![]() |
#181 |
Zadomowienie
|
Dot.: Z serii jak faceci z nami wytrzymują...
Uch, ale się tu burzliwe zrobiło.
![]() ![]() Trzeba być niesamowicie płytkim lub złośliwym człowiekiem, by wszędzie gdzie to możliwe, czepiać się słówek, których znaczenia mogą być różne. Jak widać, 'wizażowa społeczność' uzbrojona jest w takie ewenementy, a szkoda. "Silna kobieta" - nie wiem co to ma do tematu, ale chętnie się wypowiem: Kobieta silna emocjonalnie: doświadcza tego samego co inna, z tą różnicą, że umie to odpowiednio odebrać i wytłumaczyć. Ktoś, kto za wszelką cenę psuje czyjś dobry humor, passę, nie może nazywać się silnym charakterem. Nawet, jeśli przeczy stereotypom.
![]() Edytowane przez CytrynowaPannica Czas edycji: 2011-09-13 o 22:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Wtajemniczenie
|
Kochane a nie da się zignorować tych, które nam zazdroszczą tak cudownych mężczyzn i żałują, że nie mają tak radosnego, pełnego humoru życia? Że są poważne i ponure? Że nie mogą się pośmiać z własnym mężczyzną?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Raczkowanie
|
Cathas leczysz na nas swoje kompleksy? Nie wyszło Ci coś w życiu i wyrzucasz negatywne emocje? Co Cię to obchodzi jakie jesteśmy w życiu prywatnym i kto daje Ci prawo do wyciągania tak dalekosiężnych wniosków, np. że jesteśmy niezdatne do ambitniejszej pracy, na podstawie kilku postów, wyrwanych z kontekstu sytuacji? Daje Ci satysfakcję to, że nazwisz się mądrzejszą, doroślejszą? Żałosne.
Przepraszam, nie wytrzymałam ![]()
"Bo chciałabym kiedyś ufać Ci tak, by w Twoich rękach zostawić cały mój świat..." ![]() " Jedno już wiem, jestem silna Jedno już wiem, wytrzymam to Jedno już wiem, jestem silna tak I tylko czasem tracę coś..." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Rozeznanie
|
Ja nie wypowiem się za wszystkie dziewczyny i za wszystkie posty w tym wątku, ale jeśli o mnie chodzi, to z mojej strony jest to zwykłe przekomarzanie i musiałabym na głowę upaść, żeby taka sytuacja, jaką opisałam wystąpiła u nas na poważnie. Głupi żarcik i tyle.
![]() Mnie akurat hormony nie szaleją, nie wiem nawet co to PMS, nie zdarza mi się strzelać fochów o byle co. Po prostu mam takie poczucie humoru, lubię się podroczyć z TŻem, poprzekomarzać, trochę go "podenerwować". ![]() Edytowane przez BlackBunny Czas edycji: 2011-09-13 o 22:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie, bo nie mam takowych, ale jeśli kiedyś mnie dopadną, zwrócę się do Ciebie. ![]() Cytat poproszę, bo chyba masz zwidy. ![]() Prawo? To otwarte forum, każdy ma prawo oceniać co piszą inni, nikt Cię nie uświadomił? Możesz zarzucić fochem, no dawaj. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#186 |
Zakorzenienie
|
ona: Oj mój ty głuptasku przecież tego się tak nie robi
![]() on: Zamilcz. Infantylne zwierze, niegrzeszące inteligencją, wszak innego słownictwa użyć nie byłaś w stanie? lolek tak chyba niektórzy chcieliby widzieć związek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To ja nie mam pytań. ![]()
![]() |
![]() |
#188 |
Zadomowienie
|
ja serio nie mam pytań po przeczytaniu Twojej odpowiedzi na post Musz xD
![]() |
#189 |
Raczkowanie
|
Oceniać masz prawo na tych wątkach, na których ktoś o tę ocenę prosi. W tej sytuacji jest to po prostu chamstwo.
A co do cytatu... cóż skoro cały czas podkreślasz jakie jesteśmy infantylne, to chyba jasno z tego wynika, że Ty jesteś dojrzalsza, prawda? Właściwie sądząc po Twoich postach zakrawasz na ideał, więc... CZAPKI Z GŁÓW DZIEWCZYNY! ![]()
"Bo chciałabym kiedyś ufać Ci tak, by w Twoich rękach zostawić cały mój świat..." ![]() " Jedno już wiem, jestem silna Jedno już wiem, wytrzymam to Jedno już wiem, jestem silna tak I tylko czasem tracę coś..." Edytowane przez 0stra Czas edycji: 2011-09-13 o 22:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Zakorzenienie
|
Tak, mówię do faceta głuptasku, jak na przykład chciał umyć włosy balsamem do ciała ;-p
-głuptasie. to balsam. ![]() łojesu ale siara ![]() poziom mojej inteligencji dramatycznie spada z każdym użyciem głuptaska po 10 latach małżeństwa IQ osiągnie -150 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pod pewnymi względami, być może. ![]() Ej, aj, bo się zaczerwienię. ![]() ![]() Muszynianko - nie siara, ale tak... dziwnie, dla mnie. No ale co kto lubi. ![]()
![]() |
![]() |
#192 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jzs... co za bzdury ![]()
"Bo chciałabym kiedyś ufać Ci tak, by w Twoich rękach zostawić cały mój świat..." ![]() " Jedno już wiem, jestem silna Jedno już wiem, wytrzymam to Jedno już wiem, jestem silna tak I tylko czasem tracę coś..." |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Raczkowanie
|
czytamm uwaznie ten watek od pierwszego posta i szczerze moge powiedziec ,ze w kilku sytuacjach zauwazylam siebie
![]() a ty kolezanko Cathas mimo wszystko masz cos z dziewczyny przedstawianej w tym watku . prowokujesz, chcesz sie klocic... zly dzien? hormony? to daj upust swoim emocjom gdziekolwiek,na kimkolwiek ,tylko nie psuj dobrego humoru innym.. prosze was ,zebyscie juz nie abstrahowali od glownego tematu, bo bylo o wiele ciekawiej bez tych burd i przepychanek ![]() dzieki dziewczyny za poprawienie humoru tymi historyjkami , jak juz wczesniej wspominalam, hisoryjkami,ktore niejednokrotnie i w moim zyciu sie pojawily ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Zakorzenienie
|
Dziwne, prawda, poderwał mnie w podstawówce - jako nauczyciel historii podjechał swoim maluchem pod świetlicę szkolną...
Do dziś podniecają go kucyki i gdy mówię oj tiru riru dylu dylu na badylu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#196 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() I nie tylko w związkach tak się żartuje. Ja podpuszczam mojego szefa, moich kolegów, mojego brata - tylko jego rzadko, bo młody jeszcze jest i właśnie nie bardzo łapie, że to przekomarzanie się - obie strony doskonale wiedzą, co je irytuje w sobie nawzajem, a jak potrafią się z tego śmiać i w sytuacji grożącej wojną rozładować atmosferę, to co? Źle? Idę jutro upolować jakieś głupiutkie, infantylne sytuacje, żeby je tu powklejać, część rozśmieszyć, a innych doprowadzić do ataku furii i zawału może.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
|
Euuu i co do tłumaczenia się hormonkami humorkami i pmsem - nie nie, ja jestem jędzą z natury ;-) i nie tylko mówię do dorosłego faceta głuptasku, to jeszcze czasem, do dwa razy starszego taty powiem "tatuśku"
I co ja mam ze sobą zrobić, zgubiłam się między moją wredną stroną a infantylną stroną. Ja Irena i Ja normalnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Zakorzenienie
|
Jako autorka zacytowanego postu pozwolę sobie podkreślić, że mój chłop autentycznie się zaśmiał po akcji w supermarkecie - znaczy żart zrozumiał. Mało tego sama, przeprowadzając wywiad, śmiałam się pod nosem. Ale myślałam, że względu na charakter wątku nie trzeba tego dodawać.
Być może zalety niektórych udzielających się tu kobiet przewyższają wady (czyt. względnie słabe, bądź infantylne poczucie humoru) skoro ich związki wciąż istnieją i jak zapewniają same zainteresowane - mają się dobrze. Wydawało mi się również, że jeśli mój partner akceptuje mnie, wraz z takim czy innym poczuciem humoru, to nikomu nic do tego. Ale jednak istnieją ludzie uzurpujący sobie prawo do oceniania tego czy innego aspektu naszego związku, mimo iż nigdy nie zamieniły z nami ani słowa. Ale cóż to, takie życie. Taki wizaż ![]()
![]() |
#200 |
Raczkowanie
|
Pozwolę sobie zrobić dramatyczny offtopic (chociaż w sumie teraz nie wiem, czy to już offtop..) i dodać jedynie...
BOŻE - CATHAS, JAK JA CIĘ NIE ZNOSZĘ. ![]() Zgiń, przepadnij, albo daj pan spokój... ![]() Przerażające rzeczywiście są wypowiedzi w temacie. Idę skoczyć za okno z tego strachu. Edit: fuck, zapomniałam, że mieszkam na 1-rwszym piętrze... ![]() Edytowane przez Sissi7 Czas edycji: 2011-09-13 o 23:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:40 ---------- Poprzedni post napisano o 00:38 ---------- Przeczytałam: idę skoczyć za okno z tego ..strychu ![]() Nie, no watek od wczoraj dzięki ( ![]() ![]() Edytowane przez laisla Czas edycji: 2011-09-13 o 23:42 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#204 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=181 edit: wybaczcie że cytuję wypowiedź spoza wątku, ale to tak zabawne że nie mogłam się powstrzymać ![]() tańczący ananas dla publiczności: ![]() Edytowane przez muszynianka Czas edycji: 2011-09-13 o 23:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 | |
Konto usunięte
|
Każda silna i mądra kobieta wie, że biegunów jest pięć!
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez muszynianka Czas edycji: 2011-09-13 o 23:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 |
Zakorzenienie
|
A ten ananas to skąd wyskoczył w środku nocy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:42.