Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z wyprawkami. Mamy IX/X 2011 - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Który tytuł będzie najlepszy dla naszego nowego wątku?
Chodzimy jak kaczuszki, bo mamy takie piękne brzuszki. 1 1,92%
Chodzimy jak kaczuszki przez te nasze piękne brzuszki. 22 42,31%
Przez te nasze duże brzuszki chodzimy jak kaczuszki. 1 1,92%
W kilogramy obrastamy, ale to wszystko dla cudownej roli mamy. 2 3,85%
W kilogramy obrastamy - dla cudownej roli mamy. 18 34,62%
Staś, Filip czy Amelka - to i tak będzie nasza ukochana perełka. 10 19,23%
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 52. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-20, 21:28   #181
19natka88
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z wyprawkami. Mamy IX/

Cytat:
Napisane przez danika Pokaż wiadomość
idę spać dobranoc
Kolorowych

Cytat:
Napisane przez agnieszka 0605 Pokaż wiadomość
pączków nie lubie, ale u mnie kryzys będzie przez czekoladę, nutelle i ciastka :pro si: a jadłaś/skusiłaś się na coś słodkiego podczas diety??
a za wyniki czyli poniżej 120?
Nutellę jadłam codziennie na śniadanie od kilku lat i był wielki ból kiedy trzeba było ją odstawić Zdarza mi się zjeść co jakiś czas ze 2 kostki gorzkiej czekolady, albo w niedziele pozwoliłam sobie na gałkę loda Ale staram się unikać takich grzeszków bo potem jeszcze bardziej mnie ciągnie
Tak wszystkie wyniki poniżej 120 dzisiaj

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Ja od wtorku będę mówiła, że jestem w 29 tygodniu w końcu 28 skończę i zacznę 29 i w nim będę, ale nie wiem czy to dobre rozumowanie
Też tak liczę i o dziwo mój ginek też tak policzył dzisiaj Bo jestem w 29t1d a w karcie mam dzisiaj wpisane 30tc

DobranocIdę spać bo jakoś mnie dzisiejszy dzień zmęczył niemożliwie.

Dominik

Martynka

Edytowane przez 19natka88
Czas edycji: 2011-06-20 o 21:30
19natka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 21:30   #182
agnieszka 0605
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z wyprawkami. Mamy IX/

cotka ja nie cieprię psów i kotów, tym bardziej domowych więc ja bym chyba psa ...

uciekam spać, buziaki

Twoje zdanie jest twoje, wiec zapewne rożni się od mojego.

Edytowane przez agnieszka 0605
Czas edycji: 2011-06-20 o 21:32
agnieszka 0605 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 21:38   #183
martunia_199
Zakorzenienie

[QUOTE=agnieszka 0605;27643004]Hania ale Zuzia też słodko a szwagierka kiedy rodzi? Czy urodziła? I czemu podkradła paskuda nieładnie!!!
z Olkiem-Olą ciekawa sprawa a dawno temu kuzynka rodziła? Może jakieś kiepski sprzęt albo oko miał lekarz

---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ----------

a ile miałaś po śniadaniach, że dostałaś insulinę?[/QUOTE
Szwagierka już urodziła, a kuzynka rodziła w sumie z 5 lat temu więc się pocieszam że teraz już takie pomyłki to rzadkość

Ząbki
Synuś
+2
martunia_199 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 21:47   #184
mooonik
Zakorzenienie

