Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r. - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-13, 14:42   #181
*Agatek*
Zakorzenienie

Dot.: Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.

Wstawiłam foto do klubu, śmiało, śmiejcie się dowoli!

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-13, 14:50   #182
staraupa
Raczkowanie

Dot.: Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.

MissZuzia najlepszego
ja dziś po wizycie u gina, ale takiej ekspresowej, tylko oderbanie badań. Na szczęście wszystko git, morfologia i mocz i glukoza też a nawet cytologia cieszę się bardzo.
Dziś na wizycie ciśnienie miałam 100/60, masakra bo ja zawsze z wysokim. I chodzę jak mucha normalnie, szok...
MONIA zazdroszczę takiej wyprawki, ja nie mam prawie nic i ciągle boję się kupować a od nikogo napewno nic nie dostane
miłego brzuchatki!!
staraupa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-13, 14:53   #183
magda1804
Rozeznanie

dzien dobry mamusie, buziaki w brzusie

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
Mój też ma 28 lat rocznikowo też nie mam skończonych 25 lat i też jesteśmy z sobą 7 lat u nas przestały być kłótnie po tym jak wzięliśmy ślub... teraz jest ekstra i są sprzeczki bo ja jestem straszna wredota i nie dam sobie wejść na głowę ani żeby mnie obwinął w okół palca to on ma być pod pantoflem i słuchać swej pansi

A słuchaj Twój facet to jest mąż? On ma jakieś zniżki?? Bo ja mam samochód który jest zarejestrowany na mnie i mąż nie jest wpisany- nie musi, a mogę skorzystać z jego zniżek- on ma 50% więc fajnie 7 października muszę ubezpieczyć- też mnie to czeka...

A jaka pojemność samochodu? Ponoć od 1.5 albo 1.6 jest już więcej $$ no i za LPG dodatkowo więcej się płaci
Agatek ja i moj partner nie jestesmy małżenstwem i nie wiem czy w ogole bedziemy. Czasami zastanawiam sie czy nie byloby nam latwiej rozstac sie i ulozyc zycie na nowo. Ale ja go tak bardzo kocham, ze nie potrafie.... Jestem w ciazy, to fakt, ale nie nie skazuje mnie to przeciez na zycie w ciaglym stresie i smutku z tym czlowiekiem. Baaardzo chcialam miec z nim dziecko, zresztą on tez tego bardzo chcial. Jednak wiedzac, ze niebawem zostanie ojcem zachowuje sie bardzo nieodpowiedzialnie... Ciagle ma do mnie zal, ze nie pozwalam mu spotykac sie z kolegami itp.. To nie tak, przeciez kolegow mozna miec,ale tez trzeba znac umiar w tych spotkaniach. Skoro on wychodzi poznym wieczorem i wraca w nocy, to chyba jest cos nie tak... czuje sie w takim momencie odsunieta i niepotrzebna, bo koledzy sa wazniejsi...

Co do ubezpieczenia- ja jestem jedynym wlascicielem i dlatego licze sie z kosztami, nie chcialam, zeby TZ byl na umowie, nie bralam tez ojca, bo nie chce go obciazac w razie czego. Auto ma pojemność 1,6 120KM i do tego rocznik 2002,wiec ubezpieczenie troche mnie pociagnie za kieszen Do tigry z pojemnoscia 1,4 i rocznikowo '94 wyliczyli mi w tamtym roku 1200zł z groszem w MTU

Cytat:
Napisane przez bybella Pokaż wiadomość
melduję się i ja w nowym watku

nie no chyba nie 1400 zł! ja na szczęście mam tatę jako współwałaściciela, wiec mam zniżki, teraz płace już troszę ponad 400 zł, ale jak mam teraz wydać na drugą ratę te 2 stówki to mnie trzęsie
Bybella skąd ja to znam, hihi samochod to skarbonka bez dna, ale jaka radocha

MissZuzia 100 lat! 100 lat!:dziek uje-kwiatek:

Cytat:
nie przeszłam glukozy wypiłam w 3 ratach w ciągu 2 minut, zeszłam na dół, bo czułam, że malcowi nie podpasuje, a bidak głodny był 5 minut i rzyg do zlewu fajny miałam poranek....
Agatek a nie mowilam glukoza jest obrzydliwaaaa:brzy dal:
a cytryne wciskalas?

04.01.2012r.

zawsze będziesz w moim sercu 29.03.2008*
magda1804 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-13, 14:56   #184
zoskasamoska
Wtajemniczenie

O kurde Agatku aż tak źle było z tą glukoza? ja tez mam badania na glukoze, ale je odstawiam na inny termin, mam jeszcze czas do konca wrzesnia.

A można wcisnąc sobie cytryne?
zoskasamoska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-13, 15:04   #185
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda1804 Pokaż wiadomość
Co do ubezpieczenia- ja jestem jedynym wlascicielem i dlatego licze sie z kosztami, nie chcialam, zeby TZ byl na umowie, nie bralam tez ojca, bo nie chce go obciazac w razie czego. Auto ma pojemność 1,6 120KM i do tego rocznik 2002,wiec ubezpieczenie troche mnie pociagnie za kieszen Do tigry z pojemnoscia 1,4 i rocznikowo '94 wyliczyli mi w tamtym roku 1200zł z groszem w MTU
a czemu nie chciałaś tż na umowie? zawsze taniej ja nie mam męża na umowie, ale ze zniżek korzystać można też mnie czeka już 7 października zapłacenie koło 300 zł liczę
A 1,6 to już więcej $$ biorą mendy pamiętaj o zapłaceniu podatku za samochód- są na to 2 tyg!

Co do męża.. hmm.. musisz z nim rozmawiać, rozmawiać i rozmawiać jak z małym dzieckiem, wyłożyć kawę na ławę, bo im to trzeba 10 razy przecież tłumaczyć, że źle robią przecież to jest 'słabsza' płeć
Trzymam kciuki!!!!

Cytat:
Agatek a nie mowilam glukoza jest obrzydliwaaaa:brzy dal:
a cytryne wciskalas?
nie, cytryny nie brałam, bo stwierdziłam "dam radę" a tu dupa ale next time biorę bankowo, niech się śmieją dowoli, ale chcę ominąć rzyganka a jak coś sapać będą, to powyzywam tak wszystkich chyba

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-13, 15:22   #186
Haniula
Zakorzenienie

Agatek a to trzeba jak? takim jednym chaustem wypić czy co? Nie przeszłas dlatego ze rzyganko było? ja sie na tym kompletnie nie znam a tez mnie czeka niedługo !
Ile u was sie czeka na wyniki?

Ale ładna nasza Majeczka i jaka zadowolona !
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-13, 15:33   #187
NataliaM1103
Rozeznanie

Śliczne prawda
http://allegro.onet.pl/body-62-nowa-...797429802.html
lub
http://allegro.onet.pl/spiochy-zabaw...800186998.html
lub
http://allegro.onet.pl/figlus-pajacy...804480855.html
NataliaM1103 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-09-13, 15:33   #188
magda1804
Rozeznanie

Oj Agatku wyobrażam sobie tą poranna sytuacje i padam ze smiechu wez, wez ta cytryne nastepnym razem, bo po co masz sie znowu meczyc

04.01.2012r.

Stary 2011-09-13, 15:51   #189
zoskasamoska
Wtajemniczenie

A Wy pijecie glukoze przy wszystkich czy idziecie do łazienki pić w razie WU ?
Wodę i kubek można dostać na miejscu, czy to zależy od laboratorium , a i jeszcze jedno tą cytrynę mozna wcisnąć czy nie mozna? Bo rózne opinie na ten temat słyszałam.

