Już nam mija roczek, czas postawić pierwszy kroczek! Urwisy V-VI. 2010r. cz. V. :) - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-05, 08:14   #181
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Dot.: Już nam mija roczek, czas postawić pierwszy kroczek! Urwisy V-VI. 2010r. cz. V.

Czas na wizytę to chyba od dawna był...
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-05, 08:22   #182
Dilayla
Zadomowienie

Dot.: Już nam mija roczek, czas postawić pierwszy kroczek! Urwisy V-VI. 2010r. cz. V.

Cytat:
Napisane przez Jola00 Pokaż wiadomość
to za miłe komentarze odnośnie fotek.

Jejku piszecie o stanikach...Ja dwa miesiące temu przestałam karmić i mój biust wygląda teraz ....hmm...nieciekawie Norma,wiem z doświadczenia,że trzeba czasu aby piersi doszły do siebie....
Tak miałam po długim (półtorarocznym karmieniu średniego syna) ,no i łudzę się,że tym razem będzie tak samo...
wiem--o--czym--mowisz,ja-kupilam-to-serum-i-naprawde-polecam-super--nawilza--efektu--push-up-nie-zauwazylam-ale-zapach--ma--obledny--i--za--ta--cene-to--super--kosmetykhttps://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...l-push-up.htmlmlody--idzie--na--pierwsza--drzemke-a--nastepnie--jedziemy--do--zoooraz✂zachaczy my--o--ten--park--powierzchni 172 hahttp://picasaweb.google.com/baludzki...iegoNaZdrowiu#

Dilayla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-05, 08:27   #183
Jola00
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Dilayla Pokaż wiadomość
wiem--o--czym--mowisz,ja-kupilam-to-serum-i-naprawde-polecam-super--nawilza--efektu--push-up-nie-zauwazylam-ale-zapach--ma--obledny--i--za--ta--cene-to--super--kosmetykhttps://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...l-push-up.htmlmlody--idzie--na--pierwsza--drzemke-a--nastepnie--jedziemy--do--zoooraz✂zachaczy my--o--ten--park--powierzchni 172 hahttp://picasaweb.google.com/baludzki...iegoNaZdrowiu#
Dziekuje,na pewno wypróbuję
Udanej wycieczki

Szaja ja laski też nie czaję Rozumiem,że nastawiła się na karmienie piersią,ale w jej poście wyczuwam jakieś upodobania masochistyczne

Jola00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-05, 08:33   #184
Silpe
Zadomowienie

Dziecko mi dosypia na tarsie - jak zwykle w upały

jola
bardzo ładne foteczki

i jeszcze zapomniałam pogratulowac chodzenia Blance i Agatce
gdzies mi to umkneło

u nas chodzenie tylko przy meblach - pusciła sie raz i koniec
widze , że Gabi bardzo ostrożnie do tego podchodzi
chodzi za rączki lub jedną rączke ale sama - nie woli na czworaka..
nawet przy meblach jak chodzi ale chce przejsc dalej i nie czuje sie pewna to na podłoge złazi. No poczekamy , kiedy sie zdecyduje na samodzielne chodzenie

Silpe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-05, 08:33   #185
Konto usunięte

O, muszę serum kupić może choć raz będę pamiętała o smarowaniu
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-05, 10:15   #186
Darianna25
Zakorzenienie

Witam.

Cytat:
Napisane przez Silpe Pokaż wiadomość

u nas chodzenie tylko przy meblach - pusciła sie raz i koniec
widze , że Gabi bardzo ostrożnie do tego podchodzi
chodzi za rączki lub jedną rączke ale sama - nie woli na czworaka..
nawet przy meblach jak chodzi ale chce przejsc dalej i nie czuje sie pewna to na podłoge złazi. No poczekamy , kiedy sie zdecyduje na samodzielne chodzenie
U mnie to samo.

Od 2 dni Olcia ma wysoką gorączkę.Czopki nie pomagają tylko Nurofen.Czekam na wysypkę .

Jola nie obraź sie ale zostaw ty tego chłopa.Po samym zdjęciu widać,że dużo mówi a mało robi.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg olcia irmnina.jpg (59,3 KB, 31 załadowań)

Darianna25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-05, 10:40   #187
justin18061976
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez panna migotka Pokaż wiadomość
a może to od jajek? bo pamiętam jak mówiłaś, że po żółtkach też była taka reakcja
a widzisz, nie pomyslalam o tym

Cytat:
Napisane przez annLee Pokaż wiadomość
Szaja-ile Ty masz pod biustem? jakoś trudno mi uwierzyć w te 80
....
no wlasnie, widze, ze temat stanikow poruszylyscie, ja po ciazy mam staniki 80 c, ale te 80 to duzooo przesadzone, musze wlasnie wybrac sie do jakiegos dobrego sklepu - tylko gdzie, hmmmm

Cytat:
Napisane przez Silpe Pokaż wiadomość
za to za cholere nie moge ją przekonac do ryżu
ja mogła bym jesc go co dziennie a młoda ma odruch wymiotny wrecz wymiotuje
u nas ryz to najlepsza rzecz na swiecie, Stefek uwielbia

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;27307681]Muszę się wyżalić, oczywiście moja córa na dzień dziecka zero prezentu od dziadków czy szwagierki (pomijam, że dziecko szwagierki od dziadków dostało aparat foto)...[/QUOTE]

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;27311953]Za to uwielbiam TAKIE - nie chodzi mi o push-up, ale o to połączenie środka.
Trafiłam dzisiaj na ten post: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=138 i kompletnie nie rozumiem takiej postawy.[/QUOTE]

ten jest super
a laski nie rozumiem, dla mnie chore

Cytat:
mam to serum, jest b.fajne, polecam rowniez
piekny park!

Cytat:
Napisane przez Darianna25 Pokaż wiadomość
Jola nie obraź sie ale zostaw ty tego chłopa.Po samym zdjęciu widać,że dużo mówi a mało robi.
foteczka przecudna!!!
--------------------------------------------------------
U nas nocka lekko przejeczana, trojka dolna nam wylazi, spalam w sumie 3 godziny,
dzis cudnie na dworzu, Maluch wlasnie sie obudzil po drzemce, zaraz Go zgarniam na spacer, grzech siedziec w domku,
wczoraj zrobilam fajniutki obiadek, kurczaka (w przyprawach) z warzywami (marchewka, papryka, kabaczek, pomidor), pieprz cayene, chili, feta i lyzka kremowej smietanki, normalnie z patelni rabalam, az wszystko zniknelo

http://suwaczki.maluchy.pl/li-48793.png
62-61-60-59-58-57-56-55-54-53
justin18061976 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-06-05, 11:26   #188
Curly81
Wtajemniczenie

Dzień Dobry,

Darianna fotka super.Olcia oczywiscie też.

Cytat:
Napisane przez justin18061976 Pokaż wiadomość
wczoraj zrobilam fajniutki obiadek, kurczaka (w przyprawach) z warzywami (marchewka, papryka, kabaczek, pomidor), pieprz cayene, chili, feta i lyzka kremowej smietanki, normalnie z patelni rabalam, az wszystko zniknelo
Dawaj przepis.Zrobiłaś mi smaka.

A ja muszę małza częsciej wysyłać na wyjazdy bo tylko wyjechał wczoraj rano i po 2ch godzinach już tel i smsy,że tęskni a przecież codzienne wychodzi do roboty i nie ma takiego syndromu tęskniącego męża.Wyłaczyłam dżwięk bo usypiałam małą i zapomniałam właczyć ,po 2ch godzinach patrzę a tu 3 tel nie odebrane od TŻta i smsy czy żyje...że tęskni i chce pogadać.Jak siedzi w pracy to nawet nie zadzowoni przez 5 godzin a tu nagle wyjechał na 3 dni i dostaje ,,kota''....

Dzisiaj przyjechała moja mama i mam trochę luzu.Ogarnę sobie wszystkie zaległe sprawy i odpocznę trochę od małej bo ostatno daje mi popalić,psotnica mała.

W oczekiwaniu na kolejne szczęście
Curly81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-05, 13:02   #189
kardashi
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;27311953]Różne firmy i różne typy, ale uważam, że poza wszystkim trzeba pamiętać też o tym czy dobrze się czujemy w danym staniku. Np TEN jest śliczny, ale dla mnie o wiele za bardzo zabudowany i choćby nie wiem jak cudnie biust w nim wyglądał, nie będę nosiła. Za to uwielbiam TAKIE - nie chodzi mi o push-up, ale o to połączenie środka.

Swoją drogą, pamiętam gdy mi jako nastolatce wpadło w ręce brawo czy dziewczyna, może z 15 lat miałam, i tam opisywali NOWOŚĆ - staniki push up, no szał tyle tylko, że na zachodzie nie były one niczym dziwnym...

Trafiłam dzisiaj na ten post: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=138 i kompletnie nie rozumiem takiej postawy.[/QUOTE]

Oo ja też nie lubię takich staników jak te pierwsze.. I musze mieć jak najmniej zabudowane, bo zawsze mi wyłazi spod koszulki w dekolcie kawałek stanika. A dekoltów wcale nie mam dużych

Cytat:
Witam.

U mnie to samo.

Od 2 dni Olcia ma wysoką gorączkę.Czopki nie pomagają tylko Nurofen.Czekam na wysypkę .

Ale piękne zdjęcie

Ja już po szkole.. Ostatni zjazd z wykładami, potem tylko wpisy

I pakuje się i lecę na działkę

Cytat:
Napisane przez Curly81 Pokaż wiadomość
Dzień Dobry,

Darianna fotka super.Olcia oczywiscie też.

Dawaj przepis.Zrobiłaś mi smaka.

A ja muszę małza częsciej wysyłać na wyjazdy bo tylko wyjechał wczoraj rano i po 2ch godzinach już tel i smsy,że tęskni a przecież codzienne wychodzi do roboty i nie ma takiego syndromu tęskniącego męża.Wyłaczyłam dżwięk bo usypiałam małą i zapomniałam właczyć ,po 2ch godzinach patrzę a tu 3 tel nie odebrane od TŻta i smsy czy żyje...że tęskni i chce pogadać.Jak siedzi w pracy to nawet nie zadzowoni przez 5 godzin a tu nagle wyjechał na 3 dni i dostaje ,,kota''....

Dzisiaj przyjechała moja mama i mam trochę luzu.Ogarnę sobie wszystkie zaległe sprawy i odpocznę trochę od małej bo ostatno daje mi popalić,psotnica mała.

10.11.12 - zapuszczam włosy

kardashi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-05, 14:20   #190
Darianna25
Zakorzenienie

Dziewczyny chodze sobie po all i patrze na buty dziecięce.
Napiszcie mi ile mogą kosztować te buty w Clarksie w pl?
Na all 150zł.
http://allegro.onet.pl/adidaski-dla-...645762664.html

A w clarksie u mnie max 100zł.
http://www.clarks.co.uk/find/product...ct-is-20343108

Normalnie biznes zaczne robić.50 zł na jednej parze

Stary 2011-06-05, 14:54   #191
Curly81
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny chodze sobie po all i patrze na buty dziecięce.
Napiszcie mi ile mogą kosztować te buty w Clarksie w pl?
Na all 150zł.
http://allegro.onet.pl/adidaski-dla-...645762664.html

A w clarksie u mnie max 100zł.
http://www.clarks.co.uk/find/product...ct-is-20343108

Normalnie biznes zaczne robić.50 zł na jednej parze
Ja oglądałam te buty w clarksie ze 3 mce temu,ale nie pamiętam ile dokładnie kosztowały,coś mi się kojarzy 169zł ablo 189zł.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-05, 14:56   #192
margo80
Zakorzenienie

Cytat:
Margo-oby tak dalej fajnie,że małż pomaga a jak w dzień? cycuchy bolą?
ano właśnie nie bolą. bardziej bolały jak przechodziłam z 2 karmień nocnych na 1. a teraz nic. jakby wiedziały, że produkcję należy zakończyć.

annLee już wie, reszcie tez się pochwalę:
3 noc bez cycka była jednocześnie pierwszą w całości przespaną (20.15-6.15)

i spadam, bo dopiero wróciliśmy, a obiad się sam nie zrobi.
teściowa wyjechała, przed wyjazdem stwierdziła, że coś smutna jestem. no a jaka mam być, jak nie jest dobrze? mam udawać szczęśliwą rodzinkę, skoro teraz jest nijako? jak tak nie potrafię... oczywiście nie wie, a ja nie mowiłam i małż też raczej nie, że między nami coś się schrzaniło.

Ewcia
Przemek
margo80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-05, 15:39   #193
Darianna25
Zakorzenienie

Cytat:
Ja oglądałam te buty w clarksie ze 3 mce temu,ale nie pamiętam ile dokładnie kosztowały,coś mi się kojarzy 169zł ablo 189zł.

no to robię biznes.
A tu kolejne zdjecie Olci z chrzcin i na razie mam tylko te 2 od fotografa.Reszta leci dopiero.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ola chrzest.jpg (43,6 KB, 54 załadowań)

Edytowane przez Darianna25
Czas edycji: 2011-06-05 o 15:49
Stary 2011-06-05, 20:46   #194
ona1981
Zakorzenienie

Darianna super fotki, na tej drugiej świetny moment złapany

U nas nadal gorączka, może być tak długo od zębów?? W czwartek się zaczęło. Bo na trzydniówkę to chyba trochę za niska, u nas raczej stany podgorączkowe, najwięcej 38...

Staniki to ja muszę mieć lekko zabudowane, to znaczy wycięte ale między piersiami dosyć szeroko. No i muszę mieć pionowe cięcia (szwy) wtedy mi najlepiej leży. W ciąży miałam 75 E a teraz 70 d

Dziś cały dzień na działce, chłopaki poszaleli w basenie, ja sie trochę poopalałam.

A co do tego Clarksa to nawet nie wiedziałam, że w Polsce jest ten sklep. Ale faktycznie przegięcie z tymi cenami...

Edytowane przez ona1981
Czas edycji: 2011-06-05 o 20:49
ona1981 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-05, 20:52   #195
Konto usunięte

Ona, u nas 3dniówka to była raz temp. 37,5 i drugi raz 39,3 A na 4 dzień wysypka.

Daria, genialne fotki
Stary 2011-06-05, 21:05   #196
panna migotka
Rozeznanie

Cytat:
wiem--o--czym--mowisz,ja-kupilam-to-serum-i-naprawde-polecam-super--nawilza--efektu--push-up-nie-zauwazylam-ale-zapach--ma--obledny--i--za--ta--cene-to--super--kosmetyk:
zgadzam się super to serum, to ujędrniające do ciała zresztą też

Cytat:
Napisane przez justin18061976 Pokaż wiadomość
brzmi smakowicie ja ostatnio zrobiłam drobniutki makaron z czosnkiem, oliwą, pomidorami i mozzarellą - i jak tż wrócił z pracy to już nie było bo ciągle "próbowałam" aż zniknęło

Cytat:

wysyłaj go częściej!a jaki stęskniony wróci
fajnie jak jest mama już sam jej widok pozwala odpocząć psychicznie (przynajmniej ja tak mam)

Cytat:
Napisane przez kardashi Pokaż wiadomość
Oo ja też nie lubię takich staników jak te pierwsze.. I musze mieć jak najmniej zabudowane, bo zawsze mi wyłazi spod koszulki w dekolcie kawałek stanika. A dekoltów wcale nie mam dużych
ja tak samo miłego wypoczynku

Cytat:
Napisane przez margo80 Pokaż wiadomość
a reszcie tez się pochwalę:

teściowa wyjechała, przed wyjazdem stwierdziła, że coś smutna jestem. no a jaka mam być, jak nie jest dobrze? mam udawać szczęśliwą rodzinkę, skoro teraz jest nijako? jak tak nie potrafię... oczywiście nie wie, a ja nie mowiłam i małż też raczej nie, że między nami coś się schrzaniło.

a z małżem wierzę, że wszystko się ułoży

Cytat:
:
A tu kolejne zdjecie Olci z chrzcin i na razie mam tylko te 2 od fotografa.Reszta leci dopiero.
śliczne zdjęcia ale płakała biedulka

Cytat:
Napisane przez ona1981 Pokaż wiadomość
[
U nas nadal gorączka, może być tak długo od zębów?? W czwartek się zaczęło. Bo na trzydniówkę to chyba trochę za niska, u nas raczej stany podgorączkowe, najwięcej 38...
.
może jeszcze przez te upały taka podwyższona temp?

moje dziecko ostatnio jest strasznie marudne aletylko wieczorami i potem są cyrki z zasypianiem i sama nie wiem dlaczego

i tak rozmyślam czy by roczku Wiktora nie urządzić u teściów nad jeziorem - mają tam domek, nie jakieś suer warunki ale zrobiłoby się grilla i to zawsze inaczej, niż gnieść się u mnie w mieszkaniu (i tak będzie tylko najbliższa rodzina a jak maluch pójdzie do przedszkola to będę wtedy organizowała kinderparty dla jego kolegów
Stary 2011-06-05, 21:26   #197
ona1981
Zakorzenienie

panna migotka jemu ząb górny wychodzi, niby przy zębach może być do 38, ale aż tyle dni Nie ma kataru ani innych objawów, no może poza brakiem apetytu i luźnymi kupami.
Wykluczyłam trzydniówkę bo zawsze myślałam, że przy niej to wysoka gorączka, ale teraz sama nie wiem już. Ale chyba nie jest trzydniówka bo bardzo szybko się zbija i nigdy nie było więcej niż 38.
Jutro muszę mu do paszczy zajrzeć jak tam sytuacja się przedstawia
Stary 2011-06-06, 06:31   #198
yolanda9
Zadomowienie

Witam po weekendzie
Ja go super spędzilam bo i pogoda dopisała i męz miałam na miejscu W sobote działeczka i grill, potem znajomi przyszli i pograliśmy w pokera, a w niedzielę dwa razy na spacerku nad morzem byliśmy No milusio było... oby w więcej takich weekendów

Ja też nosze staniki 80 C A piersi po karmieniu nie takie złe...myślałam, że będzie gorzej

Daria, śliczne zdjęcia No nie ma to jak wziąż profesjonalnego fotografa... może ja błąd zrobiłam, że z tego zrezygnowaliśmy hmmm...

Curly81, hehe się mąż stęsknił....mój tak samo robi

yolanda9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 07:44   #199
Curly81
Wtajemniczenie

Witam!
Cytat:
wysyłaj go częściej!a jaki stęskniony wróci
W sumie to my się nigdy przez te 3 lata i 10mcy nie rozstawalismy na dłużej i myślę,że to był błąd....Tylu komplementów i wyznań co wczoraj przez tel.to nie słyszałam do dawna.Taki odpoczynek od siebie jest super jak widzę.

Cytat:
i tak rozmyślam czy by roczku Wiktora nie urządzić u teściów nad jeziorem - mają tam domek, nie jakieś suer warunki ale zrobiłoby się grilla i to zawsze inaczej, niż gnieść się u mnie w mieszkaniu (i tak będzie tylko najbliższa rodzina a jak maluch pójdzie do przedszkola to będę wtedy organizowała kinderparty dla jego kolegów
Bardzo dobry pomysł.

Ja jeszcze karmię,wiec nie wypowiem się jak wyglądają cycochy po karmieniu.Jeszcze nie czuję momentu by ja odstawiać.

Edytowane przez Curly81
Czas edycji: 2011-06-06 o 08:25
Stary 2011-06-06, 07:54   #200
kumkura
Rozeznanie

Witam kobity
My wczoraj bylismy na działce i rozlożylismy małemy basen-kupilismy rozporowy-180cm srednicy, cobysmy i my mogli tylki pomoczyc i bylo super młody wyszalal sie na maxa, przy wyciaganiu go z wody byl placz i histeria...
powtarzam swoje pytanie odnosnie menu dla dzieciakow na impreze roczkowa???
Stary 2011-06-06, 08:24   #201
Curly81
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kumkura Pokaż wiadomość
Witam kobity
My wczoraj bylismy na działce i rozlożylismy małemy basen-kupilismy rozporowy-180cm srednicy, cobysmy i my mogli tylki pomoczyc i bylo super młody wyszalal sie na maxa, przy wyciaganiu go z wody byl placz i histeria...
Jaką wodą go napełnialiście?czekalisci e aż się nagrzeje czy dolewaliscie ciepłej..?
Kiedyś myślalał o zakupie dużego basenu do ogrodu rodziców ale przemyślałam sprawę,że za dużo z tym zachodu...wodą z węża lodowata i wodę trzeba podgrzewać,nosić itd.. i się syfi od piachu,lisci...i wolę wyskoczyc na basen na gotowe.Oglądałam takie duże baseny do ogródka ,gdzie się chlor dozuje,rany ile tam trzeba wody wlać.

