![]() |
#181 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Dot.: Stare forum
Klikasz w link wysłany przez wycofany program forum - wejdź przez stronę główną lub z nowego maila proszę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Zakorzenienie
|
A ja mam pytanie - czy w szybkim Menu forum pojawi sie zakladka minerały? Bo nie mam jej od awarii, a to bardzo irytujace zaczyna sie robic, jak za kazdym razem musze klikac w forum i dopiero potem na Mineraly. Zbyt wygodnicka jestem
![]()
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
A minerały w ogóle były w szybkim menu?
Teraz mam wersję z ostatniej chwili i tam ich nie ma... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
Przed awaria systemu - były
![]()
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Zakorzenienie
|
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Druga sprawa to taka, że wątek "pomysły i sugestie" mają ikonkę wątek zamknięty (z innej przeglądarki też) ![]() I trzecia sprawa, teraz przy odpowiedzi na PW nie ma tekstu, na który się odpowiada ![]() Edit: PW w porządku ![]() Edytowane przez Asiuuuuula Czas edycji: 2011-04-26 o 15:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
![]() 2. Widocznie jest zamknięty przez moderatorkę, sugeruję pytanie skierować do niej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/forumdisplay....ysprune=&f=121 I tylko tam mogę wejść przez gorące linki, z forum nie. A wątek "pomysły i sugestie"... nie jest zamknięty, natomiast wygląda na zmknięty tylko jak wejdę w ustawienia (przez gorące linki nie jest zamknięty), na liście wątków subskrybowanych ![]() ![]() Dzięki ![]() Edytowane przez Asiuuuuula Czas edycji: 2011-04-26 o 20:43 Powód: literówka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Zakorzenienie
|
problem jest z postami w nowym watku w jednym z klubow.
dodany jest nowy watek, uzytkowniczka napisala 4 posty i w klubie na spisie watkow widac ilosc wiadomosci-6 a jak tylko wejdzie sie na watek nie wyswietlaja sie nowe wiadomosci.
![]() |
#191 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Teraz serwis jest przeciążony, posty pojawią się za chwilę.
(reklama w TV przysłała nam +30.000 osób online) Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2011-04-26 o 20:10 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#192 |
Raczkowanie
|
Nie żebym marudziła, bo stare forum jest dla mnie mega, ale czy te siwe cyferki obok nazw podforów (jak mniemam ilość wątków i wiadomości) są konieczne? Jakoś mi nie pasują i ich obecność wydaje się być bezcelowa, bo kto zwraca uwagę na ilość wątków?
P.S. Bardzo mi się podoba, że teraz nazwy podforów są pod sobą, a nie w jednej linii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
![]() Zaraz pojawi się nowe menu z lewej strony. ---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- Nie do końca znam media plan, ale to reklamy kosmetyków, które dostały nagrody KWC... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tej zakładki nie ma od dawna. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Organizatorkaaa :)
|
Złosiu ja tak nieśmiało się przypomnę z moim postem z zamówieniowego wątku
![]()
![]() |
#197 |
Zadomowienie
|
[1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;2654155 0]Nie mogę wejśc na plotkowe wyskakuje mi cos takiego :
"Błędny Forum. Jeśli mimo to uważasz, że link był prawidłowy, napisz maila do webmastera z opisem komunikatów i Twoich czynności." Czyli chyba to samo co dziewczyny wyżej pisały , wchodze normalnie przez forum i se ne da ![]() ![]() Również mam ten problem. W Perfumach (czyli w dziale, z którego najczęściej korzystam) moge wejść tylko w podforum wspólnych zakupów, w forum ogólne już nie - mam komunikat jak wyżej. W ogólne forum mogę wejść tylko do pojedynczego wątku - najświeższego z głównej strony lub w gorące wątki, ale poruszać się normalnie po forum nie mogę ![]() Czy można coś z tym zrobić? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Zakorzenienie
|
Znowu nowe menu z lewej ?masakrycznie nie wygodne ono jest bo nie zlatuje w dól :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() co chwila sie buguje i otwiera i zamknac sie nie da = przegladanie stron na telefonie jest niemozliwoscia ![]() moze i ladne ( ![]() ![]() i dziala jakos tak wolno... plus tylko taki, ze sie trzyma ekranu po otworzeniu; stary lubil jezdzic gora/dol za cala reszta moze zamiast udoskonalac forum do tego stopnia, ze polowa nie bedzie w stanie wejsc to lepiej wpierw popracowac nad ta wersja mobilna (na komorke)? wymaga jedynie mniej syfu ![]()
![]() Edytowane przez koralik24 Czas edycji: 2011-04-28 o 09:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
Skrypt był testowany na iPhone, iPad i wszelkich dotykowych androidach - działa doskonale i na pewno lepiej od starego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
|
Ja mam pytanko odnośnie nowego menu - czy byłaby możliwość w wolnej chwili przetestowania zmiany jednej linijki, mianowicie zamiast:
Kod:
#sidemenu #sidemenu_inner ul li{ width: 143px; Kod:
#sidemenu #sidemenu_inner ul li{ width: 33%; zrzut_ekranu.jpg Z góry dzięki jak coś ![]()
![]() |
#204 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Asiuuuuula Czas edycji: 2011-04-28 o 12:03 Powód: lit. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Zakorzenienie
|
Tez sie ciesze, ze boczne menu zostalo zmodyfikowane, sa tez Mineraly
![]() Czekam tez az zniknie ramka SW pod avatarem, w nowej wersji forum bylo to fajnie rozwiazane, kazdy mial tylko podstawowe info pod avatarem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 | ||
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
Niestety, definicja 33% spowoduje, że na monitorach większej rozdzielczości menu będzie olbrzymie, a na mniejszej, że też będzie łamać tekst. Sprawdzimy jednak na małych rozdzielczościach ponownie... Nie, nie sprawdzaliśmy na małych rozdzielczościach przy ręcznym przeskalowaniu - każda przeglądarka ma własną politykę zmniejszania i nie da się wypośrodkować. ---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Cytat:
przeglądarki, czy forumowych? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 | |
Zakorzenienie
|
Pozwolę sobie zacytować poprzedni swój post
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez Asiuuuuula Czas edycji: 2011-04-28 o 12:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
Forum działa prawidłowo. To, co się dzieje związane jest z: 1. keszem Twojej przeglądarki 2. serwerem w3cache firmy ACN, znanym nam z idiotycznych ustawień oraz ignorowania naszych maili w tej sprawie. Sugeruję wyczyścić pamięć podręczną przeglądarki. Prawidłowo działająca ma zaszyte prawidłowe linki i nie korzysta z kopii stron sprzed 5 dni. Kopii od 5 dni nieaktualnej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#210 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:32.