanie tych majtek i zabicie bakterii jakichkolwiek, skoro zakłada się je na tyłek umyty kranówą (nie, podgrzewanie wody piecykiem nie zabija zarazy, niektóre kochają wręcz tropikalne klimaty, takie coli np.) ? co z tego, że się potem wytrze tym wyprasowanym odkażonym ręcznikiem, skoro wszystkich bakterii z wody się nie podetrze
i jak rozumiem, autorka również nie robi zakupów w sklepie tylko przez neta, bo w powietrzu w markecie są takie ilości różnych zarazków, że tam naprawdę powinny instalować lampy kwarcowe... jak i w szkołach, kościołach (woda święcona to dopiero siedlisko cholery), uczelniach, metrach, busach itp.
ALE - przed tymi wszystkimi zarazkami uchroni nas JEDYNIE PRASOWANIE BIELIZNY
noo a już kwestie całowania i współżycia... jakbym mojemu partnerowi wyprasowała siusiaka? może zabiję te bakterie, co to mi zapodać chce? po co mi jego jak mam swoje oswojone już i nie gryzą i nie warczą

Viola!
Wniosek z tego prosty.

Musimy majtki prać i prasować.
My ich tylko nie możemy zakładać na siebie
Bo wtedy na nic nasze dbanie o sterylność majtek a majtki muszą być sterylnę więc nosić ich nie wolno.

Cytat:
Napisane przez wyszukiwarka Pokaż wiadomość

Ciekawe czy ta 18-latka ma uprasowane gacie na sobie
mniemam że nikt nie trzyma w tapczanach ubranych 18 latek
ale to w sumie na plus bo się mniej majtki brudzą jak nienoszone

Cytat:
akurat chyba pranie rzeczy kupionych praktykuje większość wizażanek
najgorzej to w wyprzedaże bo np. w takiej bershce wszystko lata po podłodze i pod butami ;/ nawet mierzyć się nie chce a co dopiero nosić

Cytat:
(...)
Wiesz, takich wyraźnie ufajdanych, śmierdzących rzeczy to ja też nie ruszam. Ale kij wie, ile małych, niewidocznych gili kryje się w czyściutkiej na pierwszy (i kolejne też) rzut oka kiecce

====
ktoś wspomniał o Dexterze i jego labolatorium
Pamiętam taki odcinek w którym Dexter nie chciał się myć ciągle więc przyuważył, że wszystkie dokumenty są opakowane w pokrowce takie plastikowe a z nich wszystko sie łatwo ściera i spływa.
Więc.. sam się zapakował w silikon i tak chodził.

Czy to nie rewelacyjna opcja? Doprowadzić się do stanu sterylności i zapakować. Wtedy to nawet nieprasowane majtki nie są straszne.

Prędzej czy później cmentarze są pełne wszystkich.

15.02.2017 ♥
eyo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-31, 17:12   #201
boinnenazwybylyzajete
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eyo Pokaż wiadomość

====
Pamiętam taki odcinek w którym Dexter nie chciał się myć ciągle więc przyuważył, że wszystkie dokumenty są opakowane w pokrowce takie plastikowe a z nich wszystko sie łatwo ściera i spływa.

Czy to nie rewelacyjna opcja? Doprowadzić się do stanu sterylności i zapakować. Wtedy to nawet nieprasowane majtki nie są straszne.

Dexter to mój idol!

Mother
Tell your children not to walk my way
Tell your children not to hear my words
boinnenazwybylyzajete jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-31, 17:15   #202
201607211724
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Wyrak Pokaż wiadomość
\

O, dobrze mowi: dziewczyny, przestancie nosic majtki!

mój małżonek radośnie dziś zakomunikował, że jest Dzień bez majtek, święto nietypowe, ale czcić trzeba - jak dodał (tradycjonalista się znalazł).

Dodam tylko, że nie prasuje majtasów, mąż też nie... głupio mi, że mnie tak matka wychowała

201607211724 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-31, 17:15   #203
201804200947
Konto usunięte

Nie prasuję majtek. Skarpetek też nie. Ręczniki wolę puchate więc również nie są prasowane.
Do utrzymania czystości moich rzeczy używam pralki i odpowiednich detergentów, temperatury a do tego mam w pralce odpowiednią funkcję która jakby dezynfekuje (?) ubrania, no i np. majtek nie piorę z ubraniami mocno zabrudzonymi czy ze ścierkami.
Co do prania nowych rzeczy to zależy co to jest. Butów i kurtek nie piorę przed pierwszym założeniem...
201804200947 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-31, 17:20   #204
abraxas2871
Wtajemniczenie

Cytat:

====

Ale czekaj, żeby nie myć zębów to trzeba by też je zapakować - i chodzić z folią w paszczy Foliowy uśmiech
abraxas2871 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-31, 17:20   #205
baby montana
Zakorzenienie

Cytat:
tak w ogóle to widze po wątku że nie jestem jedyną fanką mega szorstkich gąbek, tez mam wrażenie jakbym się nie umyła kiedy używam "gładkiej" i miekkiej ;P syrenka jest obowiązkowa :P
oj tak kiedyś byłam nienawrócona, używalam zwykłej gąbki. później level wyżej- myjka. teraz jedynie syrena co prawda w pewnym momencie zaczęłam mieć problemy skórne od szorowania (plus jakość wody wodociągowej po powodziach...chyba dodawali więcej różnych "oczyszczaczy"), więc teraz syrenka raz dziennie lub raz na 1.5 dnia (czyli do trzeci prysznic), ale skóra jest po niej taka cudowna (i skończyły mi się problemy z krostkami na plecach i dekolcie haha)

Cytat:
Napisane przez mart989 Pokaż wiadomość
Oj z tym wojskiem to bym się zastanowiła - wymiana bielizny - czyt, piżamy, czy poscieli - ale nie bede wam pisac na czym polega bo mozna zwymiotowac, a autorka wątku by chyba na zawał zeszła.
hmm mówisz o tym, że po prostu oddajesz swoje gacie i skarpetki do wspólnej puli i później każdy bierze to, co mu się podoba/co na niego pasuje?

Cytat:
Napisane przez golden_eye Pokaż wiadomość
noo a już kwestie całowania i współżycia... jakbym mojemu partnerowi wyprasowała siusiaka? może zabiję te bakterie, co to mi zapodać chce? po co mi jego jak mam swoje oswojone już i nie gryzą i nie warczą
dzięki za pomysł! mój TŻ zaraz tu będzie, rozgrzewam żelazko.

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
hej

może jeszcze powiedz, że się stykaliście gołą skórą w tej wannie? i że ręcznik nie był wygotowany, wykrochmalony i wyprasowany? WSTYD I HAŃBA!

Cytat:
Napisane przez newmoongirl Pokaż wiadomość
Jasne. Gacie piorę dwa razy przed włożeniem. A prasuję trzy. Sztućce szoruję pastą bhp, bo kto tam wie co tatko albo mama mieli na podniebieniu. Wycieram się papierowymi ręcznikami, tak dla bezpieczeństwa (Oczywiście kupuję je tylko w krainie, gdzie towar się wypakowuję w lateksowych rękawiczkach). A najchętniej to bym się zalaminowała, żeby się bakterie do mnie nie dobiły...

A tak serio: nie prasuję majtek, bo to strata czasu i jak już ktoś wspomniał świetnie mi się rozprasowują na tyłku. Ubrania ze sklepu piorę, bo nie lubię tego specyficznego zapachu.
hahahahaha padłam, jeśli pozwolisz to aż cię w podpisie zacytuję

Cytat:

zazdroszczę mamusi

Cytat:
Napisane przez panierrka Pokaż wiadomość
Ja kładę w tym celu na kaloryferze, chociaż to nieco nieekonomiczne:p
ja na kaloryferze kładę piżamkę przed pójściem pod prysznic, mam pokój nad dosyć duzym garażem i kaloryfery nie zawsze wyrabiają z ogrzewaniem, ostatnio miałam 14 stopni w pokoju a jestem zmarźluchem- ciepła piżamka rządzi.

http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3

mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce
baby montana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-31, 17:28   #206
mm444
Władca Wizażu

Treść usunięta
mm444 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-31, 17:30   #207
blackamor
Zakorzenienie

Dziewczyny, a co jak ktoś ma uczulenie na proszek i pierze ręcznie w niezbyt dużej temperaturze? Czasami tak piorę.. Jestem fe! x(
Stary 2010-12-31, 17:34   #208
baby montana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mm444 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
kocham cię za ten pomysł! że też ja na to wczesniej nie wpadłam

http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3

mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce
baby montana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-31, 17:37   #209
mart989
Wtajemniczenie

GG do mart989

Cytat:
Napisane przez baby montana Pokaż wiadomość

hmm mówisz o tym, że po prostu oddajesz swoje gacie i skarpetki do wspólnej puli i później każdy bierze to, co mu się podoba/co na niego pasuje?
Coś w tym stylu, dokładniej wymiana pościeli i piżam pomiędzy blokami albo pokojami.... Nowe nie znaczy świeże.. Niestety....

A co do tematu jeszcze to jak to opowiedziałam o tym wątku mojej teściowej - a drugiej takiej pedantki nie znajdziecie - to wybuchneła takim śmiechem że myślałam że pogotowie albo cioś trzeba bedzie wzywać bo aż się zapowietrzyła
mart989 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-31, 17:51   #210
_vixen_
Zakorzenienie

Te gąbki do mycia pod prysznicem to są dopiero niehigieniczne, ile tam się bakterii zbiera

Ja to się zastanawiam, jak taki menel brudas jeszcze w ogóle żyje i nie umarł, jak na nim tyle bakterii od niepranych ciuchów, niemytego ciała, osikanych i osranych spodni, noclegu na trawniku z psią kupą. On na pewno majteczek nie prasuje
_vixen_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości