![]() |
#181 | |
BAN stały
|
Dot.: Romans z promotorem
Cytat:
![]() też uważam, że podała tyle informacji, więc niech nie płacze, że ktoś ją zguglował i znalazł na nk. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
Przestańcie się nad nią użalać, przecież jak się czyta ten wątek, to ona nawet specjalnie rzuca takimi oskarżeniami podając prawie wszystkie dane.
Dorosła, studiująca kobieta przecież powinna wiedzieć, że nie każdego wykładowcę nazywa się idiotą z konkretnego miasta. Szczególnie, że bez skrępowania podała dane uczelni i wydziału, swoje stanowisko, prawie temat pracy. Ja uważam, że ktoś sobie wymyślił zemstę na tym facecie (czy autorka, to nie wiem, może dostała rykoszetem). Przecież o to chodziło, że każdy człowiek przechodzący przez wizaż i posiadający iloraz inteligencji większy niż meduza - powinien się domyślić o kim mowa i kogo szkaluje ten wątek. Może to walka o stołki, może facet komuś nie chciał dać buziaka, postawił złą ocenę, kogoś rzucił, zrobił komuś świństwo i odpłacono mu się w ten sposób. Może któraś z dziewczyn posiadająca konto na nk, dałaby linka tej pannie, która jest wymieniona. Jak to ona napisała, to nic nie straci ![]() Ale może dziewczyna jest niewinna i może zechce zgłosić sprawę na policję. Przecież, jak jest nieświadoma istnienia tego wątku i bogu ducha winna, to może się zdziwić, że na uczelni ma pod górkę.
![]() |
#183 |
maszyna, nie człowiek
|
Właśnie, człowiek nadmiernie ciekawski i ciut inteligentny chcąc sam to wpisze w google, nikt mu nie musi tego specjalnie pokazywać, już lepiej tak jak pisałaś - pokazać autorce, bo jeśli to jest wrabianie, to.. współczuję szczerze, już nie głupoty. Jak prawda, to IQ dążącego do zera, jak zreszta każdy.
![]() |
#184 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
BAN stały
|
Ja się zastanawiam, na kim to zemsta, bo rzeczywiście wpisałam w google gościa i mi wyskoczył, dziewczyna już nie wyskakuje, więc może skasowała konto, bo miała dosyć wejść obcych osób.
Mi się wydaje, ze ktoś może chcieć się zemścić na tej dziewczynie, bo nie dała ściągnąć, bo ma lepszego promotora albo odegrać na niej za to, ze odrzuciła czyjeś zaloty. Ale wykładowca też obrywa, bo jego łatwo znaleźć, nawet łatwiej. To może być walka o stołki albo zemsta za odrzucone zaloty, zakończony romans, wyśmianie przy ludziach z roku... Za cokolwiek... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
astro-loszka
|
Wow...czytałam ten watek na początku, ale się rozrósł, no no
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:28.