Stary 2011-06-06, 08:27   #202
panna migotka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ona1981 Pokaż wiadomość
panna migotka jemu ząb górny wychodzi, niby przy zębach może być do 38, ale aż tyle dni Nie ma kataru ani innych objawów, no może poza brakiem apetytu i luźnymi kupami.
Wykluczyłam trzydniówkę bo zawsze myślałam, że przy niej to wysoka gorączka, ale teraz sama nie wiem już. Ale chyba nie jest trzydniówka bo bardzo szybko się zbija i nigdy nie było więcej niż 38.
Jutro muszę mu do paszczy zajrzeć jak tam sytuacja się przedstawia
kurczę, to ja już nie wiem ale trzymam kciuki żeby w końcu się przebiła co by maluch tak nie cierpiał

Cytat:
Napisane przez yolanda9 Pokaż wiadomość
Witam po weekendzie
Ja go super spędzilam bo i pogoda dopisała i męz miałam na miejscu W sobote działeczka i grill, potem znajomi przyszli i pograliśmy w pokera, a w niedzielę dwa razy na spacerku nad morzem byliśmy No milusio było... oby w więcej takich weekendów

Ja też nosze staniki 80 C A piersi po karmieniu nie takie złe...myślałam, że będzie gorzej

Daria, śliczne zdjęcia No nie ma to jak wziąż profesjonalnego fotografa... może ja błąd zrobiłam, że z tego zrezygnowaliśmy hmmm...

Curly81, hehe się mąż stęsknił....mój tak samo robi
zawsze możesz zrobiź sesję w plenerze - teraz jest cieplutko, pełno zieleni, kwiatków....

Cytat:
W sumie to my się nigdy przez te 3 lata i 10mcy nie rozstawalismy na dłużej i myślę,że to był błąd....Tylu komplementów i wyznań co wczoraj przez tel.to nie słyszałam do dawna.Taki odpoczynek od siebie jest super jak widzę.

Bardzo dobry pomysł.

Ja jeszcze karmię,wiec nie wypowiem się jak wyglądają cycochy po karmieniu.Jeszcze nie czuję momentu by ja odstawiać.
moje wyglądają coraz lepiej na początku byłam załamana bo takie były troszkę flakowate ale już dochodzą do siebie
Cytat:
Witam kobity
my też czekamy na debiut basenikowy a dzieci w jaakim wieku?
Stary 2011-06-06, 08:31   #203
Curly81
Wtajemniczenie

Cytat:
Ale się dziciątko popłakało..Widać,że dobry fotograf,ujęcie trafione.

A moja Ala od tygodnia ni rozstaje się ze szczeniaczkiem uczniaczkiem.Wcześniej nie wykazywała zbytniego zainteresowała nim a teraz ciagle go przytula,tańczy i podspiewuje z nim na rękach.Wszystkie inne zabawki mogą nie istnieć bo teraz piesek number 1.

Edytowane przez Curly81
Czas edycji: 2011-06-06 o 09:01

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-06-06, 09:01   #204
Dilayla
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez margo80 Pokaż wiadomość
ano właśnie nie bolą. bardziej bolały jak przechodziłam z 2 karmień nocnych na 1. a teraz nic. jakby wiedziały, że produkcję należy zakończyć.

annLee już wie, reszcie tez się pochwalę:

zazdroszcze-przespanej-nocki-Adrian✂pomimo-odstawienia-nadal-wybudza-sie-min-3razy--mozna--oszalec...
tak-wlasnie-tego-oczekuja-robienia-dobrej-miny-do-zlej-gry--ja-wczoraj-postraszylam--tesciowa--ze-adrian--jedzie--z--nia-na--wakacje--z--przerazona--mina--stwierdzila--ze--ona--to--musi--dpoczac--po--calym-roku--pracyco-ciekawe--wolne--ma--2--miesiace--cale--wakacje--nie-wspomne--ze--nadal--nie-byla--na-spacerze-samaz-adusiem....babcia-porażkowa-nam-sie-trafila...

Dilayla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 09:37   #205
bydgoszczanka
Zakorzenienie

GG do bydgoszczanka

Witajcie po weekendzie

My też dosyc fajnie go spędzilismy. W sobotę bylismy 7 godzin poza domem, bo Łukasz miał zawody karate niedaleko Bydgoszczy. Luiza była dzielna, gorzej z nami. Na sali parówa, hałas. Ja z małą sporo czasu spędzilam na dworze. Przyjechalismy padnięci. Było troche nerwów, bo organizacja do dupy.

W niedzielę pojechaliśmy do teściów i testowaliśmy basenik. Na początku Lusia nie chciała wejść, ale w końcu sie przekonała i fajnie sie bawiła. Najbardziej się jej podobało lanie na siebie wody z wiaderka

Łukasz rano pojechał do Zakopanego na 5 dni...........a ja okres dzisiaj dostałam

Na 12.15 idę z małą na szczepienie, już się boję

http://suwaczki.maluchy.pl/li-44203.png

Luiza

http://suwaczki.maluchy.pl/li-44331.png

Jaka jest różnica między kobietą z PMS a terrorystą?
Z terrorystą można negocjować.
bydgoszczanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 10:08   #206
yolanda9
Zadomowienie

Cytat:
młody wyszalal sie na maxa, przy wyciaganiu go z wody byl placz i histeria...
U nas aż tak nie było Chyba wszystko mu jedno czy w wodzie czy nie
Co do menu to ja nie pomogę bo u nas było to samo co dla dorosłych...
Cytat:
Jaką wodą go napełnialiście?czekalisci e aż się nagrzeje czy dolewaliscie ciepłej..?
Tym razem na działce wlewaliśmy wodę z baniaczków, które postały na słońcu z tym, ze troszke malo tej wody było

Cytat:
zawsze możesz zrobiź sesję w plenerze - teraz jest cieplutko, pełno zieleni, kwiatków....
No ale mnie chodziło o zdjęcia z chrzcin Bo normalnie to ja zdjęcia robię....

Cytat:
nie-byla--na-spacerze-samaz-adusiem....babcia-porażkowa-nam-sie-trafila...
Współczuję babci...no ale jej się nie wybiera.....
Cytat:
Napisane przez bydgoszczanka Pokaż wiadomość
Łukasz rano pojechał do Zakopanego na 5 dni...........a ja okres dzisiaj dostałam
To se ne pobryka...
Cytat:
oby obyło się bez stresu i płaczu....

yolanda9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 11:02   #207
ona1981
Zakorzenienie

Bydgoszczanka kciuki za szczepienie

My tez mamy lipne fotki z chrzcin, ale u nas ciężko o dobrego fotografa, seme fotoziutki, fotki takie, że śmiech na sali a ceny kosmiczne.

U nas nie ma już gorączki, ale ciąg dalszy maruda, właściewie to jest mega marud, cale rano się darł. Zaglądalam do buźki i chyba już się lekko przebił, taką kropkę widać. Noc zresztą też była koszmarna, a na Nurofenie był.
Stary 2011-06-06, 11:24   #208
Curly81
Wtajemniczenie

Cytat:
A na co szczepiłaś?Już pewnie po szczepieniu...jak było?

Stary 2011-06-06, 11:28   #209
Darianna25
Zakorzenienie

U nas gorączki nie ma już ale marud pozostał.W nocy budziła się z 3 razy z płaczem jakby jej ktoś krzywdę robił.

A dziś idziemy zrobić zdjęcie do paszportu a pada cały czas.

Stary 2011-06-06, 12:10   #210
Silpe
Zadomowienie

Uff jak gorąco
a do tego wieje strasznie - nie lubie wiatru
młoda spi , ja pije kawke i obmyslam menu na chrzciny i roczek - to juz za 2 tygodnie

u nas też marud zebowy i lekka gorączka a raczej skaczący stan podgorączkowy . 3 zeby idą na raz i ciekawe który bedzie pierwszy
2 jedynki i dwójka górne .
oczywiscie w nocy wiercenie i pobudki z płaczem w dzien tak na dwa razy
w tym że jest niechec do jedzenia , mysle że to też przez ten upał - przynajmniej pije dużo.

wczoraj mielismy debiut basenikowy - moczyłysmy dupska we dwie
Gabi na początku troche nie teges była i chciała na rączki , potem sie rozbawiła i było ok . choc nie za długo ale jak na pierwszy raz ujdzie

powiedzcie mi te pampki do pływania to powinny byc w srodku suche jak młoda w wodzie siedzi bo chyba jej zle założyłam .po wyjeciu z wody były w srodku strasznie mokre ale nie zsikała sie , wiec chyba nie dopasowane były ,
i ile razy można jednego używac aż usika bo jak czysty to co - wysuszyc i dalej użytkowac

---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ----------

Podajcie mi prosze jakieś fajne przepisy na sałatki , chciałabym zrobic coś całkiem nowego a brak mi pomysłu. W necie sporo tego ale macie może cos sprawdzonego
Chodzi mi o sałatki jako przystawka , wiec coś pewnie na majonezie lub jogurcie , takie nie za cieżkie , w te upały to coś lżejszego by sie zdało

Silpe jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości