![]() |
#181 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Jakim trzeba być trollem, żeby coś takiego zrobić?
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#182 | ||||
Wiedźma
|
Kochani, przepraszam, że milczę. Zauważam u siebie tendencję ucieczkową - staram się o tym nie myśleć.
![]() Jestem po konsultacji z prawnikiem, który prześledził wszystko i uzgodnił ze mną stanowisko w sprawie. Ja ochłonęłam trochę, spojrzałam na kwestię perspektywicznie i powoli odzyskuję spokój. Ten wątek, wpisy na blogu, pełnie niedowierzania oburzenie innych bloggerów i nie tylko bloggerów, bo także ludzi, którzy własnego bloga nie strugają - wszystko to przekonało mnie, że nawet jeśli jestem naiwna, to nie do końca głupia, bo porządnych ludzi, którym sytuacja nie mieści się w głowie jest bardzo, bardzo wielu. I to jest pozytywny aspekt tej sprawy. ![]() Cytat:
Dla mnie ten blog to okienko, przez które mogę sięgnąć do prawdziwych, najprawdziwszych, często wspaniałych ludzi. ![]() Cytat:
Chwilowo nie boli mnie jego samotność i odrzucenie, chwilowo nie martwię się, że jest mu źle i nie będzie lepiej... Chwilowo czuję obrzydzenie, nie współczucie. Chyba nie lubię siebie w tej wersji. ![]() Cytat:
Cytat:
Cindy, dziękuję. Twoja opinie o mnie chyba nie jest zbyt pochlebna, ale co mi tam. ![]() Dziękuję za pozytywną energię. Przyjmuję, doceniam, obiecuję spożytkować. Tym porównaniem do nałogowca rzeczywiście dałaś mi do myślenia. to trochę tak jest. Może on rzeczywiście każdą osobę w końcu musi ukąsić, bo nie potrafi funkcjonować w normalnych relacjach.
![]() |
#183 |
Raczkowanie
|
Sabb - musiałam napisać do Ciebie choć po przeczytaniu wątku, wpisów na Twoim blogu i "przeprosin" już pewnie niewiele mogę wnieść do tematu - chciałabym jednak abyś wiedziała że czytałam to wszystko z niedowierzaniem i niesmakiem (to eufemizm żeby nie podkrecać nastroju
![]() Jestem tu krótko - niedawno odkryłam że "to" co się za mną wlecze od jakiegoś czasu można nazwać pasją i że podziela ja wiele osób - tak trafiłam na Wizaż, na Perfumy. I - poza drobnymi wyjątkami - byłam cudownie zaskoczona że w tak ostatnio, powszechnie opluwanym medium jakim jest internet spotkałam tyle wspaniałych, umiarkowanych w sądach ludzi, ludzi, którzy są dla siebie zwyczajnie mili i pomocni, a którzy czasem fantastycznie się różnią. Czytałam trochę o "historii", o konkurencyjnych forach, o ludziach, nawet o p.T. I do dzisiaj nie sadziłam że coś takiego może sie przytrafic tutaj, wsród Was (a może już nas ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#184 | |
gamma Orionis
|
Cytat:
Pozwoliłam sobie zebrać wszystkie wpisy w kolejności chronologicznej i... zostawić to bez komentarza, bo jako moderatorowi nie wypada mi napisać tego, na co mam ochotę ![]()
P.S. Dziękuję Skarbowi za link do tego wątku!
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Zadomowienie
|
widziałyście...
akurat dzisiaj weszłam na blog Elve i aż mnie przytkało... przeczytałam też wpisy Sabb., i tak sobie bezsilnie pomyślałam "no ile można". Ewidentnie jednostka wymagająca pilnej interwencji lekarskiej. |
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Lux Mundi
|
Niestety widziałyśmy
![]() Brak słów - ręce opadają ![]()
![]() |
#187 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Mam nadzieję, że w końcu pan M.B. dostanie to na co zasłuzył.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#188 | ||
Zakorzenienie
|
Ja dopiero przedzieram się przez wszystkie wpisy na blogach na ten temat...
na razie nie wiem jak to w ogóle skomentować ![]() ps.drobiazg Bello
![]() |
#189 |
Zakorzenienie
|
Przede wszystkim on nęka i prześladuje Sabb od kilku ładnych lat... bo to, że ktoś sam sobie sam wymyśla konkursy i umieszcza w nich swój blog na 1 miejscu, nominuje i rozstrzyga jedyne w Polce niezależne wyróżnienia w dziedzinie perfum
![]() Smutne jest to bo to nie wygaląda mi niestety tylko na sprawę wrednego charakteru... |
![]() ![]() |
![]() |
#190 |
Rozeznanie
|
sąd go powinien na przymusowe badania psychiatryczne posłać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#191 |
El Cumpleaños Secreto
|
Jestem w szoku. Nie byłam świadoma tego wszystkiego i oczy mi się dopiero otwierają...
#192 |
Konto usunięte
|
Powiem tylko tyle, jestem w szoku, że facet może być tak płytki, zapatrzony w siebie i bezczelny.
Sabb, powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
Panaroja
|
Mam nadzieję , że wiecznej anosmii dostanie
![]() ![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#194 |
Zadomowienie
|
Przeczytałam i jestem w szoku...
|
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
Co nowa informacja o tym co imć Twister wyprawia tym bardziej jestem zszokowana.
Zaczynam podziwiać powoli jego "geniusz". To co wyprawia zupełnie przerasta moje pojecie o zdolnościach ludzkich. Nawet do głowy mi by nieprzyszły niektóre jego pomysły. Im więcej mam z nim do czynienia ( na szczęście wirtualnie) tym bardziej utwierdzam się w przekonaniu ze jemu nic już nie pomorze poza leczeniem psychiatrycznym. Nie wiem na co on cierpi (poza narcyzmem) ale zdecydowanie jest to szkodliwe nawet jeśli nie dla niego samego to dla zdrowia psychicznego innych. Ostatnią akcję z podszyciem się pod Sabb, to już nawet nie skomentuję. (no może poza tym ze było ono tak nieudolne ze nawet laik czytając wpis zorientuje się ze to fake).
#196 |
Zadomowienie
|
Nic nowego w temacie. Sam pamiętam jak bodajże w 2008 Pan M.B. śledził moje perufmowe zakupy na Allegro. Dostałem nawet emila z wyrzutem, że za duże sumy wydaje na perfumy, że dzieci w Afryce i takie tam...Pozostaje współczuć osobom w jego najbliższym otoczeniu i jak się okazuje także poza nim. Sabb, jesteśmy z Tobą
![]()
#197 |
BAN stały
|
O właśnie, post Santorio przypomniał mi o tym, jak kiedyś MB toczył wojny z handlującymi odlewkami... Bo perfumy, taka piękna pasja, nie są po, żeby móc łatwo na nich zarabiać, że to hańba itd.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#198 |
Guerlain Lover
|
Ja również trzymam kciuki za rozwiązanie tej sprawy.
Sabb, trzymaj się ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#199 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#200 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#201 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() My sprzedawaliśmy odlewki w cenie zakupu, żeby nie stały niepotrzebnie u nas jak nie trafiliśmy z zapachem a zarabiać to właśnie tylko on by chciał ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#202 | ||||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ja z kolei pamiętam sytuację jak tuż po tym, kiedy wyżebrałam mu u Agi zawieszenie bana i powrót na forum, wiedząc, że to wbrew regulaminowi wkleił na perełkach własną aukcję - nader ciekawą, bo flakon Lutensa sprzedawał za 1 zł, ale koszt przesyłki wynosił ze 200 czy 300 żeby przechytrzyć Allegro i nie płacić prowizji. ![]() Cytat:
![]() Inna kwestia, że im więcej się dowiaduję, tym większe mam przekonanie, że on nigdy sam "z siebie" nie przestanie... ![]()
![]() |
#203 |
Zadomowienie
|
Zupełnie to wtedy zignorowałem. Teraz żałuję, że nie zachowałem tego emaila. Nigdy nie wiadomo kto i w jaki sposób może Ciebie zaatakować.
Tylko wtedy chyba dochodzimy już do pewnej paranoi... Temu Panu chyba najbardziej na tym zależy. P.S. Przepraszam za literówki, ale pisanie postów na smartfonie to nie lada wyczyn ![]()
#205 |
Zakorzenienie
|
amsakreska
![]() Widziałem właśnie promowanie przez Mon Credo M.B. ![]() Klaudia jesteśmy z Tobą i jak coś to pomożemy ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Zadomowienie
|
Chyba warto im napisac ze to obciach pokazywac na tablicy taka osobe
![]()
#207 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#209 |
Wtajemniczenie
|
Czytam, czytam te rewelacje o MB i włos by mi się zjeżył pod sufit, gdyby nie fakt, że mocno upięty... Kawy nie potrzebuję, ciśnienie już mi się podniosło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#210 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:11.