|
|
#181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: WRZESIEŃ # Avon, Lakiery do paznokci, inne, ZAPRASZAM.
więc interesują mnie:
pharmaceris mustela - oba jeśli jest taka możliwość ![]() to z mini a reszta bez zmian
|
#182 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
|
|
|
#183 |
|
Podróżniczka
|
Dałam znać, że nic więcej nie wygrzebię
Ale może coś z wątku aktualnego być sobie dobrała ?
|
|
|
|
#184 |
|
Zadomowienie
|
Nic
|
#186 |
|
Podróżniczka
|
Super, w takim razie tusz za puder, róż i rozświetlacz ?
|
|
|
|
#187 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nie mam wszystko wydałam bo nikt nie chciał więc pchałam do paczek losowo
![]() a co Ciebie dokładnie interesowało? coś tam poza wątkiem mam może podobnego ![]() a co chciałabyś za to co wymieniłam w tym upragnione separatory?
|
#189 |
|
Zakorzenienie
|
hmm tworzę właśnie nowy wątek więc zapraszam za ok 10 min może coś nowego wpadnie w oko
|
#191 |
|
Zakorzenienie
|
uff trochę więcej czasu mi to zajęło ;d
zapraszam, zestawu essence tam już nie umieściłam pozdrawiam
|
#192 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Nic niestety
|
|
|
|
#193 |
|
Raczkowanie
|
niestety nic.
|
#194 |
|
Zakorzenienie
|
jednak zrezygnuję
w sumie nie opłaca mi się sukienki wydawac za sam krem nawet nie nowy, a mam lepszą propozycję od innej wizażanki
|
|
|
|
#195 |
|
Zakorzenienie
|
U Ciebie wpadły mi w oko kulki do kąpieli- tylko jakiej są firmy? i balsam malinowy - nowy jest?
a co u mnie Ci się podoba?
|
|
|
|
#196 |
|
Zakorzenienie
|
co do "podrób" wystawiam ze względu na flaszki
![]() takie tylko znalazłam, tylko ten kształt był to co za co by miało być ? pozdrawiam---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- mi się podoba: baza silikonowa 3d dax x3; separatory pharmaceris mustela - oba jeśli jest taka możliwość Tobie podobało się: 8. Szampon BioEncoreWhite Fruits 400 ml - użyte raz, ekstrakt z gruszki 9. Rilanja Krem tonujący do jasnej karnacji, raz użyty 10. Zestaw Essence, nie do dostania w PL o ile się orientuję d) Perfecta No problem, Antybakteryjny peeling enzymatyczny 5ml + antybakteryjna maseczka oczyszczająca 5ml atomek 12 ml te podróbki perfum, cena cudowna xD (moze znalazlabys jakies inne ciekawe podrobki za taka cene )i ta odzywka do paznokci. e) Cleanic intimate Mleczna emulsja do higieny intymnej z nagietkiem, 5ml i ten portfel nawet ciekawy tylko teraz w jakiej konfiguracji... ![]() ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- ale w opisie napisałam że atomek prawdopodobnie nieszczelny :/ więc wolałabym nic tam nie lać... poza tym nie mam co tam lać ![]() mogę C|i któreś z usteczek oddać ![]() ---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- 1. 5 saszetek Kyani sunrise, każda po 30 ml, dowiedziałąś się w końcu co to?? ![]() 5. Krem do rąk z gliceryną Avon Care, zużycie na zdjęciu. też by mi się w sumie przydał ![]() bingo maseczka mi jeszcze wpadła w oko ![]() może teraz będzie łątwiej ![]() zależy mi żeby wymienić te rzeczy bo planuję wyprowadzkę za granicę
Edytowane przez awunia Czas edycji: 2011-10-17 o 15:07 |
|
|
|
#197 |
|
Zakorzenienie
|
Oj to jak balsam jest używany to podziękuję - wymieniam się tylko na nowe kosmetyki (wyjątek to perfumy i lakiery do paznokci
, pozdrawiam.
|
|
|
|
#199 |
|
Zakorzenienie
|
to może
separatory, mustela x2, pharmaceris, krem do rak avon. maseczki odlewka chociaż na 2 razy chętnie bym wypróbowała ![]() za: d) Perfecta No problem, Antybakteryjny peeling enzymatyczny 5ml + antybakteryjna maseczka oczyszczająca 5ml atomek 12 ml jedne usta odzywka do paznokci e) Cleanic intimate Mleczna emulsja do higieny intymnej z nagietkiem, 5ml portfel rilanja
|
|
#200 |
|
Wtajemniczenie
|
Niestety nic
|
|
|
|
#201 |
|
Zadomowienie
|
hej, podoba mi się u Ciebie:
. NOWY, ZAFOLIOWANY tusz avon super full. i https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1318776572
|
|
|
|
#205 |
|
Zakorzenienie
|
ok jeśli chcesz mogę oddać również jumpy
![]() rilankę chcę wydać bo jest ważna jeszcze ok 4-5 miesięcy więc szybko chciałabym ją wydać natomiast wolałabym abyś wysłała paczuszkę pierwsza (regulamin) pozdrawiam
|
#206 |
|
Zadomowienie
|
Może coś bym dobrała
Powiedz co Ci się u mnie podoba konkretnie![]() Podoba mi się: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1317825302 kuracja ziaja+ reszta kosmetyków |
|
|
|
#207 |
|
Zakorzenienie
|
pasuje
![]() po prostu chcę wymienić rzeczy których nie używam na coś pożytecznego ![]() zapraszam na PW
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:20.

)