|
|
#181 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: tatuaż -rodzice
Cytat:
---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie na tattoo na czole nie zgodzilabym sie jestem tolerancyjna ale wszystko ma swoje granice czolo moim zdaniem nie jest najlepszym miejscem i to jeszcze na tak bzdurny tatoo moim zdaniem z dzieckiem trzeba rozmawiaz i uzywac argumentow bo zakazy niestety nic NAM NIE WNIOSA DO WYCHOWANIA
|
|
|
|
|
|
#183 |
|
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#184 |
|
Zakorzenienie
|
Z tym się akurat nie zgodzę, psychologia rozwojowa już dawno odkryła, że dziecko najlepiej i najzdrowiej socjalizuje się w momencie, w którym rodzice tworzą mu świat o przejrzystych regułach i jasno sprecyzowanych zakazach. Traktowanie dziecka "po partnersku" może mu tylko zaszkodzić. Pozdrawiam.
|
|
|
#185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawie musisz mieć z trójką dzieci w domu
|
|
|
|
|
|
#186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) na czole a dla jej rodziców kokardki ze szwem.Gdybyś chciała być tak mega tolerancyjna (jak my zaściankowe Polki nie potrafimy Wyobraź sobie,że to nie Ty ustalasz uniwersalne granice, których przekroczenie podpada pod niesmak. |
|
|
|
|
|
#187 |
|
Zakorzenienie
|
ech no to może co innego, może coś takiego na nodze
![]() może nie wiem coś takiego NA PLECACH i w pomniejszeniu? zamiast imitacja pończochy może imitacja gorsetu? ![]() może coś takiego w tym miejscu? ![]() albo coś takiego... ![]() generalnie wpisz bow tattoo w google grafika - połowa to kokardki na nogach ![]() no nie wiem no. szukaj innego tatuażu po prostu który spodoba się wam obojgu. Edytowane przez muszynianka Czas edycji: 2011-06-15 o 15:14 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#188 |
|
Zakorzenienie
|
dla mnie ta imitacja gorsetu jest straszna (dla mnie
). Wygląda jak szwy frankensteinaFakt,że te tatuaże są modne mnie by zniechecił. Niebawem będzie przesyt Dziewczyny dobrze radzą z tymi rajstopami. Zawsze to substytut jakiś ![]() No i zawsze pozostaje henna, jak się znudzi to następny Chyba sama się zdecyduje:P
Edytowane przez dawidowskasia Czas edycji: 2011-06-15 o 15:18 |
|
|
|
|
#189 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie imitacja gorsetu- ta pierwsza jest akurat ładna
|
|
|
|
|
#190 |
|
Zakorzenienie
|
Też mi się nie podoba (w sensie pomysł fajny, trzeba fajnie wykonać i będzie ok ale sama bym nigdy nie zrobiła)
tylko mówię, jest 150 kombinacji kokardki, może być z koronką, jest tyle lepszych miejsc. No a przesyt na kokardki na nogach już jest wkleiłabym zdjęcie które znalazłam - kokardka na udzie z takim cellulitem że mózg staje. ale już sobie daruję. Ja myślałam o takim tatuażu jak już wklejam foty tak mniej więcej.![]()
Edytowane przez muszynianka Czas edycji: 2011-06-15 o 15:25 |
|
|
|
|
#191 |
|
Zakorzenienie
|
może rodzice zgodza się na coś mniej ekscentycznego.coś co mniej bedzie się kojarzyło z "ku***em" ?
może popatrz na inne propozycje.nie musza być takie same.często dziewczyny wycinają dany motyw i tworza swoje w połączeniu innych. wkleję ci moje propozycje,bo one sa takie bardziej subtelne,a gdzie je wydziargasz to zależy od ciebie-nie musza być tam,gdzie w autorki wybacz za mało zróżnicowany mootyw,ale ja szukam jakies inspiracji na stopę,więc ... Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2011-06-15 o 15:40 |
|
|
|
|
#192 |
|
Zadomowienie
|
A co dla Ciebie oznaczają te kokardy?
Bo moim zdaniem jeśli tatuaż ma być na całe życie to powinien mieć szczególne znaczenie dla właściciela a nie tylko ładnie wyglądać, bo za parę lat możesz stwierdzić że to była największa głupota w Twoim życiu. Ja jakoś nie wyobrażam sobie 40-50 latki z takimi kokardami na udach na plaży, ale może czasy się zmienią :P Jeżeli jesteś zdecydowana na ten tatuaż to ten rok do 18 wytrzymasz, pamiętaj że to wybór na całe życie...Trochę głupio ze strony twoich rodziców że postawili Ci warunki które spełniłaś a teraz nie chcą się zgodzić, mogli od razu nie wchodzi z Tobą w żadne dyskusje... |
|
|
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
próbuję coś wymyślić ... może...
może taka koronkowa cienka bransoletka? przy kostce ![]() jest tyle wyjść możesz sobie wytatuować jakieś subtelne pnącze z kokardką. skomponować coś. |
|
|
|
|
#194 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ach, ten 1 mi się najbardziej podoba ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- Cytat:
![]() Weszlam na wzory ... a tam rzeczywiście prawie same kokardy ![]() Znalazłam takie, nawet mi sie podobaja
Edytowane przez dawidowskasia Czas edycji: 2011-06-15 o 15:46 |
||
|
|
|
|
#195 |
|
Zakorzenienie
|
Margo to na pewno jest tatuaż?
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1308144711 Jeżeli tak to wygląda jak namalowany farbami - to komplement, jest bardzo żywy. Autorko odezwij się. Wyjść jest mnóstwo
|
|
|
|
|
#196 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Polecam program Miami Ink, to co robią to dzieła, a nie zwykłe dziary
|
|
|
#197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moje najlepsze propozycje godne przemyślenia to 4 i 5 Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2011-06-15 o 15:46 |
|
|
|
|
|
#198 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też wolę czarno-białe
![]() A tatuaży gorsetowo-kokardkowych też jest sporo. ![]() ![]() http://www.flickr.com/photos/39981498@N08/4256889794/ tylko one mi się podobają na boku, nie na nogach
|
|
|
|
|
#199 |
|
Zakorzenienie
|
no jedne sa cudne3d-bow-tattoo1.jpg
bow.jpg ,a inne...Cute-bow-tattoo-designs-1.jpg |
|
|
|
|
#200 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Nie zrobię sobie nigdy tatuażu z motywem przeciętej, poszarpanej, naciągniętej skóry. Brrrrrr.
|
|
|
#201 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ale po co Wy się produkujecie, skoro Autorka ma Was w tyłku?
|
|
|
|
|
#202 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#203 |
|
Zadomowienie
|
Śliczna ta fioletowa kokardka na stopie
|
|
|
|
|
#204 | |
|
Zadomowienie
|
Jestem fanka tatuaży, sama je mam, ale.... gdyby moja córka chciała zrobic sobie takie tandetne kukardki z trupią czaszka.
Oj nawet ccovera na tym potem cięzko bedzie walnąc. Poza tym- udo, może się rozejść (utyjesz na bank- jesteś rozwijająca sie nastolatką) i co? bedziesz mieć rozciągnięte kokardki, wielką bezkształtną czachą?
|
|
|
|
#205 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam 20 lat i za kazdym razem gdy powiem :" chce sobie zrobić tatuaz na karku" rodzice zaczynają krzyczeć
argumenty mamy: nie możesz sobie zrobić bo jak bedziesz w szpitalu pracowała, to nie wypada. argumanty taty: a właściwie ich brak, jak się pokażesz babci i dziadkowi, pomyślą, że Ci odbiło już całkowicie u mnie akurat na takie kokardki bez tych kresek by sie zgodzili, ja wymysliłam sobie orzełka na karku |
|
|
|
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
No cóż, skoro pokazałaś i mówiłaś, że mają byc tylko kokardki, to się zgodzili dając Ci na niego szanse i musisz i spełnić ich warunek. Spełniłaś warunek, ale nie pokazałaś im całości tatuażu.
Nie dziwie się, więc rodzicom że Ci na niego nie pozwolą. Doskonale pewnie wiedziałaś, że jak pokażesz całość to odrazu będą na NIE ![]() Kokardka na stopie jest urocza albo jak już zrobilabym sobie małą kokardke pod kostką albo na kostce.
|
|
|
|
|
#207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz na karku chętnie zrobiłabym sobie drugi ![]()
Edytowane przez Melanchton Czas edycji: 2011-06-15 o 16:54 |
|
|
|
|
|
#208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#209 |
|
Zadomowienie
|
Autorko, uważam, że jesteś stanowczo za młoda na taki tatuaż :O Generalnie, jest ładny, moim zdaniem - całkiem seksowny, ale bardziej - hmmmm - namalowany henną na noc z TŻ-tem
![]() Dziewczyny, mówicie o próbnych tatuażach - chciałabym sobie coś takiego zrobić. Jadę do Wrocławia w niedzielę i może mogłybyście polecić mi salon w jakim wykonują takie próbki tatuaży? I w jakiej cenie takie cuś? Ja mam niespełna dziewiętnastkę :P, a myślę o tatuażu - napisie: "y juegue mi vida mientras avanzo", z Cortazara cytat, a znaczy "i postawię swoje życie na jedną kartę" Myślicie, że estetycznie to będzie wyglądało pod piersią? Dodam, że mam rozmiar 32G i nie wiem jak długo pozostaną względnie jędrne
|
|
|
|
|
#210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na zebrach to mi się raczej rozstępy nie zrobią...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:04.

Trzeba być w końcu tolerancyjnym

nie na tattoo na czole nie zgodzilabym sie
moim zdaniem z dzieckiem trzeba rozmawiaz i uzywac argumentow bo zakazy niestety nic NAM NIE WNIOSA DO WYCHOWANIA

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)