|
|
#181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: duzo minerałów guerlain shiseido miss dior cherie cocoon
mam nowy wątek może teraz coś znajdziesz
|
|
|
|
|
#184 |
|
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie znajdziesz? Ja już wcześniej pisałam co mi się podoba
|
|
|
|
|
#186 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#187 |
|
Zakorzenienie
|
Patrze że już zapachu Dior już nie masz, no ale został jeszcze balsam
Ja jestem chętna naBalsam Miss Dior Cherie 200 ml, ubytek do kreski Meteoryty Guerlain, kolor 03 Beige Chic, ubytek jak na zdjęciu, w środku kilka kulek Mythic Zestaw Diorshow (tusz, kredka, preparat do demakijażu), nowy, nieużywany, nietrafiony prezent. Są to produkty pełnowymiarowe? Cienie Guerlain: nr 402 jeu de nacres |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#188 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak wyceniasz poszczególne swoje rzeczy, podaję osateczną wish od Ciebie Beżowy sweterek w konie New Look rozmiar z metki 18 wzięłam większy, bo mniejsze rozmiary sięgały do pępka. Będzie dobra na rozm. S,M. Szara bluzka Hollister rozmiar z metki L, ale będzie pasować na S,M. Biała bluzka Bershka z dżetami rozm. L. Stan bardzo dobry. Pudrowa bokserka z żabotem Denim CO rozm. 36. Nowa z metkami 2. Kawowa bokserka z żabotem Denim CO rozm. 36. Nowa z metkami Sweterek Kaisely w brązowo-białe paski. ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- nic nie znalazłam |
|
|
|
|
|
#189 |
|
Zakorzenienie
|
Już Tobie wyceniam
Beżowy sweterek w konie New Look. Dałam za niego ok 15Ł raz ubrany i uprany Szara bluzka Hollister rozmiar z metki L, ale będzie pasować na S,M. Tu będzie ciężko ponieważ nie pamiętam ceny. On u dołu jest zszywany. Biała bluzka Bershka z dżetami rozm. L. Stan bardzo dobry. Dałam za nią 80zł Pudrowa bokserka z żabotem Denim CO rozm. 36. Nowa z metkami Kawowa bokserka z żabotem Denim CO rozm. 36. Nowa z metkami Tu będzie 30zł Sweterek Kaisely w brązowo-białe paski. Ona jest rozmiaru L Cena to 130zł |
|
|
|
|
#190 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dobra, to mi się zawęża do sweterka (jeśli na 100% dobry na S) i dwóch bokserek (rozumiem, że cena za dwie to 30zł), za koszuklę białą i sweterek w paski dziękuję, bo to L i nie będę ryzykować. Zapomniałam zapytać jeszcze o kolczyki - kwiatki. U mnie towygląda następująco: tusz - 115zł (tyle kosztuje w sklepie, nic nie taniej bo nawet nie otwierałam pudełka) balsam - z 45 zł cienie - 110zł (zjechałam połowę za praktycznie nieużywane cienie) meteoryty- ciężko wycenić bo trochę sproszkowane, myślę, że ze 100zł |
|
|
|
|
|
#191 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#192 |
|
Zadomowienie
|
coś u mnie za cienie shoseido (2 i4)?
|
|
|
|
|
#194 | |
|
Rozeznanie
|
podoba mi się elle ysl
---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ---------- nic, dziękuję Cytat:
Proszę o podanie kodu bronzera z różem, jestem też zainteresowana odlewką pure poison |
|
|
|
|
|
#195 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za :
8. Meteoryty Guerlain, kolor 03 Beige Chic, ubytek jak na zdjęciu, w środku kilka kulek Mythic (zostało 20 g z 33g) Mogę szukać poza wątkiem
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#196 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#197 |
|
Zakorzenienie
|
coś za balsam MDC i c) Bourjois Docteur Glamour nr 10 beige fievreux ?
|
|
|
|
|
#198 |
|
Raczkowanie
|
coś za Guerlain nr 404 paradis exotique
|
|
|
|
|
#200 |
|
Zakorzenienie
|
hej cos za komplet diorka i cienie guerlaina pastelkowe? odpisz prosze u mnie, duzo pisze i nie zapamietuje gdzie mam pozniej zajrzec
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:17.