![]() |
#181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wątek dopingujący
troszkę dłuższy
![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...90&postcount=2 CUDNE prace dziewczynki, ze nie wspomne o tych metrach... w wyrobach ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
Zadomowienie
|
[QUOTE=misia2;25233721]Ulka ale ty też szalejesz ja widzę
dzięki za miłe słowa ![]() każdy wiek ma swoje plusy ![]() ![]() w tak zwanym "międzyczasie" uszyłam poduszki (zrobione w wakacje), bo zbliżają się urodziny mojej wnuczki (muszę się pochwalić moim słoneczkiem)
#183 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kupiłam juz wczewśniej bambusowe... ale nieuważnie poczytałam o sługości i mam 11 kompletów bambusowych skarpetkowych za niecałe 23 zł ale o długości 5 cali (!!!) tylko to sie długo czeka, bo z chin idą i nasz urzad celny też na to luka... jest specjalny słupek PATENTOWY ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#184 | |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Ulenka56;25234204]
Cytat:
![]() ![]() Malinka no to faktycznie szalona różnica ,ogromna.A z Chin droga długa to fakt. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#186 | |
Zakorzenienie
|
Obrus pierwsza klasa, a i bezrękawnik cudny
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- [QUOTE=Ulenka56;25234204] Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#187 |
Zakorzenienie
|
A wiesz co Malinko wcale by mnie nie zdziwiło gdyby chcieli oclić tak małą ilość na użytek własny choć absolutnie ci tego nie życzę bo u nas w tym chorym kraju wszystko jest możliwe
![]() Myślę jednak ze bardziej prześwietlą twoją paczuszkę pod kątem bezpieczeństwa kraju a nie żeby clić malutkie bambuski ,jak co zrobisz odwołanie i napiszesz im że taka ilość ci potrzebna do nauki jedzenia pałeczkami bo te standardowe są dla ciebie za małe i lubisz większe kąski wcinać. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#188 |
Moderatozaur
|
Ło rany, dziewczyny, co za wysyp prac tutaj
![]() ![]() ![]() Kotek już leci do Ciebie ![]()
#189 |
Zakorzenienie
|
Uleńka obrus niesamowity,aż zaniemówiłam (a u mnie się to rzadko zdarza
![]() ![]() Etui zszyte,tylko ostatecznej przymiarki zrobić nie mogę,bo TŻ pracuje (informatyk ![]() ![]() Malinko dziękuję za linki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#190 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na kopercie, to oglądali przesyłkę. cło zalezy od wartości, ja takich zakupów aż nie robię ![]() http://chinwazja.pl/category/import-...rzepisy-celne/ Edytowane przez Malinka_5 Czas edycji: 2011-02-20 o 21:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#191 |
Zakorzenienie
|
Oj dziewczyny, chyba za bardzo się dopingujecie, bo widzę,że nie możecie spać?
![]()
#192 |
Zadomowienie
|
dziewczyny
![]() dzięki za miłe słowa ![]() nie przypuszczałam, że bycie babcią jest takie .... super ![]() co do poduszek - to zaszalałam i zamówiłam w kokardce zestawy: pomalowana kanwa, anilana, igła i wzór graficzny, ale tak mi się spodobały, że nie mogłam się oprzeć ![]() teraz biorę się za moje ukochane xxx, które niestety są bardzo pracochłonne i czasochłonne, ale jak coś wyjdzie to się pochwalę - tylko trzeba będzie trochę poczekać, bo moje słoneczko też jest czasochłonne ![]() a od jutra będzie u mnie całymi dniami - synowa jest po operacji i musi wydobrzeć ![]() ale doping od was będzie mnie mobilizował ![]() ---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- Justynko cała kocia ferajna dotarła ![]() wielkie dzięki ![]() ![]() ![]()
#193 | |
Moderatozaur
|
Cytat:
![]()
![]() |
#194 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zmotywowałam się i upiekłam ciasto ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#195 | |
Moderatozaur
|
Cytat:
O, nawet mi nie mów o cieście, bo zaślinię klawiaturę i nie będą mogła pisać :P Cały wieczór coś za mną chodzi do jedzenia i nie wiem co ![]() ![]()
![]() |
#196 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
|
ja juz mało przytomna... idę spać, DOBREJ NOCY
![]() fajny wątek zrobiś GOSPODYNI, pleciuchowo... robótkowy :0 i wszystko na temat ![]() Edytowane przez Malinka_5 Czas edycji: 2011-02-20 o 22:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#198 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
Raczkowanie
|
A ja cały wieczór czytam ten wątek i sadzę że bardzo dobra
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#200 |
Moderatozaur
|
Witamy nową dopingującą
![]() ![]() ![]() Aninek, jedz, nie gadaj, jak masz możliwość :P Ja nie mam, to se powzdycham jeno... A teraz zamiast iść spać, to robię koszyczek na szydełku ![]() ![]()
#201 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Malinka,Misia-mnie też jest tu za przyjemnie,ale staram się nieco ograniczać wpadanie na ten wątek,coby porobić wszystko zaplanowane ![]() Just-in ![]() Jutro,tj.dziś zamierzam zacząć moją tuniczkę...aż się boję,co to będzie...i też jakoś mi do snu niespieszno jeszcze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Raczkowanie
|
A mnie to sie nie chce spac
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#203 | |
Moderatozaur
|
I jak, wsypane?
![]() Ja dziś zaczynam od prucia xxx ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#204 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, kiedy Wy macie czas jeszcze na robótki, cały czas plotkujecie, ja dopiero teraz mam chwilkę aby tu do Was zajrzeć, a za chwilę muszę brac się za obiad, a jeszcze nie wiem co zrobić
![]() ![]() ![]() ![]() Jak na razie to dzisiaj rozprułam następny sweter a za chwilę biorę sie za prucie ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
BAN stały
|
Przeczytałam cały wątek i postanowiłam się do was dołączyć. potrzebuję dopingu w xxx. zaczęłam haftowac obrazek i jakoś nie mam ostatnio natchnienia żeby go skończyć...
|
![]() ![]() |
![]() |
#206 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Więc zabieraj się za igłe i do roboty , masz pochwalić się efektem końcowym ![]() DO ROBOTY!!! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#207 | ||
Moderatozaur
|
Cytat:
![]() Ja robiłam ostatnio sernik na zimno. Ale to nie to za mną chodziło wczoraj, bo ciągle kawałek stoi w lodówce ![]() Jejku, przy trójce, to faktycznie masz 2, albo i 3 etaty ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#208 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() Czas na robótki?Hmm,wczoraj robiłam,co kilka rzędów podczytywałam wątek i udawałam skupienie nad artykułem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#209 |
Raczkowanie
|
Oj, nie prujcie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#210 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:47.