|  2011-05-23, 12:22 | #181 | |
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2010-12 
				 | 

Dot.: konsolowo, czyli gracze płci pięknej

Cytat: 
 Hah super, że mamy podobny gust jeśli chodzi o gry, absolutnie łamiemy wszelkie stereotypy, że dziewczyny lubią grać...w Simsy...oczywiście na krótką metę nic do nich nie mam^^ | |
|     |   | 
|  2011-05-23, 12:31 | #182 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2009-08 
				 | 

Cytat: 
 BioShock 2 jest lepszy niż jedynka. Fabuła jest lepiej pociągnięta i troche więcej możliwości z broniami . I .... zreszta nie będę Ci palić gry ale spróbuj bo warto. W Fallouta tez powinnaś zagrac. najlepsza gra jaka kiedykolwiek wyszła. Po prostu mistrzostwo   
				__________________ „Najpierw są kobiety, potem długo, długo nic. A następnie jest Ferrari”. Al Pacino, "Zapach kobiety" http://demotywatory.pl/2919083/Za-ka...kryje-sie-imie. | |
|     |   | 
|  2011-05-23, 16:59 | #183 | |
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2009-06 
				 | 

Cytat: 
 Mam jeszcze 2 tygodnie egzaminów i pisania pracy po nocach, a potem...  my sweet xbox   
				__________________ | |
|     |   | 
|  2011-05-25, 22:43 | #184 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2009-07 
				 | 

Własnie skonczylam Wiedzmina... i czuje jakis taki niedosyt   jeszcze jeden akt by sie przydal  http://polygamia.pl/Polygamia/1,9645...ewne.html?bo=1 a tutaj info o wersji konsolowej   
				__________________ "Teraz jasnym dla mnie jest,   że życie z Panem podzielę" Kult  Edytowane przez Madzik08 Czas edycji: 2011-05-25 o 22:53 | 
|     |   | 
|  2011-05-30, 23:58 | #185 | 
				 | 

Wszystkie pochloniete grami?   W co tak ostro pocinacie?  Planujecie jakis zakup gier w najblizszym czasie? Mnie ciekawi L.A. Noire, widzialam kiedys program o nim na Hyperze i ciekawie sie zapowiadal   
				__________________ "Teraz jasnym dla mnie jest,   że życie z Panem podzielę" Kult  | 
|     |   | 
|  2011-05-31, 08:55 | #186 | |
				 | 

Cytat: 
 Fallout New Vegas !!! I z niecierpliwościa czekam na Bio Shock 3, Mass Effect 3 i nowego Obliviona      Niestety to dopiero jesienią   
				__________________ „Najpierw są kobiety, potem długo, długo nic. A następnie jest Ferrari”. Al Pacino, "Zapach kobiety" http://demotywatory.pl/2919083/Za-ka...kryje-sie-imie. | |
|     |   | 
|  2011-05-31, 09:42 | #187 | |
				 | 

Cytat: 
  nawet mój tata w to pogra, bo jego dziedzina to mowa ciała właśnie i jest ciekawy jak to będzie wyglądać. Rozważa nawet przytarganie konsoli na uniwerek i przechodzenie kolejnych misji na zaliczenie przedmiotu  W końcu to wykorzystanie umiejętności w praktyce   Czekam też w utęsknieniem na Gears Of War3 i na lipiec, kiedy to przeprowadzę się do mojego M i będziemy całymi dniami pocinać Wiedźmina  A co do mojej listy zakupowej: Fallout New Vegas, Lego Harry Potter i Fable 3. Teraz, jako że 6go i 9go mam potężne egzaminy, przechodzę ponownie Mass Effect 1 i 2.   
				__________________ | |
|     |   | 
|  2011-05-31, 09:57 | #188 | 
				 | 

Tetrix Twoj tata jest nauczycielem na uniw? Zawsze mi sie wydawało to fajnym zajęciem   Ja na szczescie juz nie mam zadnych egzaminow  Ale zaluje, ze nie skonczylam Wiedzmina tydzien wczesniej, bo zdazylabym jeszcze prace napisac, a tak to dopiero we wrzesniu :/ 
				__________________ "Teraz jasnym dla mnie jest,   że życie z Panem podzielę" Kult  | 
|     |   | 
|  2011-05-31, 10:09 | #189 | |
				 | 

Cytat: 

|     |   | 
|  2011-05-31, 11:56 | #190 | |
				 | 

Cytat: 
 Mój tata obecnie wykłada w paru uczelniach, tak. Zajęcie bardzo fajne, szczególnie że tata ma podejście dość hmm nietypowe i prawie zawsze ma 100% frekwencji, mimo że obecność nie jest obowiązkowa.  Kurcze, też myślę o karierze naukowca, tata taki mądry, profesor, jak pisałam mu ostatnio 'wybrane osiągnięcia naukowe i artystyczne' to nie mogłam uwierzyć ile 1 człowiek jest w stanie zrobić. Póki co tłukę licencjat, ale w planach mam już mgr i doktorat. Ale to tak między nami, tajemnica  Lea_ nie wiesz ile bym dała za koleżankę która by wpadała do mnie pograć w GOW   
				__________________ | |
|     |   | 
|  2011-05-31, 12:01 | #191 | |
				 | 

Cytat: 
 hihihi mówisz masz. Skad jesteś???  Może mieszkasz dwa piętra pode mną i nawet o tym nie wiemy   
|     |   | 
|  2011-05-31, 13:41 | #192 | 
				 | 

Wrocław, a Ty?   możemy też pograć przez sieć! chociaż nigdy nie próbowałam, bo czułam że multiplayer to moja zguba 
				__________________ Edytowane przez Tetrix Czas edycji: 2011-05-31 o 13:47 | 
|     |   | 
|  2011-05-31, 13:49 | #193 | |
				 | 

Opole i okolice   ---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- Cytat: 
 Kurcze dobry pomysł z ta siecią !! Z tym, że musze kupić golda   
|     |   | 
|  2011-05-31, 15:20 | #194 | 
				 | 

Jest chyba coś takiego że 3 pierwsze profile na xboxie mają darmowy miesiąc internetu, ale nie wiem czy to będzie działać na moim nowym xboxie, na którego przeniosłam swój profil ze starego    
				__________________ | 
|     |   | 
|  2011-05-31, 15:29 | #195 | |
				 | 

Cytat: 
 Ja już dawno mam swój profil więc to chyba nie zadziała u mnie. 
|     |   | 
|  2011-05-31, 18:33 | #196 | 
				 | 

aaaaaa!!! jeszcze rano pisałam o tym że chcę sobie kupić Lego HP, a przed chwilą wpadł kochanek z prezentem na dzień dziecka     zgadnijcie co dostałam  hahahahah z tego co się zdążyłam zorientować to w 2 osoby gra się dużo fajniej niż w pojedynkę, ale póki co będę sobie radzić sama  świetna gra, bardzo sympatyczna, śmieszna, ciągle się ciesze do telewizora. Trzeba będzie upolować Lego Star Wars. 
				__________________ | 
|     |   | 
|  2011-05-31, 19:08 | #197 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2011-05 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

O jaki sympatyczny wątek   Jestem szczęśliwą posiadaczką Xboxa 360 i Nintendo DS Lite. To drugie maleństwo to konsolka przenośna z ekranem dotykowym. Polecam fajna sprawa, zwłaszcza jak spędza się dużo czasu w podróży. Hmm ostatnio nie mam za bardzo czasu na granie (sesja ;-; ) ale jak tylko skończy się moja mała gehenna zasiadam do Alana Wake'a. Świetna gra, z mrocznym klimatem, dosyć oniryczna. A muzyka... oh, ah  Poza tym w końcu odpalę Assasin's Creed Brotherhood, bo odstałam go zdaje się na święta i trochę wstyd, że się kurzy :P | 
|     |   | 
|  2011-05-31, 21:17 | #198 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2010-12 
				 | 

| 
|     |   | 
|  2011-05-31, 21:34 | #199 | 
| Zakorzenienie | 

a ja dziś znalazłam godzinkę na pogranie    
				__________________ Nigdy nie pozwól, aby strach przed działaniem wykluczył Cię z gry  | 
|     |   | 
|  2011-05-31, 22:45 | #200 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2007-08 Lokalizacja: Stad... 
				 | 

Dziewczyny a po ile w PL jest Wiedzmin? Bo tu patrzylam to chyba 40 euro... Pisze ze na Xbox ma byc a na PS3 nie wiadomo... Szkoda  Bo nie wiem czy na moim kompie pojdzie... Ja w dalszym ciagu gram w CoD. Wlaczylam ostatnio starsza wersje ale wydala mi sie taka jakas nijaka i odpalilam spowrotem Black Ops  W nic innego nie gram bo caly czas rywalizuje z Tz-ta szwagrami (gramy on-line) i na zadne inne gry nie starcza czasu   
				__________________ | 
|     |   | 
|  2011-05-31, 23:29 | #201 | 
				 | 

Ja kupiłam w dniu premiery Edycję Premium za 80 pln. Na allegro najtaniej 7 dyszek, nie wiem jak z kolekcjonerską, ale słyszałam dużo narzekań na nią - ponoć figurka Geralta ma rozbitą gębę   Za 40 euro bym nie brała. Na moim kompie nie pójdzie, a i tak kupiłam :głupek: teraz jestem zdana na łaskę teścia z mocnym kompem   
				__________________ | 
|     |   | 
|  2011-06-01, 09:31 | #202 | |
				 | 

Cytat: 
 A z tymi problemami to bylo tak: fakt, glowa byla poobijana, niektorzy mieli bardziej inni mniej, ja mialam malutko; Artbook byl wydrukowany do gory nogami; niktorym plyta z gra w ogole sie nie odpalala, co w wielu przypadkach bylo spowodowene zlym napedem; zdarzalo sie, ze brakowalo monet. To wszystko to byly nieliczne przypadki jak na taka ilosc sprzedanych edycji, ale wiadomo, ze najglosniejsi sa ci, ktorym cos nie pasuje niz ci u ktorych jest wszystko w porzadku  Sklep nie robi problemow z wymiana uszkodzonych elementow. W dniu premiery EK, czyli dzien przed normalna, moglismy zagrac dopiero po ok. 11 godz. od obiecywanej godz premiery (0:01), bo mieli problemy z tymi zabezpieczeniami i innymi. Ale za to wszystko mielismy mozliwosc zamowienia sobie widzminskiej koszulki   
				__________________ "Teraz jasnym dla mnie jest,   że życie z Panem podzielę" Kult  | |
|     |   | 
|  2011-06-01, 09:46 | #203 | ||
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2010-07 
				 | 

Cytat: 
   Cytat: 
  U mnie też się kurzy bo obiecałam sobie najpierw przejśc całą dwójkę ale jakoś nie podszedł mi etap w Rzymie pod sam koniec więc czeka na lepsze czasy  Jak na razie króluje Wiedźmin ale pewnie zanim wydadzą Mass Effecta 3 jeszcze się z ACII przeproszę :P Madziko powiedz czy kupiłaś w końcu L.A Noire?? Bo mnie ogromnie kusi. Na razie gier mam nadmiar więc się opieram ale na podstawie reklam mam wrażenie, że chętnie bym w coś takiego pograła. Edytowane przez Switezianka_23 Czas edycji: 2011-06-01 o 09:56 | ||
|     |   | 
|  2011-06-01, 09:53 | #204 | |
				 | 

Cytat: 
 Czyli zlym napedem - dla tej gry, ktory nie czyta plyt dwuwarstwowych. 
				__________________ "Teraz jasnym dla mnie jest,   że życie z Panem podzielę" Kult  | |
|     |   | 
|  2011-06-01, 09:55 | #205 | 
				 | 

@Switezianka Grasz Brotherhooda? Grałaś już w multi? Bo ponoć tak się wyciska najwięcej z tej gry ( i to dosyć logiczne), muszę w końcu się zarejestrować na Xbox Live. Co do Wiedźmina kolekcjonerki, nie polecam. Bo drogie toto, a jakiś szczególnym bajerów to tam nie ma. A głowa Geralta straszyłaby mnie po nocach xD Miałam w łapkach wszystkie bonusy z kolekcjonerki i tak sobie pomyślałam, że nie warto wydać kasę. Ale jak ktoś ma smykałkę do zbierania takich rzeczy to oczywiście jego wybór. Natomiast całkiem fajna jest ta edycja specjalna Empiku, z notesem. Tyle, że droga. Ja mam cichutką nadzieję, że wydadzą na xboxa, bo na PC mi nie pójdzie.   | 
|     |   | 
|  2011-06-01, 09:59 | #206 | 
				 | 

Mala_Zmijka a ja polecam jesli ktos jest fanem Wiedzmina- gry i sagi to jak najbardziej   Jesli to normalny gracz to dla niego moze sie to nie oplacac. Mam te bejerki na codzien i bardzo sie z tego ciesze i nie zaluje  Switezianka_23 racja, ale jak juz pisalam nie pamietam o wszystkich szczegolach   
|     |   | 
|  2011-06-01, 10:00 | #207 | ||
				 | 

Cytat: 
 Cytat: 
 | ||
|     |   | 
|  2011-06-01, 10:56 | #208 | 
				 | 

Mój znajomy grywa namiętnie i mówi, że to zupełnie nowy wymiar gry. No ale co się dziwić, jednak inaczej grać z AI, a inaczej z żywym człowiekiem.  Ja się boję troszkę rejestrowania Xbox Live'a, dużo moich znajomych miało z tym kłopoty, ale ogarnę  Chetnię pogram z ludźmi przez sieć. Madzik Mi się po prostu nie podobają wszystkie dodatki, a ponadto nie jestem jakąś wielką fanką serii książkowej. Jedyne co mi się podobało w kolekcjonerce to muzyka z gry, karty do gry ślicznie wydane i mapa świata. Możliwe, że kiedyś upoluję kolekcjonerkę na Allegro, taniej. Jeżeli komputer pozwoli pogram na PC, a jak nie to czekam w ułudzie, że wydadzą Wiedźmaka na xboxie. Wracając do Xbox Live, wszelkie punkty i inne bajery z nim związane podobno bardzo opłaca się kupować na Allegro, tylko trzeba uważać na oszustów. | 
|     |   | 
|  2011-06-01, 15:26 | #209 | 
				 | 

Taak, z tymi punktami to naprawdę jest bardzo opłacalne. Co do Wiedźminka - sagę wielbię, ale w pełni zadowoliła mnie Edycja Premium za 7 dyszek, z fajną mapą, monetą, soundtrackiem, jakimiś sympatycznymi pierdółkami typu making of, przewodnikiem etc. Co do rozgrywki sieciowej, to ja się na to zdecyduje po wakacjach, kiedy zamieszkam z lubym i razem to jakoś ogarniemy. Ale z tego co się orientowałam, to konto live jest przypisane do profilu, a nie do xboxa, prawda? Będzie wojenka   
				__________________ | 
|     |   | 
|  2011-06-01, 15:38 | #210 | |
				 | 

Cytat: 
  Soundtrack mi się ogromnie podoba  Wojny z mężem o konsole mam nadzieję uniknąc bo ostatnio upgradeowaliśmy jego PCta i siedział nad Shogunem 2 oraz właśnie Wieśkiem   | |
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Gry komputerowe | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:22.