Cytat:
Weźcie coś zróbcie bo ja oszaleję jak nic.
W grudiu wzięliśmy psa, czyli ma ok 6-7 miesięcy, mały jeszcze nawet, ale kurde jaki on jest durny. Już pominę to, że to nie pierwszy pies mojej mamy ( pierwszy jeżeli chodzi o płeć męską) i z żadnym w życeiu nie miała problemów a ten.. wychowywany jak reszta, wariat i głupek. Wiadomo, nosi kapcie, buty, rozrywa co się da na strzępy, wyciąga chusteczki z kubła i je rozdrabnia na maczek, co spadnie na ziemie to ciągnie zaraz do swojego kącika. A teraz? Przyszła ostatnio moja koleżanka a ten tak się uradował że jej całe spodenki usiurał w tych skokach radości !! No błagam, co za wstyd . Albo spacery. Wychodzi co godzinę czasem i jak by nie było to siądzie i naleje w windzie , ostatnio go też głaszczę w ubikacji a ten nagle sobie kucnął i siura. No weźcie mi powiedźcie co z nim zrobić, jak go oduczyć bo ja go przez balkon wywalę za chwilę
a byliście u weta może z tym posikiwaniem?
To, że sika na powitanie może wynikać albo z choroby(tfu, tfu) albo tylko z radości.
W ciągu dnia zostaje sam na dłużej czy nie? Czy cały czas ktoś siedzi z nim?
Oduczania sikania w domu/windzie zaczęłabym od przetrzymania dłużej w domu. Może dziwnie zabrzmi ale jak się psiak nauczy, że wychodzi co chwilę na dwór to nigdy nie wytrzyma dłużej niż tę godzinkę No i narozkładałabym po całym mieszkaniu gazet i w chwili gdy zaczyna sikać trzeba by go przeciągnąć na gazetę, a po czasie zrozumie że tam ma robić a gdy zacznie sam wchodzić na gazetę to pochwała i tak do skutku, zmniejszając ilość gazet przesuwać je w stronę drzwi. Na dworze za załatwianie się- nagroda, szybko skojarzy, że "opłaca" się mu siku na zewnątrz . To jest szczeniak więc powinien szybko załapać o co biega
Nasz na początku też jak wracaliśmy po całym dniu to się tak cieszył, że zdarzało mu się popuścić, ale samo mu przeszło.

nie znoszę osób, które MUSZĄ mieć zawsze rację

Julitka

mooonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 21:49   #185
Martusiaaa21
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez martunia_199 Pokaż wiadomość
Kiedyś obiecałam swój brzuchol, więc jeśli mi się udało go dobrze wstawić to będzie a jak nie to sorki ale jestem laikiem na tym wizażu i dopiero się uczę
bardzo ładny i jaka laska z Ciebie
no jaki ładniutki
Cytat:
Napisane przez 19natka88 Pokaż wiadomość
Zostawić was na chwilę a tu nowy wątek i już kilka stron naprodukowane
Po wizycie: szyjka zamknięta, długość bez zmian, ale delikatnie zmiękła - mam się nie przejmować jakoś bardzo, ale oszczędzać w miarę możliwości. Mały ułożony główką w dół i waży już 1600 gram - od terminu odbiega o tydzień do przodu czyli ciągle jestem sierpniówką Moja waga w miejscu, gin zadowolony, sypał komplementami, że mam ładny i całkiem spory brzuszek
super kochana, że szyjka się nie skraca, odpoczywaj jak najwięcej a mały jaki już duży
Cytat:
Napisane przez Ahya Pokaż wiadomość
Caroline, do mnie ostatnio wpadła koleżanka i zrobiła mi sesję z brzuszkiem. Będzie wisiało nad łóżeczkiem malutkiej - najpierw brzuś, potem dojdzie zdjęcie po porodzie i dalej fotki coraz starszej. Wszystko w wersji black and white
super pomysł z tymi zdjęciami
za zakupy
Cytat:
Napisane przez mooonik Pokaż wiadomość
aaa pamiętam w którejś części była mowa o wózkach i chyba Tusia i Cotka pisały o czarnych wózkach - wtedy byłam na nie, ale ostatnio widuję na spacerze właśnie taki cały czarny wózek i wygląda rewelacyjnie! Jakbym kupowała nowy to na pewno cały czarny. Ekstra wygląda
mój mąż się napala na cały czarny, ale mi jakoś nie do końca pasi, jakoś taki za ciemny jak dla mnie
Cytat:
maminki - u mnie z tym cukrem chyba nie jest aż tak źle po kolacji 1h 112 -> 2 kromki chleba z twarogiem i szczypiorkiem, świeży ogórek i pomidor
super
Cytat:
jak przywieźliśmy do siebie ten wózek to mąż chciał psa zapakować, żeby sprawdzić jak się nim jeździ po chodnikach

Cytat:
Ja dzisiaj miałam dzień idealnych wyników Nawet po śniadaniu było ok
,pięknie
Cytat:
DobranocIdę spać bo jakoś mnie dzisiejszy dzień zmęczył niemożliwie.
dobranoc

Emilka ur. 05.05.14
Martusiaaa21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 21:49   #186
martunia_199
Zakorzenienie

Ja też już zmierzam do łazienki i sypialni więc dobranoc mamuśki

Ząbki
Synuś
+2
Stary 2011-06-20, 21:51   #187
Martusiaaa21
Wtajemniczenie

Cytat:
cotka ja nie cieprię psów i kotów, tym bardziej domowych więc ja bym chyba psa ...

uciekam spać, buziaki
dobranoc

Ja też zmykam, jutro jadę z rodzicami do Lichenia, to takie sanktuarium maryjne, mają wolne i mnie zabiorą także jutro mnie nie będzie

Miłego dzionka mamuśki i dużo kopniaczków od naszych dzieciaczków

Emilka ur. 05.05.14
Martusiaaa21 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-06-20, 21:54   #188
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

oczywiście nie codziennie i nie zawsze co godzinę. Napisałam tak ponieważ dziwiło mnie to że w weekendy kiedy wychodzi się z nim częściej to nawet wtedy nie wytrzymuje. Chyba faktycznie pójdziemy o weta bo to ciężko przewidzieć. Za każdym razem jesteśmy mega zszokowani jak kogoś lub coś posika.No daj spokój głaszczesz psa jak zwykle a nagle widzisz ze on lekko kuca i sika

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 22:03   #189
mooonik
Zakorzenienie

Cytat:
oczywiście nie codziennie i nie zawsze co godzinę. Napisałam tak ponieważ dziwiło mnie to że w weekendy kiedy wychodzi się z nim częściej to nawet wtedy nie wytrzymuje. Chyba faktycznie pójdziemy o weta bo to ciężko przewidzieć. Za każdym razem jesteśmy mega zszokowani jak kogoś lub coś posika.No daj spokój głaszczesz psa jak zwykle a nagle widzisz ze on lekko kuca i sika
noo mieliśmy małą tego namiastkę, z jednej strony śmiesznie, ale z drugiej krępujące zwłaszcza jak ktoś "obcy" przyszedł.
sprawdźcie najlepiej u weta, mam nadzieję że to tylko z radości mu się zdarza, a wtedy to można pracować nad tym
A mam nadzieję, że "kar" nie stosujecie?

Julitka

Stary 2011-06-20, 22:23   #190
cotynato
Zakorzenienie

Cytat:
noo mieliśmy małą tego namiastkę, z jednej strony śmiesznie, ale z drugiej krępujące zwłaszcza jak ktoś "obcy" przyszedł.
sprawdźcie najlepiej u weta, mam nadzieję że to tylko z radości mu się zdarza, a wtedy to można pracować nad tym
A mam nadzieję, że "kar" nie stosujecie?
Nie stosujemy, bo nie wiemy jakie. Chociaż raz mu dałam klapsa to mu te siuśki wyleciały po klapnięciu i już później nie miałam sumienia.

Wymianka.
Stary 2011-06-20, 22:32   #191
mooonik
Zakorzenienie

Cytat:
Nie stosujemy, bo nie wiemy jakie. Chociaż raz mu dałam klapsa to mu te siuśki wyleciały po klapnięciu i już później nie miałam sumienia.
kar w sensie właśnie uderzenia, klapsa, pogonienia. Dobrze, że nie robicie tego, bo strachem nie zdziała się nic, a nawet można pogorszyć sprawę. Ale możesz spróbować np. pogrożenia palcem i dodania "niee" jak w tej emotce za każdym razem jak się zsika.
Ja tak myślę, że on jest jeszcze młody i dlatego tak robi, powinien z tego wyrosnąć
Jak chcesz mogę Cię skontaktować z inną wizażanką, która mi pomogła na samym początku jak wzięliśmy naszego ze schroniska. Ma naprawdę niesamowitą wiedzę jeśli chodzi o psa i wszystko co z nim związane. O! Albo nasza Archinta- też może coś pomóc.

Julitka

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-20, 23:24   #192
BordAna
Zadomowienie

ja również się melduję po wizycie
szyjka 3,3cm (2 tyg temu 2,5), domknięta. Z małym wszytsko ok. Gin mnie za długo nie badał bo nie byłam na dzisiaj zarejestrowana, tylko do kontorli miałam przyjść.
Ale mi to ogólnikowe - wszystko jest super - w zupełności wystarczyło żeby

Dobranoc, nadrobię Was jutro
BordAna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 05:41   #193
anuska_s
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Martusiaaa21 Pokaż wiadomość
dobranoc

Ja też zmykam, jutro jadę z rodzicami do Lichenia, to takie sanktuarium maryjne, mają wolne i mnie zabiorą także jutro mnie nie będzie

Miłego dzionka mamuśki i dużo kopniaczków od naszych dzieciaczków
oj zazdraszczam wycieczki...byłam kiedyś w Licheniu, ale bardzo dawno temu miłego wyjazdu
Cytat:
Napisane przez BordAna Pokaż wiadomość
szyjka 3,3cm (2 tyg temu 2,5), domknięta. Z małym wszytsko ok. Gin mnie za długo nie badał bo nie byłam na dzisiaj zarejestrowana, tylko do kontorli miałam przyjść.

no to super ze wszystko dobrze, najważniejsze, że maleństwo zdrowo rośnie
Stary 2011-06-21, 05:52   #194
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caroline_1988 Pokaż wiadomość
http://www.mambaby.pl/mam-perfect-0-6.html ktoś coś slyszałm ot ych smoczkach? niby nowość ale może jakieś mamy albo znajome uzywały?
albo gdzieś o nich czytałam albo w tv w jakimś programie mówili, posobno superanckie są ale cena rzeczywiście jak na nowość przystało
Cytat:
Napisane przez martunia_199 Pokaż wiadomość
Kiedyś obiecałam swój brzuchol, więc jeśli mi się udało go dobrze wstawić to będzie a jak nie to sorki ale jestem laikiem na tym wizażu i dopiero się uczę
śliczny
ej, oddawaj moje lustro :P ja już powoli się w nim nie mieszcze zeby zrobić foto brzuszka

Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8 Pokaż wiadomość

Zauważyłam że u mnie największa aktywność po jedzeniu, kiedy mówię, reaguje na mój głos. Dziś się tyle nagadałam przez telefon że mały cały czas tylko tańczył
Mam już wrażenie że ma coraz mniej miejsca bo ruchy już są takie "wypychane" i robią się ciut bolesne
oj tak aż się boje co to będzie z tymi kopniaczkami za miesiąc
ślicznoci
Cytat:
Po wizycie: szyjka zamknięta, długość bez zmian, ale delikatnie zmiękła - mam się nie przejmować jakoś bardzo, ale oszczędzać w miarę możliwości. Mały ułożony główką w dół i waży już 1600 gram - od terminu odbiega o tydzień do przodu czyli ciągle jestem sierpniówką Moja waga w miejscu, gin zadowolony, sypał komplementami, że mam ładny i całkiem spory brzuszek

acelinka opis wizyty powyżej, a ze stanikami lipa Nawet w Triumphie nie mieli bezszwowych, w końcu kupiłam w Auchanie
czyli wszystko okej, superancko
kurde po 5 zeta a ja mam tak nie po drodze do Auchana a takie za 5 zeta by mnie interesowały bardzo bo szkoda mi dac więcej kasy za takie paskudztwo
Cytat:

Jadę sobie dzisiaj windą w centrum handlowym z jakimś kolesiem, facet na mnie patrzy i mówi "Przepraszam, a będzie synek czy córka?" Potem jakaś gadka jeszcze i mnie przepraszał, że on tak ma i z tego wszystkiego wysiadł na złym piętrze

A i powiedzcie mi czy 43 zł za 94 pieluchy z Pampersa to dużo czy mało?
gdzie w Focusie taki miły pan?

pieluchy moim zdaniem super wychodzą za zawsze sobie to przeliczam na cene za sztuke i tak najłatwiej się zorientować czy się opłaca ostatnio była promocja w carrefourze to jakoś po 50 gr wychodziły a te wychodzą po 45
ja chce do Auchana w ogóle bratowa mi mówiła że podobno Auchan jeżeli chodzi o rzeczy dla dzieci, kosmetyki, pieluchy, nawet butelki czy smoczki jest najtańszy i że fajne promocje robią
Cytat:
Hania ale Zuzia też słodko a szwagierka kiedy rodzi? Czy urodziła? I czemu podkradła paskuda nieładnie!!!
z Olkiem-Olą ciekawa sprawa a dawno temu kuzynka rodziła? Może jakieś kiepski sprzęt albo oko miał lekarz
tak to jest z dziewczynkami, ja już powiedzą że chłopczyk to raczej na 100% chłopiec a jak mówią że dziewczynka to zawsze jest jakiś procent szans ze siurek gdzieś się schował, podwinął mój lekarz na każdej wizycie tam dokładnie patrzy i niczego się nie dopatrzał narazie, zobaczymy czy tak zostanie
Cytat:
Napisane przez spray Pokaż wiadomość
No właśnie od kilku dni zapominałam się Was spytać jak liczycie tc . Ja liczę skończone tygodnie, a nie te zaczęte i z Twojego postu wynika, że lekarze też tak robią.
I czy 27 tydzień to jest już III trymestr czy ostatni tydzień II??
ja licze w sumie zaczęte, mój gin też
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 06:18   #195
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
cotka ja nie cieprię psów i kotów
to tak, jak ja.

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 06:32   #196
acelinka
Zakorzenienie

zmykam do mojego Wojtaska na cały dzionek

zapowiada się u mnie upał niesamowity dzisiaj i duchota ale jakoś damy rade
Miłego dnia ;*
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 06:39   #197
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
ale jakoś damy rade
no pewnie, że damy!
Cytat:
Miłego dnia ;*
nawzajem!

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 07:16   #198
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:
oooo a to kto się jeszcze wtedy wybiera?
Lula jeszcze, a cotka sobie przełożyła a też miała mieć

Cytat:
1. nie głoduje się właśnie i jestem w szoku fakt, że odstawiłam cukier i słodycze do zera i do każdego dania dużo warzyw. Zobaczymy co będzie dalej, żeby nie przechwalić
I jak wymiary???? I zdjęcie
Słodycze też odstawiłam , to znaczy pozwolę sobie na jakieś ciastko raz na dwa dni jak mam ochotę, ale nie jem czekolady, cukierków, no i paczki ciasteczek na raz
No i powiem w wadze jest różnica, od ostatniej wizyty 2 tyg temu przytyłam pół kilo. Czyli na plusie mam 10,5.
A wcześniej tyłam jak szalona , te słodycze mnie dobiły bez kitu

Cytat:
Hehe a mi dzisiaj chodziło po głowie dopytać się gina czy aby na pewno płeć się nie zmieniła i żeby nie było przypadkiem Michaliny
a mi się dziś śniło, że urodziłam córeczkę zmiast chłopca ale miałam taki realistyczny sen, jak ona wychodzi ze mnie, jak mi ją kładą na brzuchu... ehhh

Spadam do pracy, miłego dnia!

Staś wziął rodziców z zaskoczenia i już jest z nami!
25.08.2011

Stanisław wywrócił moje życie do góry kołami
MalgosiaM8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 07:59   #199
spray
KWC

ja sobie to przemyślałam z tym liczeniem i chyba jednak zostanę z tymi tygodniami skończonymi. W kwietniu miałam 29 urodziny i teraz miałabym mówić, że mam 30?? No bo się 30 rok zaczął
spray jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-21, 08:01   #200
cotynato
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez spray Pokaż wiadomość
ja sobie to przemyślałam z tym liczeniem i chyba jednak zostanę z tymi tygodniami skończonymi. W kwietniu miałam 29 urodziny i teraz miałabym mówić, że mam 30?? No bo się 30 rok zaczął
CO do wieku to też tak liczę, ale pewnie dlatego, że ja na początku, więc jeszcze ładniej brzmi jak mam ten rok więcej

Wymianka.
Stary 2011-06-21, 08:34   #201
lullaby_ml
Zakorzenienie

Dzien dobry i milego dnia
Stary 2011-06-21, 08:41   #202
19natka88
Zakorzenienie

Doberek

Cytat:
Napisane przez Martusiaaa21 Pokaż wiadomość
super kochana, że szyjka się nie skraca, odpoczywaj jak najwięcej a mały jaki już duży
Też się cieszę bardzo Do leniuchowania nie trzeba mnie namawiać

Cytat:
U mojego tż mają jamniczkę, ma już jakieś 4 lata i nadal sika po nogach jak się boi albo cieszy W domu też się jej zdarzało ale jest wyprowadzana 2 razy dziennie i w domu już nie ma niespodzianek. Czytałam takie coś, ze jak zwierze sika przy przywitaniu z kimś to ta osoba nie może go głaskać itp tylko udawać, że go nie widzi i on wtedy nie ma takich silnych emocji i nie powinien popuścić Ale może faktycznie weterynarz by pomógł, albo chociaż powiedział co robić.

Cytat:

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
czyli wszystko okej, superancko
kurde po 5 zeta a ja mam tak nie po drodze do Auchana a takie za 5 zeta by mnie interesowały bardzo bo szkoda mi dac więcej kasy za takie paskudztwo

gdzie w Focusie taki miły pan?

pieluchy moim zdaniem super wychodzą za zawsze sobie to przeliczam na cene za sztuke i tak najłatwiej się zorientować czy się opłaca ostatnio była promocja w carrefourze to jakoś po 50 gr wychodziły a te wychodzą po 45
ja chce do Auchana w ogóle bratowa mi mówiła że podobno Auchan jeżeli chodzi o rzeczy dla dzieci, kosmetyki, pieluchy, nawet butelki czy smoczki jest najtańszy i że fajne promocje robią
Tylko ten biustonosz raczej mały wychodzi - ale były inne jeszcze tylko tak po 12 zł no ale to i tak sensowna cena
A no w Focusie
Też właśnie liczyłam na sztuki ale wolałam się upewnić czy to opłacalna cena. Faktycznie dużo rzeczy tańszych jest, np. butelka antykolkowa AVENT 125ml 17,90zł a w Smyku w Focusie 29,90 Była jeszcze promocja na body, jednokolorowe za 5 zł. Ja akurat często bywam w Auchanie bo mam po drodze ze szkoły

Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8 Pokaż wiadomość
a mi się dziś śniło, że urodziłam córeczkę zmiast chłopca ale miałam taki realistyczny sen, jak ona wychodzi ze mnie, jak mi ją kładą na brzuchu... ehhh

Spadam do pracy, miłego dnia!
A mi się takie głupoty znowu śniły, że brak słów, a do tego całą noc mnie bolały pachwiny
Miłego dnia

Dominik

Martynka
19natka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 09:08   #203
gerda
Zadomowienie

Witajcie

dzisiaj zaczynam 30tydzień (chodź ja wole te skonczone 29)

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ----------

Kapka życze Tobie i córci zdrowia i udanej dalszej części remontu

Carolnie ja zamówiłam materayck grykę-kokos-pianka, mam nadzieje, że będzie fajny

Natka gratuluję wizyty, ale mały rośnie

---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------

Cytat:
Jadę sobie dzisiaj windą w centrum handlowym z jakimś kolesiem, facet na mnie patrzy i mówi "Przepraszam, a będzie synek czy córka?" Potem jakaś gadka jeszcze i mnie przepraszał, że on tak ma i z tego wszystkiego wysiadł na złym piętrze

A i powiedzcie mi czy 43 zł za 94 pieluchy z Pampersa to dużo czy mało?

a co do pampersów to cena chyba przystępna, gdzie takie dają?

gerda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 09:32   #204
thelilah
Zadomowienie

Cytat:

za udaną wizytę!

co do psiurka... moja koleżanka miała suczkę, która sikała na okrągło. zawsze i wszędzie. z radości nawet na kogoś obcego, kogo widziała pierwszy raz. i też z nią często wychodziła, też się nie sprawdzało. poszli z nią do weta i okazało się, że psinka ma problem z pęcherzem, poważniejszy taki. a ona nie chciała, żeby piesio miał operację więc oddała go znajomemu, który miał dom z podwórzem i jemu nie przeszkadzało, że piesio sobie siknie częściej
cotka trzymam kciuki za Twojego pieska, że w końcu nauczy się siusiania w dozwolonych miejscach

ja kocham psinki <zwłaszcza moją bestię> kotki troszkę mniej

a poza tym dzień dobry kobitki
thelilah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 09:35   #205
pestka78
Rozeznanie

Cytat:
Też właśnie liczyłam na sztuki ale wolałam się upewnić czy to opłacalna cena. Faktycznie dużo rzeczy tańszych jest, np. butelka antykolkowa AVENT 125ml 17,90zł a w Smyku w Focusie 29,90 Była jeszcze promocja na body, jednokolorowe za 5 zł. Ja akurat często bywam w Auchanie bo mam po drodze ze szkoły
A jak to sie ma do cen z allegro bo nie jestem zorientowana o jakie dokładnie butelki chodzi i nie moge sprawdzic ;/
pestka78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 09:40   #206
cotynato
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pestka78 Pokaż wiadomość
A jak to sie ma do cen z allegro bo nie jestem zorientowana o jakie dokładnie butelki chodzi i nie moge sprawdzic ;/
Ja kupiłam na all dwie butrlki aventu za ok 17 zł. Tzn jedna normalnie a druga gratis.

Wymianka.
Stary 2011-06-21, 09:43   #207
pestka78
Rozeznanie

Cotka specjalistka od zakupów
pestka78 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-06-21, 10:07   #208
cotynato
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pestka78 Pokaż wiadomość
Cotka specjalistka od zakupów
hahah

A wiecie że jestem bogatsza o jeden wpis, i to 5,5 a jutro idę po kolejny i zaczynam opierniczanie roku? I jeszcze jutro wizyta i film 3d, no żyć nie umierać normalnie

Wymianka.
Stary 2011-06-21, 10:17   #209
martunia_199
Zakorzenienie

Witam się i ja z rana z Wami drogie Panie

Ząbki
Synuś
+2
Stary 2011-06-21, 10:17   #210
DzastaW
Zadomowienie

Witam Was =)
myślałam że będę mieć więcej do nadrabiania, ale naszczęście tylko jedna strona do poczytania była =)

[reebok_a]606817[/reebok_a]
DzastaW jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości