Matki,żony,nimfomanki teraz koleżanki-mężatkowe ploty cz.2 - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-30, 18:51   #181
13aa9d55ec6ef8489ab3852d90deb2979ef9d608
Konto usunięte

Dot.: Matki,żony,nimfomanki teraz koleżanki-mężatkowe ploty cz.2

Zastanawiam się czemu mój post jest nad twoim jak powinien być pod
13aa9d55ec6ef8489ab3852d90deb2979ef9d608 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-30, 19:00   #182
Mamba_2008
BAN stały

Hej hej a ja
Mamba_2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-30, 19:01   #183
arnama
Zakorzenienie

[1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;2785068 3]Zastanawiam się czemu mój post jest nad twoim jak powinien być pod[/QUOTE]
tj właśnie zaginanie czasoprzestrzeni na wizażu

Nie ma dobrych wymówek, są tylko słabi ludzie.

arnama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-30, 19:08   #184
eff8
Zakorzenienie

Jestem i ja
Coś moje dziecko się zbuntowało dziś i nie chciało iść spać..
Może teraz już uśnie

Ja idę zrobić sobie kolację i zaraz wracam poczytać co tu popisałyście ciekawego

eff8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-30, 19:10   #185
Mamba_2008
BAN stały

Ale żeście tego naklikały załapałam się dopiero na 7 stronę No ładnie Tera mam zaległości, ale niestety nie miałam ostatnio czasu praca mnie pochłonęła Co tam słychać ciekawego?

---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ----------

[1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;2784905 4]Dziewczyny powiedzcie mi czy ja przesadzam :
Jak juz mówiłam, mąż dzisiaj był ostatni dzień w pracy bo nie przedłużyli mu umowy i od jutra będzie czegoś szukał, ale do rzeczy w tej pracy robił z bratem ja za nim nie przedpadam delikatnie mówiąć jest pusty jak wydmuszka itd. i jutro też ma rano przyjechać bo będą razem szukać roboty no szlak mnie trafi w pogodny dzień odkąd jesteśmy razem ta łajza zasrana ciągnie się za TŻ jak rzep za psim ogonem . I powiedziałam mężowi że znowu tylko ten jego brat, że mam tego dosyć, napisałam do niego smsa żeby jutro nie przyjeżdżał bo dzisiaj jedziemy do mamy.... i wyłączyłam telefon na wypadek jakby menda dzwoniła. TŻ sie nie oddzywa.[/QUOTE]
Ja mam tak z kolegą mojego męża ale do tego stopnia że nawet wieczorem jak my się przytulamy to potrafi zadzwonić i zapytać CO ROBISZ? Raz się wkurzyłam odebrałam mężowi komórkę i powiedziałam że leżę rozebrana a na mieszkaniu jest zimno więc niestety mąż nie może z nim rozmawiać teraz Mam przynajmniej teraz pewność że wieczorem nie zadzwoni
Stary 2011-06-30, 19:17   #186
eff8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mamba_2008 Pokaż wiadomość
Ja mam tak z kolegą mojego męża ale do tego stopnia że nawet wieczorem jak my się przytulamy to potrafi zadzwonić i zapytać CO ROBISZ? Raz się wkurzyłam odebrałam mężowi komórkę i powiedziałam że leżę rozebrana a na mieszkaniu jest zimno więc niestety mąż nie może z nim rozmawiać teraz Mam przynajmniej teraz pewność że wieczorem nie zadzwoni
hehe no to dobrze że to go czegoś nauczyło

Stary 2011-06-30, 19:19   #187
Mamba_2008
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Karinio Pokaż wiadomość
Niedość, że jej nie wspiera dołuje, bo wielce Pan mąż dostał umowe o prace.
To jeszcze się mści, bo ariena raczy mu zaglądać co przegląda w necie.
Rany co to za mąż? Mój też z miłością do swojej mamy ostatnio przesadził ale przyznał się do błędu i mnie przeprosił Ariena nie możesz się winić za to że nie masz pracy Czasami jesteśmy bezradni i nie mamy wpływu na takie rzeczy choć bardzo się staramy to zmienić. Nie daj się jesteś Jego żoną i powinien Cię wspierać i szanować

