![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Powitanie z Oriflame
Witam serdecznie, jestem wizażanką od kilku lat, ponad 10 tys postów za mną. Sporo znajomości zawiązanych dzięki temu forum, wiele przyjaźni przeniesionych do rzeczywistego świata, wiele sukcesów, które dzieliłam z Wami dziewczyny. A teraz, teraz jeszcze wybranie mnie na ambasadorkę Oriflame - co ogromnie mnie cieszy. Duża szansa przede mną. Jestem żoną, matką i kochanką własnego męża. Mam dwie śliczne córeczki - Łucje - 3,5 roku oraz Julię - 10 miesięcy. Jestem mamą na pełnym etacie.
Z Oriflame poznałam się ponad 10 lat temu. Przez jakiś czas byłam konsultantką, ale niestety zrezygnowałam. Młoda, problem z dojazdem po kosmetyki, a potem szaleństwa młodzieńcze i czasu brakło. Teraz powtórnie zaczynam swoją przygodę z Oriflame. Już jako dojrzała kobieta, a w środku mimo wszystko mała dziewczynka. Chciałam wszystkim powiedzieć dzień dobry. I podziękować przy okazji za wybór mnie z pośród wielu innych kandydatek ODNOŚNIE KLIKANIA... ZAŁOŻYŁAM WĄTEK O DYSKUSJACH, KLIKANIU, WYMIANACH GŁOSÓW. TEN POZOSTAW DLA MNIE ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post27366595 Edytowane przez bassienkaw Czas edycji: 2011-06-07 o 21:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Dot.: Powitanie z Oriflame
świetnie się przedstawiłaś Basiu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Ja również będę śledzić Twoją przygodę z Oriflame.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Bardzo miło jest mi to czytać, zaraz napiszę jeszcze coś więcej, by każdy wiedział co i jak
Bardzo mnie to cieszy, mam nadzieję, że będzie się podobać ![]() Jestem, dotarłam właśnie z dziewczynami do domu. Bogatsza o tonę słodyczy i dwa zamówienia z Oriflame ![]() Wczoraj odbyło się moje pierwsze spotkanie z dyrektorką struktury sprzedaży Oriflame - mojego regionu. Takich ludzi się ceni, takich ludzi się lubi, z takimi ludźmi można pracować. Otwarta, sympatyczna, pełna ciepła i z uśmiechem na twarzy osoba. Wygadana, pogadana i wogóle na plus. Pani Martusiu - z tego miejsca pozdrowienia serdeczne i ukłody. Córka Łucja cały czas pyta kiedy się znowu spotkamy, kiedy przyjedzie Pani Marta i czy przywiezie jej jakieś próbki. No tak, dziecko zapamiętało, że sympatyczna Pani, która odwiedziła jej mamę obiecała kosmetyki. Czy mówiłam, że moje dziecko to strojnisia - modnisia? Nie mówiłam, no to mówię. Wie dziewczyna, że o cerę trzeba dbać, że o siebie trzeba dbać, już od najmłodszych lat. W załączniku przesyłam zdjęcie sprzed 2 lat, jakie moja córka początki miała z 'dbaniem o siebie'. Zaraz uciekam zagłębić się w lekturę "Droga do sukcesu"... może i moja droga będzie udana i różami usłana. Wkońcu całkiem fajna dziewczyna ze mnie, może przebojowość, siła przebicia i ta pewność siebie też do mnie zawitają? Matki, żony, kochanki, narzeczone, singielki, rozwódki, wdowy, nastki, dziestki, optymistki, pesymistki zapraszam serdecznie na przejażdżkę wraz ze mną z przygodą Oriflame ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Jestem ciekawa jak rozwinie się ten wątek. Na pewno będę często zaglądać. Życzę powodzenia, Basiu.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Uwielbiam w tej pracy to, że tutaj każdy życzy sobie dobrze, nawet się nie znając ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() No właśnie, z tego co mi wiadomo od poniedziałku będzie potrzebna pomoc. Klikanie w bannerki by moja historia, moje codzienne zapiski były na pierwszym miejscu. Ja dzięki Wam będę mogła wygrać nagrodę, a jeśli mój wątek zajmie pierwsze miejsce, 75 osób najczęściej klikających otrzyma zestaw kosmetyków. Jeszcze kilka słów o mnie? Jestem grudniową dziewczyną, pełną optymizmu babeczką spod znaku strzelca - urodzoną 6 grudnia. Tak, jestem mikołajkową dziewczyną i w sumie bez ogródek mogę powiedzieć, że w czepku urodzona. Zawsze u mnie raczej z górki, niż pod górkę. A może to jakim jestem człowiekiem wiele mi daje. Jestem optymistką, optymistką przez duże O. W zeszłym roku skończyłam studia - pedagogika resocjalizacyjna - wielka mi pani magister, szkoda, że bez pracy. Ale z drugiej strony jakoś tak bardzo nie szukam. Dwie córki - jest co robić, poza tym starsza nie dostała się do przedszkola. Dlatego przygoda z Oriflame, mam nadzieję, że nie będzie tylko przygodą, a będzie kontynuowana. Bo przecież czas pracy i reguły ustalam sobie sama. Nie musiałabym nigdzie podrzucać dzieci, nie musiałabym się prosić o opiekę nad nimi. Żona od 4 lat. Moje życiowe motto: "Uważaj o czym marzysz, bo marzenia się spełniają"! A na koniec dla przybliżenia swojego obrazu - ja z córeczkami! |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Basiu trzymam kciuki i będę klikać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Cześć Basiu,
nie muszę się przedstawiać (chyba) ![]() Pozdrawiam Kasia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Hej Basieńko i ja też będę Tobie kibicować na nowej drodze pracy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Basia, jesteś bardzo obrotną i ciekawą życia kobietą. Wiem, że lubisz szalone makijaże. Lubię czytać to co piszesz bo piszesz po prostu ciekawie. A o to chyba chodzi. Znamy się lepiej z fb i będę śledzić Twoje poczynania.
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Basiu będę zaglądać
![]() ![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Ja Cię kręcę, ale miło dziewczyny. Wejść tutaj z samego rana, a tutaj tyle pozytywnych komentarzy. Serdecznie dziękuje za wsparcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Fajnie się wątek zapowiada - suskrybuję
![]() ![]()
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Zamówiłam sobie dwa dni temu tusz pogrubiający rzęsy Oriflame Beauty Maxi Lash. I przyznam szczerze, że już nie potrafię się doczekać aż przyjdę. Pamiętam moją przygodę z tuszami tej firmy, chyba nigdy mnie nie zawiodła. Przynajmniej kilka lat wstecz. Jednak kilka ostatnich lat eksperymentowałam, próbowałam wielu różnych tuszy... teraz czas powrócić i sprawdzić jak w chwili obecnej sprawują się tusze Oriflame. Na pewno się z Wami podzielę moimi wrażeniami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
ja również trzymam kciuki podoba mi się ten wątek i fajne masz córy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Zdjęcie córeczki, która dba o siebie wymiata
![]() ![]() Będę zaglądać ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Witaj Basiu
subskrybuję wątek i z niecierpliwością czekam na więcej postów ![]()
![]() |
#20 | ||
Zakorzenienie
|
Bardzo dziękuje Anges, a co dla mnie najważniejsze - dziękuje za komplement o córkach, to moje największe szczęscie.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Swoją drogą dziewczyny zapraszajcie znajomych, mówcie o tym, że będzie można wygrać kosmetyki... od poniedziałku ruszy głosowanie, klikanie w bannerki, wątek będzie zyskiwał, jak i Wy te banerki umieścicie w podpisie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Hej
I ja również z chęcią będę śledzić Twój blog. Bardzo przyjemnie czyta się Twoje posty ![]() Pozdrawiam
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja mam pytanie, czy któraś z Was stosowała koktajle NATURAL BALANCE by Oriflame? Bardzo bym chciała wypróbować, na pewno wypróbuje. Pewnie jak co nie jedna z Was zmagam się z odchudzaniem. Narazie moim małym sukcesem jest 10kg mniej na wadze, przede mną jeszcze 16... o koktajlach swego czasu słyszałam bardzo wiele dobrego. Czy ktoś może podzielić się swoją opinią? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Ja stosuję zarówno koktajle jak i wellness pack
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
hej Basiu .
Zapisuje się to klubu twoich wspomożycielek ,czytelniczek i wielbicielek ![]() co do stosowania koktajlu NATURAL BALANCE to mogę tylko tyle powiedzieć ,że siostra była zadowolona z efektów, ale musiała bym z nią dogłębniej porozmawiać ,żeby coś na ten temat Ci powiedzieć . ps: mój pierwszy kosmetyk Oriflame to tez był tusz do rzęs ,miałam w tedy może 16 lat i byłam z niego mega dumna. Czekam na relację z testowania nowych kosmetyków , z chęcią skorzystam z twoich uwag.
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Dziękuje za każde miłe słowo... Co do koktajli, to wypróbuje na pewno, sama jestem ciekawa.
Aaaa i Matka Polka się dzisiaj popłakała. Zadzwoniła Pani z przedszkola, ze jednak moją starsza córkę przyjmą do Przedszkola, jeśli nadal jestem zainteresowana, bo zwolniło się jedno miejsce. Tylko nie w 4 latkach, a w grupie 5-6lat... ale Łucja się cieszy ogromnie i od września idziemy do przedszkola! JUPI |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Będę trzymała kciuki i zaglądała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Konto usunięte
|
Napiszesz recenzje tuszu Oriflame Beauty Maxi Lash jak dojdzie bo również mnie kusi?
Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Oczywiście, że napiszę, już się nie mogę doczekać, zwłaszcza, że mój stary tusz jest na wyczerpaniu.
W poniedziałek czeka mnie szkolenie Oriflame, w sumie to już się nie moge doczekać. Prócz wiedzy, mam nadzieję, poznać super osoby. Jeśli będą podobne do Pani Marty - dyrektorki, która się mną opiekuje - to jestem zdecydowanie na tak! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
również prosiłabym receczję tegoż tuszu Oriflame Beauty Maxi Lash
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jeśli szukacie czegoś dla siebie odpowiedniego z kosmetyków Oriflame, wahacie się pomiędzy jakimiś kosmetykami, albo potrzebujecie porady co dla Waszej cery, albo jakie np lakiery, cienie są najlepsze... pytajcie. Po konsultacji z p.Martą odpowiem na wszystkie pytania... a przy okazji i sama zapoznam się jeszcze lepiej z kosmetykami Ori
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:57.