|
|
#181 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Sutasz EKOLINY
Dzięki Catnip
Ja już robię następne
|
|
|
|
|
#182 |
|
Rozeznanie
|
a kiedy fotki etnicznych?
|
|
|
|
|
#183 |
|
Rozeznanie
|
No tak, wszystkie "stare" sutaszystki zawalone sznurkiem, a na froncie nowe dziewczyny zaczynające tworzyć w tej technice
Ja narazie robię zamówienia więc ciężko czymś się pochwlić. Ale jutro może wisior puszczę z labradorytem
|
|
|
|
|
#184 |
|
Rozeznanie
|
Obiecany wisiorek
|
|
|
|
|
#185 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#186 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki
Miło...
|
|
|
|
|
#187 |
|
Rozeznanie
|
Bardzo ładny. Uwielbiam labradoryty w każdym wydaniu
![]() A jak u niego ze środkiem ciężkości? Czy ten kaboszon nie przeważa w jedną stronę? Jejku, jak ja Ci zazdroszczę czasu na sutaszowanie i podziwiam sprawność i szybkość pracy! |
|
|
|
|
#188 |
|
Rozeznanie
|
Fajnie jest tak sobie cały dzień móc robić sutasz. Poświęcić się w całości temu, co sprawia przyjemność... Mam ten komfort, że mogę nic nie robić innego, poza obowiązkami domowymi, niż tworzenie biżuterii. Dzięki za miłe słowo. A jesli chodzi o symetrię w tym wisiorku, to kompozycja jest niesymetryczna. Celowo kamień jest trochę przesunięty w prawo, żeby najpiękniejsza jego część była w środku (chodzi o ten turkusowy odblask labradorytu).
|
|
|
|
|
#189 |
|
Wtajemniczenie
|
Piękny
|
|
|
|
|
#190 |
|
Przyczajenie
|
Oszalałam!!!!!!!!! Jest cudowny!!!
Twoje prace mnie bardzo mobilizują do zabrania się za 1 sutaszowy etap prac - czyli próby i błędy ![]() Wisior jest przecudowny
|
|
|
|
|
#191 |
|
Rozeznanie
|
wow
gapiłam sie na monitor z otwartymi ustami.. naprawde jest przesliczny. tydzien temu kupilam labradoryt do bransoletki ale nie mialam jeszcze czasu nad nim zasiąś.. do konca miesiaca w starej pracy apotem komfort jak Ty łiiiii ^^ |
|
|
|
|
#192 |
|
Rozeznanie
|
Cieszę się, że Wam się ten wisior podoba, ale to chyba ten labradoryt Was tak czaruje. Naprawdę coraz bardziej zachwycam się tym kamieniem. Mam jeszcze kilka, to zakup na ostatniej giełdzie w Krakowie. A na początku kwietnia następna giełda
Już się nie mogę doczekać. Kiedyś robiłam biżu z samych kamieni więc kupowałam sznury. Dzisiaj szperam po straganach, żeby wygrzebać pojedyncze egzemplarze i to dla mnie jest najfajniejsze na giełdach.Wygrzebałam jeszcze kilka innych, które wkrótce zobaczycie w moich sutaszach ![]() Obywatelko już się nie mogę doczekać Twoich prac
|
|
|
|
|
#193 |
|
Raczkowanie
|
Świetny wisior
Dalej czekam na etniczne Ja się zagryzam w głowę, gdzie Wy dziewczyny takie piękne kamienie kupujecie? Bo mi się marzy od dawna zrobić kolczyki z labradorytem... ech... Edit: Już doczytałam gdzie Obiecałam sobie że na giełdę nie zajrzę bo pustki w portfelu i jak przejeżdżałam to już z autobusu miałam wyskoczyć
Edytowane przez pistiss Czas edycji: 2011-03-11 o 18:29 |
|
|
|
|
#194 |
|
Rozeznanie
|
Pistis, następna giełda na Uniwersytecie Ekonomicznym!
Ja nawet jak nie mam kasy to jeżdżę, żeby nabrać dystansu do swojej twórczości ![]() Etnicznych narazie nie puszczam, bo biorą udział w konkursie Adres moge tylko na priva podać, bo tu nie można. ![]() No chyba, że doczekacie aż się konkurs skończy
|
|
|
|
|
#195 |
|
Rozeznanie
|
Wisior mnie oczarował, labradoryt mój ulubiony kamień wraz z muszlą szarą
![]() Kolorystyka ,zawijaski i ten blask kamienia tak super komponuja się w całość. Podziwiam i podziwiam i napatrzeć się nie mogę .Mnie odwagi brak jak na razie na wisiory i bransoletki , tym bardziej w zachwyt wpadam .Może kiedyś i ja się skuszę na jakis wisior -na razie patrze i ładuje baterie. |
|
|
|
|
#196 |
|
Rozeznanie
|
Teraz siedzę i robię kolce na zamówienie. Ciężka robota robić kopiować wcześniejszy pomysł. Może i szybciej taka praca idzie, ale mniej cieszy, bo twórczości brakuje. Po nich pewnie już jutro zabieram się za białe sutasze komunijne. To taki eksperyment
Zobaczymy czy się spodoba Puszczę fotki komunijnych, chyba tu jeszcze nikt nie robił takich.Frydzia, ja jakoś nie mogę się przekonać do bransoletki. Cały czas mam poczucie, że bransoletka z sutaszu jest niewygodna. Chyba ta częśc biżuterii w tej technice najmniej mi siępodoba. oczywiście podobają mi sie bransoletki, które na tym forum sa prezentowane, ale bardziej jako sutasz niż bransoletka, która chciałabym nosić. Ja oczywiście wyznacznikiem nie jestem, bo nie jestem specjalnie biżuteryjną osobą Lubię, ale nie zawsze. Mi już się chce naszyjnika... I chyba się wkrótce zabiorę, bo czuję już zmęczenie kolcami. |
|
|
|
|
#197 |
|
Rozeznanie
|
No tak, tylko trochę człowiek zajmie się robotą, to już na drugiej stronie forum
Teraz siedzę nad serią pięciu par! To będzie seria limitowana, jeszcze nie mam nazwy, ale wkrótce ruszę pełną parą. Może już jutro puszczę fotki
|
|
|
|
|
#198 |
|
Raczkowanie
|
Twoje prace są przepiękne. najbardziej chyba zachwyciły mnie gdzieś tam kiedyś wrzucone przez ciebie czarno-białe kolce z mnóstwem małych koralików. to chyba najlepsze prace jakie oglądałam na forach... ja dopiero próbuje i testuje kilka metod robienia sutaszu. mnie chyba by się przydał kurs żeby zobaczyć na żywo co i jak
![]() to mój wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...ht=mini+sutasz |
|
|
|
|
#200 |
|
Rozeznanie
|
Posyłam Wam pierwsze kolczyki z Kolekcji ZMYSŁY - Smak
|
|
|
|
|
#201 |
|
Rozeznanie
|
Kolekcja ZMYSŁY - Węch
|
|
|
|
|
#202 |
|
www.dulcedo.pl
|
Zapachniało czekoladą
.
|
|
#203 |
|
Raczkowanie
|
Oba Zmysły bardzo fajne! Nie wiem który lepszy bo i jeden, jak i drugi tak samo mi się podobają- brązy uwielbiam, a i w drugim połączenie kolorków niczego sobie
|
|
|
|
|
#204 |
|
Raczkowanie
|
Podziwiam Twoją inwencję i nieustający zapał. Powinnaś go sprzedawać, byłabyś milionerką
![]() Pomysł z serią zmysłów bardzo mi się podoba. Świetny marketingowo
|
|
|
|
|
#205 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki Admira
Jutro kolejne zmysły!
|
|
|
|
|
#206 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#207 |
|
Wtajemniczenie
|
Serba zmysłowa naprawdę działa na zmysły. Tylko, że mi się te drugie kojarzą ze smakiem... pysznej czekolady, bo mi zapach nie wystarczy, tak jak Lubomirce
Edytowane przez E_W Czas edycji: 2011-03-15 o 00:13 |
|
|
|
|
#208 |
|
Rozeznanie
|
Będę niedobra i powiem że jestem na nie :P
mało sutaszu a dużo reszty foch :P |
|
|
|
|
#209 |
|
Rozeznanie
|
Obywatelko, rozumiem Twoje gusta
Ja robię raz tak, raz tak, bo właśnie takie sugestie jak Twoje uświadamiają mi, że jedni wolą mało śnurka, a inni więcej Teraz puszczam między Zmysły Komunię Świętą. To taki mały eksperyment. Chciałam sprawdzić jak się robi małe siutaszki. Wkrótce kolejne zmysły
|
|
|
|
|
#210 |
|
Zakorzenienie
|
Węch jest piękny
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:51.

Ja już robię następne