|
|
#181 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Afera szafiarska fashionelka vs daisyline co myslicie?
Cytat:
![]() widac gdzie sie udziela i co pisze wielka Twoja strata,ze nie dalo sie tego ukryc
|
|
|
|
|
#182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#183 | |
|
Ekspert GotowaniaNaGazie
|
Cytat:
Hmm.. może zbyt rozkminiam, ale przejrzałam jej bloga dokładniej i mam wrażenie że jakby... robiła karykatury niektórych bardzo popularnych strojów - szczególnie sukienek, spódniczek, marynarek. |
|
|
|
|
#184 | |
|
Killing me softly
|
Cytat:
Kurczę, a może to naprawdę jest jakiś projekt, mający na celu udowodnienie, na przykład, ćwierćinteligencji pań dumnie zwących się "szafiarkami" . W sensie, że wystarczy wstawić zestaw szmat bez składu i ładu, a i tak posypią się okrzyki uznania i komplementy od internetowych "psiapsiółek". Takie zdemaskowanie społeczności wirtualnych modniś, które jak jeden mąż krzyczą, że ubrania szałowe, a nikt się nie wyłamie i nie powie przecież, że król jest nagi
Nienawidzę nieoświeconego tłumu i unikam go. Edytowane przez Lukrecja_Borgia Czas edycji: 2011-08-24 o 20:12 |
|
|
|
|
#185 |
|
*sportaddict*
|
http://www.flickr.com/photos/25353034@N03/5890478585/
ok. koniec. poddaję się. nie wierzę
|
|
|
|
#186 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#187 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#188 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak z wybiegu Karla Lagerfelda
|
|
|
|
|
#189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niech se same to załatwią. nie zmienia to faktu, że ludzie czasamia patrzą na takie sytuacje i 'teraz nie bede jej oglądac bo jest taka i taka' a jak ktoś wcześniej wspomniał sytuacja może być CELOWO wyreżyserowana, żeby było głośno.
|
|
#190 |
|
Zakorzenienie
|
a small world of fashion mnie wciagnal serio.
i faktycznie, ochy i achy wkomentarzach to jakis zart, co za obłuda... |
|
|
|
#191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rzeczywiscie perelki. Wystarczy wejsc do sieciowki i to samo mozna zobaczyc na manekinach. |
|
|
|
|
#192 |
|
Zadomowienie
|
proponuję założyć Komisję Śledczą do rozwikłania sprawy kto, dlaczego, kiedy i w jakim celu komentował z tego samego IP na blogu F.
![]() może jest więcej takich osób?
|
|
|
|
#193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdybyś sobie zadała troszeczkę trudu,to zauważyłabyś,że akurat Fashionelka ma obok wymienionych marek, także te ''od projektantów''.
|
|
|
|
|
#194 |
|
Zakorzenienie
|
wielka mi afera
ja tam to całe szafiarskie fashion kocham ale w takim wydaniu: http://warsawfashion.blogspot.com/ |
|
|
|
#195 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Świetny blog.
|
|
#196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak całkiem serio to nie kumam o co poszło ![]() ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- a przy warsaw fashion padłam i się przekręciłam
|
|
|
|
|
#197 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(w UK Primark to najtanszy sklep- chyba, ze cos przeoczylam ale nie sadze bo tanszych rzeczy nigdzie nie widzialam).Cytat:
|
||
|
|
|
#198 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Warsaw Fashion- a dziewczyny w innym wątku tak narzekają na polskich facetów
|
#199 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.flickr.com/photos/25353034@N03/3903376757/
http://www.flickr.com/photos/25353034@N03/5146110981/ chociaz poćwicze mięsnie brzucha przed snem
|
|
|
|
#200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fashionelce zdarza się to często. ![]() Nie znam innej ,polskiej blogerki z taką ilością drogich rzeczy. Zresztą co to za argumentacja,że taniocha z Primarka? Co z tego? Przecież to są tylko ubrania!Na Boga,czy one od razu muszą kosztować 200000000000 tysięcy za sztukę,albo muszą być zrobione z najszczerszego złota,aby ktokolwiek był godzien prezentować je na blogach? Jak napisałam wcześniej-każdy może mieć swoją internetową przestrzeń.Ktoś chce mieć bloga,niech ma.Inny chce prezentować swoje erotyczne filmiki(są takie strony ),niech prezentuje,ktoś innych chce siedzieć na wizażu 24/24,niech siedzi.Tobie czy mnie,jeśli coś nie odpowiada,to nie musimy oglądać.
|
|
|
|
|
#201 |
|
Zakorzenienie
|
i dobrze ze pokazują tanie, po cholere oglądać coś na co nas nie stać i co jest poza zasięgiem? znane marki macie na fashion tv, tutaj chodzi o to jak się ubrać tanio szykownie i modnie, w sensie za całkiem ludzkie pieniądze.
ale zawsze bydzie źly i niedopsz. będzie szmateks - bieda i nuda, bydzie karl lagęfęld - och ale ona jest napuszoooona
|
|
|
|
#202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Daj spokój,ludziom nie dogodzisz nigdy.Jak drogie,to snobizm i burżujstwo,jak tanie-to lumpeks i dziadostwo.....ale teksty,że na blogach powinny być same ubrania ''od projektantów'' mnie rozwalił.Nie powiem.
|
|
|
|
|
#203 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
fajne jest czasem popatrzeć na jakąś perełkę na blogach ale czy taka perełka naprawdę musi występować w towarzystwie bóg wie czego? (a w ogóle - taka prawda jak się blogerki ubierają w h&m to nie bo masówka, jak założą coś drogiego to nie bo się tylko kasą chwalą albo za darmo dostały, a lumpeksu to szmaty a jak sobie któraś sama uszyje to też lipa bo przecież nie każdy ma talent do szycia...) Poza tym - mało to wątków na wizażu z serii "kupiłam to i to i nie wiem co do tego założyć" ? Takim osobom blogi na pewno bardzo pomagają. Te najlepsze ciuchy od projektantów to i tak haute couture które na ulice nie wyjdzie (zresztą i tak najlepiej prezentuje się na wybiegu jako sztuka a nie byle ciuch do noszenia ot tak) chyba, że Lady Gaga się odważy. Ja osobiście nie przepadam za kolekcjami wielkich w wersjach do sprzedaży dla "szaraczków" z pokaźnymi kwotami na kontach. Inna sprawa- ja po prostu lubię sobie pooglądać ładnie ubrane, zadbane kobiety (i mężczyzn - chociaż ich mało póki co) i już. Ot tak - żeby nacieszyć oko i odprężyć umysł. A plus tego taki, że jaki spodoba mi się ubranie, makijaż, fryzura to mogę podpytać, podpatrzeć i mieć to samo - bo ja nie mam schizy pt. "absolutnie muszę być oryginalna i się wyróżniać" i nijak nie uważam, że chęć posiadania czegoś takiego samego jak ktoś inny czyni mnie jakimś gorszym człowiekiem czy coś. Bo niby czemu miałaby nie chcieć mieć jakiejś głupiej bluzki z h&m za 39,90zł tylko dlatego, że spodobała mi się na pannie xyz?
|
|
|
#204 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Co do tematu to pierwsze słyszę o obu paniach i gdyby nie ten wątek, to dalej żyłabym w błogiej nieświadomości. Przejrzałam zalinkowane blogi i nic specjalnego tam nie ma. Popularne ciuchy z sieciówek zestawione z innymi ubraniami tego typu. Ale skoro ktoś ma takie hobby i lubi prezentować się w internecie to nic mi do tego... Natomiast zadziwia mnie ilość fanek, zaciekłość komentarzy i te blogowe wojny. Prawie jak kibole
![]() Cytat:
Jednakże dzięki ludziom prezentującym taki właśnie eklektyczny styl jest ciekawiej. Zawsze się zastanawiam skąd ta znajoma bierze taaakie ubrania ![]() Cytat:
Mogę zgłosić jako cytat sierpnia? |
||
|
|
|
#205 |
|
Przyczajenie
|
może ta Kamila czerpie inspiracje z bloga tej dziewczynki
http://www.thestylerookie.com (przyznam szczerze że jej fenomenu do tej pory pojąć nie mogę, czy komuś naprawdę podoba się jej 'styl'??) a co do fashionelki i innych 'sławniejszych' szafiarek moim zdaniem teraz chodzi już tylko o kasę niestety. |
|
|
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
ja uwielbiam blogi urodowe, kocham czerpać inspirację dla stampsów konada
|
|
|
|
#207 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Aramintha, a zgłaszaj. Czasem na wizażu są takie teksty, że żałuję, że nei spisuję, bo swoje jak palnę to choć pamiętam...
|
#208 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#209 |
|
Zakorzenienie
|
ej no co perfekcyjna pani domu na tvn style tak robi ;P
|
|
|
|
#210 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
[1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;2896300 9]http://asmallworldoffashion.blogspot...-spodnicy.html Dobra dobra, teraz się śmiejecie, przyznawać się która tak śmiga do pracy To ... jakiś żart? Generalnie ja nie wiem o so chozi w tej całej aferze. ![]() Nie znam żadnej z tych dziewczyn, nawet o żadnej nie słyszałam, nie przeglądam modowych blogów. Dziwi mnie za to takie negatywne ocenianie ich pasji, hobby ? Co w niektóre z Was wstąpiło? No i dodatkowo to, że tutaj zrobiła sie kolejna afera, równie głupia i płytka. |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:14.

Fajnie, milej zabawy, w koncu to forum, wiec Ci nie zabronie 

. W sensie, że wystarczy wstawić zestaw szmat bez składu i ładu, a i tak posypią się okrzyki uznania i komplementy od internetowych "psiapsiółek". Takie zdemaskowanie społeczności wirtualnych modniś, które jak jeden mąż krzyczą, że ubrania szałowe, a nikt się nie wyłamie i nie powie przecież, że król jest nagi

)

jak z wybiegu Karla Lagerfelda