|
|
#181 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-Maniaczek cześć 2
To mój TŻ jest taki rozbrajający. Ja wtedy cośtam krzyczałam na niego, jak zawsze. I mówię pocałuj mnie w d... A on cmok znienacka. Od razu się przestałam złościć. No jak na niego się można złościć?
|
#182 | |
|
Zakorzenienie
|
ja też
![]() ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- Cytat:
mi też by odrazu złość przeszła
|
|
#183 |
|
Wtajemniczenie
|
Na szczęście pocałował przez spodnie
![]() Naprawdę znikam
|
#184 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki
albo zadziera kiecke??? wezcie, bo sie podniece a czytam jeszcze Dziennik nimfomanki to juz calkiem
|
#185 |
|
Zakorzenienie
|
Jamapi to Drogeria Nova
![]() Nie cierpię się golić...chyba dziś wyjdę z domku tylko na parę minut(uśpić malutką), bo wczoraj się nałaziłam po upale i głowa mi pękała Wy Zboczuchy...ja właśnie dlatego zakochałam się w moim mężu, że też taki agent jest...po 5latach małżeństwa dalej mnie czasem tak rozbawi że brzuchwa(połączenie brzucha i żuchwy ) mnie boli...![]() ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- Ja odkąd czytam to forum częściej seks z mężem inicjuje, więc coś w tym jest...;P |
|
|
|
#186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do seksu - bo tu same zboczuchy ![]() dzięki za namiar na sprzedawcę
|
|
#187 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.wiocha.pl/53987,Program_ochrony_swiadkow
Ten drugi od lewej the best
|
|
|
|
#188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale teraz jestem w pracy
|
|
#189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- to uważaj, bo jeszcze szefowi pod biurko wejdziesz
|
|
|
|
|
#190 |
|
Zakorzenienie
|
wypluj to!
|
#191 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#192 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
U nas też słoneczko, mam nadzieję, że będzie tak do popołudnia, bo zaplanowaliśmy wypad na rowerach jak mężon wróci z pracy.
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#194 |
|
szeryfcio
|
Kurcze, jak mi podłoga w łazience długo schnie. Nie mogę wejść i zmyć maseczki.
![]() theMonique, dobre są te produkty Rival de Loop? (też zagłosowałam )
|
#195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
25.01.2008 Ważne rzeczy nigdy nie przychodziły łatwo. Dlatego były ważne. Początkująca scraperka ![]() Zapraszam https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/ https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/ |
|
|
|
|
#196 | |
|
Raczkowanie
|
Ja też herbaciara jestem
Cytat:
i to jego najważniejsza zaletaAleż tu dzisiaj przyjemnie, siedzę sobie w pracy, nic się dziś nie dzieje i chichram się do monitora jak głupia ![]() katniewojt również gratuluję ![]() Sarunieczce życzę udanego wyjazdu Ja też marzę o wyjeździe nad morze, ale w tym roku nic z tego, może choć w ogrodzie wymoczę sobie nóżki w basenie siostrzeńca
|
|
|
|
|
#197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mój to jest bardziej poważny:p ale lubi okazywać uczucia publicznie a mi tak głupio jest jak mnie całuje przy kimś albo w sklepach bo ma akurat na to ochotę ![]() ![]() wole takie rzeczy robić na osobności a nie w towarzystwie eh może to przez to że trochę wstydliwa jestem:p
25.01.2008 Ważne rzeczy nigdy nie przychodziły łatwo. Dlatego były ważne. Początkująca scraperka ![]() Zapraszam https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/ https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/ |
|
|
|
|
#198 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie wrociłam z pracy i mnie tu rozbroiłyście
![]() Mój Tż też mnie lubi calować obojętnie gdzie nie jesteśmy jednak poprzestaje na ustach ewentualnie policzku, zadek w grę nie wchodzi ![]() U mnie dziś pogoda wlaśnie o kant zadka rozbić, na przemian oberwanie chmury i mega słońce. Szkoda tylko że na czas powrotu z pracy lało a jak weszłam do domku to zaświeciło słońce... Ja też jestem herbatkowa, nienawidzę kawy... Za to jej zapach zwłaszcza świeżo palonej uwielbiam |
|
|
|
#199 | |
|
patrysina
|
Cytat:
Dlataego ja nie mam konta na all i nie zakładam jak coś chce kupić to muszę zapisać linka a potem przesłać do kogoś ze znajomych co by mi kupili ale to już wymaga fatygi i wówczas częsciej zaglądam na daną aukcję czy faktycznie jest mi to potrzebne i takie tam. Bo powiem wam że mam wrażenie iż moje zakupy nie zawsze są przemyślane, często jakiś impuls coś mi się poda i siup już jest moje a potem to leży bo okazało się że tak naprawdę to spokojnie obyłabym się bez tego bo niepotrzebne albo chwilę się nacieszę i w kąt, a najgorzej to jest chyba z książkami bo ja to się wam muszę przyznać że je wręcz pochłaniam i potrafię wydać sporo 100-300 w miesiącu a to jest 1/3 mojej wypłaty wiec masakra, mam do wyboru albo ograniczyć wydatki albo znaleźć lepiej płatną pracę... |
|
|
|
|
#200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- To apropo Jacka Sparrowa wczoraj : http://www.wiocha.pl/106880,Jack__w_metrze |
|
|
|
|
#201 |
|
Zakorzenienie
|
2 kawa
![]() ale u mnie ciemno za oknem przyszła burza 1,5 dnia lata i znowu "pora deszczowa" |
|
|
|
#202 |
|
Zakorzenienie
|
ja się z Wami żegnam
zaraz rodzice będą, żeby nas zabrać ps. kurde na balkonie mam MULTUM latających mrówek
|
#203 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Buziaki!! |
|
|
|
|
#206 | |||||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
) fajnie że jesteś,siedź sobie z nami i nie słuchaj kłótni mam jeden lakier z tej serii,taki ciemnośliwkowy,bardzo fajny jest,Twoje kolorki też fajne Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() oni wolą jak się połyka niż wypluwa apropo golarki,depilatorów to oglądałam na TVN Style program,który prowadzi była żona Ibisza (chyba ta ostatnia ),testu je rózne nowości,i bardzo chwaliła depilator Braun Silkepil 7,tak zapamiętałam![]() dziekuję ślicznie Cytat:
a ja gorsza nie będę,zrobiłam sobie popołudniowa kawkę nr.3 jak Was nadrabiałam i też zrobiłam fotkę
|
|||||
|
|
|
#207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#208 | |
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
tzn że jednak jest bolesny? buu...już miałam nadzieję ![]()
|
|
|
|
|
#209 |
|
Zakorzenienie
|
Były już zwroty że to ściema, ja osobiście nie testowałam, ale na logikę, jesli wyrywanie pęsętą boli, a depilator to nic innego jak wiele pęsęt ktore szybko wyrywają włoski to to musi bolec. Można trochę łagodzić ból, np przejechać po nodze woreczkiem z lodem. Na pewno to tańsze niż kupowanie depilatora z nasadką lodową za 250 zl.... Ja osobiście mam Brauna ale najtańszy model i to sprzed kilku lat. I naprawdę się spisuje.
|
|
|
|
#210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z tym pluciem to racja ![]() o i ciacho do kawy
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:33.

Za to jej zapach zwłaszcza świeżo palonej uwielbiam 

przyszła burza
1,5 dnia lata i znowu "pora deszczowa"
),testu je rózne nowości,i bardzo chwaliła depilator Braun Silkepil 7,tak zapamiętałam