|
|
#151 | ||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Z serii jak faceci z nami wytrzymują...
Cytat:
![]() Post zrobił mi wieczór w sumie dobrze, bo powinnam się uczyć (ale może se odpuszczę, kariery i tak nie zrobię ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- Cytat:
![]() Na przykładzie pierogów - wątek o ulubionych pierogach odwiedziłaby pewnie Wizażanka traktująca o jakichś tam szkodliwych efektach jedzenia pierogów, w ogóle co my sobie wyobrażamy tak ciągle pierogi i pierogi?
|
||
|
|
|
|
#152 |
|
Raczkowanie
|
Cathas jeśli nie masz nic do wniesienia do tego wątku zgodnie z jego tematyką, to daruj sobie wypowiedzi w stylu "Wy naprawdę uważacie to za normalne?"
TAK UWAŻAM SIĘ ZA NORMALNĄ!!! I nie mam ku temu podstaw by sądzić inaczej... A dla wszystkich potomnych, którzy czepiają się o kobiecie zachowania powiem tylko jedno: Normalność bywa nudna, odmienność zawsze jest interesująca. |
|
|
|
|
#153 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Stąd takie wnioski, ze kilka z Was same siebie określiło jako istoty emocjonalne, kierowane hormonami, które nie za bardzo umieją podjąć zdecydowaną decyzję. Każda z tych cech skreśla daną osobę na każdej posadzie powyżej szczebla sekretarki. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Szkoda, że nie miałyście wzorców silnych, inteligentnych ,zabawnych kobiet, które z facetami robią co chcą, nie znając słowa "foch". Aaangaaa - czytanie ze zrozumieniem się kłania - nie pytałam o to czy Wy jesteście normalne, tylko czy pewne Wasze zachowania uważać za naprawdę akceptowalne na codzień. A to różnica.
gdybyś była trochę większa upiekłbym Cię w słodkim cieście Moja wymiana - Parfumerie Generale, L'Artisan, ETRO i inne! Edytowane przez Cathas Czas edycji: 2011-09-13 o 22:21 |
|||
|
|
|
|
#154 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Nie, nie miałyśmy wzorców kobiet które muszą "robić z facetami co chcą". Może dlatego że mamy normalnych facetów, z którymi nie trzeba "robić" nic bo robią sami, a instytucja focha jest raczej przekomarzaniem, czego zdajesz się nie rozumieć. Coraz częściej się przekonuję że te współczesne "silne i zdecydowane kobiety" są pozbawione poczucia humoru. Tudzież mają tak specyficzne że do mnie (i na szczęście do mojego faceta również) ono za Chiny nie przemawia.
|
|
|
|
|
|
#155 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Moze się jednak idź poucz. O przenośni, ew. metaforze, ew. idiomach. ![]() Spoko, trudno by ktoś kto lubi zachowywać się jak 14-latka pojmował specyficzny humor.
|
|
|
#156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poza tym to, że uważam coś za normalne nie znaczy, że robię to non stop. Np. uważam, że chodzenie na basen jest normalne, ale nie chodzę tam codziennie. Uważam, że oglądanie tv jest normalne, ale nie robię tego cały czas. Uważam, że miliard rzeczy na świecie jest normalnych, co nie zmienia faktu, że nie robię każdej z tych rzeczy codziennie przez cały czas. Trochę logiki w wypowiedziach by się przydało. I nie wydaje mi się, byś była właściwą osobą do oceny zawodowych kwalifikacji wypowiadających się tutaj Wizażanek
|
|
|
|
#157 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#158 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zawodowych kwalifikacji nie oceniam, a bardziej intelektualno-osobowościowe, jak już.
|
|
|
#159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki Bogu, jeszcze tylko kilka dni... To może dlatego? :PAle ja sie nie odzywam, idę pisać CV, bo posada sekretarki w firmie obok się zwolniła.
|
|
|
|
#160 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie, tak jak i ja już pisałam - część opisanych tutaj sytuacji jest bardzo zabawna i od razu wiadomo, że to żarty i przekomarzanie się, ale niektóre to ewidentnie ... dla mnie po prostu debilizm
|
|
|
|
|
#161 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No to niewiele się różnię od niektórych z Was, c'nie? ![]() A chamska nie musi być tylko SILNA KOBIETA ale i głupiutka gąska, co doskonale pokazuje ten wątek. A poza tym, co ja poradzę, ze mnie strzela, jak ktoś nie rozumie przenośni i się o to oburza? No, niestety, nic nie poradzę, choć się staram.
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#162 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja proponuję dziewczynom od debilizmów, głupotek i innych tego typu założyć osobny wątek typu "nie lubię zwracać się do mojego faceta infantylnie, jestem wyzwolona". Tutaj niestety śmiecicie, pisząc nie na temat, wątek miał być o pewnych sytuacjach z życia wziętych a nie opiniach "co ja myślę na temat was wszystkich tu zebranych". ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#163 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurde, na Wizażu już nie da się stworzyć wątku z przymrużeniem oka, bo od razu ktoś, dla kogo takie poczucie humoru jest prostackie i dziecinne musi zepsuć ten wątek, zacząć filozofować, wysnuwać swoje teorie i ogólnie niszczyć zabawę. Trochę dystansu i luzu, no na litość, cóż cię obchodzi, w jaki sposób ludzie w swoich związkach żartują? I po cóż od razu stwierdzać, że te osoby dzięki takim żartom wyżej stanowiska sekretarki nie podskoczą? ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Cytat:
Daj nam w spokoju zjeść nasze pierogi
|
|
|
|
#164 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie chodziło mi tu o żarty, czytaj uważnie, proszę. I cały czas powtarzam nie chodzi mi tu o żarty, ale o fochy o głupoty i robienie z siebie głupiutkiej sierotki całkiem serio. A poza tym, ten wątek przerażająco często nie wydaje się być "z przymruzeniem oka". ![]() No i nie rozumiesz, że nie piszę tu o żartach.
gdybyś była trochę większa upiekłbym Cię w słodkim cieście Moja wymiana - Parfumerie Generale, L'Artisan, ETRO i inne! Edytowane przez Cathas Czas edycji: 2011-09-13 o 22:43 |
|
|
|
|
|
#165 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#166 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Paollino - No ja kto są żarty, to może rzeczywiście stąd pójdę, bo jeszcze na mnie przejdzie.
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
edit: Cathas, widze ze cytowalaysmy to samo
|
|
|
|
|
|
#168 | |
|
Zakorzenienie
|
no według mnie to też nie są żarty
![]() tylko typowy przykład infantylizmu i głupoty. szkoda mi tylko tych facetów... ja bym nie zniesła takiej baby... a już w ogóle to: Cytat:
|
|
|
|
|
|
#169 |
|
Zadomowienie
|
Nie rozumiem po co czytać wątek, który wkurza, nie podoba się lub wydaje się dla kogoś idiotyczny. Skoro coś komuś tu nie pasuje, to proszę... forum ma wiele innych tematów, a jak i to nie wystarcza, to można założyć własny= lepszy/mądrzejszy/dojrzalszy. Jak czytam "mądrości" niektórych dziś tu piszących, to stwierdzam, że wolę raz na jakiś czas zachować się głupiutko, niż na co dzień zachowywać się, jakby wciśnięto mi kij od szczotki w
![]() Jak zwykle wątek "rozrywkowy" zamieniłyście w durną dysputę "kto ma rację i jest mądrzejszy/lepszy/ciekawszy...." Edytowane przez advena85 Czas edycji: 2011-09-13 o 22:52 |
|
|
|
|
#170 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Great minds think alike. ![]() ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- Cytat:
Aż człowiek (bo przecież nie kobieta) chce stąd iść i nie może, takie rewelacje.
|
|
|
#171 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam wszystkie te sytuacje odebrałam żartobliwie. Nie trzeba pisac na końcu "a potem oboje wybuchnęliśmy śmiechem" żeby zrozumieć, że te sytuacje nie są na poważnie.
Rozumiem, że was to nie śmieszy, ale żeby z góry oceniać, że skoro was to nie śmieszy, to na pewno nie są żarty jest juz grubą przesadą.
|
|
|
#172 |
|
Konto usunięte
|
Jojczę swojemu na identyczne tematy. I zawsze jest to podszyte przekorą, o czym on wie. I podejrzewam że nie tylko u mnie. Dlatego nazewnictwo z Twojej strony jest nieuprzejme, bo nie spytałaś każdej z nas po kolei o co tak naprawdę chodziło.
|
|
|
|
|
#173 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
EOT
|
|
|
|
|
|
#174 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#175 |
|
Zadomowienie
|
Jak zwykle fajny wątek musiał się zepsuc ;\
Mnie zdarzają się niektóre sytuacje, po prostu wynikają one z zagapienia, zaspania, jak człowiek ma milion rzeczy na głowie, hormony, płaczliwosc, dzień paszteta, czy po prostu wygłupy z ukochanym. Gdyby ze mną sam się nie wydurniał i nie robił z siebie czasem biednego misia to bym sobie na takie rzeczy nie pozwalała. (o matko! teraz widzę jaki mój Tż jest nieporadny życiowo, nie zrobi kariery, bo nie ma siły przebicia, muszę go rzucic Tak to po prostu czasem się wydurniamy, albo przesładzamy niektóre sytuacje. Z resztą nie tylko kobiety potrafią się zamyślic, powiedziec coś głupiego, robic z siebie zazdrośnice, itd. Faceci też tak mają i często robią to specjalnie, żeby wyszło, że o nich nie dbamy i żebyśmy się nimi bardziej zajęły. Chyba nie tylko ja tak mam w związku? A jak facet robi z siebie umierającego jak jest chory to co? Też jest kaleką życiową? Nie, po prostu chce zwrócic na siebie naszą uwagę. Matko... I mimo tego, że czasem robię z siebię głupola to Tż w życiu by mi nie powiedział, że nie jestem zaradną, silną i twardo stąpającą po ziemi kobietą. Ba! On by się bał to powiedziec :P
|
|
#176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo facet nie wytrzymuje takiego zachowania, zrywa.. a one biedne płaczą i się zastanawiają, ale dlaczego ale co się stało ![]() Lub same tworzą toksyczne związki, kobiety-bluszcze. |
|
|
|
|
|
#177 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#178 |
|
Konto usunięte
|
Kobiety z wewnętrzną mądrością! To naprawdę nie jest wątek "czy zarzucacie fochami albo innymi żarcikami do swoich facetów? Co o tym sądzicie?". To jest wątek dla osób które tak robią i nie potrzebują zbędnych dywagacji na temat ich zachowania, bo nas to nie interesuje. Śmiecicie, powtarzam.
|
|
|
|
|
#179 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() może mam za mało estrogenu czy czegoś tam, bo nigdy nie zmienił mi się nastrój ot tak sobie, ani nigdy nie udawałam głupiutkiej, bo tak mi hormony kazały |
|
|
|
|
|
#180 |
|
Rozeznanie
|
O borze.
Z mojej strony to było zwykłe przekomarzanie się i tyle. W życiu nie powiedziałabym czegoś takiego na poważnie i dziwię się, że ktoś na poważnie w ogóle mógł to wziąć. TŻ doskonale wie, że to są żarty. Ja myślę, że nikt normalny nie mógłby być z osobą, która coś takiego mówi na poważnie. Myślałam, że jest to wątek z przymrużeniem oka.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:53.

Zadziwia mnie to rozumowanie.
w sumie dobrze, bo powinnam się uczyć (ale może se odpuszczę, kariery i tak nie zrobię