![]() |
#181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dietowanie studentek :)
Cześć Kochane
![]() Jestem wyczerpana. Cały dzień zajęć a ja jestem chora. Okropnie się czuję, wszystko mnie boli, gardło pali, katar i ogólnie nie mam siły na nic.. Dlatego dietowo też okropnie.. Rano jeszcze w miarę, później na zajęciach biała bułka bez niczego, przed chwilą zjadłam z TŻtem warzywa z ryżem.. Ogólnie cały dzień brzuch jak balon, ech.. Nie mam siły.. Nachodzi mnie okropnie na chipsy ale idę chyba zaraz spać. Witam nowe dziewczyny ![]()
![]() |
#182 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() chciałabym mieć tak mało do zrzucenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mam prawie tyle samo wzrostu co Ty i 55kg to moja wymarzona waga ![]() Cytat:
![]() Ja chodzę sama i jestem bardzo zadowolona ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#184 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
Właśnie wróciłam do domu, znów jestem padnięta i nicccc mi się nie chce...
Zjadłam dziś mój drugi odświętny posiłek (hot-dog i rura z bitą śmietaną ![]() Ale takiego miałam doła dzisiaj, kryzys jakiś, że musiałam to zajeść. No i zgrzeszyłam paczką rodzynek, ale zwisa mi to, przynajmniej jestem szczęśliwa ![]() ![]() ![]() Wciaż nie mogę zmusić się do ruchu, na spacery czy bieganie jest dla mnie za zimno, a steper dalej na balkonie, aaaa, muszę go wnieść do domu!!! Nic mi się nie chce dalej...
![]() |
![]() |
#186 |
Raczkowanie
|
Narrhien - ja jak mam dola to tez musze zjesc cos slodkiego ;D np ostatnio to zjadlam w dwa dni cala czekolade no ale coz bylo minelo ;P a co do ruchu to ja zaczelam dzisiaj 6weidera ale szczerze? juz teraz wiem ze nie wytrwam... 42 dni ło matko... no ale sprobuje ;D
Moni_sss91 - ja osobiscie bym wybrala silownie ;P
![]() |
#187 |
Zadomowienie
|
Narrhien piszesz, że już za Tobą odświętne posiłki a ja mam dylemat bo jutro wieczorem planuje sobie zrobić ucztę tylko, że nie wiem tak naprawdę co bym chciała zjeść
![]() ![]() A wybrałaś sobie jakiś konkretny dzień proteinowy? mój się właśnie kończy ![]() ![]()
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
Ok, jest sukces, wniosłam steper do domu, wyczyściłam, za chwilę puszczam muzykę i mam mocne postanowienie chodzić pół godziny!!!
Malutka: Proteiny planuję zrobić sobie jutro, aczkolwiek mam z tym duży problem i nie wiem, jak to rozwiązać. Otóż - zazwyczaj w środy, czwartki i piątki (ale nie wszystkie piątki) pracuje, jestem opiekunką i robię dziecku obiad oraz jem go wraz z nim. Nie bardzo mogę dać dziecku czyste proteiny, a raczej zjeść z nią muszę, bo sama nie chce jeść, lubi towarzystwo ![]() Tak więc środy i czwartki na czyste proteiny odpadają, te dwa dni rezerwuję sobie na produkty skrobiowe (bo dziecko zazwyczaj dostaje coś w stylu makaron z warzywami i kurczakiem itd., tak czy inaczej rzeczy zdrowe i dozwolone w 3 fazie, na szczęście ![]() Poniedziałek i wtorek mógłby być tylko że... juz te dni minęły ![]() No a sobota i niedziela... każdy wie, jak soboty i niedziele wyglądają ![]() Na razie zobaczymy, jak jutro wyjdzie. Planuję przynieść sobie w pojemniczku kurcze nogi i odgrzać ![]() A w przyszłym tygodniu po prostu zrobię sobie proteinowy wtorek i będę się tych wtorków trzymać ![]() Ja do tej pory na ucztę zjadłam 1. porcję lodów z bitą smietaną i czekoladą oraz kawę latte i 2. białą kawę z rurą z bitą śmietaną i hot doga ![]() Oba wyszły niespodziewanie, nie planowałam ich - 1 był na Walentynki, 2 na zażarcie kryzysu osobowościowego,zmęczenia fizyczno-duchowego,doła itd. W przyszłym tygodniu jednak planuję sobie jedną ucztę zrobić taką porządną, dukanową - jakaś przystawka (może oscypek z grilla z żurawiną? Uwielbiam), jako danie to na pewno pierogi, jako deser to cokolwiek słodkiego i do tego winko ![]() ![]() ![]() A jako druga ucztę pizzę! ![]() Kurde, nawet pisanie o tym sprawia mi przyjemność. Ale wracając do rzeczy - Malutka, po prostu zjedz sobie to, co lubisz najbardziej. Mogą to być pierogi, prawdziwe naleśniki z czekoladą, lody, ciasto, kotlet schabowy z ziemniakami i kapustą zasmażaną, zestaw w McDonaldzie (odradzam ![]() ![]() I nie martw się, że wszystko za tobą chodzi - za mną też i po prostu ustawiłam sobie w kolejce, poczynając od tego, za czym najbardziej ręsknie (pierogi ruskie!). A, jak widać, i tak z moich planów nic nie wyszło i pierogi czekają ![]()
![]() |
![]() |
#189 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Dla mnie ruch musi być ciekawy, żeby mi się chciało i żebym się ruszała z przyjemnością, a nie z obowiązku, a siłowania mnie nudzi. Ja zawsze taka "antysportowa" byłam, nawet na wfie w szkole nie ćwiczyłam (nie cierpię gier zespołowych ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#191 |
Raczkowanie
|
Narrhien i Malenka321 - ale macie fajna prace
![]() ![]() mariposa88 - mnie motywuja zdjecia osob ktore powstawialy do internetu... zdjecia przed i po... po to taki ladny brzuszek juz ;P ah ale nie wiem co z tego bedzie ;/ a dzisiaj: sniadanie 1: 2chrupkie z almette sniadanie 2: poltorej (aaaaaaaaaaaaaa za duzo!!) grahamki z pasztetem i ketchupem ![]() za duzo jak na te 'sniadania' ;D ale w sumie musialam jechac z tata po ekogroszek ;/ i tyle sie nadzwigalam ze ehh ;/ (jeden worek z 25kg) wiec jakos tak wrocilam i glodna bylam ;P
![]() |
#192 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() śniadanko : owsianka na mleku + połówka grejpfruta i soczek marchwiowo-pomarańczowy z odrobiną cynamonu ( świeżo robiony ![]() Zaraz lecę do dentysty, a później basen ( muszę, muszę, muszę, nie może mi się nie chcieć!) ![]() Miłego dnia ![]()
![]() |
#193 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Wiesz, przeszkadza mi trochę mój brzuch no i fakt, że naprawdę niezdrowo się odżywiam. Nie chodzi mi na pewno o bardzo restrykcyjną dietę, chcę się nauczyć prowadzić zdrowszy tryb życia. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jestem niezadowolona z mojego brzuszka. ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() dentysta zaliczony, ale nie mogę tyłka zebrać na ten basen ![]()
![]() |
![]() |
#195 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moniś biorę cały czas jakieś saszetki, na gardło tabletki ale czuję się jakby mnie wymęczono na 10godzinnym treningu ![]() Nie mam ochoty nic jeść ale muszę iść coś w siebie wcisnąć bo oprócz śniadania tylko piję herbatę. Kochane jak tam wasza waga? Spada coś? Chwalcie się ![]() btw. muszę sobie kupić wagę ![]()
![]() |
![]() |
#197 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Na obiad była rybka (niestety smażona przez mamę na dość głębokim tłuszczu ... i oczywiście po odsączana w ręczniki kuchenne przeze mnie ![]()
![]() |
![]() |
#198 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#199 |
Raczkowanie
|
hej dukanki,
ja dzisiaj : śniadanie: bułeczka dukana + ogórek + 2 jajka przekąska : 2 plastry szynki z mikrofali obiad: warzywka z mieszanki chińskiej + 2 pulpety przekąska : serek wiejski kolacja: reszta warzywek, serek wiejski plus cola light, herbatki, kawa, woda ale czuje się taka pełna, jakbym przytyła :/ eh |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#200 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kochana nie boisz się chodzić na basen w taki mróz? Wiem, można się wysuszyć ale ja zawsze boję się wychodzić w zimie.. Cytat:
Anneke ładnie z jedzeniem ![]()
![]() |
![]() |
#201 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#202 | ||
Zakorzenienie
|
Witam Panie
![]() można się przyłączyć ? na diecie jestem od poniedziałku.. ale jakoś dopiero dziś was znalazłam ![]()
![]() |
![]() |
#203 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() U mnie z dietą w porządku, aż się sama dziwie ![]() ![]() Zaraz zmykam na fitness, chociaż jakoś lenia mam i mi się nie chcę wstawać z łóżka ![]()
![]() |
![]() |
#204 | ||
Zakorzenienie
|
coś o sobie hmm.. mam 173 cm... zawsze miałam problem z wagą- strasznie mi się waha... raz waże 70 zaraz 50 pozniej znow idzie w gore.. dojdzie za daleko jak teraz 69 - no i znów muszę tak do 60
![]() i jakoś ciężko mi utrzymać stała wagę... a to też nie fajnie... kiedyś ważyłam 76... schudłam do 53 no a teraz przytyłam i 69 jest... ![]() Na diecie jestem od poniedziałku- nie mam takiej ścisłej, określonej poprostu staram się nie jeść słodkiego, fast foody, wszystko co smażone, tłuste... zastępuję takie żywności bardziej zdrowymi no i ruch ruch ruch ! ![]()
![]() |
![]() |
#205 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Witamy ![]() Cytat:
![]() To był chyba jeden z pierwszych takich seriali. Nowoczesny i baardzo cukierkowy ![]() U mnie na z dietą też w miarę ok. Jestem już po obiedzie i chrupię marchewkę ![]() Dajcie mi kopa żebym się zabrała za pisanie pracyyy ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#206 |
Wtajemniczenie
|
A ja dziś od rana: trochę mleka z płatkami, jogurt naturalny, a teraz przegryzam sobie szyneczkę.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() wykorzystałam chyba całą amunicję wizażową ![]() u mnie dzisiaj : owsianka na mleku (też mi nowina ![]() miseczka zupy owocowej pierś z kurczaka + surówka a o 17 idę na imprezę rodzinną, czyli będzie grzesznie ![]()
![]() |
![]() |
#208 |
Raczkowanie
|
ja na obiad pulpety z kapustką.
eh dziewczyny przygnębia mnie teraz jak wolno waga zjeżdża, tym bardziej,że na własne życzenie miałam zastój a nawet mi dziwnie przybyło, ach na początku było pięknie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i do tego sympatyczny ![]() Ale widziałam ostatnio kilka rozmów z nim, jego zespołem i.. no kurde od jakiegoś czasu zachowuje się inaczej. Wielki luzak, i wielki rockman. Nie wiem czy to poza ale idealnie mu wychodzi. Co mnie zniechęca.. ![]() W porównaniu z okresu Magdy M. a obecnym.. wolę starego Małacha. ![]() Heh dziękuję za kopa ale dziś już się nie wzięłam za to ![]() Przyszedł TŻ.. ![]() ![]() Spokojnie tam na imprezie ![]() ![]() ![]() Anneke i to jest chyba najgorsze.. Nagły spadek a później..ślimaczy się okropnie ![]() Idę spać, bo padam. Jeszcze nie wyzdrowiałam do końca a zatoki dają w kość. Dobranoc ![]()
![]() |
![]() |
#210 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No cóż, jak zobaczyłam ciociny sernik i moje ukochane michałki to zmiękłam totalnie ... ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:41.