|
|
#181 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powitanie z Oriflame
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#182 |
|
Rozeznanie
|
Witaj Basiu, widzę ,że od zera zaczynasz z firmą Oriflame,ale masz w sobie moc.
Oj będzie się tu działo , będzie. ![]() Jestem konsultantką od około pół roku,ale czuję,że Ty mnie prześcigniesz ze znajomością wszystkich kosmetyków tej firmy ;D więc czekam na recenzje i życzę powodzenia !
|
|
|
|
|
#183 |
|
Zakorzenienie
|
DSSTYLE
Pięknie dziękuje za te miłe słowa, mam nadzieję, że się uda, że się sprawdzę, że dam radę Dziękuje raz jeszcze i zapraszam na wątek klikaczowy (link w pierwszym poście tego wątku)
|
|
|
|
|
#184 |
|
Zakorzenienie
|
wow, ale tu szybko przybywa postów
![]() trzymam kciuki
|
|
|
#185 |
|
Rozeznanie
|
Bardzo fajny wątek
Basiu życzę powodzenia |
|
|
|
|
#186 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje dziewczyny, zapraszam wszystkie na wątek klikaczek...
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post27368078 jutro będzie na powrót o Oriflame... wkońcu przede mną mój pierwszy raz - pierwsze zamówienie... I zwinę prześliczną kosmetyczke, a potem liczę na okulary i na torbę |
|
|
|
|
#187 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze kochane,
miałam iść wieki temu spać, ale kładę się dopiero teraz... wrzucam Wam zdjęcie kosmetyczki jaką zgarnę przy pierwszym zamówieniu, już się nie mogę doczekać. A w kolejnych katalogach: okulary i torebkę Super!I oto moja kosmetyczka. A teraz dobranoc, po 8 rano mam panów, którzy mają zmienić zaworki przy kaloryferach |
|
|
|
|
#188 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry,
jestem już na nogach, choć przyznam szczerze, że najchętniej bym jeszcze pospała. Ale musiałam wstać wcześniej, bo dzisiaj za pół godziny mają być Panowie - do zmiany zaworków przy kaloryferach. A po drugie, no cóż, młodsza córka śpi i wcale jej się wstawać nie chce, to co? To starsza po 7 już wyspana Ale nie narzekam, i tak dziewczyny pięknie śpią, Julia miała niecałe 3 miesiące jak zaczęła przesypiać całe noce. Łucja trochę więcej. Więc żyć nie umierać Dzień dobry! |
|
|
|
|
#189 |
|
Zakorzenienie
|
Natasia również Ci kliknęłam,
wątek o klikaniu tutaj https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=535771 |
|
|
|
|
#190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A wracając do tematu wątku |
|
|
|
|
|
#191 |
|
Przyczajenie
|
Szukam pary
[ori_bas]814016[/ori_bas] Edytowane przez aicha2009 Czas edycji: 2011-06-08 o 09:43 |
|
|
|
|
#192 |
|
Zadomowienie
|
Tutaj jest wątek o klikaniu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=535771 zapraszam tam
tu rozmawiajmy o kosmetykach
|
|
|
|
|
#193 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
?
|
|
|
|
|
|
#194 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Basiu powodzenia
Walcze z Tobą z kg pociążowymi
|
||||||||||||||||||||
|
|
#195 |
|
Zakorzenienie
|
IwoOsia powiem Ci szczerze, że zastanawiałam się, tylko jeszcze nie wiem jak się do tego zabrać. Chce spotkać się z Martą i z nia o tym porozmawiać, by mi trochę pomogła.
Teraz biorę się za składanie zamówienia Swoją drogą Marta teraz ma gorący okres, przygotowania ślubne... Zgadnij_MS witaj, dziękuje i Tobie również powodzenia |
|
|
|
|
#196 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bo nasza Martusia zmienia stan cywilny hi hi ale na pewno Ci coś pomoże w razie czego możesz pytać , może uda mi się podsunąć jakiś pomysł
|
|
|
|
|
|
#197 |
|
Rozeznanie
|
Hej Basiu!Powodzenia życzę i cieszę się, że to właśnie Ty zostałaś wybrana Ambasadorką Oriflame : )
Będę śledziła Twojego bloga i czytała Twoją historię i oczywiście klikała w banerki. Ja też zaraz dodam sobie Twój baner do podpisu i zapisuję się do wątku klikacza ![]() Jeśli chodzi o przygodę z Oriflame, to muszę przyznać, że sama ją zaczęłam - od 25.05 jestem świeżo upieczoną konsultantką Oriflame, a wczoraj do domku dotarła paczka z pierwszym zamówieniem. Czułam się jakbym dostała paczkę od Mikołaja Zaś jak sam Mikołaj się czułam pakując ludziom ich zamówienia do reklamóweczek, wybierając próbki, dobierając prezenty Naprawdę nie wiedziałam, że od razu może być tak fajnie, bo zapisałam się jako konsultantka, żeby móc dla siebie taniej kosmetyki zamawiać, a teraz się coraz bardziej wkręcam Jest zabawa i to się liczy!Tobie więc kibicuję jeszcze mocniej i życzę mnóstwo takich mikołajkowych Oriflamowych zamówień - w końcu jesteś mikołajkową panienką! P.S. Córy masz śliczne, ale to wiadomo ... po Mamusi
|
|
#198 |
|
Zakorzenienie
|
No i chciałam złożyć zamówienie, najpierw problem kredytowy, bo mieli mi uaktywnić, ale tego nie zrobili. Dzisiaj Marta to załatwiła... ale coś mi strona wygasa. Nie wiem co i jak. Marta mi sprawdzi jak wróci do biura. Czyli pierwsze problemy za mną
![]() Agneska, dziękuje za te wszystkie słowa. Czyli konsultantkami jesteśmy podobnie stażem hehehe---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- Poszło pierwsze zamówienie... ale się cieszę. Kosmetyczka jest moja, choć mi się najbardziej marzy torba i tej nagrody nie mogę się już doczekać. Wiem w czym był problem, że w pewnej chwili zamówienie wygasało... limit kredytowy mam 350zł, a zamówienie wynosiło 367... no i dlatego dalej nie puściło.. No to kobiety, świętujemy, pierwszy raz mam za sobą. Szkolenie o produktach jedno za mną Ogrom przeczytanych informacji o firmie i kosmetykach Zbieranie zamówień Pierwsze zamówienie puszczone do firmy Czyli co? Jestem konsultantką... teraz czekać na pierwsza paczke! |
|
|
|
|
#199 |
|
Raczkowanie
|
Brawo!!
|
|
|
|
|
#200 |
|
Zakorzenienie
|
Wow, jesteś niesamowita. Tacy ludzie jak ty dają mi wiarę, że marzenia można spełniać. Powodzenia i życzę jeszcze więcej sukcesów.
Sama kiedyś chciałam zostać konsultantką, ale jakoś tak nie wyszło. Będę wpadać i podczytywać
|
|
#201 |
|
Zakorzenienie
|
Cola_Ola nie wiem skąd tyle miłych słów, ale to ogromnie cieszy. Może spróbuj jeszcze raz zostać konsulatantką
IwoOsia pięknie dziękuje... ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- Myślę poważnie nad tym by pod siebie wziąć choć jedną osobę. Tylko zastanawiam się skąd i jak. Jakie pomysły na zachęcenie kogoś do tego by zostać konsultantką? Myślę, że wśród bliskich nie mam nikogo takiego... a jak złapać wśród obcych? Czy są tutaj jakieś konsultantki, które miały podobną sytuację jak ja? Nie pracuje, nie studiuje, znajomi raczej kręcą nosem na coś takiego. WIęc jak pozyskać kogoś z zewnątrz? |
|
|
|
|
#202 |
|
Raczkowanie
|
Basiu glosuje na Ciebie jak szalona
![]() Do kiedy jest czas na klikanie ? |
|
|
|
|
#203 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane tutaj wszystko odnośnie klikania, wymian klików itd
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=535771 W regulaminie jest, że konkurs ogólnie trwa do 30 czerwca, natomiast akcja klikacz bodajże do 26 czerwca. Jednak liczę na odwiedziny tutaj, wspieranie mnie, pomocną dłoń też tutaj. Wkońcu głównie o wątek ten tutaj chodzi i moją historię z Oriflame
|
|
|
|
|
#204 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
pisz wiadomości prywatne i pytaj czy ktoś nie chciałby mieć taniej kosmetyków? a może interesuje tą osobę praca w Oriflame.. bo można zarobić duuuuużo więcej niz na samej sprzdaży.. są bonusy za awans gdzie ich suma to około 6 tys zł, dodatkowo wszelkiego rodzaju rabaty i prezenty.. uzbiera się ponad 10 tys zł do zgarnięcia do 12 katalogu czyli mają czas 12 tygodni
|
|
|
|
|
|
#205 |
|
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2010-12
|
basiu, mam nadzieję że uda nam się wygrać
głosuję i zbieram dla ciebie głosy![]() ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- dołączam do drużyny basi
|
|
|
|
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
W kupie siła
dołaczam, duuuużo osób udziela się na drugim "basiowym" watku teraz przeszłam tu
|
|
#207 |
|
Zakorzenienie
|
Kochani wymienianie wymienianiem, nikt nie mówi, że nie wolno. Tam sobie róbcie co chcecie. A tutaj pozwólcie by wątek był czysty
Bym mogła pisac o swoich problemach, o swoich sukcesach, o swoich rozterkach, ogólnie o tym co siedzi w mojej głowie od czasu kiedy zostałam konsultantką.Swoją drogą już nie mogę się doczekać pierwszej paczki, zarówno dla klientów, jak i tej dla mnie, z produktami, które będę miała okazję testować
|
|
|
|
|
#208 |
|
Zakorzenienie
|
Basiu podziwiam Cię że zebrałaś tyle zamówień
|
|
|
|
|
#209 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co Wam powiem dziewczyny, bardzo często zaglądam na wątek: "Mój mały świat Oriflame" czyli wątek Pycia17. Lubię tam zaglądać, pojawia się tam wiele pytań, wiele cennych informacji, Pycia bardzo dużo pisze o kosmetykach i to jest niesamowite. Fajnie tak, gdy człowiek już jakiś czas jest zaangażowany w Oriflame i ma taki ogrom wiedzy. Ja sama, jak i Ivonea jesteśmy początkujące. Pewnie wiele mogłybyśmy się nauczyć od Pycia17. Ale wiadomo każdy przechodzi przez nieraz niełatwe początki. Już nie mogę doczekać się kolejnego szkolenia, spragniona jestem wiedzy
|
|
|
|
|
#210 |
|
Zakorzenienie
|
Trzymamy kciuki
ja najbardziej lubię podkłady z Oriflame
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:48.