![]() |
#181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: WRZESIEŃ # Avon, Lakiery do paznokci, inne, ZAPRASZAM.
więc interesują mnie:
pharmaceris mustela - oba jeśli jest taka możliwość ![]() to z mini a reszta bez zmian ![]()
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Podróżniczka
|
Dałam znać, że nic więcej nie wygrzebię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Zadomowienie
|
Nic
![]() |
#186 |
Podróżniczka
|
Super, w takim razie tusz za puder, róż i rozświetlacz ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Zakorzenienie
|
niestety nie mam wszystko wydałam bo nikt nie chciał więc pchałam do paczek losowo
![]() a co Ciebie dokładnie interesowało? coś tam poza wątkiem mam może podobnego ![]() a co chciałabyś za to co wymieniłam w tym upragnione separatory? ![]()
![]() |
#189 |
Zakorzenienie
|
hmm tworzę właśnie nowy wątek więc zapraszam za ok 10 min może coś nowego wpadnie w oko
![]()
![]() |
#191 |
Zakorzenienie
|
uff trochę więcej czasu mi to zajęło ;d
zapraszam, zestawu essence tam już nie umieściłam pozdrawiam
![]() |
#192 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Nic niestety
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Raczkowanie
|
niestety nic.
![]() |
#194 |
Zakorzenienie
|
jednak zrezygnuję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
U Ciebie wpadły mi w oko kulki do kąpieli- tylko jakiej są firmy? i balsam malinowy - nowy jest?
a co u mnie Ci się podoba? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Zakorzenienie
|
co do "podrób" wystawiam ze względu na flaszki
![]() takie tylko znalazłam, tylko ten kształt był to co za co by miało być ![]() ---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- mi się podoba: baza silikonowa 3d dax x3; separatory pharmaceris mustela - oba jeśli jest taka możliwość Tobie podobało się: 8. Szampon BioEncoreWhite Fruits 400 ml - użyte raz, ekstrakt z gruszki 9. Rilanja Krem tonujący do jasnej karnacji, raz użyty 10. Zestaw Essence, nie do dostania w PL o ile się orientuję d) Perfecta No problem, Antybakteryjny peeling enzymatyczny 5ml + antybakteryjna maseczka oczyszczająca 5ml atomek 12 ml te podróbki perfum, cena cudowna xD (moze znalazlabys jakies inne ciekawe podrobki za taka cene ![]() i ta odzywka do paznokci. e) Cleanic intimate Mleczna emulsja do higieny intymnej z nagietkiem, 5ml i ten portfel nawet ciekawy tylko teraz w jakiej konfiguracji... ![]() ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- ale w opisie napisałam że atomek prawdopodobnie nieszczelny :/ więc wolałabym nic tam nie lać... poza tym nie mam co tam lać ![]() mogę C|i któreś z usteczek oddać ![]() ---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- 1. 5 saszetek Kyani sunrise, każda po 30 ml, dowiedziałąś się w końcu co to?? ![]() 5. Krem do rąk z gliceryną Avon Care, zużycie na zdjęciu. też by mi się w sumie przydał ![]() bingo maseczka mi jeszcze wpadła w oko ![]() może teraz będzie łątwiej ![]() zależy mi żeby wymienić te rzeczy bo planuję wyprowadzkę za granicę ![]()
Edytowane przez awunia Czas edycji: 2011-10-17 o 14:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
|
Oj to jak balsam jest używany to podziękuję - wymieniam się tylko na nowe kosmetyki (wyjątek to perfumy i lakiery do paznokci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Zakorzenienie
|
to może
separatory, mustela x2, pharmaceris, krem do rak avon. maseczki odlewka chociaż na 2 razy chętnie bym wypróbowała ![]() za: d) Perfecta No problem, Antybakteryjny peeling enzymatyczny 5ml + antybakteryjna maseczka oczyszczająca 5ml atomek 12 ml jedne usta odzywka do paznokci e) Cleanic intimate Mleczna emulsja do higieny intymnej z nagietkiem, 5ml portfel rilanja
![]() |
#200 |
Wtajemniczenie
|
Niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Zadomowienie
|
hej, podoba mi się u Ciebie:
. NOWY, ZAFOLIOWANY tusz avon super full. i https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1318776572 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Zakorzenienie
|
ok jeśli chcesz mogę oddać również jumpy
![]() rilankę chcę wydać bo jest ważna jeszcze ok 4-5 miesięcy więc szybko chciałabym ją wydać natomiast wolałabym abyś wysłała paczuszkę pierwsza (regulamin) pozdrawiam ![]()
![]() |
#206 |
Zadomowienie
|
Może coś bym dobrała
![]() ![]() Podoba mi się: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1317825302 kuracja ziaja+ reszta kosmetyków |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Zakorzenienie
|
pasuje
![]() po prostu chcę wymienić rzeczy których nie używam na coś pożytecznego ![]() zapraszam na PW ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:02.