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-06-30, 19:26   #188
eff8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evelineau Pokaż wiadomość
spokojnie
ja rano bylam tak wsciekla no ale nic im nie zrobie bo nie otwieraja choc na papierze mozna bylo sie wyżyć
Już sobie wyobrażam co tam wypisaliście
Kurde co za ludzie!
Przecież konsekwencje i tak ich nie ominą

---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------

Cytat:
Napisane przez arnama Pokaż wiadomość
I po burzy
ale bezczelni Ci ludzie z góry totalna masakra, nie odpowiadać za swoje czyny
Ja to dziś jestem taka pobudzona że pewnie bym poszła i im wtukła i mąż też dostanie jak zaraz nie odbierze telefonu
Ale się nabuzowałaś

---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ----------

Cytat:
Napisane przez kaarooo Pokaż wiadomość
No teraz usłyszałam

Już sobie pomyślałam, że nie chcecie 'starych koleżanek'
co to za myśli
zawsze chcemy

---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ----------

[1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;2784905 4]Dziewczyny powiedzcie mi czy ja przesadzam :
Jak juz mówiłam, mąż dzisiaj był ostatni dzień w pracy bo nie przedłużyli mu umowy i od jutra będzie czegoś szukał, ale do rzeczy w tej pracy robił z bratem ja za nim nie przedpadam delikatnie mówiąć jest pusty jak wydmuszka itd. i jutro też ma rano przyjechać bo będą razem szukać roboty no szlak mnie trafi w pogodny dzień odkąd jesteśmy razem ta łajza zasrana ciągnie się za TŻ jak rzep za psim ogonem . I powiedziałam mężowi że znowu tylko ten jego brat, że mam tego dosyć, napisałam do niego smsa żeby jutro nie przyjeżdżał bo dzisiaj jedziemy do mamy.... i wyłączyłam telefon na wypadek jakby menda dzwoniła. TŻ sie nie oddzywa.[/QUOTE]

Może jednak jesteś za bardzo uprzedzona do niego??
To jest brat Twojego męża więc to zrozumiałe że chcą gdzieś iść razem...
No chyba że faktycznie jest to krok w krok

Stary 2011-06-30, 19:31   #189
Mamba_2008
BAN stały

Cytat:
U nas podobnie
Przyznam że miałam etap śledzenia nie tyle co mąż robi, ale za czasów gadu gadu zdarzało mi się zaglądać w historię rozmów z pewną "przyjaciółką" kilka razy to zrobiłam, bo nie byłam pewna co między nimi jest, tzn wiedziałam że Ona ma na Niego chrapkę (sam mi o tym powiedział) sądziłam że Ona tylko czeka aż my się rozstaniemy
Chciałam wiedzieć na czym stoję była to też jedyna kobieta o którą byłam zazdrosna, głównie dla tego że widziałam że jemu zależy na kontakcie z nią, że w jakimś tam stopniu była dla niego ważna, no i to jej lecenie na niego Między nimi oczywiście nic nie było, ale laska grała na biedną sierotkę która potrzebuje kogoś do pocieszenia. Na początku normalnie traktowałam ich znajomość, opowiadał mi o czym gadają itp, ale którego razu wypalił że jego mama chciała by mieć taką synową i to był punkt zapalny aż mi się nawet teraz ciśnienie podniosło jak o tym wspominam No w każdym razie kontakt w końcu im się urwał, może czasem życzenia sobie wyślą, ale mąż zawsze wspólnie nas pod nimi podpisuje Ale w tamtym okresie chodziłam po ścianach dobrze że teraz już nie ma powodów do zazdrości, a wszelkie zaczepiające go niewiasty wspólnie obśmiewamy
Ale uraz do jej imienia mam i będę mieć zawsze

Hmmmm..... ja miałam bardziej zakręconą historię Może kiedyś Wam opowiem Jak na razie nie wiem czy jestem gotowa
Stary 2011-06-30, 19:31   #190
eff8
Zakorzenienie

Cytat:
To nam jest przykro że tak zrobił i tak Cię potraktował
NIC go nie usprawiedliwia...
Choć oczywiste że będziesz Go teraz bronić i tłumaczyć że nie tak sytuacja wyglądała itp- bo cóż innego możesz zrobić
Dziecinada....

Ale OK zakończmy temat i plotkujmy dalej
Ehh szkoda słów dobrze że temat już zamknięty...
Nic dziwnego że Arienie zrobiło się przykro po wszystkich komentarzach mi też by było jakby tak ktoś pisał o moim mężu nie zależnie co by zrobił...

A to że to dziecinada zgadzam się całkowicie

Stary 2011-06-30, 19:34   #191
kaarooo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evelineau Pokaż wiadomość
zamieszanie bylo ale sie cieszymy
No ja mam nadzieję Czytałam, ale nie chciałam komentować teraz, bo już po ptokach

Cytat:
To zależy od tego w której części mieszkasz, nie raz np w centrum leje i jest burza a już np w Cieżkowicach nie
Na górce na podwolu pod Liceaum Myślałam, że tylko ost ma swoją strefę klimatyczną

Cytat:
To, że dzwoni, to pół biedy, ale że mąż odbiera wtedy?!
Bo wiesz, ludzie mogę dzwonić w jakichś porach i nie myśleć o tym, czy w danej chwili ktoś się przytula lub nie, ale przecież nie ma obowiązku odbierania telefonów w danym momencie.. Ja bym się baaaaardzo dziwnie poczuła
Przypomina mi się taki dość stary kawał..
Koleżanka pyta drugiej
K1 - Czy Ty rozmawiasz ze swoim mężem podczas stosunku?
K2 - Jeżeli akurat wtedy dzwoni to tak

kaarooo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-30, 19:42   #192
Mamba_2008
BAN stały

Cytat:
A poza tym to przede wszystkim mamusia powinna się wycofać i już by było 50% lepiej
Reszta nie wymaga komentarza ten mąż chyba jakiś wyjątkowo nie dojrzały jest
No jak coś wiem jak to jest kiedy mamusia męża się wtrąca w sprawy które nie powinna. A mąż..... Jeśli kocha to odczuje brak jeśli nie będzie się starał zmienić czegoś to gra niewarta świeczki

---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ----------

Cytat:

To, że dzwoni, to pół biedy, ale że mąż odbiera wtedy?!
Bo wiesz, ludzie mogę dzwonić w jakichś porach i nie myśleć o tym, czy w danej chwili ktoś się przytula lub nie, ale przecież nie ma obowiązku odbierania telefonów w danym momencie.. Ja bym się baaaaardzo dziwnie poczuła
Przypomina mi się taki dość stary kawał..
Koleżanka pyta drugiej
K1 - Czy Ty rozmawiasz ze swoim mężem podczas stosunku?
K2 - Jeżeli akurat wtedy dzwoni to tak
Ale myśmy nic nie robili wtedy Po prostu wkurzały mnie te wieczorne telefony i zrobiłam z tym porządek biorąc pod uwagę że oni razem pracują cały tydzień dzień i noc

---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ----------

Cytat:
Napisane przez eff8 Pokaż wiadomość
Ehh szkoda słów dobrze że temat już zamknięty...
Nic dziwnego że Arienie zrobiło się przykro po wszystkich komentarzach mi też by było jakby tak ktoś pisał o moim mężu nie zależnie co by zrobił...

A to że to dziecinada zgadzam się całkowicie
Koniec tematu
Stary 2011-06-30, 19:47   #193
eff8
Zakorzenienie

Mamba a jak tam maraton oglądania mieszkań dzisiaj??

Stary 2011-06-30, 19:55   #194
13aa9d55ec6ef8489ab3852d90deb2979ef9d608
Konto usunięte

A ja już nie wiem, może jestem uprzedzona, może sie zmienił nie wiem. Mąż ze mną gadac nie chce teraz i tyle se narobiłam zamiast teraz sie przytulac przy tv to każdy w innym kącie
13aa9d55ec6ef8489ab3852d90deb2979ef9d608 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-30, 20:01   #195
Mamba_2008
BAN stały

Cytat:
Mamba a jak tam maraton oglądania mieszkań dzisiaj??
Dzisiaj spokój Miałam dzisiaj wyjazd z pracy więc nie było czasu a poza tym mąż też wczoraj wyjechała i wróci w sobotę Natomiast miałam niezłą przygodę dzisiaj Wsiadłam do innego pociągu niż miałam i znalazłam się w zupełnie obcym mieście nie wiedząc co z sobą począć Na szczęście jakoś sobie poradziłam ale dotarłam do domu jakieś 2,5 godz później niż planowałam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-06-30, 20:04   #196
eff8
Zakorzenienie

Cytat:
Dzisiaj spokój Miałam dzisiaj wyjazd z pracy więc nie było czasu a poza tym mąż też wczoraj wyjechała i wróci w sobotę Natomiast miałam niezłą przygodę dzisiaj Wsiadłam do innego pociągu niż miałam i znalazłam się w zupełnie obcym mieście nie wiedząc co z sobą począć Na szczęście jakoś sobie poradziłam ale dotarłam do domu jakieś 2,5 godz później niż planowałam
ja tez tak kiedyś zrobiłam
pojechałam w przeciwną stronę niż chciałam i to bez biletu, na miejsce dotarłam 3 h później

---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ----------

[1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;2785223 3]A ja już nie wiem, może jestem uprzedzona, może sie zmienił nie wiem. Mąż ze mną gadac nie chce teraz i tyle se narobiłam zamiast teraz sie przytulac przy tv to każdy w innym kącie [/QUOTE]

no to nie fajnie się narobiło ... Może Go jakoś udobruchaj

Stary 2011-06-30, 20:13   #197
Mamba_2008
BAN stały

[1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;2785223 3]A ja już nie wiem, może jestem uprzedzona, może sie zmienił nie wiem. Mąż ze mną gadac nie chce teraz i tyle se narobiłam zamiast teraz sie przytulac przy tv to każdy w innym kącie [/QUOTE]
Ja tam Ci nie poradze bo wiem jak to jest kiedy "nasz "czas zabiera ktoś inny Nie ważne czy to jest teściowa brat czy kolega z pracy Jeśli Twoją złością kieruje chęć spędzania większej ilości czasu z mężem sam na sam to ja staję za Tobą

---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ----------

Hej gdzie jesteście? tylko nie mówcie że nikogo akurat teraz nie ma
Wcinam chleb z miodzikiem

---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ----------

Cytat:
ja tez tak kiedyś zrobiłam
pojechałam w przeciwną stronę niż chciałam i to bez biletu, na miejsce dotarłam 3 h później
Hahaha............ Ja dzisiaj sobie pomyślałam (nie obrażając nikogo) że powinnam się przefarbować na wiadomy kolor
Stary 2011-06-30, 20:14   #198
Karinio
Zakorzenienie

Jestem już

Mamba miałas niezłą przygode Mi sie kiedyś zdarzyło, jak jechałam pociągiem, że o miejscowośc za wcześnie wysiadłam, naszczęście stal jeszcze konduktor przed drzwiami zapytałam, powiedział że jeszcze nie tu jesteśmy gdzie chciałam i wsiadłamszybko spowrotem Tylko siara była, bo ludzie widzieli i się podśmiechiwali

Edytowane przez Karinio
Czas edycji: 2011-06-30 o 20:15
Karinio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-30, 20:22   #199
eff8
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem już

Mamba miałas niezłą przygode Mi sie kiedyś zdarzyło, jak jechałam pociągiem, że o miejscowośc za wcześnie wysiadłam, naszczęście stal jeszcze konduktor przed drzwiami zapytałam, powiedział że jeszcze nie tu jesteśmy gdzie chciałam i wsiadłamszybko spowrotem Tylko siara była, bo ludzie widzieli i się podśmiechiwali

Ty też byś się podśmiechiwała na ich miejscu
Mi do tej pory chce się śmiać jak sobie przypomnę że pojechałam złym pociągiem i kapnęłam się dopiero po dobrych kilkudziesięciu km

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-30, 20:30   #200
Mamba_2008
BAN stały

Cytat:
Jestem już

Hej jakoś nie miałyśmy okazji się zgrać w jednym czasie
Też miałaś ciekawą przygodę

---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ----------

Cytat:

Ty też byś się podśmiechiwała na ich miejscu
Mi do tej pory chce się śmiać jak sobie przypomnę że pojechałam złym pociągiem i kapnęłam się dopiero po dobrych kilkudziesięciu km
Aż strach coby było gdybyśmy się we trójkę wybrały w podróż pociągiem
Stary 2011-06-30, 20:32   #201
eff8
Zakorzenienie

Cytat:
Aż strach coby było gdybyśmy się we trójkę wybrały w podróż pociągiem

na pewno gdzieś byśmy dojechały, tylko gdzie
ale przynajmniej byłby ubaw

Stary 2011-06-30, 20:45   #202
Mamba_2008
BAN stały

Jak znam świat to odkryłybyśmy drogę do Eldorado

---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ----------

Cytat:
Napisane przez ania105 Pokaż wiadomość
Choć mocno męzów swych kochamy, to na głowy sobie wyskoczyć nie damy

Więc witajcie nowi goście, razem z nami coś wyskrobcie
a te stare wyjadaczki przyjmą chętnie do swej paczki
I o to chozi
[/QUOTE]
Tak sobie czytam te poprzednie posty i właśnie wpadłam na ten genialny wierszyk
Stary 2011-06-30, 20:54   #203
kaarooo
Zakorzenienie

Cytat:
Ale myśmy nic nie robili wtedy Po prostu wkurzały mnie te wieczorne telefony i zrobiłam z tym porządek biorąc pod uwagę że oni razem pracują cały tydzień dzień i noc
Po prostu napisałaś to w ten sposób, że myślałam, iż byliście w trakcie i ten no wiesz.. on odbiera

Stary 2011-06-30, 20:57   #204
eff8
Zakorzenienie

Idę na spacer z pieskiem.. Przypilnujcie mi dziecka jakby się obudziło zaraz wracam

Stary 2011-06-30, 21:02   #205
Mamba_2008
BAN stały

Cytat:
Po prostu napisałaś to w ten sposób, że myślałam, iż byliście w trakcie i ten no wiesz.. on odbiera
No co Ty byłby foch jak z Polski do Chin
Stary 2011-06-30, 21:23   #206
Mamba_2008
BAN stały

Przesyłam Wam na brzydkie dni trochę tureckiego morza i słoneczka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg S7005782.jpg (69,8 KB, 4 załadowań)
Stary 2011-06-30, 21:29   #207
kaarooo
Zakorzenienie

Cytat:
Mówisz?

Stary 2011-06-30, 21:35   #208
arnama
Zakorzenienie

No i po co Ci to było

Myśmy te przeklęte chleby własnie wsadzili do pieca przez te burze zanim do sklepu dotarliśmy.... masakra teraz godzina jak nie więcej czekania aż sie upieką dobrze choć że mąż pomógł i teraz sprząta po tym całym zamieszaniu Boli mnie cały kręgosłup... nie wiem czy przez ten dzisiejszy dzień czy co Coś Wam to jeszcze miałam napisać i zapomniałam

Karinio jak tam? doszło mięsko

Stary 2011-06-30, 21:36   #209
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
Ja bym chyba Mojemu coś urwała jak by się zajmował telefonami i innymi rzeczami PODCZAS

Stary 2011-06-30, 21:37   #210
eff8
Zakorzenienie

No na szczęście się nie obudziła

Cytat:
Przesyłam Wam na brzydkie dni trochę tureckiego morza i słoneczka
Ja chcę tam być

Coś mało osób wieczorkiem

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości