Torbę powoli pakujemy i na przyjście naszych dzieci się szykujemy III-IV 2011 - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-26, 16:20   #181
Montii
Zakorzenienie

Dot.: Torbę powoli pakujemy i na przyjście naszych dzieci się szykujemy III-IV 2011

ja dla dziecka nic nie muszę i dzięki Bogu bo chyba musiałabym wziąc dwie walizki
muszę tylko to co dla mnie + rzeczy na wyjście dla małego

[LEFT]
Montii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-26, 16:32   #182
87czarna
Zakorzenienie

Dot.: Torbę powoli pakujemy i na przyjście naszych dzieci się szykujemy III-IV 2011

Montii Czekam,czekam W końcu mamy podobną datę
Byłam specjalnie w szpitalu,żeby popytac,co wziac,a czego ze sobą nie taszczyc i na szczescie dla malucha potrzebne sa tylko pampersy. Wiadomo-pozniej Tż będzie musiał przywiezc ubranka na wyjscie i rożek

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-26, 16:32   #183
mokra6
Zadomowienie

Hej! ie było mnie chyba tydzień, a tu już kolejna część? Aleee tempo!!
U mnie raczej OK. Zauważyłam, że im więcej się ruszam, a nie leżę, tym lepiej się czuję Bo jak niedziele całą spędziłam w łóżku, to wogóle nie mogłam wstać nawet do łazienki-tak mnie wszystko bolało!

Zamówiłam dziś w sklepie wózek, niebieski nr 03: http://allegro.pl/nowosc-warrior-tak...430000706.html Podoba się Wam??

http://suwaczki.maluchy.pl/li-51052.png
mokra6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-26, 16:35   #184
ego_ego
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez subtelle Pokaż wiadomość
Jakub, Szymon, Bartosz, Maksymilian.
nam się Jakub podoba mimo, że jest ich dużo, ale braciszek mojego chrześniaka ma tak na imię i zrezygnowaliśmy

Cytat:
Napisane przez agus235 Pokaż wiadomość
Nasz synus też nadal bezimienny my mamy trzy typy Igor, Aleksander lub Ignacy.
Igor podoba się mojemu mężowi a mi Aleksander tylko zdrobnienie kiepskie

Cytat:
Napisane przez iweczka Pokaż wiadomość
ego_ego łóżeczko wygląda slicznie!!!! jak dla mnie bomba
mam pytanie czy do baldachimu gdzieś specjalnie kupowałaś stelaż, jak to jest?? one chyba pasują do wszystkich łóżeczek???
mozna kiupić sam stelaż ??
ja kupiłam cały zestaw: łóżeczko, materac i pościel z tymi wszystkimi bajerami, ale widziałam aukcje, gdzie można kupic pościel ze stelażem do baldachimu

Cytat:
Napisane przez coralady Pokaż wiadomość
A ja jestem zadowolona,bo w końcu udało mi sie wybrac wózek Po prostu weszła wczoraj do sklepu i doznałam olśnienia.Stał i czekał na mnie!Na wózek nie mogłam się zdecydowac,bo wszystkie takie podobne No i ja nie bardzo umiałam wybrać kolor,a że lubie czerwony to sbie wymyśliłam,ze musi być koniecznie czerwonyA ten jest bardzo funkcjonalny,ma przekłądane siedzisko,fotelik można dodatkwo nałożyć na stelaż,ma aluminiowa ramę dzieki czemu jest dużo lżejszy co dla mnie ma ogromne znaczenie,bo będę musiała go targać na 2 piętro I taki zgrabny jest i pasuje do mojej ręki Na zdjęciach wygląda dziwnie,pewnie gdybym go na żywo nie zobaczyła,nawet bym sie nim nie zainteresowała.

http://coletto.pl/wozek.php/matteo/12

Oglądałam go przed chwilą w sklepie i niezły wypas powiem wam Składa się do takich rozmiarów,ze w szoku byłam.Można sobie wziąc gondole w jedną rękę a stelaż w drugą i drałować na 2 piętro I jest taki lekki To chyba wybór wózka mam z głowy
bardzo ładny

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
dzięki za kciuki, zdałam na 4+
jeszcze jutro i koniec!!!!
gratulacje zdolniacho

Cytat:
Napisane przez diatoma Pokaż wiadomość
jestem juz po wizycie... musiałam ochłonąć...jakoś do tej pory słowa lekarza gdzieś zbywałam... a dziś do mnie dotarło... jak to stwierdzil nadal mam miękką szyjkę, nawet bardzo miękką, jeden palec spokojnie wchodzi, ale tam dalej wszystko zamknięte. powiedział żeby zrobić wszytsko zeby przetrzymać jeszcze 3 tyg i wtedy już będzie bezpiecznie jakby coś miało się zacząć. wcześniej mysłałam ze on zartuje jak tak mówi. a dziś jakbym w głowe dostala ze moge jednak wczesniej urodzic i to sporo. ogranelo mnie przerazenie ze nie mamy lozeczka, przewijaka i nic z takich wiekszych rzeczy procz wozka, bo przeciez to dopiero 30 tydzien!!! i idąc za ciosem, w sobote tż jedzie po te graty. niech one będą w domu to i ja będę spokojna
aha i przyszła mi dziś paczka z tego baby raj czy jakoś tak, z któej pościel zamawiałąm i jestem zadowolona wybrałąm intensywne kolory i są takie jak na zdjęciach więc wszystko ok
Harods dzięki za info z tym łóżeczkiem, w takim razie poszukam sobie materaca na allegro
no to oszczędzaj się ochana, jeju jak pomyślę, że ja jestem w tym samym tc co Ty, to aż mnie ciarki przeszły

Cytat:
Napisane przez prunelle Pokaż wiadomość

ego_ego, jak Ty to zrobiłaś, że cytowałaś wypowiedzi jeszcze z poprzedniego wątku??? podziel się umiejętnościami
jeszcze wątek nie był zamknięty i to dlatego
ego_ego jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-26, 16:36   #185
blackrose4u
Wtajemniczenie

co do oferty z lidla to jest bardzo fajna. Ja już pampki mam kupione za 43zł w realu była oferta i do tego 500punktów payback więc jak ktoś zbiera to się też opłaca. My może skusimy się jeszcze na jedną paczkę z lidla tylko może już 3 ? Ile kupujecie rozmiaru 2?

Acha i na drugie imie damy chyba Paulince Natalia

Jak już przy temacie wózków to który kolor Wam się bardziej podoba? Bo ja miałam cały czas faworyt a teraz jakoś zdanie mi się zmienia.

Acha i nadbywa nam jeden przewijak, może któraś jeszcze nie ma?

oczekujemy

Edytowane przez blackrose4u
Czas edycji: 2011-01-26 o 16:37
blackrose4u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-26, 16:36   #186
trzyrazyi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
Byłam specjalnie w szpitalu,żeby popytac,co wziac,a czego ze sobą nie taszczyc i na szczescie dla malucha potrzebne sa tylko pampersy. Wiadomo-pozniej Tż będzie musiał przywiezc ubranka na wyjscie i rożek

czarna ile przybralas????
trzyrazyi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-26, 16:36   #187
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kosmisia1985 Pokaż wiadomość
Witajcie

Dziewczynki napiszcie ile Wasze pociechy ważą?? Ja byłam na usg i nasz synek w 32 tygodniu ważył ok. 1900 g. A jak jest z Waszymi dzieciaczkami??
Cytat:
Ja jade w niedziele do szpitala i dowiem się co mam zabrać i wtedy zaczne się pakować, bo to zostanie już 5 tygodni....
iweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-26, 16:37   #188
trzyrazyi
Zadomowienie

KATASTROFA ptarze w lustro a tam na jednym i na drugim posladku mam sine kreseczki k.........beda rozstepy PADAM
Stary 2011-01-26, 16:40   #189
87czarna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mokra6 Pokaż wiadomość
Hej! ie było mnie chyba tydzień, a tu już kolejna część? Aleee tempo!!
U mnie raczej OK. Zauważyłam, że im więcej się ruszam, a nie leżę, tym lepiej się czuję Bo jak niedziele całą spędziłam w łóżku, to wogóle nie mogłam wstać nawet do łazienki-tak mnie wszystko bolało!

Zamówiłam dziś w sklepie wózek, niebieski nr 03: http://allegro.pl/nowosc-warrior-tak...430000706.html Podoba się Wam??
Taki... inny

Ja też zamówiłam wózek tej firmy,ale jumper x - miał byc już kilka dni temu,a dziś dzwonili,że nie wyjechał jeszcze z produkcji i będzie na sobotę-zabic to mało!

Stary 2011-01-26, 16:42   #190
laseczkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kinga2710 Pokaż wiadomość
Hmm muszę się pochwalić co zakupiłam na allegro za całe 11zł
śliczne

A do mnie właśnie nie dawno kurier przyniósł zamówione od rp77

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpri09kp5b04ypq.png

Kacper 18.04.2011

laseczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-26, 16:42   #191
prunelle
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ego_ego Pokaż wiadomość
jeszcze wątek nie był zamknięty i to dlatego
aaaa, no widzisz

Cytat:
Napisane przez trzyrazyi Pokaż wiadomość
KATASTROFA ptarze w lustro a tam na jednym i na drugim posladku mam sine kreseczki k.........beda rozstepy PADAM
ech może nie będą takie widoczne, posmarujesz kremami na rozstępy, pomasujesz i poznikają ja to się wolę nie oglądać... na wszelki wypadek

prunelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-26, 16:44   #192
blackrose4u
Wtajemniczenie

acha zdjęcia wózków. Doradźcie kolor

ktoś pisał że dostał pościel z "baby raj" mam w obserwowanych wypełnienie do wózka od nich. Jak z jakością pościelki?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 7db13db9fbf46b40.jpg (20,9 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 8b36827623363e2d.jpg (21,3 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 61e416d71931b1e4.jpg (19,1 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ff4e86493583d37f.jpg (17,9 KB, 10 załadowań)

oczekujemy
Stary 2011-01-26, 16:44   #193
87czarna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez trzyrazyi Pokaż wiadomość
czarna ile przybralas????
Ani nie mów ... po dzisiejszym ważeniu 18 kg!

Stary 2011-01-26, 16:44   #194
laseczkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez blackrose4u Pokaż wiadomość
co do oferty z lidla to jest bardzo fajna. Ja już pampki mam kupione za 43zł w realu była oferta i do tego 500punktów payback więc jak ktoś zbiera to się też opłaca. My może skusimy się jeszcze na jedną paczkę z lidla tylko może już 3 ? Ile kupujecie rozmiaru 2?
a ta promocja w realu jeszcze jest ? i za 43 zł ile sztuk pampersów ? takie same jak będą w lidlu ?

ja tak liczę ze dziennie będzie schodzić od 8-10 pampersów więc rozmiar 2 jeśli kupię paczkę te 92 sztuki to starczy na ok 10 dni więc spokojnie mogę kupić 3 paczki na miesiąc

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpri09kp5b04ypq.png

Kacper 18.04.2011

laseczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-26, 16:46   #195
87czarna
Zakorzenienie

blackrose mój typ to to numer 3

Stary 2011-01-26, 16:48   #196
agus235
Raczkowanie

GG do agus235

Blackrose jeżeli możesz to napisz mi przepis na te muffinki dziekuje

IGOREK 3.03.2011

ZĄBKI
faza III od 13.08.2012
agus235 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-26, 16:48   #197
monikal
Raczkowanie

rany Dziewczęta , czytam i czytam i widzę, że naprawdę się robi już poczekalnia na naszym wątku...już prawie finiszujemy, ale nikt na mecie nie chce już być...trzymam kciuki oby się nam w terminie przekraczało tą metę i bez kontuzji....

monikal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-26, 16:53   #198
trzyrazyi
Zadomowienie

Cytat:
Ani nie mów ... po dzisiejszym ważeniu 18 kg!

Serio zalamka dziewczyny .........dupsko ma niebieskie paskino rmalnie padam................ od dzis 3 razy dziennie krem
Stary 2011-01-26, 16:53   #199
blackrose4u
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez laseczkaa Pokaż wiadomość
a ta promocja w realu jeszcze jest ? i za 43 zł ile sztuk pampersów ? takie same jak będą w lidlu ?

ja tak liczę ze dziennie będzie schodzić od 8-10 pampersów więc rozmiar 2 jeśli kupię paczkę te 92 sztuki to starczy na ok 10 dni więc spokojnie mogę kupić 3 paczki na miesiąc
94 sztuki. 2 - Mini. Oferta będzie pewnie do dzisiaj, bo jutro czwartek i wchodzi nowa. Nie wiem w jakiej potem będą cenie.

Agus
Przepis:
Składniki na 12 muffinek.

2 jajka
120g margaryny do pieczenia
esencja waniliowa
250g mąki (1 i 1/4 szklanki)
100g cukru (trochke ponad pól szklanki)
1 łyżeczka proszku do pieczenia
1/2 łyzeczki sody

W misce rozstrzepujemy jajka, dodajemy rozpuszczone i wystudzone masło, esencje waniliową. Wszystko mieszamy.
W innej misce mieszamy mąke, cukier, proszek do pieczenia, sode, sól

Wszystkie składniki łączymy i mieszamy łyżką. Ciasto

musi byc grudkowate.
Wypełniamy foremki do 3/4 wysokości, po wierzchu możemy posypac czekoladą.
Pieczemy 25-30 min. Po wyjęciu z piekarnika muffinki wyciągamy z formy po 10 min.

Ja dałam do tego wydrylowane wiśnie, bo przepis był na kawałki banana z czekoladą. Jajka z cukrem zrobiłam na puszystą masę nikserem a potem już ręcznie mieszałam. I na samym końcu te wiśnie. Do tego mozesz dodać na co masz ochote. Acha i piekłam 150st termoobieg (wszystko tak pieke )

oczekujemy
Stary 2011-01-26, 16:56   #200
agaaga89
Zakorzenienie

Kochane, wróciłam właśnie od gina i wiadomości pół na pół z tych dobrych, że nic się nie pogorszyło z szyjką, wyniki są okej a z tych gorszych jak usłyszałam, że generalnie to raczej powinnam dotrzymać do końca lutego, a potem to już może się dziać co chce mam ograniczyć już słodycze i gazowane,maluch ciągle obrócony główką i tak już zostanie a te bóle od nacisku i szybkiego tempa bo rośnie w zawrotnym tempie

W tym tygodniu muszę koniecznie wziąść się za torbę to moje postanowienie...

agaaga89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-26, 16:57   #201
kasiapruszkow
Wtajemniczenie

no zrobilam te kluski z pulpetami i tym sosem koperkowosmietanowym i super wyszlo bardoz smaczne

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
no faktycznie koszyk ma maly
ale maz sie smieje, ze przeciez nie bed ejezdzic z dzieckiem po ziemniak i i cukier do sklepu
poza tym ma fajny pakowny plecak, do ktroego duzo mozesz napakowac i na plecki zarzucic, badz zawiesic na raczce
moj Tz tez tak tlumaczy i dlateog go wzielismy

Cytat:
Napisane przez emila28101987 Pokaż wiadomość
A ile macie wzrostu Ty i Twoj Tż? Bo boje sie też że moj bedzie smiesznie wygladal z tym wozkiem ( ma 184, ja 157 - czyli dla mnie moze byc )
Czekam, mieli dzwonic ze sklepu czy bedzie moj kolor i jakos cisza na razie bo tylko o tym myśle.. Dzisiaj pół nocy nie spałam przez ten wózek
ja mam 170 a małż 186 i jemu tez si enim dobrze jezdiz ma wsyuwana raczke, a koelzanka ma 170 a jej małż ma 190 i tez go maja i nie nazekaja

Cytat:
KASIA ja ciąże prowadzę u dr Grażyny Cerkiewnik, prowadziła moja pierwszą ciąże i byłam zadowolona. Od początku ciąży do grudnia zeszłego roku przyjmowała mnie na Helenowskiej w tej przychodni PULS. Od stycznia niestety muszę udawać się do Nadarzyna bo tam się przeniosła niby mogłam zostać w PULSIE u innego gina ale wolałam by do końca poprowadziła mi ciążę zostało zaledwie 5 góra 7 tygodni wiec nie tak wiele. Jak wg mnie wspaniała kobieta, bezproblemowa wysłucha doradzi i bardzo pomoże. Badania tez wykonuje teraz w Nadarzynie bo przynajmniej płacić nie muszę . Teraz jadę na wizytę jutro no i mam nadzieje że nie dostane skierowania do szpitala od niej bo mam od jakiegoś czasu dziwne skurczki a od wczoraj momentami dość bolesne i dokuczające no i brzuch ciut mi się obniżył.
ladne cisuzki
a co do tej ginki to slyszlam o niej dobre opinie ale gniewam sie na pryzchodnie na Helenowskiej i nie zapisalam sie tam chco mam pod nosem
a widze ze jak bede rodzic w Pruszkowie to mamy szanse sie spotakc na porodwoce ;p pozdor dla Ciebie i Blazejka

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
a moje spojenie łonowe przechodzi dzisiaj samo siebie
boli strasznie i najlepiej jakbym stala, wtedy ok.
jak leze/siedze/schylam sie to jakby mi ktos wiercił tam..wiertarką

teoretycznie: 40 dni do konca...
Monti ja nie moge spac na brzuchu z przyczyn ocyzwistych, nie moge spac na plecach bo maly mnie dociska i mnei dusi, a teraz zaczley mnie bolec biodra i na bokach tez nie moge spac... przesarnae maja kobiety z tymi bolami a to tlyko preludium do boi porodowych
u mnie ok 50 dni a i tak sie jakos martwi ze nie zdaze wszytkiego zrobic przed porodem

Cytat:
Napisane przez prunelle Pokaż wiadomość
podasz linka? obejrzałabym sobie, szukam jakiejś torby do tego naszego wózka, mamy plecak co prawda, ale torba wygodniejsza do przewieszenia przez rączkę
to nie jakas torba tylko na zakupy wiec ja ja dodatkowo bede wieszac obok plecaka
http://allegro.pl/071-siatka-do-wozk...411309359.html

Cytat:
ja już część torby spakowałam a mianowicie : body dl rękaw 5 sztuk, śpiochy 5 sztuk, pajacyk 4 sztuki, kaftaniki 5 sztuk , skarpetunie frote 5 par, kombinezon taki przejściowy zimowo wiosenny, 3 tetrowe pieluchy, kocyk cienki i rożek, zastanawiam się co jeszcze dla boba spakowac bo dla siebie to jeszcze nie pakowałam rzeczy
ja mam tylko pieluchy newborn spakowane
kasiapruszkow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-26, 17:04   #202
agus235
Raczkowanie

GG do agus235

Dziękuje za przepis
Mi zostało ok 47 dni do końca a nawet jeszcze nie mam koszuli kupionej ani żadnych kosmetyków i podkładów a do małego butelek i smoczków chyba musze się za to zabrac

IGOREK 3.03.2011

ZĄBKI
faza III od 13.08.2012
agus235 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-26, 17:05   #203
nuna_77
Zadomowienie

Witajcie w nowym wątku

KOlba, ale Ci dobrze masz już swój Skarb przy sobie. Z niecierpliwością wyczekujemy na kolejne relacje z Waszego szalonego teraz życia.

Ewelqa trzymaj się, zaciskaj nózki, w którym jesteś szpitalu na Siemiradzkiego?
To już druga w szpitalu z Krakowa, tylko ja się ostałam

Blackrose mi się 4 podoba.
Właśnie dzisiaj szukałam fajnego przepisu na muffinki, jutro skorzystam

Subtelle mi sie podoba najbardziej Maksymilian, Bartoszów jest dużo, u córki w klasie trzech, Jakub i Szymon tez mi sie podoba,ale teraz tez bardzo popularne są te imiona.

Pampersy z Lidla chyba będą tańsze o 4 zł niż w Real.
8 abs
nuna_77 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-26, 17:12   #204
mordka_1985
Zadomowienie

GG do mordka_1985

blackrose - mi się podoba 3

monikal - ja też zamówiłam tego x-landera ale nadal czekam, może w tym tyg przyjdzie. Jak zobaczyłam te łyse koła, to myślałam, że to używany ale potem stwierdziłam, że po spacerze łatwiej je wytrzeć niż te z bieżnikami.

wczoraj tapetowałam z tż sypialnie. 1 ścianę. super wyszło. jutro rano złożymy łóżeczko to zrobię zdjęcie

Muszę się oszczędzać bo od dwóch dni brzuch robi mi sie twardy co 15 a nawet co 5 minut. Ale nic mnie nie boli.

---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ----------

mi zostało jakieś..... 35dni do spotkania z córką. Chyba, że zechce wyjść wcześniej.

Przedwczoraj (24.01) kuzynka tż-ta urodziła a termin miała na 16 luty. Zaczynam się bać....
Synek tp. 15.03.2015
mordka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-26, 17:17   #205
agaaga89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mordka_1985 Pokaż wiadomość

mi zostało jakieś..... 35dni do spotkania z córką. Chyba, że zechce wyjść wcześniej.

Przedwczoraj (24.01) kuzynka tż-ta urodziła a termin miała na 16 luty. Zaczynam się bać....
Powiem szczerze, że ja po dzisiejszej wizycie u gina jestem taka jakby... skołowana? Nie wiem jak to nazwać. Dużo myślałam o porodzie, o synku, o tej chwili, o tym jak będzie, ale chyba teraz dotarło do mnie, że to już lada moment jak mi powiedział, że POWINNAM dotrzymać do końca lutego, to... coś zadzwoniło mi w głowie, że już czas, niesamowite uczucie

agaaga89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-26, 17:27   #206
kasiapruszkow
Wtajemniczenie

black mi tez 3
kasiapruszkow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-26, 17:29   #207
aja1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blackrose4u Pokaż wiadomość
acha zdjęcia wózków. Doradźcie kolor
a mnie 4

Mój Aniołek 30.12.2016
aja1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-26, 17:40   #208
avikusia
Zadomowienie

Montii gratulejszyn za ta 4 +

blackrose4u jak dla mnie 3 czyżby to był TAKO?
przymierzam się do wózka tej firmy, tylko nie wiem czy warriora czy jumpera, ale raczej jeden z tych 2 będzie a powiedzcie mi jeszcze... VAT wzrasta tylko na foteliki czy na wózki też? bo do pon. coraz mniej czasu

ur. 01.04.2011
avikusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-26, 17:41   #209
Tity
Zakorzenienie

Ojej, a ja zdycham, na szczęście płuca lepiej, ale teraz mi kinol odpada od kataru i wszystkie kości twarzy mnie bolą. Gorączki też nie ma, więc pewnie jutro będzie lepiej.
A w Lidlu teraz są jakieś promocje na pampersy?
Montii gratuluję egzaminu, ale Ci zazdroszczę, że już masz za sobą prawie wszystko. Normalnie nie mam czasu myśleć o porodzie przez to.
Dla dzidzi też nie muszę brać ubranek do szpitala, chyba żebym chciała. Mam wziąć tylko jakieś pampki i chusteczki nawilżane, ewentualnie coś do kąpieli. A i mam już wyniki badań, na szczęście wymaz wyszedł dobrze, więc uniknę antybiotyku, ale chyba mam anemię. No nic w poniedziałek do gina.

L
J
Tity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-26, 17:44   #210
kinga2710
Raczkowanie

GG do kinga2710

pewnie się spotkamy na porodówce KASIA a co do tej przychodni to tez mam pewien uraz bo na początku listopada jak byłam na badaniach krwi to po wyjściu zahaczyłam o piekarnie i ten mięsny co jest obok i tam niestety zemdlałam z utrata świadomości i jak panie które były przy tym pobiegły po pielęgniarkę z tej przychodni aby przyszły i zobaczyły co mi jest to odpowiedziały ze ich to nie interesuje i pacjentów nie zostawia no tak się wkur... ale w końcu przyjechała karetka i wylądowałam na cały dzień w szpitalu i od tamtej pory nie mogę sama kroku z domu dać

hmm co do pieluch to ja narazie kupiłam jedna paczkę PAMPERS NEW BORN a i 4 pack chusteczek Nivea a z kosmetyków oliwke rumiankowa w zelu JJ, krem na odparzenia HIPPO i płyn do kąpieli NIVEA
kinga2710 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości