|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. VI,pt.Juz prawie w komplecie!
Napiszę, napiszę
. Jeszcze do 10 rano mogę zjeść śniadanie, o 11 mam zadzwonić i lekarz powie, kiedy przyjechać. Ale pewnie ok. godz. 15-16 mnie pociachają. Uczucie na razie nie jest cudowne tylko przerażające, ale walnęłam sobie podwójna melisę i trochę się uspokoiłam
|
|
|
|
|
#182 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Abz fajnie że zaglądasz do nas, Edytowane przez Sloneczko555xxx Czas edycji: 2011-02-28 o 18:00 |
||
|
|
|
|
#183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeju ale emocje ![]() Słoneczko ja właśnie planuje zakup tego samego
|
|
|
|
|
|
#184 |
|
Zakorzenienie
|
Tity niesamowite
Czekamy na wiesci i zdjatko jutro Abz |
|
|
|
|
#185 |
|
Zakorzenienie
|
Scio ja kupiłam bo wolę mieć niż później TZ wysyłać na gwałt do sklepu .. a jak zobaczyłam ceny tescowe to aż mnie zatkało cena 2X większa ... więcej do karmienia nic nie będę kupować bo jedna buteleczka starczy na początek, a jak ktoś będzie mi chciał zrobić prezent po powiem żeby kupili zestaw startowy TT
|
|
|
|
|
#186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#187 |
|
Zakorzenienie
|
Titus to juz
ale emocje bede trzymać kciuki jutro mocno zeby szybko poszło i zeby pozniej cie bardzo nie bolało....przytulisz juz jutro maluszka
|
|
|
|
|
#188 |
|
Wtajemniczenie
|
Tity
będę trzymać kciuki
|
|
#189 |
|
Zakorzenienie
|
Tity, myślę i będę o Was jutro myśleć ciepło
Będzie dobrze
|
|
#190 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Tity jutro się zacznie Wasz wspólny rozdział
Kciuki kochana
|
||||||||||||||||||||
|
|
#191 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Czekamy na wiesci! Cytat:
Fajnie, ze o nas nie zapominaszWitam poznym wieczorkiem Dzis po raz pierwszy dostalam kopa po zebrach i bylo to bardzo nieprzyjemne uczucie Az mnie zgielo w pol na szczescie syn sie zlitowal i zmienil pozycje![]() Pewnie swietowal aktywnie, bo dzis zaczelismy 33 tydzien Info od Tity uswiadamia mi, ze od jutra zaczyna sie realne odliczanie, bo marzec to ostatni miesiac pracy a pozniej juz zaczynamy NASZ miesiac i tak naprawde wszystko sie moze zdarzyc, skoro Nino rosnie tak szybko ![]() Ja troche w szoku, bo od zeszlego tygodnia nie przytylam nic, "0" Nadal 9.8kg na +Fakt faktem, ze jem mniejsze porcje i duuuuzo owocow, po ktorych nie mam zupelnie problemow z wc Co pewnie ma jakies znaczenie w calej historii tycia![]() A teraz ide do lozia poczytac o porodzie, bede fluidki pozytywne przesylac naszej Tity
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#192 |
|
Zakorzenienie
|
Tity
|
|
|
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczyny, kochane jesteście
![]() ![]() Lepiej mi się zrobiło wczoraj jak przeczytałam o kciukach Obudziałam się dzisiaj po 2 i nie mogłam zasnąć, bo rozmyślałam, ale po 2 h kiepsko, ale chyba zasnęłam. Wstałam o 6 i zjadłam śniadanko bo mnie ssało przeokropnie od 3 rano... A teraz siedzę sobie z maseczką na gębie i staram się zrelaksować Dzisiaj mam zdecydowanie lepsze nastawienie niż wczoraj Muszę jeszcze się dopakować, może jeszcze zdążę na mały spacerek pójść
|
|
|
|
|
#195 |
|
Zakorzenienie
|
Anessa
![]() Mnie w tym okresie też waga przystopowała Tity, mocno trzymam dziś kciuki i czekam niecierpliwie na wieści Wspaniały moment przed Tobą i - uwierz panikarze - cesarka to nic strasznego
|
|
#196 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Tity, jak samopoczucie? Emocje są?
Aż mi się 13 maja przypomniał Jak do Lindsley w trakcie bóli krzyża pisałam wiadomość CZY TO TO Okazało się TO TO a teraz brzdąc śpi już od godziny w najlepsze w łóżeczku Tity
|
||||||||||||||||||||
|
|
#197 |
|
Zakorzenienie
|
![]() No zaczynam się trochę stresować, ale już dzwoniłam i mam przyjechać na 14 do szpitala. Ciekawe czy jeszcze mnie badać będą, czy od razu harakiri
|
|
|
|
|
#198 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Tity, a rodzice się stresują?
Mi to tata życzył (to już sie okazało po fakcie) żebym tylko 13tego nie urodziła Przydało by się żeby chociaz raz był w ciąży i pochodził 24h z bólami krzyża a później urodził ehh faceci i ich wyobraźnia ![]() Maksio wstał, pije mleczko i lecimy na spacer
|
||||||||||||||||||||
|
|
#200 |
|
Rozeznanie
|
Witam
Tity trzymam Czekamy na zdjęcie Leonka jak już odpoczniesz Przesyłamy z dzidzią pozytywne emocje ![]() Ja odliczam czas do 10 marca, aż podglądnę dzidziolka Anessa już 33? To zaraz też będziesz dzidzię tulić. Zazdroszczę
|
|
#201 |
|
Zakorzenienie
|
Chelsea, oczywiście jest czego zazdrościć, ale ciąża to też cudowny, przecudowny czas, przynajmniej dla mnie. I pewnie Ty też jeszcze zatęsknisz za brzuszkiem i czasem, kiedy mogłas pospać wtedy, kiedy TY chcesz
|
|
#202 |
|
Rozeznanie
|
Tity to ja już Gratuluje!!! Naciesz się brzusiem bo za jakiś czas zatęsknisz. I jutro kolejna mamusia dołaczy do naszego grona
![]() Co do karuzeli to mam taka http://allegro.pl/karuzela-mala-ksie...469010397.html i mała jest zachwycona. A mate taka http://allegro.pl/mata-edukacyjna-ko...464900860.html Leżaczka -bujaczka nie kupowałam bo zainwestowaliśmy w krzesełko do karmienia gdzie tez jest opcja leżenia.
|
|
#203 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Ooo właśnie, jak już Aldii wspomniała my mieliśmy taką hustawkę FP akwarium dla Maksio i gdy już było można go tam ulokowac to był strzał w 10
Karuzela, misie FP też go interesowała i kimal przy melodyjkach ![]() Leżaczka nie mieliśmy... Matę "bedziewną" dostaliśmy, ale mi się nie podobała, więc sporadycznie na niej leżał, ale bez większego zainteresowania. Po 8m-cu spodobała mu się taka mata edukacyjna z chicco, co ma różne pozycje Fururę robi tor samochodowy, ale to jak zaczął siedzieć A najbarrrrdziej to cieszy się z KOTKI wszędzie za nią pójdzie
|
||||||||||||||||||||
|
|
#204 |
|
Wtajemniczenie
|
Wrocilam i pedem na Wizaz, zeby sprawdzic co, jak i kiedy z Tity
![]() Czyli o 14 do szpitala jechala. Jestem pewna, e juz jest po wszystkim ale pewnie sie bidulka jeszcze meczy po narkozie Mam nadzieje, ze pod wieczor juz da nam znacA ja przygode skurczowa mialam w pociagu... ![]() Wsiadlam sobie dp wagonu, usiadlam i z zadowoleniem zaczelam czytac jakas polska gazetke a tu nagle... Cala gora macicy twarda, boli jakby to kolka byla ale tylko na gorze, brak mozliwosci ruchu, bo bol sie nasila... Zaczelam znow gleboko oddychac jak to bylo ostatnim razem ale nic nie przechodzilo. Probowalam zmienic pozycje - nic! Bole nasilaly sie co 6-7 minut i trwaly cala podroz, czyli 45 minutMiedzy skurczami Nino zmienial pozycje, pewnie go troche macica sciskala, bidulka mojego Przeszlo jak przyszlo i do tej pory cisza ale sama juz nie wiedzialam, co robic Jechac dalej, wysiasc? Dzwonic do TZa?Wybralam tel. do bratowej, bo to jedyna bliska mi osoba, ktora przeszla porod no i nie wpadnie w panike, gdy uslyszy w czym rzecz Niestety okazalo sie, ze jej przepowiadajace skurczyki byly zupelnie przez nia niewyczuwalne, wiecprzytulila telefonicznie i juz
|
|
#205 |
|
Zakorzenienie
|
Anessko, uważaj na siebie
Titka pewnie nie miała narkozy tylko znieczulenie zewnątrzoponowe lub podpajęczynówkowe. Na pewno jak tylko będzie mogła - da nam znać. Też zaglądam, żeby sprawdzić, czy to już
|
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
Anessa do cc nie robia narkozy,znieczulenie tylko
Pisalam ostatnio,ze mialam podobna akcje.To bylo m-c przed porodem No ale ja juz wtedy mialam przykaz lezenia,bo moglo mi sie zaczac lada chwila. Raczej nie bedziesz jeszcze rodzic,no ale kto wie....oszczedzaj sie kochan i odpoczywaj duzo !!Tity pomimo braku wiesci od Ciebie,mysle,ze juz po wszystkim...wiec GRATULUJE ogromnie |
|
|
|
|
#207 |
|
Zakorzenienie
|
nie mam wieści od tity jeszcze
wtrącę się jeszcze bo muszę ![]() aldii, kretencja,tity,sloneczko, scio ![]()
|
|
#208 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A Tity wlasnie miala miec znieczulenie ogolne
|
|
|
#209 |
|
Zakorzenienie
|
Kreti Ty miałaś cc, ze względów okulistycznych z tego co pamiętam powiedz mi jakie badania robiłaś, ze to wyszło.
Oli |
|
|
|
|
#210 |
|
Zakorzenienie
|
anessko ja nie mam czego wybaczać no coś Ty!
chęci też się liczą i ja za złe nie mam nic nikomu a wręcz przeciwnie bo cieszę się, że tyle z Was w ogóle chciała pomóc swoją drogą jest mi teraz strasznie głupio przecież chyba każdy teraz ma mniejszy czy większe problemy![]() tity nic nie pisze
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:02.

. Jeszcze do 10 rano mogę zjeść śniadanie, o 11 mam zadzwonić i lekarz powie, kiedy przyjechać. Ale pewnie ok. godz. 15-16 mnie pociachają. Uczucie na razie nie jest cudowne tylko przerażające, ale walnęłam sobie podwójna melisę i trochę się uspokoiłam

Tak się zestresowałam, że się popłakałam jak dziecko....

Czekamy na wiesci i zdjatko jutro 

A wolny czas poświecam na coś innego, zresztą to chyba wcale nie mam dużo wolnego czasu
Az mnie zgielo w pol

Okazało się TO TO
Przydało by się żeby chociaz raz był w ciąży i pochodził 24h z bólami krzyża a później urodził ehh faceci i ich wyobraźnia