Ale mnie dzis naszła ochota na kaszkę manną z masełkiem , cukrem i cynamonem, mmm, ale nie chce mi się po mleko gnać do sklepu :/

Edytowane przez zoskasamoska
Czas edycji: 2011-09-13 o 15:52
zoskasamoska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-13, 15:52   #190
agacia_cz
Zadomowienie

fajne tylko ciekawe jak w praniu się będzie zachowywać
dodałam też fotę brzuchola do klubu
agacia_cz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-13, 15:54   #191
bambusiek
Zakorzenienie

Monika - kolekcja ciuszków jest imponująca
ja mam generalnie mało co dla maluszka
miałam iść jutro na kolejne polowanie, ale nie wypali

Cytat:
Napisane przez NataliaM1103 Pokaż wiadomość
Muszę się pochwalic ,że dziecko w końcu odwróciło się i będę miała SYNUSIA

Cytat:
Napisane przez agacia_cz Pokaż wiadomość
kochane Lovela wysyła próbki ale tylko dla pierwszych 2tys osób ;/
http://lovela.pl/o-programie.html
dają czapeczkę rękawiczki i proszek
Się nie załapałam

Cytat:
Napisane przez AgaMili Pokaż wiadomość
Blagam dodajcie mi sil bo nie daje rady juz pracowac a musze do 1. grudnia zeby dostac macierzynski (6 miesiecy przepracowane) . Mam problemy z oddychaniem, mecze sie strasznie szybko i najchetniej by nie wstawala z lozka a tu codziennie o 7 rano pobudka a w domu jestem dopiero o 15.00 . Do tego mam mnostwo roboty i jeszcze trenuje nowa dziewczyne ktora mnie zastapi a z cierpliwoscia ostatnio u mnie cienko a to moja kolezanka wiec staram sie jak najwiecej pomoc. Chetnie bym juz odeszla a tu jeszcze tyyyyle czasu i nic nie zrobie .
Przesyłam kilka buziaków na wzmocnienie:c mok:

Cytat:
Napisane przez MissZuzia Pokaż wiadomość
Idę sobie zrobić kawusię na dobry początek dnia i rozpakowac cukieraski i ciastka bo mam dziś urodzinki i przyniosłam do pracy trochę słodkiego a po pracy idę do lekarza prowadzącego z mężem a potem idziemy na jakąś pyszną kolację urodzinową. Wczoraj też wybrałam sobie prezent - SESJĘ BRZUSZKOWĄ Jeszcze nie wiem ile kosztuje bo dopiero będę się orientować.
Wszystkiego naj

Cytat:
Napisane przez renata:) Pokaż wiadomość
aa zaczynamy dzisiaj6miesiąc!!!!

Cytat:
Napisane przez anankee Pokaż wiadomość
Ja jestem teraz na etapie kupowania kombinezonu i butów na zimę dla Emi. Zaczyna mi chodzić mała bestia, ma 9,5 miesiąca, raczkować nie potrafi a po meblach się wspina i chodzi jak szalona wzdłuż łóżka i idzie nam pierwszy ząb

Cytat:
nie przeszłam glukozy wypiłam w 3 ratach w ciągu 2 minut, zeszłam na dół, bo czułam, że malcowi nie podpasuje, a bidak głodny był 5 minut i rzyg do zlewu fajny miałam poranek....
O kurcze

Cytat:
Napisane przez mala_stopka Pokaż wiadomość
w piatek byłam na połowkowym i wszystko jest ok
i przedstawiam Wam Maję
Wow

Zrobiliśmy dzisiaj z Mężem gar lecza i wyszło rewelacyjne aż zjadłam 2 porcje

Poza tym się nie wyspałam w nocy, bo mój mały terrorysta w brzuchu protestował jak tylko chciałam się przekręcić na bok co się ruszyłam, to dostawałam serię

A po obiadku tak się kręcił, że mi się brzuch gibał w rózne strony, śmiesznie to wyglądało, a mój Mąż tylko siedział i dumał jakie to może być uczucie
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-13, 15:58   #192
staraupa
Raczkowanie

dziewczyny POMOCY macie jakieś pomysły może na prezent dla 6 letniej dziewczynki?? to moja chrześnica a nie wiem co jest teraz na czasie zupełnie?? PLIZ!!
dziękuje!!
staraupa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-13, 16:04   #193
MMONIKA9
Wtajemniczenie

superaśne te spiochy najbardziej mi sie podoba z tym napisem o babci i dziadku

Cytat:
Napisane przez zoskasamoska Pokaż wiadomość
A Wy pijecie glukoze przy wszystkich czy idziecie do łazienki pić w razie WU ?
Wodę i kubek można dostać na miejscu, czy to zależy od laboratorium , a i jeszcze jedno tą cytrynę mozna wcisnąć czy nie mozna? Bo rózne opinie na ten temat słyszałam.

Ale mnie dzis naszła ochota na kaszkę manną z masełkiem , cukrem i cynamonem, mmm, ale nie chce mi się po mleko gnać do sklepu :/
ja dostalam kubeczek z tą glukozą już rozpuszczoną i wypiłam na 2 razy, ale ja robiłam w certusie i płaciłam 20zł co do cytryny to zależy od laboratorium jedni pozwalają dodać inni nie w każdym razie po wypiciu glukozy nie wolno pić dużo wody możesz kilka łyków w ciągu tej godziny wziąśc ale nie za dużo by bo ja się pytałam tej pani co mi krew pobierała czy mogę pić wodę więc pozwoliła ale dosłownie troszkę
mi to nawet smakowało tzn było spoko do wypicia normalnie jak woda z cukrem pudrem dałam rade i nie było mi ani nie dobrze ani słabo wszystko git

---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ----------

dziewczyny załapałam się do http://projekt9m.pl/ strasznie się cieszę zdjęcia mnie strasznie zachwyciły są przepięknie zrobione sesje prawdopodobnie będe mieć pod koniec listopada mam nadzieję ze zdrowie mi dopisze i że będe mieć siły i że synek nie będzie zbytnio rojbrować
Stary 2011-09-13, 16:05   #194
magda1804
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez staraupa Pokaż wiadomość
dziewczyny POMOCY macie jakieś pomysły może na prezent dla 6 letniej dziewczynki?? to moja chrześnica a nie wiem co jest teraz na czasie zupełnie?? PLIZ!!
dziękuje!!
Staraupa hmmm... zalezy co ma, a czego nie ma, to co lubi... klasyczne:
1) jakas ksiazkje- w ksiegarniach jest ich mnostwo- widzialam np. dla chlopcow ksiazke pt. co musisz zrobic zanim dorosniesz, sa tam zadania i pomysly co mozna zrobic- tratwe, latawce, łuk itp. Dla dziewczynki tez by sie cos znalazlo.
2) zestaw do malowania- farby, kredki
3) kolorowanki
4) klocki
5) teraz w sprzedazy jest taka piaskolina- super sprawa, cos jak kiedys modelina, ale ulepszona
6) gry planszowe
7) cos do ubrania
8) jesli jest modnisia- torebke, albo plecaczek dla dziewczynki

Hmmm.... jeszcze?

04.01.2012r.

Stary 2011-09-13, 16:14   #195
natisska
Rozeznanie

GG do natisska

MMonika masz dzis studniówkę

Agatek ależ miałas przezycie to nas teraz wszystkie nastraszyłas, każda pojdzie teraz z cytryna na badanie

Zjadłam kebaba i pekam.... te niezdrowe zachcianki mnie wykończą ehh i wraz z tym iz zaczelam czuc malca pojawiła sie nowa schiza : nie rusza sie juz dlugo cos jest nie tak wykoncze sie

natisska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-13, 16:21   #196
MMONIKA9
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez natisska Pokaż wiadomość
MMonika masz dzis studniówkę

Agatek ależ miałas przezycie to nas teraz wszystkie nastraszyłas, każda pojdzie teraz z cytryna na badanie

Zjadłam kebaba i pekam.... te niezdrowe zachcianki mnie wykończą ehh i wraz z tym iz zaczelam czuc malca pojawiła sie nowa schiza : nie rusza sie juz dlugo cos jest nie tak wykoncze sie
heh faktycznie!!!!!
Stary 2011-09-13, 16:21   #197
Lucy1111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MMONIKA9 Pokaż wiadomość

[/COLOR]dziewczyny załapałam się do http://projekt9m.pl/ strasznie się cieszę zdjęcia mnie strasznie zachwyciły są przepięknie zrobione sesje prawdopodobnie będe mieć pod koniec listopada mam nadzieję ze zdrowie mi dopisze i że będe mieć siły i że synek nie będzie zbytnio rojbrować
ale super!! jak wyglada "rekrutacja"?
Lucy1111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-13, 16:26   #198
bambusiek
Zakorzenienie

Dobra, nadrobiłam, jestem na czysto i spadam. Może jeszcze dzisiaj wejdę
Mąż zażyczył sobie ciasto i mam zamiar je zrobić ostatnie wyszło tragiczne tzn. w smaku super, ale w ogóle nie urosło
Paa
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-13, 16:37   #199
MMONIKA9
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lucy1111 Pokaż wiadomość
ale super!! jak wyglada "rekrutacja"?

ja wczoraj o tym przeczytałam na innym forum no i dziś do nich napisałam czy jeszcze są wolne miejsca bo na ich stronie pisze ze jedno wolne zostało na listopad i jedno na grudzień bardzo miła pani Ewa mi odp wszystko opisała co i jak że jest to darmowa sesja ale muszę podpisać zgodę na publikację zdjęć bez mojej zgody np w gazetach na jakiś wystawach itp myślałam ze są tam wybierane same ładne szczupłe dziewczyny napisałam kilka słow o sobie no i otrzymałam odpowiedz że jestem na liście że 3 tyg przed sesją zostane poinformowana o miejscu spotkania jak sesja będzie wyglądać itp więc już się nie mogę doczekać

---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ----------

w aktualnościach pisze że styczeń, luty, marzec są jeszcze wolne miejsca

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-13, 16:48   #200
agacia_cz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MMONIKA9 Pokaż wiadomość
ja wczoraj o tym przeczytałam na innym forum no i dziś do nich napisałam czy jeszcze są wolne miejsca bo na ich stronie pisze ze jedno wolne zostało na listopad i jedno na grudzień bardzo miła pani Ewa mi odp wszystko opisała co i jak że jest to darmowa sesja ale muszę podpisać zgodę na publikację zdjęć bez mojej zgody np w gazetach na jakiś wystawach itp myślałam ze są tam wybierane same ładne szczupłe dziewczyny napisałam kilka słow o sobie no i otrzymałam odpowiedz że jestem na liście że 3 tyg przed sesją zostane poinformowana o miejscu spotkania jak sesja będzie wyglądać itp więc już się nie mogę doczekać

---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ----------

w aktualnościach pisze że styczeń, luty, marzec są jeszcze wolne
miejsca
super będziesz miała super pamiątkę
ja niestety do stolicy mam za daleko
agacia_cz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-13, 16:48   #201
magda1804
Rozeznanie

Boshe dziewczyny co ja przed chwila zrobilam!!! Chcialam ugotowac jajka do barszczu bialego, wstawilam do garnuszka i wrocilam do laptopa. Tak sie zasiedzialam na wizazu,ze po jakims czasie slysze jakies ciche strzelanie albo pukanie. Zdziwiona co to, udalam sie do kuchni a tam... mojej jajka!!! ugotowane na twardoooo-pół godziny az garnek sie przypalil

04.01.2012r.

Stary 2011-09-13, 16:51   #202
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

świetne
hehe ale dzisiaj mamy dzień z TZ nie dosć, ze w tym jednym miejscu zaproponowali mu pracę to potem zadzwonili z podobnego i tez byl na rozmowei i tez go chcą to jeszcze teraz byl telefon jutro na rozmowę jak cisza to cisza a teraz trzeba będzie wybierac żyć nie umierać

---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ----------

Cytat:
Boshe dziewczyny co ja przed chwila zrobilam!!! Chcialam ugotowac jajka do barszczu bialego, wstawilam do garnuszka i wrocilam do laptopa. Tak sie zasiedzialam na wizazu,ze po jakims czasie slysze jakies ciche strzelanie albo pukanie. Zdziwiona co to, udalam sie do kuchni a tam... mojej jajka!!! ugotowane na twardoooo-pół godziny az garnek sie przypalil
ło matko
a ja czytając Ciebie ujawniłam swoją głupotę przeczytałam, że gotowałąs jaja do barszczu CZERWONEGO hehe i się dziwiłam, ze jesz barszcz czerwony z jajkami
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-13, 16:51   #203
mala_stopka
Zadomowienie

dziekuję za komplementy dotyczące Majeczki

co do glukozy to trzeba ja wypić w ciągu 5 minut i w ciagu tych dwóch godzin badania wlaściwie nie powinno się nic pić, ewentualnie kilka małych łyczków wody, żadnych gum do żucia (mimo ze są niby bezcukrowe), zresztą przed badaniem też zupełnie na czczo bez picia... i cytrynę można
mi robili w szpitalu w poprzedniej ciąży i w tej tez juz raz miałam, teraz pod koniec wrzesnia jeszcze raz idę i zawsze cytrynę pozwalali, bez niej nie do przełknięcia dla mnie...

Mmonika super, ze się załapalaś na taką sesyjkę

dobra akcja z tymi jajkami....

Edytowane przez mala_stopka
Czas edycji: 2011-09-13 o 17:02
mala_stopka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-13, 16:59   #204
czubasek20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgaMili Pokaż wiadomość
A ja mam jutro USG , pierwsze od 10 tygodni i dowiemy sie plci
tez mam jutro usg i jeśli maleństwo sie dobrze ułoży to poznam płeć

MissZuzia wszystkiego najlepszego

Cytat:
Napisane przez pozycja77 Pokaż wiadomość
Dziewczyny z Łodzi zapisałyscie się już do szkoły rodzenia?? wiecie gdzie bedziecie rodzić?
Ja nie bede chodzic do szkoły rodzenia Rodzic zamierzam w Rydygiera jesli zdążą mnie dowieźć

Nie ma stópki zbył małej, by nie mogła pozostawić śladu. Z

Edytowane przez czubasek20
Czas edycji: 2011-09-13 o 17:02
czubasek20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-13, 17:00   #205
Anabellita
Zadomowienie

A ja chciałam się pochwalić swoimi krzyżykowymi dziełami dla dzidziusia Właśnie wróciłam z miasta - zakupiłam ramki do biedronek.
Myszka Miki będzie naszyta na jasieczka, a biedronki zawisną na ścianie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC05709.jpg (73,3 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC05799.jpg (70,1 KB, 30 załadowań)

CÓRCIA

"Każdy z nas jest aniołem o jednym skrzydle, wzlecieć możemy tylko gdy obejmiemy się nawzajem".
Anabellita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-13, 17:03   #206
Haniula
Zakorzenienie

anabelita jaki talent

a ja wlasnie licytuje
http://allegro.pl/show_item.php?item=1795662317
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-13, 17:06   #207
Lucy1111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anabellita Pokaż wiadomość
A ja chciałam się pochwalić swoimi krzyżykowymi dziełami dla dzidziusia Właśnie wróciłam z miasta - zakupiłam ramki do biedronek.
ale piękności

zdolniacha z Ciebie!!
Lucy1111 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-09-13, 17:16   #208
mala_stopka
Zadomowienie

Anabelita no no no jaki talent super

a ja wlasnie sobie uświadomiłam, ze jutro zaczynam 6 miesiąc ciąży...

kciukasy za jutrzejsze USG
mala_stopka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-13, 17:19   #209
b6226e0a547db786f57f5d12fdee7d3dd3b4b01d_63d071027e6e4
Konto usunięte

Czesc mamusia, odebrałam dziś wynikimorfologii i cytologii. W cytologii mam napisane cytogram II - znaczna cytoliza. Natomiast w morfologii - znaczna anizocytoza. Czy któraś z Was się orientuje i potrafi wyjaśnić po polsku?W czwartek idę do lekarza. Ale zanim pójdę chciałabym wiedzieć o co chodzi...:/
b6226e0a547db786f57f5d12fdee7d3dd3b4b01d_63d071027e6e4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-13, 17:28   #210
MMONIKA9
Wtajemniczenie

Cytat:

: hahaha: ale as z ciebie

Cytat:
Napisane przez Anabellita Pokaż wiadomość
piękności

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
anabelita jaki talent

a ja wlasnie licytuje
http://allegro.pl/show_item.php?item=1795662317

mam zamiar kupić taki sam leżaczek już w tamtym roku w poprzedniej ciązy go oglądałam i miałam zamiar kupić, ostatnio z rodzicami byłam w auchanie i był właśnie ten za chyba 220zł??? ale nie jestem w 100% pewna bo tam kilka leżaczków było i teraz nie jestem pewna czy ta cena 200zł była akurat za ten leżaczek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości